Jump to content

Ποιο κινητό σας κρατήσατε για λιγότερο διάστημα και γιατί;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εχω κρατησει παρα πολλα για 1 και 2 ωρες αντε ενα απογευμα και μετα τα απεσυρα προς πωληση :O γενικα αλλαζω συνεχεια κινητο, εχω φτασει σε σημειο να θελω να αλλαξω παλι και να πηγαινω σε καταστηματα να βρω αντικαταστατη και να τα εχω παρει ολα σε ολα τα χρωματα πολλα δε τα εχω παρει και 2 και 3 φορες οπως το Motorola V3 & V3i που το εχω αγορασει 6 φορες το καθενα.
Don't give up! :!:

Το Motorola v3 πρέπει να το κράτησα λιγότερο από βδομάδα.

Πανέμορφο, αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα να συνηθίσω την αναζήτηση στον τηλ. του κατάλογο, αλλά και όλο το μενού του τηλ. καταλόγου εν γένει.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Να πω την αλήθεια δν αλλάζω τόσο συχνά κινητό...

Ως συνήθως αγοράζω καινούργιο όταν η παλιά συσκευή δν με καλύπτει άλλο!

Εκτός από μερικά που τα δίνω σε άλλους αφού τα έχω χρησιμοποιήσει μερικές μέρες(έτσι ίσα ίσα να τα βολτάρω λίγο...).

Αν θυμάμαι καλά αυτό που είχα για λιγότερο καιρό στα χέρια μου ήταν το SE Κ810i και το Siemens CV65.

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Εγώ το κινιτό που κράτησα λιγότερο ήταν το κ750 όλα μου τα κινητά ήταν νόκια και δυσκολεύτικα πολύ με το μενού
ΕΛΛΑΣ

ενα smartphone το 8500 το κρατησα 4 ωρες ,επεσε και δεν αναψε ξανα ποτε μετα απο καιρο το πεταξα στα σκουπιδια

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

το κ750 το αγόρασα 90 ευρώ και 10 μέρες αργότερα το πούλησα 110....:lol:

το sharp gx40 το κράτησα 2 μήνες και το έδωσα στο πατέρα μου.

Το siemens mc60 (για όσους το θυμούνται το διαφίμηζαν ως sexy λόγο του χ που σχημάτιζόταν στο πληκτρολόγιο)σε ένα μήνα ενώ το είχα αγοράσει 50 ευρώ με αναβάθμηση το έδωσα 100:lol:

το w900 σε δύο εβδομάδες καθώς το έκανα ανταλλαγή με ένα sony ericsson p910 ένα sony ericsson v600 95 ευρώ και bluetooth για σύνδεση με τον υπολογιστή:lol:

και το w700 που μου έσπασε η εσωτερική οθόνη τη τρίτη μέρα,μετά 2 βδομάδες και αφού έδωσα 80 ευρώ μου το έδωσαν πίσω ftiagm;eno και δύο μέρες μετά κάποιος αλήτης απ΄το σχολείο μου το έκλεψε.....:mad:

γενικά σηνύθως άμα κάποιος μου προσφέρει παραπάνω χρήματα απ'αυτά που έχω δώσει για να τα αποκτήσω τα δίνω.....:p

Hip Hop.

samsung d500 ... το κράτησα 2 μέρες και μετά το έδωσα της αδερφής μου ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

To SE K770 to antallaksa me to N73 pou eixa syn diafora 100 eurw uper mou alla afou to krathsa duo meres to poulhsa 150 eurw....Polu athlio thlefwno....Metaniosa pou edwsa to n73 telika...:(

Δεν αλλάζω συχνά κινητό. Για να φτάσω σε σημείο να μη θέλω πια το κινητό που έχω πρέπει ή να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας (:p), ή να βγει κάποιο άλλο μοντέλο που να με ενθουσιάζει.

Παρόλο που είμαι αρκετά προσεκτική, όλα μου τα κινητά έχουν φάει σαβούρες αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να τα πάω για service.

Έτσι, το μόνο κινητό που δεν κράτησα πολύ κι αυτό γιατί μετά από λίγο καιρό βγήκε το se w800i που ήθελα κολασμένα, ήταν το nokia 3410.

Destiny found.

εγω εχω κρατησει παρα πολλα για 1 και 2 ωρες αντε ενα απογευμα και μετα τα απεσυρα προς πωληση :O γενικα αλλαζω συνεχεια κινητο, εχω φτασει σε σημειο να θελω να αλλαξω παλι και να πηγαινω σε καταστηματα να βρω αντικαταστατη και να τα εχω παρει ολα σε ολα τα χρωματα πολλα δε τα εχω παρει και 2 και 3 φορες οπως το Motorola V3 & V3i που το εχω αγορασει 6 φορες το καθενα.

Αν περιμένεις ένα μπράβο, από εμένα τουλάχιστον δεν θα το έχεις.

Αυτό σημαίνει οτι δεν ψάχνεσαι καλά πριν αγοράσεις κάτι και έτσι χάνεις χρήματα, ή προσπαθείς να καλύψεις άλλα σου κενά.

Πλέον μπορείς να πας σε ένα plaisio ή άλλο κατάστημα και να παίζεις μαζί με το κινητό και το περιεργαστείς ακόμα και μια ώρα. Δεν χρειάζεται να μπεις σε όλην αυτήν την χρονοβόρα διαδικασία, αγόρασε-πούλα-χάσε χρήμα κτλ.

Less is more...

Siemens S65

από τα πιο δύσχρηστα και αργοκίνητα τηλέφωνα που είχα ποτέ

βαρέθηκα να βλέπω στην οθόνη το σήμα της αναμονής...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ένα siemens C62 το είχα περίπου ένα χρόνο και το άλλαξα επειδή κολλούσε και έκλεινε στα καλά καθούμενα...:mad: γενικά δεν αλλάζω συχνά κινητά..
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Alcatel 565, σχεδόν 5 μήνες.

Αξιόλογο κινητάκι, αλλά είχα βάλει στο μάτι το motorola V1050 και το πούλησα:p

B&O Beocom 9600, το πρώτο μου κινητό. Το κράτησα μόλις 2,5 μήνες, πράγμα πρωτοφανές για την εποχή...

Nokia 6500c.

Το πήρα βράδυ,το φόρτισα και το έδωσα το επόμενο απογευμα γιατί μου έμεινε απο μπαταρία.

Ηξερα οτι ήταν πρώτη φόρτιση και ίσως έστρωνε στη συνέχεια αλλά με τη χρήση που κάνω δε νομίζω να με έβγαζε όλη την ημέρα

Gilles smiles!

Δεν αλλάζω εύκολα κινητά. Μου αρέσουν γενικά τα Sony Ericsson. Πρόσφατα παρασύρθηκα από γνωστό μου (λάτρης των smartphones) και πήρα το HTC touchFLO. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι καλό τηλ. Αλλά το βρήκα υπερβολικό για μένα. Πιστεύω ότι αυτού του είδους τα κινητά απευθύνονται σε επαγγελματίες κυρίως. Επίσης παλαιότερα είχα motorolla (μάλλον το L6) αλλά όπως ανάφερε και κάποιος άλλος δεν μου άρεσε το μενού του ειδικά ο τηλεφ. κατάλογος. Ετσι κατέληξα σε Sony Ericsson G900 και πιστεύω ότι θα το κρατήσω αρκετό καιρό.

htc diamond λέγεται αν πήρες το τελευταίο μοντέλο ... δεν λέγεται HTC touchflo ... το touchflo είναι μια λειτουργία που έχουν τα κινητά της HTC ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• 4 weeks later...
nokia 3330 17 lepta...meta to spasa..dn to eixa anoiksei kan..

δεν μασ ειπες ομως γιατι το εσπασες...

εγω κρατησα ενα αλκατελ γυρω στη μια βδομαδα.το πηρα επειδη ειχαν παει διακοπες οι δικοι μου και αναγκαστηκα να τους δωσω το κινητο μου.αντι να περιμενω ο βλ@κ@ς πεταξα 70 ευρω στο αλκατελ για να εχω κινητο.μονο 1 βδομαδα το χρησιμοποιησα.απο τοτε καθεται στο συρταρι...

Motorola E398 (βλ. Avatar).

Χάλασε 5 φορές μέσα σε 14 μήνες. Χάλασε=δεν μπορούσες να το φορτίσεις με κανένα τρόπο. Και στα μεσοδιαστήματα μου έβγαζε το λάδι για να το φορτίσω. Φόρτιζε κανονικά τις πρώτες 2 φορτίσεις μετά το κάθε service και μετά άρχιζε τα κόλπα, να θέλει ένα συγκεκριμένο βάρος στο καλώδιο για να φορτίσει, να το τοποθετώ με τη μικρή πλευρά στο τραπέζι, διάφορα τελοσπάντων, μέχρι που χαλούσε εντελώς και δεν φόρτιζε με κανέναν τρόπο και πήγαινε πάλι για service και συνερχόταν για 2 φορτίσεις και μετά άρχιζε πάλι τα κόλπα.

Παρόλο που η εγγύηση ήταν δύο ετών κουράστηκα να το πηγαίνω συνέχεια στο service (μάλιστα την τελευταία φορά το πήγα σε εξουσιοδοτημένο service και μου είπαν πως δεν επισκευάζεται. Το πήγα και σε δεύτερο εξουσιοδοτημένο service και μου το έφτιαξαν, εντός εγγύησης κανονικά).

Ericsson GF768.To ειχα παρει ηδη χρησιμοποιημενο απο τον πατερα αλλα εσβηνε συνεχεια οποτε το αλλα ξα σε 2 μηνες.
[sIGPIC][/sIGPIC]