kl34rchos Δημοσιεύτηκε July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2008 τι mail χρησιμοποειτε ;; :ninja::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Το συγκεκριμένο θέμα που ανοίγεις δε νομίζω ότι έχει λόγο ύπαρξης. Να το έκανες δημοσκόπηση να πω εντάξει αλλά τι παραπάνω μπορείς να συζητήσεις πάνω στο τι mail χρησιμοποιεί ο καθένας. edit: τώρα με τη δημοσκόπηση είσαι ΟΚ. Προσωπικά gmail Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANIKOS Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 στην αρχή είχα 2 λογαριασμούς freemail.gr μετά πήγα σε mail.gr και τώρα είμαι σε hotmail.com ελπίζω να κρατήσω σε αυτό μπόλικα χρόνια. αν αλλάξω μάλλον θα πάω σε gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Εχω το κλασσικο Gmail και αλλο ενα σε ενα φορουμ που εχουμε κανει με ενα παιδι στα 25GB :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 εχω 2 σto hotmail, ενα στο yahoo και ενα στο in.gr το οποιο εχει προβλημα και δεν μπορω να διαγραψω/αδιασω τα διεγραμμενα. στο yahoo εχω το (ας το πουμε επισημο) στο hotmail το ενα το δινω οπου να 'ναι και το αλλο για να μου στελνουν chain-mails και αλλα. στο in.gr απλα δεν το χρησιμοποιω τωρα τελευταια. εχω και αλλα 5-6 τα οποια μαλλον εχουν διαγραφει γιατι δεν τα ανοιξα ποτε. αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 mycosmos της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Έχω ένα gmail για εγγραφές σε forums,παραγγελίες σε eshops κλπ και καθαρά προσωπικό έχω .mac :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Εγώ έχω ένα στο @mail.gr αποκλειστικά για Accounts, ένα στο @hotmail.com για Messenger και ένα στο @yahoo.gr για καθαρά προσωπική χρήση. Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Για τις επαφές μου στο Msn έχω το hotmail. Για φόρουμ και όλο τον υπόλοιπο κόσμο (:p) έχω το yahoo.com. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 hotmail για msn gmail το επαγγελματικο yahoo για τους υπολοιπους... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Εγω εχω ενα στο gmail.com για τα accounts μου και ενα στο hotmail.com για μσν κ πρωσοπικη χρηση :) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypastexD Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αρχικά είχα mail αλλά τώρα έχω gmail :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 ένα hotmail κυρίως για το msn και 3 gmail για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παλιά υπήρχε το thea.gr και τώρα δεν υπάρχει. Έχω την εντύπωση πως ήταν του κωστόπουλου και εκλεισε. Μέσα σε αυτό είχα μαιλ που τα χρειάζομαι.Σε αυτη τη περίπτωση τι γίνεται.?bye bye ta mail moy?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Χρησιμοποιώ hotmail αλλά περισσότερο επειδή λειτουργώ το live messenger..Ειδάλλως θεωρώ πιο αξιόπιστο το gmail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Εγώ yahoo χρησιμοποιώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 tools.otenet.gr;) me voleuei polu:p Episis @passport.com sto msn kana 2-3 yahoo kai ena gmail gia na uparxoun:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 εγω yahoo χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Hotmail Yahoo Gmail In.gr mail.rg αυτά μόνο... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 yahoo και hotmail για το μσν.. Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ HotMail ώς κύριο (δηλαδή το HotMail θα δίνω παντού) και επειδη έχω φτιάξει ένα club έφτιαξα ένα Gmail για επικοινωνία με τα μέλη του club.Άρα έχω 2 mail ένα HotMail και ένα Google Mail:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 το gmail κυριως χρησιμοποιω απο τοτε που υπαρχει. κ για τα mail κ το msn. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Έγω έχω ένα e-mail για όλα, hotmail. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloskg Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 ως κυριο mail yahoo.com για τις επαφες μ ενα στο hotmail.com(δεν το πολυχρησιμοποιω αλλα για να γραφομαι το 10minutemail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 εχω και hotmail και yahoo και gmail Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts