gesamfunai Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 LG KC910 Renoir preview: First look http://www.GSMarena.com/ http://img377.imageshack.us/img377/1795/picci8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ξερεικανενας ποτε θα ερθει Ελλαδα? Η Wind το εχει στον καταλογο τον καινουργιο αλλα χωρις τιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 LG Renoir Officially Launched The LG KC910, or the Renoir, is finally available in Europe. Asia and Latin America will follow in November. Africa and the Middle East are next in December while China will get it in January. Something seems to be missing wouldn’t you say? Here are the official features of the Renoir: Wi-Fi A-GPS 3G via HSDPA 8 megapixel camera DivX video and Dolby sound 3 inch, 240 x 400 touchscreen display 3.95 mm thick The Renoir seems to be a worthy adversary. It has lots of camera options like the Touch Shot which lets you tell the camera what it should be focusing on. Not to mention it’s the slimmest 8 megapixel cameraphone available so far. So LG hit me with some prices. And maybe with updated release dates for you know, only the rest of the world? http://www.mobilewhack.com/lg-renoir-officially-launched/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Και ένα νέο Preview από το PhoneArena.com http://img231.imageshack.us/img231/8989/picmn1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 LG KC910 Renoir preview: First look http://www.GSMarena.com/ http://img377.imageshack.us/img377/1795/picci8.jpg θελω να πιστευω οτι θα εχιε καλη κατασκευη κι οχι πλαστικουρα. το samsung κουκλι το ατιμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο...ξέρω ότι δεν έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους αλλά εμένα με καλύπτουν κ τα 2...ξέρουμε ή μπορούμε να υπολογίσουμε έστω γενικά για την τιμή του?? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Να υπολογίζεις κανα 500ευρω και για τα 2. Προσωπική εκτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εγώ πάντως θυμάμαι οτι κάπου διάβασα οτι το LG θα έχει χαμηλότερη τιμή απτο iphone άρα υποθέτω γύρω στα 400+ αν και δε το θεωρώ και πολύ πιθανό.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στο Νέο κατάλογο τις WIND το έχει “Σύντομα Διαθέσιμο” αλλά χωρίς τιμή :)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 φαινεται να υπερεχει το lg σε σχεση με το samsung αλλα και τα δυο ειναι φοβερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 πολυ ομορφο κινητο και με πολυ εξελιγμενες δυνατοτητες τοσο στην καμερα οσο και στο λειτουργικο(αν και κλειστο),αλλα εχω μια απορια...το ηχειακι(α)? που τα εχει η αναπαραγει τον dolby ηχο μονο με τα ακουστικα???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 πολυ ομορφο κινητο και με πολυ εξελιγμενες δυνατοτητες τοσο στην καμερα οσο και στο λειτουργικο(αν και κλειστο),αλλα εχω μια απορια...το ηχειακι(α)? που τα εχει η αναπαραγει τον dolby ηχο μονο με τα ακουστικα???:confused: ξερουμε πιθανη κυκλοφορια στην Ελλαδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Όπως φαίνεται και στο preview μιλάμε για πολύ αξιόλογη συσκευή...δεν είχα ποτέ lg αλλά αυτό είναι σοβαρά υποψήφιο!! Μόνο να δουλεύει καλά το wifi κ ο ενσωματόμενος browser και θα είναι τέλειο..να δούμε! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 με φοβιζει οτι η μπαταρια ειναι 1000μΑ. ειχα το viewty το οποιο με 900μΑ, μου κραταγε 2,5 μερες. αυτο ποσο θα κραταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 το κινητο αυτο με εχει εντυπωσιασει το μονο που με προβληματιζει ειναι το κλειστο λειτουργικο.... αν και μετα απο χρηση symbian λογισμικου=μικρη οθονη περιμενω κατι με καλο browser και με μελλοντικη η ακομη καλυτερα απευθειας υποστηριξης flash. Επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι το προγραμμα του gps .στο symbian μεχρι τωρα εχω το πλεονεκτημα επιλογης οχι μονο προγραμματος αλλα και πολλων χαρτων.Θα εχω την δυνατοτητα αυτη.......Αχ να ειχε ενα wm να μην το σκεφτομουν καθολου. υποδειγματικη φωτο και βιντεο ενω τα multimedia χαρακτηριστικα του θεωριτικα φαινονται αξεπεραστα........ Υ.Γ. ειναι δυνατον με τετοιο εξελιγμενο λογισμικο αναπαραγωγης ηχου να επιμενουν στους ανταπτορες ??????εξοργιστικο και εξαιρετικα αβολο.....τετοιες multimedia συσκευες εχουν αυτονοητο το 3,5mm jack Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 με φοβιζει οτι η μπαταρια ειναι 1000μΑ. ειχα το viewty το οποιο με 900μΑ, μου κραταγε 2,5 μερες. αυτο ποσο θα κραταει? Mα το viewty εχει μπαταρια 1000μA και η μπαταρια του με νορμαλ χρηση βγαζει τουλαχιστον 3,5 μερες. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Mα το viewty εχει μπαταρια 1000μA και η μπαταρια του με νορμαλ χρηση βγαζει τουλαχιστον 3,5 μερες. με πολυ μικρη χρηση μου εβγαζε 2,5 μερες μαξ, για αυτο και το εδωσα. εμενα απο μπαταρια συνεχεια. ειδαλως σαν τηλεφωνο ηταν σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Τι να σου πω,εμενα και του αδερφου μου,ως τωρα τα πανε καλα σε αυτονομια μπαταριας. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Τι να σου πω,εμενα και του αδερφου μου,ως τωρα τα πανε καλα σε αυτονομια μπαταριας. και το δικο μου 3 μερες Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 να βαζανε μεγαλυτερη καλα θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εμένα προσωπικά το viewty δεν έχει βγάλει ποτέ 3η μέρα και δεν ασχολούμαι και πολύ με το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Βρε παιδιά τι βλέπω εδώ: http://www.pestaola.gr/lg-renoir-kc910/ θα έχει ccd αισθητήρα; Αν είναι έτσι θα είναι μακράν το καλύτερο φωτογραφικό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ποτε ερχεται ξέρουμε? τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ποτε ερχεται ξέρουμε? τιμή? http://www.skroutz.gr/s/56458/LG-KC910.html?keyphrase=lg+kc910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts