almeras Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδιά κάτι ψιλοάσχετο... το ξερετε οτι υπάρχουν 11 πρωτευουσες στην ευρώπη που αρχίζουν απο Β???? πολυ καλος γρίφος... Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδιά κάτι ψιλοάσχετο... το ξερετε οτι υπάρχουν 11 πρωτευουσες στην ευρώπη που αρχίζουν απο Β???? πολυ καλος γρίφος... Βερολίνο, Βέρνη, Βαρσοβία, Βιέννη, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βίλνιους, Βρυξέλλες. Μου λείπoυν 2... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδιά κάτι ψιλοάσχετο... το ξερετε οτι υπάρχουν 11 πρωτευουσες στην ευρώπη που αρχίζουν απο Β???? πολυ καλος γρίφος... 11; Εγω μονο τη Βαγδατη και τη Βηρυτο ξερω. Α, και των Φιλιππινων, την Βανιλα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Βερολίνο, Βέρνη, Βαρσοβία, Βιέννη, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βίλνιους, Βρυξέλλες. Μου λείπoυν 2... :( Βατικανο ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Βερολίνο, Βέρνη, Βαρσοβία, Βιέννη, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βίλνιους, Βρυξέλλες. Μου λείπoυν 2... :( Βαντούζ, Βαλετα :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Βαντούζ, Βαλετα :) Σωστοοοοοοοοοος;) Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Βαντούζ, Βαλετα :) Την Βαλέτα έπρεπε να την είχα βρει... Το/η Βαντούζ ποιάς χώρας είναι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Λιχτενστάιν :) http://www.vaduz.li/ Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 1. Πράγα όποιος έχει πάει θα καταλαβαίνει τι εννοώ... Σπύρος Δε μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο! Όλες οι άλλες εξαρτώνται από τη διάθεση... Για παράδειγμα, ναι το Λονδίνο είναι πολύ όμορφη πόλη, πολύ πιο όμορφη απο τη μουντάδα της Αθήνας, αλλά όταν έχει ήλιο και θες να βγείς σαν κλασσικός Ελληνας για καφέ να λιαστείς μες το χειμώνα, δεν έχει παραλίακη...δεν έχει Nostos...ούτε Ιστιοπλοικό...αλλά έχει καφέ by (dirty) Thames....ή σε κανένα πάρκο... Φιλικά, *imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Λιχτενστάιν :) http://www.vaduz.li/ Δεν θα την έβρισκα ποτέ... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δεν θα την έβρισκα ποτέ... :) Και γω το καλοκαίρι που μου το πανε ειχα κολλησει στις 10 και ετυχε να παίζει ο Ολυμπιακός ένα φιλικό στο Βαντουζ και έτσι το άκουσα τυχαία στο ραδιόφωνο!!!:p Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αμστερνταμ:up: Εχω πάει 4 φορές και ίσως να μείνω κάποτε μόνιμα εκεί :) Είμαι ελληνολλανδός βλέπετε :p :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Στη δημοσκόπηση ψήφισα Βερολίνο γιατί αν είχα άμεση δυνατότητα να ξανάπω σε μια από τις αναφερόμενες πρωτεύουσες θα ήταν η πρώτη μου επιλογή (ίσως γιατί δεν το χόρτασα όσο ήθελα και δεν πρόλαβα να δω τα τυχόν στραβά του αλλά έζησα όλα τα υπέροχα). Δε θα κρίνω με βάση τα αξιοθέατα αλλά με βάση το πόσο καλά έχω περάσει, επομένως ακολουθούν: Άμστερνταμ Δουβλίνο Μαδρίτη Αν και μιλάμε για πρωτεύουσες κρατών θεωρώ ιεροσυλία από μέρους μου να μην αναφέρω τη Βαρκελώνη που είναι πάντα στην πρώτη μου θέση. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δε θα κρίνω με βάση τα αξιοθέατα αλλά με βάση το πόσο καλά έχω περάσει Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να ψηφίσω πρώτα Βερολίνο και μετά Ρώμη και Σόφια. Στο Βερολίνο κάναμε τις μ@λ@κίες της ζωής μας, μακράν η μεγαλύτερη καφροεκδρομή, στη Ρώμη αντίθετα τσακωθήκαμε μεταξύ μας, χαθήκαμε μεταξύ μας, δεν είχαμε κινητά κλπ κλπ με αποτέλεσμα να μας βγει η εκδρομή από τη μύτη. Στη Σόφια από την άλλη δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερα, θύμιζε πολύ Ελλάδα με όλα τα κακά της (καχυποψία, πώς θα κλεψεις τον άλλο κλπ κλπ). Γενικά πάντα μου άρεσε ο ιταλικός τρόπος ζωής και ανέκαθεν δήλωνα ότι θέλω να παντρυτώ Ιταλίδα (είχαμε μια τεράστια ευκαιρία το καλοκαίρι και τη χάσαμε μες απ' τα χέρια μας). Edit: ξέχασα τη Βιέννη. Έχω πάει 2 φορές αλλά δεν μ' έχει ενθουσιάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αυτό που εννοούσα είναι πως όταν επισκέπτεσαι μια νέα πόλη, πόσο μάλλον μια νέα χώρα (γιατί στις περισσότερες δεν είχα την ευκαιρία να μείνω περισσότερο από εβδομάδα και σε κάποιες ακόμη λιγότερο) λογικά θα σε εντυπωσιάσει ό,τι "αξιοθέατο" προσφέρει. Π.χ. μουσεία, αρχιτεκτονική κτιρίων, δημόσιοι χώροι, κ.ο.κ. Εγώ εστίασα περισσότερο στο πόσο καλά πέρασα, κριτήριο που βαραίνει και την ποιότητα ζωής (ή καλύτερα διαμονής του επισκέπτη), τη διασκέδαση αλλά φυσικά και την κουλτούρα ως σύνολο, τρόπο ζωής και εξέλιξης. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Μα η ποιότητα ζωής εξαρτάται από 10.000 παράγοντες, και το πόσο καλά θα περάσεις εξαρτάται από την παρέα, το service του ξενοδοχείου κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Βασικα πιστευω οποιος βγει εκτος Ελλαδας σε οποιαδηποτε προηγμενη πολη παει(εννοω εκτος ανατολικου μπλοκ),αμεσως θα την αγαπησει και θα αναρωτιεται αν η πατριδα του ανηκει στην Ε.Ε οπως μας λενε.. Αρχικά θα συμφωνήσω με αυτό που αναφέρθηκε απο τα πρώτα post. Αν και δεν έχω πάει σε πολλά μέρη θα αναφέρω δυο πόλεις που επισκέφτηκα και μου άρεσαν πάρα πολυ.Η πρώτη είναι η Βαρκελώνη με τα φοβερά δημιουργήματα του Gaudi και η δεύτερη το Εδιμβούργο. P.S. Απο πολλούς φίλους έχω ακούσει τα καλύτερα για την Πράγα και είναι μέσα στους επόμενους προορισμούς μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Πραγα , η ομορφοτερη πολη της Ευρωπης....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Τις ψήφισα όλες εκτός από την Μαδρίτη, απλά γιατί προτιμώ (μακράν) την Βαρκελώνη (και ας μην είναι πρωτεύουσα). Ούτε καν σε σειρά δεν μπορώ να της βάλω. Απλά να ξεχωρίσω λίγο την Πράγα, την Βιέννη, το Παρίσι και το Άμστερνταμ από ομορφιά. Και, πάντα λίγο, το Λονδίνο και το Βερολίνο, από την διασκέδαση. Αλλά όλες όμορφες είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentoner Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Εχω παει μονο σε Ρωμη,Λονδινο και Λισσαβωνα.Απο αυτες σιγουρα ψηφιζω ΡΩΜΗ:) Παράθεση Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Σε πρωτεύουσα δεν έχω πάει, αλλά ανάμεσα στη Φρανκφούρτη και στο Salzburg που έχω επισκεφτεί, ψηφίζω αναμφισβήτητα το 2ο. Σίγουρα μια από τις καλυτερες βδομάδες της ζωής μου ως τώρα! Πάνε 8 χρόνια κι ακόμα το θυμάμαι σαν να ΄ναι χτες. Ελπίζω να καταφέρω να ξαναπάω πολύ σύντομα! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Sumfwnw!! Einai apla teleia, arkei na ksereis pou na pas... Mou aresei polu kai to Parisi omws... alli fasi... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μόλις γύρισα από Παρίσι και Βερολίνο. Το Παρίσι είναι φυσικά μαγευτικό, μια πόλη μνημείο, αλλά πίσω από τα μνημεία κρύβεται άλλη μια Αθήνα... Το Βερολίνο είναι τελείως άλλη φάση. Θέλω να πάω να ζήσω για αρκετό διάστημα (ίσως και μεταπτυχιακό) μιας και το ερωτεύτηκα, αλλά... ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Γυρισες απ'το Βερολινο που περνουσε τον πιο κρυο χειμωνα τα τελευταια 40+ χρονια :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Γυρισες απ'το Βερολινο που περνουσε τον πιο κρυο χειμωνα τα τελευταια 40+ χρονια :D Σοβαρά; Πάντως τα πάντα δούλευαν, και οι άμθρωποι πήγαιναν στις δουλειές τους και το μετρό κανονικότατα. Ειλικρινά πίστεψα ότι οι θερμοκρασίες ήταν στα συνηθισμένα για αυτούς επίπεδα. Οπότε μπορώ να το σκεφτώ για μεταπτυχιακό εκεί, μιας και λογικά δύσκολα θα ξαναέχει τόσο χαμηλές θερμοκρασίες... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts