elusive Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχω παρατηρήσει ότι οι λάτρεις του καφέ είναι και καπνιστές. Αν δεν καπνίζεις, οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας σου είναι άθικτοι και ο καφές σού φαίνεται όπως είναι: καμμένος ξηρός καρπός καφέ σε σκόνη. Kαμία σχέση. Απεχθάνομαι το τσιγάρο αλλά δε μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ. Και φυσικά ξέρω αρκετά άτομα που δεν καπνίζουν αλλά καφέ πίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ison_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν πινω καφε, αρα είμαι φλωρος??wtf!!!γυρισαμε στα 80's;;; " Τι μκίες είναι αυτές που πίνεις; (τσάι, γάλα, πορτοκαλάδα,νερό). Πιες εκεί ένα καφέ σαν σωστός άνθρωπος! " Σα να είμαι στο μυαλό φίλων, θείων, συναδέλφων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ο μονος λογος που φοβαμαι να σταματησω το καπνισμα... Τι διαολο θα κανω οταν πινω καφε. Σοβαρα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ο μονος λογος που φοβαμαι να σταματησω το καπνισμα... Τι διαολο θα κανω οταν πινω καφε. Σοβαρα... Όλα είναι στο μυαλό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Όλα είναι στο μυαλό. ;) Eννοείται. :cry: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Eννοείται. :cry: Οπότε κάνεις ένα restart και είσαι τζετ,γιατί κλαις?:p Δεν πινω καφε, αρα είμαι φλωρος?? Α ρε Φρικ φλωράτζααα:lol:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχω παρατηρήσει ότι οι λάτρεις του καφέ είναι και καπνιστές. Αν δεν καπνίζεις, οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας σου είναι άθικτοι και ο καφές σού φαίνεται όπως είναι: καμμένος ξηρός καρπός καφέ σε σκόνη. Παρ'όλ'αυτά, δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον παρουσιάζω. Πίνω καμιά φορά όταν δε μπορώ να σηκώσω κεφάλι. Εκτός από το τσιγάρο που ταιριάζει με τον καφέ, παίζουν ρόλο κι η εξάρτηση στην καφεΐνη και η γενικότερη κουλτούρα που επιτάσσει ότι αν πίνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από καφέ, είσαι φλώρος. Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο.Δεν ειμαι καπνιστης,με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου αλλα λατρευω τον καλο καφε.Και εχω και αρκετους γνωστους που δεν καπνιζουν αλλα πινουν καθημερινα καφε.Απλως υπαρχει η ταση οι καπνιστες να συνδυαζουν τον καφε με τσιγαρο,αλλα αυτο το "καφες χωρις τσιγαρο δεν γινεται" ειναι και μια απο τις παμπολλες δικαιολογιες που βρισκουν οι καπνιστες για να κανουν τσιγαρο. Κατ αρχήν αυτό που λες για τους γευστικούς καλυκες δεν ισχυει.Δεν εχουμε αθικτους καλυκες οι μη καπνιστές. Ο καφες δεν έχει να κανει μονο με τη γευση αλλα και με τη μυρωδια(την οποια σιχαίνομαι, σας το ειπα?:p) Δεν πινω καφε, αρα είμαι φλωρος??wtf!!!γυρισαμε στα 80's;;; Μα καλα ειναι δυνατον να μην σου αρεσει η υπεροχη,θεσπεσια μυρωδια ενος αρωματικου φρεσκοκαβουρδισμενου και φρεσκοαλεσμενου καφε?Οκ ,η γευση δεν αρεσει σε αρκετους επειδη ειναι πικρος(εμενα πρωσοπικα ο καφες μου αρεσει να εχει και και λιγη πικρα για να καταλαβαινω οτι πινω καφε και οχι σιροπι και γι'αυτο τον πινω παντα μετριο και χωρις γαλα),αλλα μου φαινεται περιεργο να μην αρεσει σε καποιον το ευωδιαστο αρωμα του καλου καφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν πινω καφε, αρα είμαι φλωρος??wtf!!!γυρισαμε στα 80's;;; " Τι μκίες είναι αυτές που πίνεις; (τσάι, γάλα, πορτοκαλάδα,νερό). Πιες εκεί ένα καφέ σαν σωστός άνθρωπος! " Σα να είμαι στο μυαλό φίλων, θείων, συναδέλφων... Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο! Προσωπικά δεν είμαι φαν του καφέ ωστόσο που και που πίνω κανέναν γαλλικό είτε τον κλασικό είτε με άρωμα. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν γίνεται συστηματικά διότι δεν έχω ούτε την ανάγκη για να ξυπνήσω (έχω περισσότερη ενέργεια από αυτούς που πίνουν καφέ) αλλά ούτε και την έντονη επιθυμία της γεύσης. Έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές σχόλια όπως τα παραπάνω στα οποία αυτοί που τα λένε παίρνουν και κατάλληλες απαντήσεις. :p Πάντως παρατηρώ από όταν ήμουν φοιτητής ακόμα, άτομα να πίνουν καφέ όχι επειδή τους άρεσε απλά λόγω παρέας, και καλά μαγκιάς κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 μικρος επινα καφε νες πρωι -μεσημερι-βραδυ.νες με γαλα το πρωι-φραπογαλο εξω με την παρεα(τελεια τα '80ς μην ξανακουσω λεξη,θυμαμαι την παραλλαγη με φραπε και παγωτο) και το βραδυ γαλα με νες!το παραξενο ειναι οτι κοιμομουν μια χαρα.αυτο που λενε πιες ενα καφε να μεινεις ορθιος σε εμενα δεν επιανε. οταν μεγαλωσα ανακαλυψα και τα ροφηματα απο βοτανα.στον καφε εγινα πιο επιλεκτικος.πινω μονο καπουτσινο με αφρογαλα χωρις ζαχαρη κα παντα σε στιγμες που τον απολαμβανω ειτε μονος ειτε με παρεα.δεν καπνιζω παρεπιπτοντως. πινω πλεον καφε περιστασιακα μονο για απολαυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πινω σκετο αχτυπητο φραπε απο το 99 κ το ξεκινησα στο παρατηρητηριο στις Πλαγιες του εβρου τον πινω ετσι χειμωνα καλοκαιρι η παραξενια ειναι οτι οταν πινω ζεστο (ελληνικο δεν μπορω αλλο)αδυνατω να τον πιω χωρις ζαχαρι κ επιπλεον να προσθεσω οτι σχολια του τυπου πιες καφε αλλιως εισαι φλωρος εγω δεν συναντησα ποτε κ τωρα αν τα ακουσω μαλλον δεν θα τα δωσω σημασια ουτε κ θα δωσω καμια καταλληλη απαντηση οπως λεει φιλος πιο πανω Υ.Γ ο αδερφος μου πινει καφε για να κοιμηθει αρα η καφεινη επιδρα διαφορετικα απο οργανισμο σε οργανισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Και γω σκετο το φραπεδακι μου... Ενω τον επινα γλυκο (παντα χωρις γαλα σε ολους τους καφεδες) μιας και επινα πολλους ειπα να μειωσω τη ζαχαρη... τον επινα με 4 κουταλιες, τωρα ακομα και μια κουταλια για μενα ειναι αθλος :p Στα θετικα, οτι ετσι και φαω κανα γλυκακι μαζι, ο καφες δε φαινεται πικρα μετα :lol: Εξαιρεση στους ζεστους. Γαλλικο και καπουτσινο θα βαλω μια κουταλιτσα, ελληνικο τον θελω γλυκο ;) Οσο για το θεμα φλωριας κτλ, οταν λεω οτι δε πινω αναψυκτικα, δεν εχω facebook κτλ με κοιτανε σαν εξωγηινο οποτε νοιωθω τους 2 φιλους πιο πανω :lol: Οσοι λενε οτι και καλα δεν τους αρεσει η σοκολατα ή πολυ απλα λενε ψεμματα για να φανουν ξεχωριστοι ή δεν ειναι κανονικοι ανθρωποι.Ειναι φυσιολογικο καποιου να μην του αρεσει καποιο ειδος σοκολατας οπως π.χ. η υγειας επειδη του φαινεται πολυ πικρη και να τρωει μονο γαλακτος,αλλα οχι να μην του αρεσει η σοκολατα γενικως.Ακομα και οσοι δεν ειναι και πολυ fans των γλυκων,υποκυπτουν σε μια καλη σοκολατα. Και οι 2 ομως σας αρεσει καποιας μορφης σοκολατας .Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην του αρεσει η σοκολατα σε ΚΑΜΙΑ μορφη. Αν σου πω οτι εχουμε εδω στο φορουμ ατομο που αναμεσα σε 2 γλυκα θα επιλεξει αυτο χωρις τη σοκολατα;;; :lol::lol: Έχω παρατηρήσει ότι οι λάτρεις του καφέ είναι και καπνιστές. Φραπεδακι θα πιω καθε μερα, τσιγαρο ουτε που εχω δοκιμασει ;) Ο μονος λογος που φοβαμαι να σταματησω το καπνισμα... Τι διαολο θα κανω οταν πινω καφε. Σοβαρα... Τελειωνε ρε βαρεμενε και κοψτο να καθομαστε ανετα στα μαγαζια :p Edited February 11, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Θες να πεις ότι σε λίγα χρόνια θα εκτιμήσω τη γεύση του καφέ και θα αρχίσω να πίνω; είμαι 21.5 και όλοι οι φίλοι μου πίνουν καφέ από τα 15. Δε νομίζω να αλλάξει κάτι για μένα μιας και είναι τόσο απαίσια η γεύση του που δεν μπορώ να πιω ούτε μια γουλιά όσες φορές το έχω επιδιώξει. Πιστεύω ότι είναι αυτό που είπα προηγουμένως, δηλαδή αν από μικρός συνηθίσεις σε κάτι ίσως καταλήξεις να σου αρέσει. Κατα πασα πιθανοτητα μολις περασουν λιγα χρονια και οι υποχρεωσεις σου γενικοτερα αυξηθουν, τοτε θα εκτιμησεις ακομα περισσοτερο αυτο το πικρο νεροζουμι. Ειδικα αν αποφυγεις καφεδες οπως νεσκαφε και αρχισεις να πινεις κανενα εσπρεσσο στην αρχη με λιγη ζαχαρη και μετα να την αφαιρεσεις μπορει και να αναθεωρησεις την αποψη σου για τον καφε. Οι φιλοι σου δεν νομιζω στα 15 να επιναν καφε απο αναγκη ή αποψη αλλα περισσοτερο λογω μοδας κλπ, οποτε μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αυτους. Προσωπικα μολις περασα στη σχολη αρχισα να πινω καφε, στην αρχη γλυκο με γαλα, μετα εφυγε το γαλα και στο τελος εφυγε και η ζαχαρη. Σκετο καφεδακι, καταλαβαινεις και ευκολα την ποιοτητα του καφε που σου σερβιρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σκετο καφεδακι, καταλαβαινεις και ευκολα την ποιοτητα του καφε που σου σερβιρουν παρα πολυ σωστο! εδω και χρονια μονο ετσι πινω τον καφε μου.οσοι ξερουν απο καφε αυτο κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κατα πασα πιθανοτητα μολις περασουν λιγα χρονια και οι υποχρεωσεις σου γενικοτερα αυξηθουν, τοτε θα εκτιμησεις ακομα περισσοτερο αυτο το πικρο νεροζουμι. Ειδικα αν αποφυγεις καφεδες οπως νεσκαφε και αρχισεις να πινεις κανενα εσπρεσσο στην αρχη με λιγη ζαχαρη και μετα να την αφαιρεσεις μπορει και να αναθεωρησεις την αποψη σου για τον καφε. Οι φιλοι σου δεν νομιζω στα 15 να επιναν καφε απο αναγκη ή αποψη αλλα περισσοτερο λογω μοδας κλπ, οποτε μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αυτους. Προσωπικα μολις περασα στη σχολη αρχισα να πινω καφε, στην αρχη γλυκο με γαλα, μετα εφυγε το γαλα και στο τελος εφυγε και η ζαχαρη. Σκετο καφεδακι, καταλαβαινεις και ευκολα την ποιοτητα του καφε που σου σερβιρουν.εχω βγαλει τη σχολή , μεταπτυχιακά, ιστορίες,δουλεύω πλεον και όμως,καφε δεν ηπια ποτε. Δεν μπορώ να καταλαβω γτ κανει τοσο εντυπωση σε μερικους Ιατρικά παντως, αν φάτε ενα μήλο το πρωί θα σας ξυπνησει εξίσου με το να πίνατε το αηδιαστικό βρωμερό μαυροζούμι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 εχω βγαλει τη σχολή , μεταπτυχιακά, ιστορίες,δουλεύω πλεον και όμως,καφε δεν ηπια ποτε. Δεν μπορώ να καταλαβω γτ κανει τοσο εντυπωση σε μερικους Ιατρικά παντως, αν φάτε ενα μήλο το πρωί θα σας ξυπνησει εξίσου με το να πίνατε το αηδιαστικό βρωμερό μαυροζούμι Για το μαύρο τσάι μιλάς ε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 δε μπορώ να καταλάβω πως ο καφές θεωρείται μαγκιά. όταν είσαι μικρός, εντάξει, μπορείς να το παίξεις μάγκας αν ξεκινήσεις από μικρό, αλλά φοιτητής?? όσον αφορά τον καφέ και το κάπνισμα, δεν ισχύει καθώς μπορώ να πιω μέχρι 5 καφέδες/μέρα αλλά δε μπορώ να κάτσω δίπλα σε άλλον που καπνίζει. αν είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και μπορώ να αλλάξω, πηγαίνω αλλού, νιώθω ότι πνίγομαι. πάντως, έξω θεωρώ ότι είναι κάπως να πάρεις κάτι άλλο απλό εκτός από καφέ όπως σοκολάτα ή πορτοκαλάδα από τη στιγμή που αυτά μπορείς να τα πιεις και σπίτι σου, ενώ ένα φρέντο καπουτσίνο, μέχρι να το χτυπήσεις, να κάνεις το αφρόγαλα, να το πετύχεις, να βάλεις τη σοκολάτα από πάνω κλπ, έχει πάει απόγευμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είναι μαγαζιά που πάω μια φορά την εβδομάδα σίγουρα απλά για σοκολάτα... αν κάποιος θεωρεί καλή σοκολάτα το άνοστο ζουμί που κάνεις με τη σκόνη από το σούπερ, έχει πρόβλημα :p Αντιθέτως,φραπέ σαν τον σπιτικό πουθενά.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είναι μαγαζιά που πάω μια φορά την εβδομάδα σίγουρα απλά για σοκολάτα... αν κάποιος θεωρεί καλή σοκολάτα το άνοστο ζουμί που κάνεις με τη σκόνη από το σούπερ, έχει πρόβλημα :p Αντιθέτως,φραπέ σαν τον σπιτικό πουθενά.. στη ζεστή, προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα αλλά παγωμένη δε μπορώ να πιω από το σούπερ... ίσως να πιω μια σοκολάτα ή ένα φροζίτο το καλοκαίρι, αλλά σαν τον καφέ δεν έχει! :cool: φραπές, ελληνικός και νες είναι οι καλύτεροι σπιτικοί καφέδες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μου είχαν φέρει φραπέ με μόνο αφρό... της λέω τι είναι αυτό; Κάντε ένα καινούργιο, λέει δε γίνεται... Φεύγουμε, πληρώνουν οι άλλοι, μου λέει εσένα είναι 3,20 , λέω Α, δε γίνεται και έφυγα... Η κάτι ελληνικούς άθλιους... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 σε μπιτς μπαρ ξερω οτι φερνουν μονο αφρο! το ξεκινησαν και στα καφε; τρατζικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Προφανώς το νερό στοιχίζει πάρα πολύ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εχω βγαλει τη σχολή , μεταπτυχιακά, ιστορίες,δουλεύω πλεον και όμως,καφε δεν ηπια ποτε. Δεν μπορώ να καταλαβω γτ κανει τοσο εντυπωση σε μερικους Ιατρικά παντως, αν φάτε ενα μήλο το πρωί θα σας ξυπνησει εξίσου με το να πίνατε το αηδιαστικό βρωμερό μαυροζούμι Προφανώς και έχεις αρκετές αντοχές και δεν τον έχεις ανάγκη. Αλλά να σου πω την αληθεια, δεν γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που να σηκώνονται πρωι, να πηγαίνουν για δουλειά 8-10 ώρες και να μην πίνουν έστω ένα καφεδάκι. Μπράβο πάντως γλυτώνεις και τα έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Προφανώς το νερό στοιχίζει πάρα πολύ... Μην το γελας καθολου υπολογισε ποσο κοστιζει να παρεις 1 λιτρο νερο κ 1 λιτρο πετρελαιο σε νησι δεν το συζητω η στην χαλκιδικη.Αφησα τους πιτσιρικαδες χωρις νερο απο τα νευρα μου για την τιμη πιο φτηνα γεμιζα το ρεζερβουαρ με πετρελαιο παρα με νερο:protest::protest::protest::protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εχω βγαλει τη σχολή , μεταπτυχιακά, ιστορίες,δουλεύω πλεον και όμως,καφε δεν ηπια ποτε. Δεν μπορώ να καταλαβω γτ κανει τοσο εντυπωση σε μερικους Ιατρικά παντως, αν φάτε ενα μήλο το πρωί θα σας ξυπνησει εξίσου με το να πίνατε το αηδιαστικό βρωμερό μαυροζούμι Μπράβο εχεις απολυτο δικιο. Εγω δεν μπορω χωρις καφε παντως, καταφερα μονο να κοψω τον φραπε και τον νες για αλλο λογο...πινω μονο φρεντο, εσπρεσσο κτλ και Ελληνικο. Γιαυτο λες να γινονται χαλια τα δοντια ο καφες τα κανει ετσι? εγω παντως το πρωι πριν παω στην δουλεια τρωω καθαρη βρωμη με ασπρο γαλα και μια χαρα ξυπναω! :) ο καφες ποιο μετα στην δουλεια εσπρεσακι παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εχω βγαλει τη σχολή , μεταπτυχιακά, ιστορίες,δουλεύω πλεον και όμως,καφε δεν ηπια ποτε. Δεν μπορώ να καταλαβω γτ κανει τοσο εντυπωση σε μερικους Ιατρικά παντως, αν φάτε ενα μήλο το πρωί θα σας ξυπνησει εξίσου με το να πίνατε το αηδιαστικό βρωμερό μαυροζούμι Αυτο με το μηλο το εχω ξαναακουσει αλλα ποτε δεν πιστεψα οτι ισχυει.Πως ακριβως μπορει να διωχνει την νυστα ενα μηλο?Περιεχει καφεϊνη ή σε ξυπναει απλως επειδι ειναι σκληρο και γυμναζει τα σαγωνια με το μασημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts