Jump to content

scarabeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About scarabeo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

scarabeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη και καλή χρονιά σε όλους.......
  2. παιδιά εχω το renoir από τα χριστουγεννα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα bluetooth το Nokia BH215. Η συζευξη εγινε κανονικοτατα, το σημα μια χαρα, η ενταση επισης, με τη διαφορα οτι οταν μιλάω σχεδον πανω στο λεπτο αποσυνδεεται και ακους απο το τηλεφωνο τον αλλον για 2 δευτερολεπτα γιατι αμεσως συνδεεται παλι μονο του. Αυτο γινεται καθε φορα, ενω αν για μιλησεις για παραδειγμα 5 λεπτα θα γινει 4-5 φορες. Ξερει κανεις κάτι.
  3. πριν το αγορασω το τσεκαρα απο ενα site που εκανε τεστ στα bt και ελεγε οτι ηταν συμβατο. Ειχε λιστα με ολα τα τηλεφωνα ολων των εταιρειων και ετσι το ειδα.
  4. παιδιά εχω και εγω το renoir από τα χριστουγεννα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα bluetooth το Nokia BH215. Η συζευξη εγινε κανονικοτατα, το σημα μια χαρα, η ενταση επισης, με τη διαφορα οτι οταν μιλάω σχεδον πανω στο λεπτο αποσυνδεεται και ακους απο το τηλεφωνο τον αλλον για 2 δευτερολεπτα γιατι αμεσως συνδεεται παλι μονο του. Αυτο γινεται καθε φορα, ενω αν για μιλησεις για παραδειγμα 5 λεπτα θα γινει 4-5 φορες. Ξερει κανεις κάτι.
  5. φιλε θα το δοκιμασω και βλεποντας και κανοντας...............
  6. na sai kala :p mou thn elyses thn aporia!!!!!!!!!!
  7. για αρχη χρονια πολλα σε ολους.:) ειμαι και εγω κατοχος του renoir απο τη τριτη και πρεπει να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες χωρις βεβαια να το εχω ψαξει και πολυ αναλυτικα.ομως αντιμετωπισα ενα προβληματακι σχετικα με το σημα του. κανα τριαρι φορες μεχρι σημερα την ωρα που μιλαω χανει το σημα τελειως και κλεινει η γραμμη. βεβαια με το viewty που ειχα πριν, ειχα αντιμετωπισει ακριβως το ιδιο προβλημα, αλλα μια στο τοσο. εχει κανεις καμια ιδεα?
  8. κάτι άλλο να ρωτήσω, πάντα σε σχέση με το viewty, το οποίο αν θυμάμαι καλά είχε περιορισμό στις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο, περίπου 100, ενώ στις σημειώσεις νομίζω έγραφες μέχρι 5. Στο renoir υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί? ευχαριστώ!!
  9. ευχαριστώ πολύ φίλε, να σαι καλά
  10. διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θέλω δύο πραγματάκια να ρωτήσω. 1. έχει κουμπί κλειδώματος στο πλάι όπως στο viewty? 2. για να έχεις πρόσβαση στην κάρτα μνήμης πρέπει να κλείσεις το κινητό και να βγάλεις την μπαταρία? πάλι όπως στο viewty. Και κάτι τελευταίο. Κάτι που έβρησκα λίγο ενοχλητικό στο viewty ήταν η έλλειψη εικονικού πλήκτρου C που σε κάποιο λάθος σε ανάγκαζε να πατήσεις το κουμπί που βρισκόταν ανάμεσα στο κόκκινο πράσινο. Ισχύει το ιδιο στο renoir? Ευχαριστώ πολύ
  11. εγώ πάντως παιδιά για θήκη χρησιμοποιώ, αυτή που ειχα στο κ800. κανονική δερμάτινη της se που μπαίνει στη ζώνη. Απλά αν θες να χρησιμοποιήσεις το handsfree με το καλώδιο και τη θήκη μαζί, δεν γίνεται λόγω διαφοράς στην τρύπα της θήκης με την θέση υποδοχής handsfree στο G900.
  12. Στο θέμα θήκης πάντως, δοκίμασα μία θήκη που είχα παλιότερα στο Κ800 και του πάει μια χαρά. Η θήκη ειναι της sony ericsson με το κλιπ ζώνης.
×
×
  • Create New...