b744pilot Δημοσιεύτηκε July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2008 Ποιές είναι οι πιο παράξενες διατροφικές συνήθειες που έχετε, ή που έχετε δει σε άλλους και κοντέψατε να ξεράσετε?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Γκοτζιλα τηγανιτος.μονο που τον μυριζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ποιές είναι οι πιο παράξενες διατροφικές συνήθειες που έχετε, ή που έχετε δει σε άλλους και κοντέψατε να ξεράσετε?:lol: Εγω ξερω ενα φιλο μου που τρωει το παγωτο με ψωμι....:lol::lol::X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πατάτες τηγανιτές με σαντιγύ :p Σύμφωνα με την κολλητή μου είναι τέλειο...:wacko: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Λαχανοσαρμάδες με σιρόπι σοκολάτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Σος απο μουσταρδα και μελι..... :cry::cry::cry: Και επισης αυγοφετες με μελι.... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Και επισης αυγοφετες με μελι.... τρελαινομαι...:food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 τρελαινομαι...:food: :shock::shock::frog::frog: Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 :shock::shock::frog::frog: Ναι ναι..:lol: Οπως και με ζαχαρι...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Σος απο μουσταρδα και μελι..... :cry::cry::cry: Είναι τέλειο!!!! :food::food::food: Ειδικά με σνίτσελ κοτοπουλάκι μιαμ μιαμ Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Είναι τέλειο!!!! :food::food::food: Ειδικά με σνίτσελ κοτοπουλάκι μιαμ μιαμ Δεν εχω δοκιμασει...Αναγουλιαζω και μονο στην ιδεα. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Δεν εχω δοκιμασει...Αναγουλιαζω και μονο στην ιδεα. Μακαρόνια με σοκολάτα κανείς; Οχι οχι δεν μου αρέσουν, δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλα ο Μαμαλάκης μια φορά είχε φτιάξει... Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 τρελαίνομαι για μακαρόνια αλλά τα μακαρόνια με σοκολάτα :ban στα φοιτητικά μοιυ χρόνια (πολλά πολλά χρόνια πριν :O) είχα φάει λόγω στοιχήματος που έχασα δημητριακά με σοκολάτα με χυμό πορτοκάλι (ναι αντι για γάλα έκανα αυτό το έγκλημα) ....μπλιαχχχχχχχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 τρελαίνομαι για μακαρόνια αλλά τα μακαρόνια με σοκολάτα :ban στα φοιτητικά μοιυ χρόνια (πολλά πολλά χρόνια πριν :O) είχα φάει λόγω στοιχήματος που έχασα δημητριακά με σοκολάτα με χυμό πορτοκάλι (ναι αντι για γάλα έκανα αυτό το έγκλημα) ....μπλιαχχχχχχχχχ ΟΠΑ! Καλό αυτό...λέω να ψάξω για τέτοιο θέμα "στοιχήματα με φίλους"... Θα μου πεις τις ιδέες σου στο καινούργιο μου (μάλλον) θέμα που θα ανήξω αν δεν βρω τίποτα... Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... :p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... :p καθε αλλο!! Εχει γινει το εθνικο καλοκαιρινο φαγητο των Ελληνων...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Και επισης αυγοφετες με μελι.... αυγόφετες με μέλι ή με ζάχαρη είναι οκ!!;) Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... :p δεν νομίζω να πιάνεται ως παράξενη συνήθεια, νομιζω πολλοί τρώνε έτσι το καρπούζι, όπως και εγώ.. :) το πιο παράξενο που έχω ακούσει είναι ζαμπόν με μερέντα..:X το έτρωγε παλιά μια φίλη μου. δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε νομίζω να το κάνω... επίσης μακαρόνια με ζάχαρη που το δοκίμασα μια φορά και πέταξα τα μακαρόνια...:ninja::whistle: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εγω ξερω ενα φιλο μου που τρωει το παγωτο με ψωμι.... :lol::lol: Σος απο μουσταρδα και μελι..... Τέλειο!! Επί ένα χειμώνα κάθε βράδυ έτρωγα λαχανοσαλάτα με αυτή τη σος. Επίσης και τα goodys έχουν μια σαλάτα με τέτοια σος. Από εκεί την πήρα τη συνταγή:p Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... Επίσης καρπούζι με ψωμί! Τέλειο! Επίσης δοκιμάστε να φάτε για πρωινό, μια φέτα ψωμί, με κασέρι γκουντα και μαρμελάδα κατά προτίμηση φράουλα. Είναι πολύ νόστιμο!:p Από τα πιο τρελά που έχω ακούσει είναι αντί για γάλα, coca cola με δημητριακά corn flakes:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 : Επίσης δοκιμάστε να φάτε για πρωινό, μια φέτα ψωμί, με κασέρι γκουντα και μαρμελάδα κατά προτίμηση φράουλα. Είναι πολύ νόστιμο!:p Από τα πιο τρελά που έχω ακούσει είναι αντί για γάλα, coca cola με δημητριακά corn flakes:lol::lol: Θα το δοκιμασω σιγουρα φιλε αυτο με το κασερι!! Αυτο με την coca cola παντος ειναι απιστευτο...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Θα το δοκιμασω σιγουρα φιλε αυτο με το κασερι!! Αυτο με την coca cola παντος ειναι απιστευτο...:lol: γιατι το καρπουζι με τυρι τι ειναι;ρε τι τρωτεεεεεεεε χριστε μουυυυυυυ :lol::lol: ακου καρπουζι με τυρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Θα το δοκιμασω σιγουρα φιλε αυτο με το κασερι!! Αυτο με την coca cola παντος ειναι απιστευτο...:lol: Να προσέξεις όμως. Κασέρι γκουντα ή εμενταλ τα οποία γλυκίζουν λίγο. Μη βάλεις κανα κεφαλοτύρι και με κυνηγάς μετά:lol: Επίσης ένας ξάδερφός μου τρώει ψωμί με μερέντα και τυρί φέτα:w00t: Η αδερφή μου φασόλια γίγαντες πασαλημένους με μαγιονέζα. μπλιαχχχχχχχχχχχχχ και το κανε μπροστά μου κιολας:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Να προσέξεις όμως. Κασέρι γκουντα ή εμενταλ τα οποία γλυκίζουν λίγο. Μη βάλεις κανα κεφαλοτύρι και με κυνηγάς μετά:lol: :lol:oκ φιλε! Επίσης ένας ξάδερφός μου τρώει ψωμί με μερέντα και τυρί φέτα:w00t: Η αδερφή μου φασόλια γίγαντες πασαλημένους με μαγιονέζα. μπλιαχχχχχχχχχχχχχ και το κανε μπροστά μου κιολας:cry: Aπιστευτο... Ρε παιδια την Φασολαδα την τρωτε με λεμονι?? Γιατι εγω ετσι την τρωω και πολλους τους κανει εντυπωση...:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Να προσέξεις όμως. Κασέρι γκουντα ή εμενταλ τα οποία γλυκίζουν λίγο. Μη βάλεις κανα κεφαλοτύρι και με κυνηγάς μετά:lol: Επίσης ένας ξάδερφός μου τρώει ψωμί με μερέντα και τυρί φέτα:w00t: Η αδερφή μου φασόλια γίγαντες πασαλημένους με μαγιονέζα. μπλιαχχχχχχχχχχχχχ και το κανε μπροστά μου κιολας:cry: σχετικό - άσχετο είχα πάει σε μία μπυραρία παλιά και μας φέρνουν ένα τυρί που μύριζε ποδαρίλα και το χειρότερο είχε και γεύση ποδαρίλας (υποθέτω) δίπλα όμως μας είχαν και μαρμελάδα φράουλα. Αφού δοκιμάσαμε το μυρωδάτο τυρί εκτιμήσαμε την γλυκύτατη μαρμελάδα :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ρε παιδια την Φασολαδα την τρωτε με λεμονι?? Γιατι εγω ετσι την τρωω και πολλους τους κανει εντυπωση...:blink: Φασολάδα με λεμόνι όχι. Εγώ κάνω το άλλο. Δεν βλέπεις φασολάδα παρά ένα βουνό από ρίγανη:p σχετικό - άσχετο είχα πάει σε μία μπυραρία παλιά και μας φέρνουν ένα τυρί που μύριζε ποδαρίλα και το χειρότερο είχε και γεύση ποδαρίλας (υποθέτω) δίπλα όμως μας είχαν και μαρμελάδα φράουλα. Αφού δοκιμάσαμε το μυρωδάτο τυρί εκτιμήσαμε την γλυκύτατη μαρμελάδα :O:O Άλλωστε δεν λένε ότι είναι ωραίος συνδυασμός γλυκό με αλμυρό?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Άλλο ένα thread που θυμίζει το αλήστου μνήμης πατατοθρέντ... (Οι παλαιότεροι καταλαβαίνουν) Εκείνο δηλαδή που οδηγήθηκε δικαίως στο :lock: Για να δούμε την τύχη και αυτού... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts