Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω βάλει μόνο το jar, χρειάζεται να βάλω και το jad?

ενα απο τα δυο βαζεις το ιδιο ειναι απλα ,,,,παρατιρισα οπως ειχε πει και καποιος αλλος οτι στο jad εχει περισσοτερες επιλογεσ στον ορισμο δικαιοματων....πες μου λιγο σου διχνει τον χαρτη ???

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενα απο τα δυο βαζεις το ιδιο ειναι απλα ,,,,παρατιρισα οπως ειχε πει και καποιος αλλος οτι στο jad εχει περισσοτερες επιλογεσ στον ορισμο δικαιοματων....πες μου λιγο σου διχνει τον χαρτη ???

δεν το έχω δει ακόμη...

Κανένα πρόγραμμα για να φτιάχνουμε χάρτες, εκτός από αυτά τα 2 που έχει η σελίδα του WeTravel, ξέρετε? Γιατί εμένα δεν μου παίζουν...

Και μήπως ξέρετε πως να αλλάξουμε γραμματοσειρά στο κινητό? Όχι θέμα, μόνο γραμματοσειρά...

Για να σας εμφανιστουν χαρτες στο we-travel, θα πρεπει να βλεπει το κινητο ουρανο , για κανα 5λεπτο. Διοτι οι πληροφοριες αυτες ερχονται απο δορυφορο.

Βγες στο μπαλκονακι , κι αστο ....

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6, Motorola Razr 50 Ultra

Παιδιά το έχα κάνει 30 φορές κ τίποτα...τώρα το έκανα κ στο τέλος έβαλα 300 κ έγινε!!!αν κ οι αλλαγές δεν φαίνεται να αποθηκεύτηκαν ο ήχος είναι πιο δυνατός...εκεί που είδα τεράστια διαφορά ήταν στα μηνύματα....για το facebook οπυ ρώτησα πριν κάτι μέρες δεν ξέρει κανένας τίποτα??

φιλε,μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως τι ρυθμησες και πως??

Γεια σε όλους είμαι πολύ καινούργια στην παρέα σας...

Έχω το Renoir από το Γενάρη και από την πρώτη στιγμή μου έσπασε τα νεύρα και δυστυχώς είναι δώρο κ δε μπορω να το πετάξω.

Τα προβλήματα που μου βγάζει ειναι τα εξής:

1. κάνει restart από μόνο του κι ολη τη μέρα όποτε αυτό θέλει.

2. στέλνει περιπου 120 μυνήματα σε έναν αγνωστο 6ψήφιο αριθμό (+731552)

3. το gps, σαν να μην υπάρχει. καλά το buddy jogging ειναι μάλλον buddy jokking δεν δούλεψε ποτέ.

Το λογισμικό που φοράει τώρα ειναι το v10i και έχω κατεβάσει το v10k κι εχω κάνει extract όλα τα αρχεία κανονικά αλλα δε ξέρω πως να το εγκαταστήσω... μπορείται σας ικετεύω να με βοηθήσετε?? είναι η τελευταία μου ελπίδα μπας κι αρχίσει να δουλεέυει κανονικά!!!

ααα! το Lg update tool μουλέει πως δε χρειάζεται αναβάθμισει γιατι εχει λέει την τελευταία έκδοση...ο,τι ναναι!

Ευχαριστω πολύ για την υπομονή σας!!

Εύχομαι, ελπίζω και σας ικετεύω να μου δώσετε μια λύση

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

εγω που ειχα ενα προληματακι( μου ετρωγε χρηματα απο την καρτα!!!!!) το εστειλα στην lg και σε λιγοτερο απο εβδομαδα μου το εφεραν χωρις κανενα προβλημα. ολα αυτα που λες μαλλον ειναι δυσκολο να τα λισει καποιος γιαυτο μαλλον δεν εχεις αλλη επιλογη. στειλτο στην lg, μπορει να εισαι το ΠΟΛΥ μια εβδομαδα χορις κινητο αλλα μετα θα εισαι gg

φιλε,μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως τι ρυθμησες και πως??

Ακολούθησε τις οδηγίες αυτού του βίντεο και θα είσαι μια χαρά!http://www.youtube.com/watch?v=MyCquD1fySA

Φιλη μου, γεια σου!

Υπαρχει guide που λεει τι να κανεις.

Ακολούθα αυτά τα βήματα με τα παρακάτω προγράμματα και φλάσαρε ήσυχη ! ;)

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12880-n00bs-tutorial-flashing-your-renoir.html

Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα εδώ είμαστε.

Θεωρώ πως με την αναβάθμιση να σου λυθούν τα προβλήματα. (η 10i είναι παλιά)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6, Motorola Razr 50 Ultra

Ακολούθησε τις οδηγίες αυτού του βίντεο και θα είσαι μια χαρά!http://www.youtube.com/watch?v=MyCquD1fySA

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!

αυτο που ρυθμησα ομως ειναι μονο για οταν σε παιρνει καποιος τηλ. 'η σου στελνει μηνυμα εε??

για να το ρυθμησω να ακουγεται πιο δυνατα οταν ακουω μουσικη τι πρεπει να κανω??

(για ακουστικα και για μεγαφωνω)

ευχαριστω!!:)

Αν και δέν το περίμενα, τελικά δούλεψε το We-Travel Rc26, το πρόβλημά μου είναι οτι ο χάρτης που μας δίνει το Site "mgreece.zip" δεν εχει σχεδον τιποτα σε σχεση με το google maps και μιλαω για χωρια και οδούς στην Καβαλα, ξερει κανείς πως μπορουμε να φτιαξουμε χαρτες?

αυτο που ρυθμησα ομως ειναι μονο για οταν σε παιρνει καποιος τηλ. 'η σου στελνει μηνυμα εε??

για να το ρυθμησω να ακουγεται πιο δυνατα οταν ακουω μουσικη τι πρεπει να κανω??

Για ακουστικά κτλ δεν ξέρω!λογικά ο tsoump τα ξέρει όλα αυτά:D......θα σου απαντήσει κάποιος άλλος γιατί οτι κ να σου πώ ψέματα θα είνα.

Για ακουστικά κτλ δεν ξέρω!λογικά ο tsoump τα ξέρει όλα αυτά:D......θα σου απαντήσει κάποιος άλλος γιατί οτι κ να σου πώ ψέματα θα είνα.

Τι θες να πεις μ'αυτο?? :p:p

Αν και δέν το περίμενα, τελικά δούλεψε το We-Travel Rc26, το πρόβλημά μου είναι οτι ο χάρτης που μας δίνει το Site "mgreece.zip" δεν εχει σχεδον τιποτα σε σχεση με το google maps και μιλαω για χωρια και οδούς στην Καβαλα, ξερει κανείς πως μπορουμε να φτιαξουμε χαρτες?

Μπορεις να γινεις μελος σε αυτο το site και να φτιαξεις τους δικους σου χαρτες! Υστερα να τοους περασεις.. ειναι του we travel οι χαρτες αυτοι. (ελειψοι)

Νομιζω πως θα χρειαστει να κανουμε αναφορα στους υπευθυνους να φτιαξουν λιγο την ελλαδα. Ή διαφορετικα πρεπει να βρουμε αλλους χαρτες να φορτωσουμε...

Βεβαιως και υπαρχει guide!! :P

Νομιζω το εχουμε ανφερει πιο πανω!Παρε ενα guide απο εναν ελληνα φιλο: http://www.youtube.com/watch?v=MyCquD1fySA

Μπορεις να γινεις μελος σε αυτο το site και να φτιαξεις τους δικους σου χαρτες! Υστερα να τοους περασεις.. ειναι του we travel οι χαρτες αυτοι. (ελειψοι)

Εγώ έγινα μέλος του wetravel, που πάω για να φτιάξω χάρτες?

Εγώ έγινα μέλος του wetravel, που πάω για να φτιάξω χάρτες?

εδω εννοουσα, ξεχασα να δωσω site: http://www.openstreetmap.org/

Στο edit.

εδω εννοουσα, ξεχασα να δωσω site: http://www.openstreetmap.org/

Στο edit.

με google μπορούμε να κάνουμε τίποτα?

Οχι. Αν δεις στο site του we-travel . support εχει μονο απο openstreetmap .

http://we-travel.co.cc/joomla/

Open and Free :

We-Travel is a totally free navigation software for java enabled mobile phones, based on map data from Open Street Map. No good map navigation maps available for your area ? Help Open Street Map !

Βεβαιως και υπαρχει guide!! :P

Νομιζω το εχουμε ανφερει πιο πανω!Παρε ενα guide απο εναν ελληνα φιλο: http://www.youtube.com/watch?v=MyCquD1fySA

αυτο φιλε μου το ρυθμησα ηδη!!

ειναι για οταν σε παιρνει καιποιος τηλ. 'η οταν παιρνεις μηνυμα!!

μονο για αυτο δυναμωνει...

εγω ρωτησα για μουσικη αν υπαρχει (για ακουστηκα και για μεγαφωνο)

:)

αυτο φιλε μου το ρυθμησα ηδη!!

ειναι για οταν σε παιρνει καιποιος τηλ. 'η οταν παιρνεις μηνυμα!!

μονο για αυτο δυναμωνει...

εγω ρωτησα για μουσικη αν υπαρχει (για ακουστηκα και για μεγαφωνο)

:)

Α, το διαβασα βιαστηκα... Sorry. Ναι αυτο προυπαρχει καιρο τωρα!Ψαχναμε για ringing!

Να δυναμωσεις τα ακουστικα σου, ετσι:

1) call: 3845# *910#

2) Device test (2)

3) scrol κάτω και Sound (7)

4) Audio CAL tool (8)

5) SOUND CALIBRATION (1)

6) Άλλαξε το sound DB

7) Άλλαξε το'snd_device_type' βάλτο ST_HEADSET

8) Άλλαξε το 'snd_method_type' βάλτο MIDI

9) Άλλαξε το Item Title βάλτο rx7_db(dec)

10) Επίλεξε Set Data και βάλε 500 και πάτα OK.

11) Πάτα -(minus) μετά OK.

12) Πάτα το κεντρικό κουμπί φτάνοντας στις 3 επιλογές.

13) Επίλεξε Write SND DB to EFS

Να δυναμωσεις τον Player :

ακολουθεις το παραπανω αλλαζοντας:

7) -> SPK_MEDIA_CLOSED

10) -> set data Χ

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12056-useful-information.html

ρε παιδια πως μπαινουμε στο emergency download center????τι παταμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Α, το διαβασα βιαστηκα... Sorry. Ναι αυτο προυπαρχει καιρο τωρα!Ψαχναμε για ringing!

Να δυναμωσεις τα ακουστικα σου, ετσι:

Να δυναμωσεις τον Player :

ακολουθεις το παραπανω αλλαζοντας:

7) -> SPK_MEDIA_CLOSED

10) -> set data Χ

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12056-useful-information.html

σε ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακο!!

ασσος!!:D

Απο την μέρα που το πήρα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα...

http://i43.tinypic.com/25zrn15.jpg

Αυτό συμβαίνει όταν ακουμπίσει στήν οθόνη το πενάκι η το δάκτυλο, μετα απο τις κουκίδες δεν αποκρίνρται σε τίποτα και επανεκινεί μονο του χωρίς να ζητήσει PIN

το έκανα μόνος αναβάθμηση σε v13e με το LGMDP αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα, έπειτα έβαλα την v10k την μαμα και το πήγα απο κεί που το πήρα, στην γραπτή αναφορά που ήρθε με το κινητό απο την LG έλεγε οτι το έκαναν S/W version upgrade αλλά πάλι τα ίδια (οταν το παρέλαβα είχε πάλι την v10k)

Το εχει εμφανίσει αυτό το πρόβλιμα σε κανέναν άλλο?

Φιλε konajiji, απο την στιγμη που δεν μπορει να κανει τιποτα ουτε η Lg, της το δινεις πισω και απαιτεις τα χρηματα ή αλλη συσκευη! Εξηγησε τους οτι ηταν μαμε ετσι , και δεν του συνεβη καμμια στραβη...

Η Lg θα σε εξυπηρετησει αμεσα, και μεσα σε 3 εργασιμες θα σου φερει το κινητο στο σπιτι σου με courier. Απευθυνσου ομως...