Jump to content

Παράξενες διατροφικές συνήθειες

b744pilot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιές είναι οι πιο παράξενες διατροφικές συνήθειες που έχετε, ή που έχετε δει σε άλλους και κοντέψατε να ξεράσετε?:lol:

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιές είναι οι πιο παράξενες διατροφικές συνήθειες που έχετε, ή που έχετε δει σε άλλους και κοντέψατε να ξεράσετε?:lol:

Εγω ξερω ενα φιλο μου που τρωει το παγωτο με ψωμι....:lol::lol::X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σος απο μουσταρδα και μελι..... :cry::cry::cry:

Και επισης αυγοφετες με μελι....

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

τρελαινομαι...:food:

:shock::shock::frog::frog:

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Σος απο μουσταρδα και μελι..... :cry::cry::cry:

Είναι τέλειο!!!! :food::food::food:

Ειδικά με σνίτσελ κοτοπουλάκι μιαμ μιαμ

Destiny found.

Είναι τέλειο!!!! :food::food::food:

Ειδικά με σνίτσελ κοτοπουλάκι μιαμ μιαμ

Δεν εχω δοκιμασει...Αναγουλιαζω και μονο στην ιδεα.

Δεν εχω δοκιμασει...Αναγουλιαζω και μονο στην ιδεα.

Μακαρόνια με σοκολάτα κανείς;

Οχι οχι δεν μου αρέσουν, δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλα ο Μαμαλάκης μια φορά είχε φτιάξει...

Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr.

τρελαίνομαι για μακαρόνια αλλά τα μακαρόνια με σοκολάτα :ban

στα φοιτητικά μοιυ χρόνια (πολλά πολλά χρόνια πριν :O) είχα φάει λόγω στοιχήματος που έχασα δημητριακά με σοκολάτα με χυμό πορτοκάλι (ναι αντι για γάλα έκανα αυτό το έγκλημα) ....μπλιαχχχχχχχχχ

τρελαίνομαι για μακαρόνια αλλά τα μακαρόνια με σοκολάτα :ban

στα φοιτητικά μοιυ χρόνια (πολλά πολλά χρόνια πριν :O) είχα φάει λόγω στοιχήματος που έχασα δημητριακά με σοκολάτα με χυμό πορτοκάλι (ναι αντι για γάλα έκανα αυτό το έγκλημα) ....μπλιαχχχχχχχχχ

ΟΠΑ!

Καλό αυτό...λέω να ψάξω για τέτοιο θέμα "στοιχήματα με φίλους"...

Θα μου πεις τις ιδέες σου στο καινούργιο μου (μάλλον) θέμα που θα ανήξω αν δεν βρω τίποτα...

Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr.

Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... :p

καθε αλλο!!

Εχει γινει το εθνικο καλοκαιρινο φαγητο των Ελληνων...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και επισης αυγοφετες με μελι....

αυγόφετες με μέλι ή με ζάχαρη είναι οκ!!;)

Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... :p

δεν νομίζω να πιάνεται ως παράξενη συνήθεια, νομιζω πολλοί τρώνε έτσι το καρπούζι, όπως και εγώ.. :)

το πιο παράξενο που έχω ακούσει είναι ζαμπόν με μερέντα..:X το έτρωγε παλιά μια φίλη μου. δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε νομίζω να το κάνω...

επίσης μακαρόνια με ζάχαρη που το δοκίμασα μια φορά και πέταξα τα μακαρόνια...:ninja::whistle:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Εγω ξερω ενα φιλο μου που τρωει το παγωτο με ψωμι....

:lol::lol:

Σος απο μουσταρδα και μελι.....

Τέλειο!! Επί ένα χειμώνα κάθε βράδυ έτρωγα λαχανοσαλάτα με αυτή τη σος. Επίσης και τα goodys έχουν μια σαλάτα με τέτοια σος. Από εκεί την πήρα τη συνταγή:p

Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια...

Επίσης καρπούζι με ψωμί! Τέλειο!

Επίσης δοκιμάστε να φάτε για πρωινό, μια φέτα ψωμί, με κασέρι γκουντα και μαρμελάδα κατά προτίμηση φράουλα. Είναι πολύ νόστιμο!:p

Από τα πιο τρελά που έχω ακούσει είναι αντί για γάλα, coca cola με δημητριακά corn flakes:lol::lol:

:

Επίσης δοκιμάστε να φάτε για πρωινό, μια φέτα ψωμί, με κασέρι γκουντα και μαρμελάδα κατά προτίμηση φράουλα. Είναι πολύ νόστιμο!:p

Από τα πιο τρελά που έχω ακούσει είναι αντί για γάλα, coca cola με δημητριακά corn flakes:lol::lol:

Θα το δοκιμασω σιγουρα φιλε αυτο με το κασερι!!

Αυτο με την coca cola παντος ειναι απιστευτο...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι το καρπουζι με τυρι τι ειναι;ρε τι τρωτεεεεεεεε χριστε μουυυυυυυ :lol::lol: ακου καρπουζι με τυρι

Να προσέξεις όμως. Κασέρι γκουντα ή εμενταλ τα οποία γλυκίζουν λίγο. Μη βάλεις κανα κεφαλοτύρι και με κυνηγάς μετά:lol:

Επίσης ένας ξάδερφός μου τρώει ψωμί με μερέντα και τυρί φέτα:w00t:

Η αδερφή μου φασόλια γίγαντες πασαλημένους με μαγιονέζα. μπλιαχχχχχχχχχχχχχ και το κανε μπροστά μου κιολας:cry:

Να προσέξεις όμως. Κασέρι γκουντα ή εμενταλ τα οποία γλυκίζουν λίγο. Μη βάλεις κανα κεφαλοτύρι και με κυνηγάς μετά:lol:

:lol:oκ φιλε!

Η αδερφή μου φασόλια γίγαντες πασαλημένους με μαγιονέζα. μπλιαχχχχχχχχχχχχχ και το κανε μπροστά μου κιολας:cry:

Aπιστευτο...

Ρε παιδια την Φασολαδα την τρωτε με λεμονι??

Γιατι εγω ετσι την τρωω και πολλους τους κανει εντυπωση...:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

σχετικό - άσχετο είχα πάει σε μία μπυραρία παλιά και μας φέρνουν ένα τυρί που μύριζε ποδαρίλα και το χειρότερο είχε και γεύση ποδαρίλας (υποθέτω) δίπλα όμως μας είχαν και μαρμελάδα φράουλα. Αφού δοκιμάσαμε το μυρωδάτο τυρί εκτιμήσαμε την γλυκύτατη μαρμελάδα :O:O

Ρε παιδια την Φασολαδα την τρωτε με λεμονι??

Γιατι εγω ετσι την τρωω και πολλους τους κανει εντυπωση...:blink:

Φασολάδα με λεμόνι όχι. Εγώ κάνω το άλλο. Δεν βλέπεις φασολάδα παρά ένα βουνό από ρίγανη:p

σχετικό - άσχετο είχα πάει σε μία μπυραρία παλιά και μας φέρνουν ένα τυρί που μύριζε ποδαρίλα και το χειρότερο είχε και γεύση ποδαρίλας (υποθέτω) δίπλα όμως μας είχαν και μαρμελάδα φράουλα. Αφού δοκιμάσαμε το μυρωδάτο τυρί εκτιμήσαμε την γλυκύτατη μαρμελάδα :O:O

Άλλωστε δεν λένε ότι είναι ωραίος συνδυασμός γλυκό με αλμυρό?;)

Άλλο ένα thread που θυμίζει το αλήστου μνήμης πατατοθρέντ...

(Οι παλαιότεροι καταλαβαίνουν)

Εκείνο δηλαδή που οδηγήθηκε δικαίως στο :lock:

Για να δούμε την τύχη και αυτού...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης