Jump to content

Snooper_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Snooper_

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Snooper_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Snooper_

    Sony Xperia Z2

    Από όσο μπόρεσα να διαβάσω στο θέμα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, μάλλον είμαι από τους πρώτους "τυχερούς" που επέστρεψαν Ζ2 λόγω προβλήματος. Πιο συγκεκριμένα: Έχοντας στην κατοχή μου το τηλέφωνο περίπου 2 βδομάδες ενεργοποιώ κάποια στιγμή τα δεδομένα και παρατηρώ οτι δεν εμφανίζεται το σύμβολο( Ε, 3G κλπ) που εμφανίζεται δίπλα στο σύμβολο του σήματος. Αφού επαναλαμβάνω τη διαδικασία 1,2 φορές απενεργοποιώ το τηλέφωνο. Κατά την ενεργοποίηση του το τηλέφωνο "κόλλησε" στη φάση εκκίνησης. Μετά απο πολλές προσπάθειες το τηλέφωνο ξεκίνησε αλλά με πολλά προβλήματα στην λειτουργία του, όπως επανεκκινήσεις μη διατήρηση του σήματος, διακοπές στη λειτουργία πολλών εφαρμογών και άλλα. Τα αντίστοιχα προβλήματα συνεχίστηκαν ακόμα και μετά από hard reset. Κατόπιν υπόδειξης απο την τηλεφωνική υποστήριξη της Sony έκανα repair μέσω του pc companion αλλά τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Το κινητό στάλθηκε έπειτα στην arvato στις 12/8 (παρέλαβαν στις 14/8) και στις 21 μου έστειλαν (παρέλαβα χτές) νέα συσκευή με ένα συνοδευτικό που αναφέρει απλώς "αντικατάσταση συσκευής, έλεγχος ΟΚ. Να διευκρινίσω οτι δεν μου στείλανε σφραγισμένη συσκευή αλλά μια συσκευή μέσα στο "παλιό" κουτί που έστειλα. Τα αναφέρω αυτά γιατί θα ήθελα αρχικά τα σχόλια σας σχετικά με την αντικατάσταση της συσκευής και αν πιστεύετε ότι θα πρέπει να ζητήσω νέα συσκευή "σφραγισμένη". Επίσης σχετικά με την επικοινωνία μου με Sony και arvato, επειδή δεν είχα προηγούμενη αντίστοιχη εμπειρία, όσον αφορά την Sony σχημάτισα την εντύπωση μιας πολύ οργανωμένης υποστήριξης με καταγραφή των ζητημάτων και των συνομιλιών, όσον αφορά την arvato δεν χρειάζεται να πω πολλά. Το χειρότερο όμως που θεωρώ τραγικό είναι οτι δεν έχουν καμία επικοινωνία αυτοί οι 2 και ενώ είχα μιλήσει πάνω από 5 φορές(έχοντας χάσει αρκετές ώρες) με Sony πριν στείλω το κινητό, στην arvato με πήραν κανά 2 φορές για να τους εξηγήσω το πρόβλημα καθιστώντας κατά την γνώμη μου εν μέρει άχρηστη την λεπτομερή καταγραφή εκ μέρους της Sony. Όσον αφορά την υπερθέρμανση του κινητού που τόσο ντόρος γίνεται, σε ένα παιχνίδι που είχα κατεβάσει το κινητό ζεσταινόταν σε σημείο που γινόταν ενοχλητική η επαφή στο πίσω σημείο. Επίσης μου είχε κλείσει λόγω υπερθέρμανσης και σε χρήση λήψης φωτογραφιών. Στο νέο κινητό δοκίμασα σήμερα για λίγη ώρα το ίδιο παιχνίδι και ζεσταινόταν πάλι αρκετά αλλά δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα για να έχω καλύτερη άποψη για τη νέα συσκευή που μου στείλανε. Καλοδεχούμενα τα σχόλια σας.
  2. Snooper_

    iOS 4

    Εχω το εξής πρόβλημα στην προσπάθεια αναβάθμισης σε version 4.0.2. κατα τη διάρκεια του backup του iphone μου βγάζει error οτι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το backup οπότε με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω στο update χωρίς backup με τον κίνδυνο να χαθούν τα δεδομένα. Αν συνεχίσω θα χαθούν οι επαφές? Στο μεταξύ αυτο γίνεται στο pc της δουλειας. Στο σπιτι μου κανει κανει backup κανονικά και λιγο πριν τελειώσει το κατέβασμα της version 4.0.2 μου βγάζει μήνυμα network connection error, check your settings κλπ κλπ. Εχει κανείς καμιά ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ παιδιά. Χτες πήγα ξανά στο μαγαζί να το δοκιμάσω και αύριο θα πάω να το πάρω! Στο site αναφέρει τον εισαγωγέα.Επίσης τα είχα δει σε ένα μαγαζί στην Ομόνοια κοντά στο παλιό Μινιον όπου έχει και Oris! Εγώ το πήρα απο εδώ απο Βόλο και η τιμή καταλόγου ήταν 760 €
  4. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω επιτέλους το πρώτο μου "καλό" ρολόι και είμαι πολυ χαρούμενος γι' αυτό. Κατέληξα στο Hamilton Navy GMT Αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα σε Oris.
  5. Απο τον Μάρτη έβαλα τα BFGoodrich G-Force Profiler σε 195-50-15 απο τα οποία είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος έως τώρα, έχοντας κάνει 12.000Km με αυτά!Τα έβαλα 260€.
  6. Πολύ καλή η British(παίρνεις βέβαια λίγο και την δόση σου κ μπορει να φωσφορίζεις μετά :p ) Με αυτα που της τυχαίνουν της British βλέπω να σε πληρώνει στο τελος για να πετάξεις. 2 φορές πέταξα για Εδιμβούργο με KLM και άλλη μια οι δικοί μου και μείναμε ευχαριστημένοι και οι βαλίτσες έφτασαν κανονικά. Η easy στις τιμές νομίζω οτι πλέον δεν έχει φοβερές διαφορές με τις υπόλοιπες και + οτι βρίσκω πολύ μ*****α να πρέπει να ξανακάνεις check in για δεύτερο προορισμό. Το κάνει καμια άλλη αυτό?
  7. Παίδες μια ερώτηση και σορρυ αν έχει αναφερθεί ήδη.... Υπάρχει παιχνιδάκι super mario για wm5?
  8. Το Fiestάκι που πήρα πρόσφατα έχει πάνω τα Bridgestone Turanza ER30 και έχω ξενερώσει απίστευτα.Γλυστράνε αρκετά, καλά η πρώτη μένει όλη κάτω.Μου την έχει δώσει που έχω καινούργιο αμάξι και φοβάμαι να τρέξω λές και έχω παλιά ελαστικά.Θα περιμένω να τα δω και τον χειμώνα μιας και μου είπαν οτι στο βρεγμένο τουλάχιστο είναι καλά αλλά μετά θα τα αλλάξω σίγουρα!:mad:
  9. Εδώ και μια εβδομάδα ενα Fiesta 1.6 :yahoo: :up:
  10. Όπως είχες ποστάρει μερικές σελίδες πιο πριν το FIR είναι χώρος οπου μια χώρα έχει την ευθύνη της εναέριας κυκλοφορίας και σωστά είναι υποχρέωση και όχι κυριαρχικό δικαίωμα.Έτσι λοιπόν είναι υποχρέωση της χώρας να προστατεύει και πολιτικά αεροπλάνα απο τουρκικά μαχητικά που ΔΕΝ καταθέτουν σχέδιο πτήσης.Αυτό γίνεται.
  11. Παιδιά για τα Carrier γνωρίζει κάποιος?Έχει βάλει κανένας?Θέλουμε να βάλουμε στο σπίτι 2 κλιματιστικά και εκτός φυσικά απο Mitsu μας πρότειναν και τα Carrier σαν πιο οικονομική λύση.
  12. Άντε να ξαναπαντήσω για την Σκιάθο.:p Λοιπόν είπαμε μικρό και όμορφο νησί.Κουκουναριές απο τις καλύτερες παραλίες που υπάρχουν.Καλή διασκέδαση και μικρές ηλικίες.Βρωμόλιμνος beach bar είναι must.Δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά γίνεται χαμός.Ο μισός Βόλος το καλοκαίρι είναι Σκιάθο το οποίο βέβαια δε ξέρω αν είναι καλό η κακό,όπως το πάρει κανείς(Βολιώτης είμαι :p ) Πάντως έχει πολύ κόσμο και αρκετά μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση κοντά στο λιμάνι.
  13. Έχει έχει και club και είναι μαζεμένα στη σειρά σχεδόν όλα κοντά στο λιμάνι.
  14. Να προσθέσω στις επιλογές την Σκιάθο,νομίζω δεν ειπώθηκε. Ευκολή πρόσβαση(απο Αγ.Κωσταντίνο) μικρό και ωραίο νησί , πολύ διασκέδαση και πολλοί στην ηλικία 17-18.
×
×
  • Create New...