giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Υπάρχει καινούργιος στα downloads του we-travel, με POI's. Επίσης, με το Mapgenerator μπορείς να μετατρέψεις unlock Garmin maps στο format του WeTravel :D φίλε HuskerDu αν μπορείς να γράψε τίποτα αναλυτικές οδηγίες για το Mapgenerator... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Κανεις δεν γνωριζει να βοηθησει?.....:( Στο forum εχει αναλυτικο οδηγο για το KC910, http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_kunena&Itemid=18&func=view&catid=1&id=3278&lang=en :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Στο forum εχει αναλυτικο οδηγο για το KC910, http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_kunena&Itemid=18&func=view&catid=1&id=3278&lang=en :) Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!:):D:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Στο forum εχει αναλυτικο οδηγο για το KC910, http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_kunena&Itemid=18&func=view&catid=1&id=3278&lang=en :) Ευχαριστούμε HuskerDu Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ολα καλά, μου δουλεύουν όλα, μόνο που δεν μου δείχνει τα εικονίδια του μενού... πως θα το φτιάξω αυτό? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Γεια σας παιδιά και από εμενα.. Αποφάσισα μετά από πολλά χρονια να αφήσω την nokia και να μεταβώ σε κάποια άλλη εταιρία (κύριος για την κάμερα και την οθόνη αφής). Το κινητό ήρθε σήμερα και δεν έχει κάπου στην συσκευασία κάρτα μνήμης...από e-click το πείρα.... Tο βασικότερο απ'όλα....μπορώ κάπως να περάσω τις επαφές που είχα στο mokia n82 στο lg kc910? είτε μέσω τις κάρτας μνήμης(μιας και περνούν ίδια) είτε περνώντας το αρχείο ncv του excel που είχα εξάγει τις επαφές μου? Θα ήθελα αν γίνετε να μου πείτε που μπορώ να βρω (και αν υπάρχουν φυσικά) χάρτες και και προγράμματα(όχι μονο πλοήγησης και γενικότερα αλλα προγράμματα) για το κινητό αυτό.. Επίσης μου είχαν πει ότι υπάρχουν κάτι οδηγίες για να αυξάνατε η ένταση του ακουστικού και του ηχείου κατά πολύ περισσότερο , εάν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.... Ευχαριστώ εκ των προτερων.. Y.G. Το ξέρω θα μου πείτε να κοιτάξω τις προηγούμενες σελίδες για να βγάλω άκρη αλλα είναι και 140++ γίαυτό ζητάω την κατανόηση σας. Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ολα καλά, μου δουλεύουν όλα, μόνο που δεν μου δείχνει τα εικονίδια του μενού... πως θα το φτιάξω αυτό? οι χαρτες garmin σου δουλευουν καλα? Εγω δεν βρηκα καπου να κανω μετατροπη... Βγαλτε κανα guide στην φορα. Το wetravel αν λειτουργησει με ολοκληρωμενους χαρτες, θα αξιζει!! ___________________________________________ Απεκτησα προβλημα με το mgmaps! Δεν μου αναγνωριζει τα google maps. Βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσημοι , καμμια ιδεα???:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 φιλε μου giannisj5 να σε ρωτησω σχετικα με το we travel.αυτοι οι χαρτες δουλευουν χωρις χρεωση απο το gps του τηλεφωνου? η αναγκαστικα μονο μεσω wifi χωρις χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 οι χαρτες garmin σου δουλευουν καλα? Εγω δεν βρηκα καπου να κανω μετατροπη... Βγαλτε κανα guide στην φορα. Το wetravel αν λειτουργησει με ολοκληρωμενους χαρτες, θα αξιζει!! ___________________________________________ Απεκτησα προβλημα με το mgmaps! Δεν μου αναγνωριζει τα google maps. Βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσημοι , καμμια ιδεα???:confused: Έχω βάλει τον χάρτη της Ελλάδας που έχει το site του WeTravel, όσον αφορά τους χάρτες garmin πάω να ανοίξω το πρόγραμμα και μου λέει: Could not create the Java virtual machine, εκτός αυτού δεν ξέρω τι αρχεία είναι οι χάρτες garmin για να τους κατεβάσω... Και καλά τους μετατρέπεις με αυτό το πρόγραμμα: http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=4%3Amapgenerator&Itemid=17&lang=en, αλλά εμένα δεν δουλεύει... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 φιλε μου giannisj5 να σε ρωτησω σχετικα με το we travel.αυτοι οι χαρτες δουλευουν χωρις χρεωση απο το gps του τηλεφωνου? η αναγκαστικα μονο μεσω wifi χωρις χρεωση? Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του WeTravel και επιλέγεις Internal GPS και λειτουργεί με το GPS του τηλεφώνου που δεν χρεώνει εννοείται... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 δηλαδη giannisj5 πρεπει να μπουνε και οι garmin για να δουλεψει ολο το κολπο? με σκετους garmin δεν δουλευει το gps χωρις χρεωση εννοειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Γεια σας παιδιά και από εμενα.. Αποφάσισα μετά από πολλά χρονια να αφήσω την nokia και να μεταβώ σε κάποια άλλη εταιρία (κύριος για την κάμερα και την οθόνη αφής). Το κινητό ήρθε σήμερα και δεν έχει κάπου στην συσκευασία κάρτα μνήμης...από e-click το πείρα.... Tο βασικότερο απ'όλα....μπορώ κάπως να περάσω τις επαφές που είχα στο mokia n82 στο lg kc910? είτε μέσω τις κάρτας μνήμης(μιας και περνούν ίδια) είτε περνώντας το αρχείο ncv του excel που είχα εξάγει τις επαφές μου? Θα ήθελα αν γίνετε να μου πείτε που μπορώ να βρω (και αν υπάρχουν φυσικά) χάρτες και και προγράμματα(όχι μονο πλοήγησης και γενικότερα αλλα προγράμματα) για το κινητό αυτό.. Επίσης μου είχαν πει ότι υπάρχουν κάτι οδηγίες για να αυξάνατε η ένταση του ακουστικού και του ηχείου κατά πολύ περισσότερο , εάν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.... Ευχαριστώ εκ των προτερων.. Y.G. Το ξέρω θα μου πείτε να κοιτάξω τις προηγούμενες σελίδες για να βγάλω άκρη αλλα είναι και 140++ γίαυτό ζητάω την κατανόηση σας. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς το software της lg δεν έχει import csv... Υπάρχουν κάποια site όπως το http://www.mobyko.com τα οποία κάνουν απομακρυσμένο συγχρονισμό με κάποια βάση δεδομένων στο ίντερνετ. Μ' άλλα λόγια βάζεις τη sim σου στο nokia, πας στο site, φτιάχνεις ένα account, λες τη μάρκα του κινητού σου και στη συνέχεια ακολουθείς τις οδηγίες για τον συγχρονισμό και ανεβάζεις στο ιντερνετικό account σου τον τηλεφωνικό σου κατάλογο με το wifi. Μετά βάζεις την sim στο lg ξαναπας στο site και στο account σου δηλώνεις αλλαγή κινητού δηλώνοντας το lg. Ξανακάνεις συγχρονισμό και έτοιμος. Επίσης το άλλο καλό είναι ότι σε περίπτωση που χάσεις το κινητό σου δεν χάνεις και τον τηλεφωνικό σου κατάλογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 δηλαδη giannisj5 πρεπει να μπουνε και οι garmin για να δουλεψει ολο το κολπο? με σκετους garmin δεν δουλευει το gps χωρις χρεωση εννοειται? πρέπει να βάλεις προεγκατεστημένους χάρτες από δω: http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=9%3Awe-travel-maps&Itemid=17&lang=en, οι χάρτες garmin είναι απ' ότι κατάλαβα άλλου προγράμματος χάρτες οι οποίοι είναι πιο καλοί και με ένα προγραμματάκι τους μετατρέπεις για να τους αναγνωρίζει το WeTravel... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 πρέπει να βάλεις προεγκατεστημένους χάρτες από δω: http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=9%3Awe-travel-maps&Itemid=17&lang=en, οι χάρτες garmin είναι απ' ότι κατάλαβα άλλου προγράμματος χάρτες οι οποίοι είναι πιο καλοί και με ένα προγραμματάκι τους μετατρέπεις για να τους αναγνωρίζει το WeTravel... Το wetravel ειναι ενα freeware java platform προγραμματακι! Μονο του χωρις παρεμβαση (garmin χαρτες, για π.χ. , που θελουμε να βαλουμε) εχει χαρτες μεσα. Αλλα ειναι ελειπεστατο προγραμμα. Στην περιοχη μου για παράδειγμα εχει μονο 2 δρομους! Ετσι , θελουμε να μετατρεψουμε τα αρχεια, garmin χαρτες, σε συμβατα αρχεια ωστε να μπορει να τα δει το we travel! Ετσι , θα εχουμε free GPS πλοηγηση, με ολοκληρωμενους χαρτες!! Ελα ομως που δεν μας λεει τιποτα ο spidey και ο huskerdu! :mad: :p:lol: video - guide: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantopoulosh Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Προσπάθησα να κάνω το we-travel να δουλεψει,αλλα εχω βάλει την 13b εκδοση στο κινητό και δεν μπορώ στα παιχνίδια να βρω την ρύθμιση "Go to games, select permitions, select WeTravel and set the permissions for accesing memory and Location to Always Allow." Προφανώς σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.! Τώρα θέλω να κάνω restore το NvBackup που είχα κάνει.! Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω restore το NvBackup χρησιμοποιώντας πάντα το LGMDP? Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Mark Twain Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Έβαλα την rc23 του wetravel, οκ δουλευει, βρηκε κ στιγμα.Ελλειπεστατο στη Λάρισα φυσικα. Οπότε θα σχοληθω λιγο με το garmin maps να δω αν βγαλω ακρη κ θα ενημερώσω. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantopoulosh Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Έβαλα την rc23 του wetravel, οκ δουλευει, βρηκε κ στιγμα.Ελλειπεστατο στη Λάρισα φυσικα. Οπότε θα σχοληθω λιγο με το garmin maps να δω αν βγαλω ακρη κ θα ενημερώσω. Το rc23 εχει εικονιδια στο menu? Ποια έκδοση λογισμικού έχεις? Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Mark Twain Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς το software της lg δεν έχει import csv... Υπάρχουν κάποια site όπως το http://www.mobyko.com τα οποία κάνουν απομακρυσμένο συγχρονισμό με κάποια βάση δεδομένων στο ίντερνετ. Μ' άλλα λόγια βάζεις τη sim σου στο nokia, πας στο site, φτιάχνεις ένα account, λες τη μάρκα του κινητού σου και στη συνέχεια ακολουθείς τις οδηγίες για τον συγχρονισμό και ανεβάζεις στο ιντερνετικό account σου τον τηλεφωνικό σου κατάλογο με το wifi. Μετά βάζεις την sim στο lg ξαναπας στο site και στο account σου δηλώνεις αλλαγή κινητού δηλώνοντας το lg. Ξανακάνεις συγχρονισμό και έτοιμος. Επίσης το άλλο καλό είναι ότι σε περίπτωση που χάσεις το κινητό σου δεν χάνεις και τον τηλεφωνικό σου κατάλογο.. thanks φιλε galioni..... κατι αλλο: Το κινητό ήρθε σήμερα και δεν έχει κάπου στην συσκευασία κάρτα μνήμης...8gb δεν εχει κανονικα??? επισεις ειναι ολα στα γερμανικα! από e-click το πείρα.... Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Παιδια δεν καταλαβαινω το 3 και 4... 3) Open the "rcxx.zip" (where xx is the version number) file and copy the .jad and .jar files across to the "others" folder on your phone. **Note: do not transfer it into "Games&Applications" it won't work** 4) In the "others" folder on your memory card make a folder called "We Travel". In this folder make two new folders, one named "Map" and the other named "Voice". **Note: They have to be written exactly like that or you will have problems** Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 mporeis na to pas stin lg ...apo tin eteiria exeis 2 xronia eggieisi ...apla mesa se 2 mines mporeis na to pas kai sto media markt Α ωραια ευχαριστω και να ρωτησω η lg τι ακριβος σου καλιπτει?Δηλαδη τι πρεπει να παθει το κιν για να στο αλλαξουν? π.χ. αν τρωει κολιματα μπωρεις να το πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Το rc23 εχει εικονιδια στο menu? Ποια έκδοση λογισμικού έχεις? Οχι δεν εχει.Εχω φλασαρει εδω και καιρο στην επισημη 10k greek. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Παιδια δεν καταλαβαινω το 3 και 4... 3) Open the "rcxx.zip" (where xx is the version number) file and copy the .jad and .jar files across to the "others" folder on your phone. **Note: do not transfer it into "Games&Applications" it won't work** 4) In the "others" folder on your memory card make a folder called "We Travel". In this folder make two new folders, one named "Map" and the other named "Voice". **Note: They have to be written exactly like that or you will have problems** Τι κανω με αυτα :X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantopoulosh Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Οχι δεν εχει.Εχω φλασαρει εδω και καιρο στην επισημη 10k greek. OK Σε ευχαριστώ και εγω λεω να επιστρεψω στην 10k greek αλλα με ποιον τρόπο λες να την ξαναβάλω απο 13d? Σε ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Mark Twain Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 παιδιά φορτώνω το pc suite που έχει....κάνω συγχρονισμό τις επαφές...και πατάω μετά άνοιγμα βρίσκω το αρχείο που θέλω,για να περάσω τις παλιές μου επαφές. και μόλις πατάω έναρξη εισαγωγής τσούρ κλείνει το πρόγραμμα.....γιατί????? Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Τι κανω με αυτα :X Στον φάκελο others βάζεις τα αρχεία .jar kai .jad και εγκαθιστάς πρώτα το .jar kai meta to .jad, έπειτα μέσα στον ίδιο φάκελο φτιάχνεις έναν άλλο και τον ονομάζεις We Travel και μέσα σ'αυτόν φτιάχνεις 2 άλλους φακέλους και τους ονομάζεις Map και Voice, όπου εκεί βάζεις αντίστοιχα τον χάρτη και τις φωνές. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts