Jump to content

Sony Ericsson W902

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το αγορασα απο καταστημα πλαισιο στην πατρα,422 ευρω,παιδια δεν τα αξιζει τα λεφτα του,πιστεψτε με...

το αγορασα απο καταστημα πλαισιο στην πατρα,422 ευρω,παιδια δεν τα αξιζει τα λεφτα του,πιστεψτε με...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.:)

Γεια σας παιδια, ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και διαβαζω πολυ καιρο το forum.

Το εχω αγορασει και εγω το κινητο, πολυ καλο(μουσικο) κινητο, πολυ καλος και καθαρος ηχος.Φωτογραφιες πολυ καλες, την ημερα ομως!Πολυ μεγαλη μνημη επισης.

Ειμαι σχετικα ευχαριστημενος, θελω μονο να ρωτησω κατι...ενω εχω δει απο youtube πως παιρνει flash lite themes, το δικο μου δεν τα εμφανιζει με αυτη τη μορφη(το μενου δλδ δεν αλλαζει, ουτε τα εικονιδια).Εχει σχεση που ειναι cosmote myview μηπως?

Μπορω να το ξεκλειδωσω ή εγκαθιστανται με αλλο τροπο?ευχαριστω...

• 4 weeks later...

Review & Photos: Mobile-Review.com

http://img136.imageshack.us/img136/4855/pic03ao4.jpg

:rolleyes:.. Σε πρόλαβα :p (Καλά ούτε συνεννοημένη να ήμασταν!!)

:rolleyes:.. Σε πρόλαβα :p (Καλά ούτε συνεννοημένη να ήμασταν!!)

Κάτι πρέπει να κάνουμε γι'αυτό. :p

ΒΤW, θεωρώ ότι το τηλέφωνο θα πατώσει. Η τιμή του πρέπει να πέσει τουλάχιστον 100 ευρώ αν είναι να πουλήσει λίγο...

μα δεν ειναι και ωραιο για να προσελκυσει και κοσμο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Review & Photos: PhoneArena.com

http://img146.imageshack.us/img146/1516/showimageej2.jpg

• 1 month later...

Σε σχέση με το w810 που έχω είναι παντοφλέ... Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει εάν έχει bluetooth?

Και για τα λεφτά του είναι ψιλοαπάτη... H ανάλυση της κάμερας είναι "ψώφια"

Δεν παίρνω καλύτερα ένα desktop...?

...θελω μονο να ρωτησω κατι...ενω εχω δει απο youtube πως παιρνει flash lite themes, το δικο μου δεν τα εμφανιζει με αυτη τη μορφη(το μενου δλδ δεν αλλαζει, ουτε τα εικονιδια).Εχει σχεση που ειναι cosmote myview μηπως?

Μπορω να το ξεκλειδωσω ή εγκαθιστανται με αλλο τροπο?ευχαριστω...

Αν έχει μέσα firmware της cosmote πιθανότατα τα flash themes να μη στα εμφανίζει όπως πρέπει.

Kalhspera...eimai(hmoun) idiokthths enos w810i(eixa meinei poly eyxaristhmenos)...kai skeftomoun na parw to w902(meta apo mia ptwsh p eixe to w810i apo th mhxanh me 160+ km....kai den mporesa na vrw oute kan ena mikro kommati...!To thema einai oti epsa3a(ligo einai h alhtheia) kai katelh3a sto w902, to opoio htan ayto p kalypte ola oso ithela...!Alla twra me ayta pou akouw edw to 3anaskefthka...kai eidika meta apo tis foto pou eida oti travaei...!

Thelw na katalh3w se ena rwthma...pou den h3era pou na to ypovalw sto forum...!

Thelw na moy proteinete ena kinhto to opoio tha einai katavash mousiko kai me kalh kamera(me flash ayto-focus ktlp) me arketh mnhmh kai an ginetai ligo anthektiko(den tolmaw kana na milhsw na einai lepto kai elafry ktlp giati 3erw oti zhtaw polla)....Twra oson anafora to thema ton xrhmatwn mporw na diathasw mexri 350 eyrw...!Epipleon mporw na pw oti den me peirazei na einai kai ligo palio (p.x skeftomoun na parw to nokia n73 music edition)....Kai telos tha protimousa na einai nokia h SE...!

Eyxaristw kai sygnwmh an sas kourasa...!elpizw na parw mia apanthsh...!

Εγώ νομίζω ότι είναι ένα πολύ τίμιο τηλέφωνο. Μόνο μείον η τσιμπιμένη τιμή που ούτως ή άλλως άρχησε κιόλας να πέφτει. Εκεί γύρω στα 300 - 320 νομίζω ότι δεν θα έχει αντίπαλο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Συμφωνώ.

Εγώ το έχω εδώ κι ένα μήνα, και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. κατά τη γνώμη μου, είναι το τέλειο κινητό για όσους ψάχνουν ένα συνδυασμό πολύ καλού mp3 player, κομψότητας στο design, και μόνο αυτά (δηλαδή ΔΕ θέλουν γκασγκάνα με χίλια δύο πράγματα πάνω, λειτουργικό, gps, κτλ). Αυτό το target group (λάτρεις της μουσικής με στιλιστικές ανησυχίες) είναι μειοψηφία στην Ελλάδα, γιαυτό και το κινητό δεν έχει πουλήσει καλά μέχρι τώρα. Βέβαια, και η τιμή του ήταν υπερβολική στο ξεκίνημα, τώρα θα τα πάει καλύτερα.

Το βρίσκω πολύ κομψό και στυλάτο, σίγουρα από τα πιο ωραία κινητά αυτή τη στιγμή. Το μενού και οι λειτουργίες του είναι άψογες και είναι πραγματικά απίστευτα εύκολος ο χειρισμός του. Τέλος, και ο πιο σημαντικός λόγος αγοράς: ως walkman με έχει καλύψει 100%, σαν ποιότητα αναπαραγωγής, ακουστικών, και των ρετρό κουμπιών στο πλάι που θυμίζουν παλιό walkman κασέτας, και που κάνουν την ακρόαση στο δρόμο απόλαυση. Ε, και η κάμερα με το φλας είναι ένα συν.

Η μόνη χαζομάρα είναι οτι το πήρα 390 ευρώ, αν έκανα υπομονή 1 μήνα μόνο θα γλύτωνα αρκετά λεφτά.

Kalhspera...eimai(hmoun) idiokthths enos w810i(eixa meinei poly eyxaristhmenos)...kai skeftomoun na parw to w902(meta apo mia ptwsh p eixe to w810i apo th mhxanh me 160+ km....kai den mporesa na vrw oute kan ena mikro kommati...!To thema einai oti epsa3a(ligo einai h alhtheia) kai katelh3a sto w902, to opoio htan ayto p kalypte ola oso ithela...!Alla twra me ayta pou akouw edw to 3anaskefthka...kai eidika meta apo tis foto pou eida oti travaei...!

Thelw na katalh3w se ena rwthma...pou den h3era pou na to ypovalw sto forum...!

Thelw na moy proteinete ena kinhto to opoio tha einai katavash mousiko kai me kalh kamera(me flash ayto-focus ktlp) me arketh mnhmh kai an ginetai ligo anthektiko(den tolmaw kana na milhsw na einai lepto kai elafry ktlp giati 3erw oti zhtaw polla)....Twra oson anafora to thema ton xrhmatwn mporw na diathasw mexri 350 eyrw...!Epipleon mporw na pw oti den me peirazei na einai kai ligo palio (p.x skeftomoun na parw to nokia n73 music edition)....Kai telos tha protimousa na einai nokia h SE...!

Eyxaristw kai sygnwmh an sas kourasa...!elpizw na parw mia apanthsh...!

Φίλε μου, για βοήθεια σχετικά με επιλογή συσκευής θα απευθυνθείς στο φόρουμ "Διαξιφισμοί".;)

εχω προβλημα!! οποιος δει αυτο το post ας απαντησει σας παρακαλωω!

Ειμαι στην καμερα και κανω το φλας ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ,αλλα παντα μου εμφανιζει φλας εκτος και αν κανω την εστιαση στο απειρο αλλα εκει δεν βγαινει καθαρη η φωτο!!δλδ ειτε το φλας ειναι αυτοματο ειτε μη ενεργο παντα βγαζει φλας....

τι να κανω??ετσι πρεπει να ειναι η εχει προβλημα??ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΑΣ!!!

• 4 months later...
Κατ’ αρχή συγχαρητήρια (πρώτη φορά γράφω) για το site. Λοιπόν, το καινούριο μου W902, μετά από περίπου δυο μήνες και με σχεδόν γεμάτα και τα 8GB με μουσικές, έκανε ένα «ύποπτο» reset και επανήλθε στο default προφίλ (το walkman, αυτό που έχει όταν το πρωτοανοίγουμε…) Ταυτόχρονα ξέχασε όλα τα mp3’s που είχε στο memorystick… Το χειρότερο όμως είναι ότι ενώ μετά από διάφορα άνοιξε-κλείσε επανήλθε τελικά (και ξαναθυμήθηκε και τα mp3’s) ανακάληψα ότι ενώ καλεί (και χτυπά και όταν καλούν) , δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό και δεν με ακούν όταν μιλώ. Ρωτώ, λοιπόν αν είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία και τι έφταιξε, τελικά… (Έχω κάνει software update κανονικά και επιτυχώς στην πιο πρόσφατη έκδοση.)

Κατ’ αρχή συγχαρητήρια (πρώτη φορά γράφω) για το site. Λοιπόν, το καινούριο μου W902, μετά από περίπου δυο μήνες και με σχεδόν γεμάτα και τα 8GB με μουσικές, έκανε ένα «ύποπτο» reset και επανήλθε στο default προφίλ (το walkman, αυτό που έχει όταν το πρωτοανοίγουμε…) Ταυτόχρονα ξέχασε όλα τα mp3’s που είχε στο memorystick… Το χειρότερο όμως είναι ότι ενώ μετά από διάφορα άνοιξε-κλείσε επανήλθε τελικά (και ξαναθυμήθηκε και τα mp3’s) ανακάληψα ότι ενώ καλεί (και χτυπά και όταν καλούν) , δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό και δεν με ακούν όταν μιλώ. Ρωτώ, λοιπόν αν είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία και τι έφταιξε, τελικά… (Έχω κάνει software update κανονικά και επιτυχώς στην πιο πρόσφατη έκδοση.)

Σχετικά με το ακουστικό, ίσως έχει πρόβλημα και αν συνεχίζεται θα πρέπει μάλλον να το πας για επισκευή. Σχετικά με το reset, αυτό φαίνεται για πρόβλημα software και δεν αποκλείεται, επειδή είπες οτι δεν έβλεπε τα αποθηκευμένα στην κάρτα αρχεία, να ευθύνεται είτε η κάρτα (δεν σου έβλεπε μόνο τα αρχεία ή δεν έβλεπε και την κάρτα?) είτε το γεγονός οτι όπως είπες την έχεις παραφορτώσει. Πολλές φορές παρόλο που το κινητό μας μπορεί θεωρητικά να διαβάσει μεγάλης χωρητικότητας κάρτες ενδέχεται να συμβούν κάποια κολλήματα ή κουλά σαν αυτό που έπαθες όταν παραγεμίζουν.

Κατ’ αρχή, ευχαριστώ για την απάντηση.

Αποφάσισα, λοιπόν πριν το πάω στο μάστορα, να του ξαναπεράσω το software μια φορά, πράγμα που τελικά είχε αποτέλεσμα και τώρα το τηλεφωνάκι δουλεύει και πάλι…

Δεν έχω καταλάβει όμως αν αυτό που ζεσταίνεται (όταν μηλάω πάνω από κάνα δίλεπτο) είναι η μπαταρία ή η πλακέτα του…

Παίζει όμως ωραία το άτιμο. Αν μπορούσα να βρω πως θα το κάνω να κάνει gap-less playback (αν γίνεται) θα ήταν τέλειο. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;

Κατ’ αρχή, ευχαριστώ για την απάντηση.

Αποφάσισα, λοιπόν πριν το πάω στο μάστορα, να του ξαναπεράσω το software μια φορά, πράγμα που τελικά είχε αποτέλεσμα και τώρα το τηλεφωνάκι δουλεύει και πάλι…

Δεν έχω καταλάβει όμως αν αυτό που ζεσταίνεται (όταν μηλάω πάνω από κάνα δίλεπτο) είναι η μπαταρία ή η πλακέτα του…

Παίζει όμως ωραία το άτιμο. Αν μπορούσα να βρω πως θα το κάνω να κάνει gap-less playback (αν γίνεται) θα ήταν τέλειο. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;

Παρακαλώ!:) Καλά έκανες και ξαναπέρασες το λογισμικό, ίσως ήταν αυτό το πρόβλημα. Σχετικά με το gapless playback που λες εννοείς το κενό από το ένα τραγούδι στο άλλο? Αυτό είναι φυσιολογικό να υπάρχει και υπάρχει παντού έτσι και αλλιώς. Δεν νομίζω οτι μπορείς με κάποιο τρόπο να το αλλάξεις αλλά δεν παίρνω και όρκο.:O Δηλαδή πόσο μεγάλο είναι αυτό το κενό και σε ενοχλεί? Πάντως δεν νομίζω οτι αξίζει να σχοληθείς με τέτοια λεπτομέρεια αλλά γούστα είναι αυτά.

Καλά κατάλαβες σχετικά με το gapless playback. Καταλαβαίνω βέβαια ότι για το μέσο χρήστη κάτι τέτοιο φαντάζει υπερβολική απαίτηση. Όταν όμως έχεις υπάρξει επαγγελματίας Dj, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα δισκάκια που ακούω είναι μιξαρισμένες non stop συλλογές από καταξιωμένους παραγωγούς και είναι, πίστεψε με εξαιρετικά βάρβαρο το ενός δευτερολέπτου καινό, ακριβώς τη στιγμή της αλλαγής από κομμάτι σε κομμάτι.

Ο Windows Media Player, για παράδειγμα, στα windows smart phones δεν βάζει καινά και αν τελικά καταλήξω με κάποια τέτοια συσκευή τελικά αυτός θα είναι και ένας από τους λόγους…

Για την ώρα απλά ξεπερνώ το πρόβλημα «κολλώντας» τα κομμάτια σε ένα ενιαίο αρχείο ίσης διάρκεια με ολόκληρο το CD, στερώντας μου τη δυνατότητα ενός replay κάποιου αγαπημένου κομματιού. Ας είναι….

• The title was changed to Sony Ericsson W902