Jump to content

FOCUS4100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FOCUS4100

  • Ημ. Γέννησης 12/06/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

FOCUS4100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ειναι τ θεματα που εχει προεγκατεστημενα τ κινητο μεσα τελικα,πηγα στη nokia και ρωτησα
  2. αγορασα τ κινητο σημερα,μου λετε την τελευταια εκδοση λογισμικου?και κατι ακομα? ειναι θεμα symbian 40 η προβλημα που εχει η οθονη μου πανω πανω που φαινεται σαν θαμπωμα στην οθονη?μου τ βγαζει σε ολα τ θεματα,πιστευω να εχετε καταλαβει τ εννοω,αλλιως να τ εξηγησω πιο λεπτομεριακα τ εχει και σε εσας ετσι?
  3. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΚΕΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΣΗΜΙ/ΜΑΥΡΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ????????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. οκ,συγνωμη
  4. αν θελει καποιος που τ εχει εντυπωσεις
  5. ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  6. το προβλημα του elm με τ αδυνατο σημα λετε να υπαρχει και στα υπολοιπα νεα μοντελα της sony ericsson (aino/cedar)?????????????
  7. βρε παιδια τ εχει παρει κανεις?αξιζει τα 88 ευρω? η εχει τα ιδια προβληματα που εχει το elm με τ σημα?
  8. παιδια στο μυνημα ειναι υκολο η ξεβαφτιζεσαι?
  9. εννοητε εχει 3g,αφου εχει μπροστινη καμερα.. πολυ καλο μεγαφωνο,ποιοτικο ηχο,οχι σπαστικο΄/τσιριχτο.
  10. απο αυτονομια πολυ ευχαριστημενος,το παρελαβα χθες το απογευμα κατα τις 7 με 21% μπαταρια,το επαιξα λιγο κ μεχρι κ τωρα ειναι στο 13%,με 3g ενεργοποιημενο
  11. και πιστεψε με φιλε μου θα τον χτηπησει τον ανταγωνισμο για τα καλα..!!
  12. φιλοι μου δεν νομιζω να ειναι απαραδεκτο επειδη δεν εχει καρτα μνημης. εχει αλλα καλα και ολα αυτα στα 1-9-5 ευρω μονο..!! εχει 2,2 ιντσων οθονη,φαινεται με την πρωτη ματια οτι ειναι μεγαλη,ευαναγνωστη και απιστευτα ευκρινεστατη,καμοια σχεση με αυτη του τ-700. το κινητο δεν εχει εργοστασιακες ατελειες (τριξιματα,κενα μεταξυ πλαστικων) και κατι τελευταιο.. βρειτε μου εσεις νοκια συσκευη με 195 ευρω και να εχει αυτα που προσφερει το sony ericsson c510.
  13. παιδια απλα κορυφαιο. το πηρα απο πλαισιο πατρας,αψογη οθονη,μεγαλη,ευκρινεστατη,στιβαρο,χωρις κενα μεταξυ των πλαστικων,το πορτακι της καμερας εργονομικο κ αξιοπιστο,πολυ καλη καμερα,ευχρηστα κουμπια και στο χερι ειναι πολυ καλο. τα εχει ολα,καρτα μνημης μεσα η συσκευη δεν εχει αλλα δεν χαλιεμαι,θα παραγγειλω απο e-shop μια 8 gb. παιδια το προτεινω ανεπιφυλακτα,καμοια σχεση με νοκια..!!
  14. παιδια θα το εχω το απογευμα,σε ασημι,απο πλαισιο πατρας
  15. φιλε μου ασχολουμε εγω με το παιχνιδι...φανατικα..!!
×
×
  • Create New...