Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα εκανα ετσι , αλλα οταν παω να κανω select μου βγαζει " no map data"

ok, μετα τα permissions, απο το μενου δίνεις το path για τα maps, menu->advanced->files, επιλέγεις το Wetravel (δεν το ανοιγεις!!) options->2.Select και θα έχεις και χάρτες!

Από το menu για το GPS να επιλεξεις το "Internal"

Ναιι, δουλεύει, πρεπει να βγεις εξω να βλεπεις ουρανό για να πιάσεις τους δορυφόρους, η μπλε κουκιδα θα γίνει πράσινη.

:)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok, μετα τα permissions, απο το μενου δίνεις το path για τα maps, menu->advanced->files, επιλέγεις το Wetravel (δεν το ανοιγεις!!) options->2.Select και θα έχεις και χάρτες!

Από το menu για το GPS να επιλεξεις το "Internal"

Ναιι, δουλεύει, πρεπει να βγεις εξω να βλεπεις ουρανό για να πιάσεις τους δορυφόρους, η μπλε κουκιδα θα γίνει πράσινη.

Στο μενου του Wetravel δε μου βγαζει advanced.Μου βγαζει navigate to,report,settings,view map,settings.Απο τα settings παω στους φακέλους και αφου βρω τον φακελο Wetravel οταν κανω select μου λεει no map data.

Κάτι κανω λαθος..

Η διαταξη μου ειναι : /card/others/Wetravel , όπου στον φακελο Wetravel εχω τους φακελους Map και Voice, οπου και ξεζιπαρα τα αντιστοιχα αρχεια.

Το gps το ειχα βαλει internal.

Ace of Hearts..

παιδιά μου ήρθε πριν λίγο το κινητό από oteshop και έχει εγκατεστημένο το i-mode.Γνωρίζετε πως μπορώ να το βγάλω και να πάω στην τελευταία έκδοση;

είμαι στην b και θέλω να πάω στην f ενώ στο site της lg δεν έχει το kc910,τι να κάνω;;

παιδιά μου ήρθε πριν λίγο το κινητό από oteshop και έχει εγκατεστημένο το i-mode.Γνωρίζετε πως μπορώ να το βγάλω και να πάω στην τελευταία έκδοση;

είμαι στην b και θέλω να πάω στην f ενώ στο site της lg δεν έχει το kc910,τι να κάνω;;

Ναι όντως ,δεν υπάρχει!Αλλά σε αυτό το forum (που καλα θα κανουμε να το κοιταξουμε ολοι) μπορεις να βρεις 1000δες πληροφοριες για το renoir!

Εχουν περασει σε επιπεδο ξεκλειδωματος και φλασαρίσματος!

Ε μα,πέσατε όλοι να τη φάτε την LG ρε παιδιά χωρίς να έχετε κοιταξει κάτι βασικό! :lol: Την έκδοση λογισμικού!Απλά,το στέλνεις για αναβάθμιση

Καλα κι εσυ τι εκανες?Σου δωσανε το κινητο στο χερι και τους λες: «Μισό παιδιά, να δω τον bootloader και την εκδοση firmware, να δω αν μου κανει...»Με το που θα πατας τα τρελα τα κουμπια, απο τα πλαϊνα για να βγαλει boot screen λγ .. θα σου πουν παρτο και σηκω φυγε!Μην σταθω σε αυτη την ηλιθια παρατηρηση...

Δεν το στελνεις για αναβαθμιση!Πολλοι σου παιρνουν ΤΡΕΛΑ χρηματα για 10-20 λεπτα υποθεση! (και το παραλαμβανεις μετα απο κανα μηνα:mad:) Για αρχη ας περιμενουμε το site της Lg, να περιμενουμε και το ενδιαφερον forum που εδωσα πιο πανω, για να την εκτελεσουμε μονοι μας την αναβαθμιση!:)

Όσο για το gps, επιτελους μια προοδος!Ηθελα να ρωτησω κατι ομως κατι φιλε HuskerDu, με αυτο μπορεις να κατεβασεις και σωσεις τους χαρτες στο κινητο?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλησπέρα και από μένα,

είμαι νέος χρήστης αλλά παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum έτσι και αγόρασα το Renoir πριν μια εβδομάδα. Έχει την έκδοση f μέσα και λειτουργεί το GPS τέλεια με wi-fi αλλά και χωρίς. Αντίθετα το jogging budy δεν δουλεύει.

Σας έχει τύχει το κινητό ενώ το χρησιμοποιείτε να κάνει reboot από μόνο του;

Καλησπέρα και από μένα,

είμαι νέος χρήστης αλλά παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum έτσι και αγόρασα το Renoir πριν μια εβδομάδα. Έχει την έκδοση f μέσα και λειτουργεί το GPS τέλεια με wi-fi αλλά και χωρίς. Αντίθετα το jogging budy δεν δουλεύει.

Σας έχει τύχει το κινητό ενώ το χρησιμοποιείτε να κάνει reboot από μόνο του;

Reboot σε μενα δεν εχει κανει.Αντιθετως το gps ειναι ανυπαρκτο σε μενα

Ace of Hearts..

χαιρετω σας φιλτατοι

σκεφτομαι να προχωρισω και εγω στην αντικατασταση του viewty μου με το renoir.

ερωτηση:

το προγραμμα που παιρνατε τις φωτος σας στο pc ειναι το ιδιο με του viewty??

δηλ, κανει και σε εσας μια ωρα να διαβασει την καθε φωτο πριν την ανοιξει και σου δωσει το δικαιωμα να την αντιγραψεις στο pc σου -Η- της ανοιγει ποιο ευκολα like pocket pc που το βλεπει σαν δισκο???

το λεω γιατι αν με το viewty εκανε ωρα με το renoir ποση να κανει που ειναι και 8αρες οι φωτος.

thanks εκ των προτερων;)

Founder of PiaggioX10.gr

Member of hyundaicoupe.eu

εγω τελικα εχω την εκδοση 10f.

εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο την οθονη του κινητου, η αισθηση αφης ειναι μοναδικη (αν σκεφτειτε το προηγουμενο μου κινητο ηταν το εκπληκτικο μεν αλλα παλιο Κ-750 της ΣΕ)

Γενικα το κινητο με εχει ενθουσιασει, ακομα δεν εχω δουλεψει μονο το GPS αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασει μονο σε εσωτερικο χωρο μεχρι στιγμης.

Δυο απλες ερωτησουλες.

1. το φιλμ προστασιας το εχετε βγαλει? υποτιθεται οτι μειωνει την λειτουργια της αφης, αλλα ακομα και με αυτο μια χαρα ειναι στο θεμα αυτο.

2. πως μπορεις να μπαινεις σε κανονικα sites και οχι στα αντιστοιχα mobile sites?

π.χ στο youtube o browser σε πηγαινει υποχρεωτικα στο m.youtube.

το ιδιο και με το facebook κτλ

tomcat τι συνδεση εχεις;

ψαχνω απεγνωσμεναποση ωρα να βαλω τις ρυθμισεις της voda για βιντεοκλησεις ιντερνετ κ μμς και δεν τα καταφερνω τι δεν κανω σωστα;;:(

tsoump μπορεις να με βοηθησεις να το βρω,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι

Μου κολλάει φοβερά το site, και μου βγάζει πολλά σφάλματα!

Δες threads του kc910!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δεν το στελνεις για αναβαθμιση!Πολλοι σου παιρνουν ΤΡΕΛΑ χρηματα για 10-20 λεπτα υποθεση! (και το παραλαμβανεις μετα απο κανα μηνα:mad:) Για αρχη ας περιμενουμε το site της Lg, να περιμενουμε και το ενδιαφερον forum που εδωσα πιο πανω, για να την εκτελεσουμε μονοι μας την αναβαθμιση!:)

Καταρχην,η αναβάθμιση είναι δωρεάν και κατά δευτερον δεν ειπα ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι η έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου.Είπα όμως πως δεν πρέπει να καταδικάζουμε το τηλέφωνο για τέτοια θέματα που αφορούν το λογισμικό :)

Ναι όντως ,δεν υπάρχει!Αλλά σε αυτό το forum (που καλα θα κανουμε να το κοιταξουμε ολοι) μπορεις να βρεις 1000δες πληροφοριες για το renoir!

Εχουν περασει σε επιπεδο ξεκλειδωματος και φλασαρίσματος!

Καλα κι εσυ τι εκανες?Σου δωσανε το κινητο στο χερι και τους λες: «Μισό παιδιά, να δω τον bootloader και την εκδοση firmware, να δω αν μου κανει...»Με το που θα πατας τα τρελα τα κουμπια, απο τα πλαϊνα για να βγαλει boot screen λγ .. θα σου πουν παρτο και σηκω φυγε!Μην σταθω σε αυτη την ηλιθια παρατηρηση...

Όσο για το gps, επιτελους μια προοδος!Ηθελα να ρωτησω κατι ομως κατι φιλε HuskerDu, με αυτο μπορεις να κατεβασεις και σωσεις τους χαρτες στο κινητο?

Λοιπόν, το GPS δουλεύει μια χαρά, τους χάρτες και voice controls τα έχεις στην κάρτα του τηλεφώνου, το We-travel δουλευει offline!

http://we-travel.co.cc

Σήμερα το δοκίμασα στο αυτοκίνητο, στο κέντρο εμφάνιζε την οδό που κίνησε, τις παράπλευρες οδούς καθώς και την ταχύτητα και ώρα!

Είχα φτασει στα δυτικά, στην Δημ.Καραολη, έστριψα για Εύοσμο και εκεί..χάθηκαν οι οδοί :)

Πολυ καλο προγρμματακι, ακομη ειναι σε beta και θέλουν ενημέρωση οι χάρτες.

Καταρχην,η αναβάθμιση είναι δωρεάν και κατά δευτερον δεν ειπα ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι η έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου.Είπα όμως πως δεν πρέπει να καταδικάζουμε το τηλέφωνο για τέτοια θέματα που αφορούν το λογισμικό :)

Η αναβαθμιση δεν ειναι ΠΑΝΤΑ δωρεαν! Γνωριζω καταστηματα εδω στην κορινθο που εχουν χρεωσει εως και 30€ φιλους μου! (ισως υπαρχει και ετσι μια εκμεταλλευση προς την ηλικια...)

Να το διευκρινιζες, γιατι παραπεμπε αλλου..:)

______

Edit:

Tnx για την απαντηση σου φιλε HuskerDu!! :)

tomcat τι συνδεση εχεις;

ψαχνω απεγνωσμεναποση ωρα να βαλω τις ρυθμισεις της voda για βιντεοκλησεις ιντερνετ κ μμς και δεν τα καταφερνω τι δεν κανω σωστα;;:(

εχω Wind.

ολα δουλεψαν αυτοματα, τι να σου πω.

Για δοκιμασε "συνδεσιμοτητα/ρυθμισεις δικτυου"

Λοιπον ενα update για το gps , αλλα σημαντικο.Σήμερα στο σταθμο του ΟΣΕ στο Βόλο, με καθαρο ουρανό δηλαδή, λοκαρε για πρωτη φορα κανονικα :)

Με google maps, χρειαστηκε γυρω στο 5λεπτο και δουλεψε κανονικα με το amaze gps και το mgmaps, τα οποία βρηκαν αμεσως δορυφόρο.Δουλεψε και με a-gps και αυτόνομα.Προσπάθησα να κανω geotaggin ,αλλα ειλικρινα δε μπορουσα να περιμενω γιατι ειχα ξεπαγιάσει, ειχε 2 βαθμους :)

Αρα δεν παιζει ρολο η εκδοση του κινητου για το gps.

Ace of Hearts..

Λοιπον ενα update για το gps , αλλα σημαντικο.Σήμερα στο σταθμο του ΟΣΕ στο Βόλο, με καθαρο ουρανό δηλαδή, λοκαρε για πρωτη φορα κανονικα :)

Με google maps, χρειαστηκε γυρω στο 5λεπτο και δουλεψε κανονικα με το amaze gps και το mgmaps, τα οποία βρηκαν αμεσως δορυφόρο.Δουλεψε και με a-gps και αυτόνομα.Προσπάθησα να κανω geotaggin ,αλλα ειλικρινα δε μπορουσα να περιμενω γιατι ειχα ξεπαγιάσει, ειχε 2 βαθμους :)

Αρα δεν παιζει ρολο η εκδοση του κινητου για το gps.

Με το We-travel lockαρει σε δευτερόλεπτα, οπως το GPS που έχω στο αυτοκίνητο!

Με το We-travel lockαρει σε δευτερόλεπτα, οπως το GPS που έχω στο αυτοκίνητο!

Δε μπορω να το κανω να δουλεψει!!!Δε ξερω τι κανω λαθος..Αυτο που γραφεις για advanced settings, που ειναι;Το ευτυχημα ειναι οτι εφοσον φτιαξουν κι αλλο τον χαρτη, μιλαμε για offline χαρτη στο κινητο μας, αρα μηδενικη χρεωση..:D

Ace of Hearts..

Δε μπορω να το κανω να δουλεψει!!!Δε ξερω τι κανω λαθος..Αυτο που γραφεις για advanced settings, που ειναι;Το ευτυχημα ειναι οτι εφοσον φτιαξουν κι αλλο τον χαρτη, μιλαμε για offline χαρτη στο κινητο μας, αρα μηδενικη χρεωση..:D

menu->settings->advanced->files, επιλέγεις card (permissions=always), μετά others\Wetravel, δηλ. είσαι στο card\others\Wetravel, τωρα προσοχη, δεν πατάς οκ οταν εχεις επιλέξει το Wetravel, αλλά Options (το αριστερο soft-key), σου εμφανίζει 4 επιλογές, επιλέγεις τη 2η "Select' και ΟΚ, μετά cancel, επιστρέφεις στην αρχική οθόνη και θα δεις τον χάρτη!

Sorry, αλλα χρησιμοποιω παντα το English menu. Btw, η Cosmote τι πακετο εχει για free data?

menu->settings->advanced->files, επιλέγεις card (permissions=always), μετά others\Wetravel, δηλ. είσαι στο card\others\Wetravel, τωρα προσοχη, δεν πατάς οκ οταν εχεις επιλέξει το Wetravel, αλλά Options (το αριστερο soft-key), σου εμφανίζει 4 επιλογές, επιλέγεις τη 2η "Select' και ΟΚ, μετά cancel, επιστρέφεις στην αρχική οθόνη και θα δεις τον χάρτη!

Sorry, αλλα χρησιμοποιω παντα το English menu. Btw, η Cosmote τι πακετο εχει για free data?

To menu-settings-advanced-files ειναι για το προγραμμα ή για το μενού του κινητου;:p

Γιατι στο προγραμμα εχω μενού-settings-σκετο files

Permissions εχω κανει, οκ

Ace of Hearts..

To menu-settings-advanced-files ειναι για το προγραμμα ή για το μενού του κινητου;:p

Γιατι στο προγραμμα εχω μενού-settings-σκετο files

Permissions εχω κανει, οκ

στο menu του προγραμματος:

menu->settings->advanced->files

Ειναι η RC11

στο menu του προγραμματος:

menu->settings->advanced->files

Ειναι η RC11

Οκ , ειχα κατεβασει τη 10, thanx φιλε:)

Παω να τα κανω απο την αρχη

Ace of Hearts..

Απο οσα διαβασα εδω μεσα καταλαβα οτι το GPS δουλευει μονο με συνδεση μεσω gprs. Καλο κινητο...καλη καμερα,wi-fi, HSPDA, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΠΑΝΩ ΕΝΑ DESTINATOR Η ΕΝΑ IGO!!!? Φτηνη απομιμηση ενοςς windows mobile!

Γιατί σου το πούλησε κανένας ως windows mobile τηλέφωνο...? :rolleyes:

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...