Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε konajiji, απο την στιγμη που δεν μπορει να κανει τιποτα ουτε η Lg, της το δινεις πισω και απαιτεις τα χρηματα ή αλλη συσκευη! Εξηγησε τους οτι ηταν μαμε ετσι , και δεν του συναιβει καμμια στραβη...

Η Lg θα σε εξυπηρετησει αμεσα, και μεσα σε 3 εργασιμες θα σου φερει το κινητο στο σπιτι σου με courier. Απευθυνσου ομως...

Οπως τα λεει ο tsoump-αλλη συσκευη ή επιστροφη χρηματων.Ειναι δικαιωμα σου.

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aυτό και σε μένα το κάνει, ξέρει κανείς τι είναι?

Και σε μένα στέλνει μηνύματα (ευτυχώς οχι πολλά ,γιατι χρεώνονται σαν μηνύματα στο εξωτερικό) στον αριθμό +731552 . Ρωτησα στην COSMOTE και μου απήντησαν

με επιστολή ότι το πρόβλημα δεν είναι στο δίκτυο αλλά στο τηλέφωνο και το

εμφανίζουν τηλεφωνα LG. Τελικά, το έστειλα στο service LG (PROCORDIA) και

περιμένω να δω εάν θα διορθώσουν αυτό το πρόβλημα...

Μήπως ξέρετε πως να αλλάξουμε γραμματοσειρά στο κινητό? Όχι θέμα, μόνο γραμματοσειρά...

Με αυτό ρε παιδιά τι γίνεται, ξέρει κανείς?

Με αυτό ρε παιδιά τι γίνεται, ξέρει κανείς?

προφανως μεσω efs tools,-> LGAPP -> Media -> Fonts . Τωρα εκει αλλαζεις καποια αρχεια. Βρες στο internet γραμματοσειρες καταλληλες για kc910.

Αναφερσου και στο mygreatphone.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

τελικά αθξήθηκε η ενταση με τισ οδηγίεσ απο το κρυφο μενου απλά εχει αλοιωθεί λιγο η ποιοτητα του ήχου!!δεν ειναι και τοσο καθαρός οπως πριν!!

Δούλεψε και σε μένα η αύξηση της έντασης του ήχου. Με το 300 μπούκωνε το ηχείο. Με το -100 τέλειο!

Δούλεψε και σε μένα η αύξηση της έντασης του ήχου. Με το 300 μπούκωνε το ηχείο. Με το -100 τέλειο!

που το ρυθμηζεις αυτο??

για οταν σε παιρνουν τηλ. ειναι??

:wacko:

στειλε αν μπορεις ακριβως πως το ρυθμησες για να το κανω και εγω??

Ρε παιδια, κοιταξτε και πιο πισω. Εχει αναφερθει 40 φορες. Στην τελικη αν βαριεσαι να ψαχνεις , βαλε στην αναζητηση του θρεντ μια λεξη κλειδι " increase volume" και δες.

-100 ειπες ε? Ας το δοκιμασω... στο 200 το 'χα...

Η αληθεια ειναι πως στο -100 , το ηχειο ακουγεται καθαροτερα απο οποιαδηποτε αλλη δυνατη ρυθμιση! Οποτε... οχι -300, αλλα -100. Και ποιοτικο και δυνατο! ;)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Εχει δοκιμασει κανεις την v14c? Μου φανηκε λιγο σκαρτη...

Παντως, η καμερα θαρρω πως ειναι καθαροτερη με το pxo.

Είναι εφικτό. Είναι εφικτό επίσης και να αλλάζει η φωτό μόνη της. Αρκεί η φωτό να είναι αποθηκευμένη στην μνήμη της συσκευής > φωτογραφίες. :)

Πως δηλαδη?? Δεν το καταλαβα?

Ευχαριστω

2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70

Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP**

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση για το κινητό? ψάχνω ώρες να βρω πως γίνεται ( αν γίνεται κι' ολας ) να βάλω στην οθόνη του κινητού μου μια φωτογραφία όχι ως φόντο άλλα ως "μικρο κάδρο " πχ. όπως φαίνεται στην φωτογραφία του κινητού στο κουτί του ,δίπλα από το ρολόι έχει μια φώτο με ένα δέντρο

Πως πως?....

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Πως πως?....

Φιλε μου το εξηγησα.

Για να λειτουργησει αυτο το widget, χρειαζεται να εχεις αποθηκευμενες φωτογραφιες στο κινητο, οχι στην καρτα μνημης! Τοτε θα εμφανιστου στο widget (καδρακι) οι φωτογραφιες που εχεις περασει.

Απλα θελει αποθηκευμενες φωτογραφιες στο κινητο.

Συγνωμη, αλλά το widget ειναι το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας με το "λουλουδακι"?

Αυτο οταν το βαζω για χρηση μου δειχνει μια φωτο (δεν θυμαμαι που αποθηκευμενη) και οταν το ανοιγω μου βγαζει για χρηση της "Συλλογης".

Τι κανω λαθος?

Συγνωμη αλλά ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Συγνωμη, αλλά το widget ειναι το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας με το "λουλουδακι"?

Αυτο οταν το βαζω για χρηση μου δειχνει μια φωτο (δεν θυμαμαι που αποθηκευμενη) και οταν το ανοιγω μου βγαζει για χρηση της "Συλλογης".

Τι κανω λαθος?

Συγνωμη αλλά ....

http://www.tipandtrick.net/wp-content/uploads/2008/10/lg-renoir.jpg

Δεξια απο το ρολόι.

http://cdn.cbsi.com.au/story_media/339292342/LG-Renoir_1.jpg

Με το λουλουδακι, δεξια.

Αν πατησεις πανω στην εικονιτσα αυτη, θα σου εμφανισει 2 επιλογες:

1. Συλλογη - στα αριστερα

2. Αλλαγη ανα τακτα διαστηματα φωτογραφιων. (μονο αυτες που εχεις αποθηκευσει στην μνημη του κινητου) - στα δεξια

Καλήσπερα, έβαλα το we-travel όλα μια χαρά πατάω στην επιλογη city Α μου βγάζει αθήνα κανονικά, αλλά στην επιλογή street πατάω το αρχικό γράμμα

της οδού που θέλω αλλά μου εμφανίζει λίγες επιλογές.. (την οδό που ψάχνω δεν την έχει) Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;

Το πιο πιθανό ειναι να μήν την έχει, για ολη την Ελλάδα ο χάρτης είναι 28ΜΒ ενω της Γερμανίας 350ΜΒ καταλαβαίνεις λοιπόν ποσο λεπτομερια έχει...

Το επισημαίνω ξανά: Οι χαρτες we-travel ειναι ΕΛΕΙΨΟΙ! Γιαυτο εχουμε φαγωθει ολοι... Αλλιως θα ειχαμε τα τελεια αποτελεσματα! Και free πλοηγηση και γρηγορο λοκαρισμα... Ολα μια χαρα.

Θεωρω πως πρεπει να στειλουμε ο καθενας μας (απο τα mail του) ενα μηνυμα παρακλησης, να ενδιαφερθουν για τους χαρτες μας...

Εχει ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο και οταν το ανοιγει του βγαζει ενα μνμ refreshing.. και δεν κανει τιποτα αλλο. Το αφησε για αρκετη ωρα αλλα τπτ. Για να σβησει πρεπει να βγαλεις την μπαταρια του. Επισης πριν λιγες μερες του εσβησε ολα τα αρχεια απο την memory. Θελει περασμα το λογισμικο απ την αρχη??
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

παιδιά εχω και εγω το renoir από τα χριστουγεννα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα bluetooth το Nokia BH215. Η συζευξη εγινε κανονικοτατα, το σημα μια χαρα, η ενταση επισης, με τη διαφορα οτι οταν μιλάω σχεδον πανω στο λεπτο αποσυνδεεται και ακους απο το τηλεφωνο τον αλλον για 2 δευτερολεπτα γιατι αμεσως συνδεεται παλι μονο του. Αυτο γινεται καθε φορα, ενω αν για μιλησεις για παραδειγμα 5 λεπτα θα γινει 4-5 φορες. Ξερει κανεις κάτι.

παιδιά εχω και εγω το renoir από τα χριστουγεννα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα bluetooth το Nokia BH215. Η συζευξη εγινε κανονικοτατα, το σημα μια χαρα, η ενταση επισης, με τη διαφορα οτι οταν μιλάω σχεδον πανω στο λεπτο αποσυνδεεται και ακους απο το τηλεφωνο τον αλλον για 2 δευτερολεπτα γιατι αμεσως συνδεεται παλι μονο του. Αυτο γινεται καθε φορα, ενω αν για μιλησεις για παραδειγμα 5 λεπτα θα γινει 4-5 φορες. Ξερει κανεις κάτι.

Η συνδεση μεταξυ τους ισως δεν ειναι απολυτα συμβατη. Για ρωτα και στην αντιπροσωπια.

Η συνδεση μεταξυ τους ισως δεν ειναι απολυτα συμβατη. Για ρωτα και στην αντιπροσωπια.

πριν το αγορασω το τσεκαρα απο ενα site που εκανε τεστ στα bt και ελεγε οτι ηταν συμβατο. Ειχε λιστα με ολα τα τηλεφωνα ολων των εταιρειων και ετσι το ειδα.

καλησπερααα...ρε παιδια θυμαται κανεις πια ειναι η τελευται εκδοση του slide keylock??? ειναι η v1.2??
[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Διαφορα της original version με την v14c, σε θεμα φωτογραφιας.

V14c

http://s1d2.turboimagehost.com/t/1839496_v14.JPG

Original pxo

http://s1d2.turboimagehost.com/t/1839497_Origina.JPG

δεν ξερω τη φταιει αλλα δεν φαινοντε οι φωτο,,,
[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

:lol:

χαθηκαν απο το site, και τις διεγραψα!