Jump to content

mihalis2001gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mihalis2001gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχουν και T-Mobile γερμανίας, το πήρα εγώ από emark.gr και ήταν T-Mobile. Όποιος το πάρει να ρωτήσει αν έχει κανα σηματάκι στο κινητό(αν τον ενοχλεί βέβαια), γιατί πριν πάρω το t-mobile ένας μου είπε πως είχε vodafone και το έγραφε πάνω στο καπάκι πίσω.
  2. Βγάζει πάνω σηματάκι 4G. Mπορείς να το δεις στο #292 στην εικόνα που έβαλα με την ταχύτητα που πιάνει. Όσο για τη μνήμη πιστεύω αξίζει, το έχω δει άνετα να πιάνει 600-700mb χωρίς να ανοίγω κάτι, ενώ πάει και ~1.2 άμα τρέχω εφαρμογές.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση! Tελικά T-Mobile είναι(από emark.gr), αλλά το έψαξα και είδα πως το κάνω ότι μα ότι θέλω. Μου είπαν έχει ένα μικρό logo κάτω από το Samsung όταν bootάρει μόνο. Είχα μάθει με iPhone και την περιορισμένη παραμετροποίηση και δεν περίμενα πως θα μπορούσα να επέμβω τόσο πολύ :D.... το οποίο χάλασε στα 2 χρόνια και 1 μήνα, λες και είχε χρονόμετρο να χαλάσει μόλις λήξει η εγγύηση.
  4. Παιδιά να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί θα το πάρω μάλλον και τα καταστήματα τα μασάνε... Έχω βρει Vodafone branded, αυτό σημαίνει οτι έχει κάνα σήματάκι vodafone πάνω στη συσκευή ή στο start screen, ή απλά έχει λογισμικό της vodafone?
  5. Aυτό και σε μένα το κάνει, ξέρει κανείς τι είναι?
  6. Καλησπέρα,μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο εργοστασιακός κωδικός ασφαλείας του chocolate?
  7. Έβαλαν στο σχολείο ένα μηχάνημα που μλοκάρει το σήμα των κινητών. Εχω ακούσει για κάποια προγράμματα που μπορούν να το ξεπερνούν,έχω 6600. Ξέρει κανείσ κάποιον τρόπο για να το ξεπερασουμε?
×
×
  • Create New...