epaminos Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 παιδιά οι ταχύτητες της q είναι Πολυ χαμηλές .πήρα τηλ και μου είπαν ότι ουσιαστικά η q δεν υποστηρίζει ταχύτητες 3G ενώ έχει σήμα .ισχύει ; Μια απο τα ίδια! Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους, full 3G με iPhone 4 και το ιντερνετ σέρνεται! Ιδίως τον τελευταίο μήνα! Ενεργοποίησα και την προσφορά των 500 ΜΒ αλλά τίποτα! Κι όντως, απο την εξυπηρέτηση πελατών μου δήλωσαν πως δεν υποστηρίζεται το 3G Internet! Εσείς έχετε; Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Εγώ σήμερα στην Λαμία έχω EDGE και κατεβάζει γρήγορα , ακόμα και Youtube Βλέπω , με κάρτα Q και την προσφορά των 100ΜΒ, σε Iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 κατεβάζει το μάξιμουμ με 5kb/s με φουλ 3G .υπαρχει κανένα φρι τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση να δηλώσω βλάβη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 κατεβάζει το μάξιμουμ με 5kb/s με φουλ 3G .υπαρχει κανένα φρι τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση να δηλώσω βλάβη ; Μαλλον εχεις περασει καποιο οριο και στο περιοριζει.Και σε μενα ειναι ετσι.Πριν ειχα περιπου 1Mb , και τωρα με εχει ριξει και μενα στα 40 Kb.Αν και ενεργοποιησα παλι τα 100MB η ταχυτητα δεν ανεβηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Να κανω μια ηλιθια ερωτηση;αν γραψω τις ρυθμισεις ιντερνετ μετα θα μπορω να σερφαρω κανονικα;;δεν χρειαζεται να στειλω καποιο μηνυμα οπως στην κοσμοτε για ενεργοποιηση της υπηρεσιας;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μα έχω βάλει τα 500 mb ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μα έχω βάλει τα 500 mb ... Το θεμα ειναι αν εχεις ξεπερασει καποιο οριο.Αν εχεις κατεβασει πανω απο 2-3 GB δηλαδη.Τοτε σε ριχνει σε gprs.Μετα (τουλαχιστον σε μενα που εβαλα παλι τα 100MB) δεν επειστρεφει την ταχυτητα σε 3G.Τουλαχιστον παραμενει απεριοριστο εστω και αν σερνεται.Επικοινωνισε καλυτερα μαζι τους μηπως βγαλεις καμια ακρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Σημερα υποτειθεται θα εχανα το σημα μου απο την καρτα της κοσμοτε και θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την Q card μου..9 η ωρα και ακομα τιποτα..πηρα τηλ στην εξυπηρετηση και μου παν οτι πρεπει να ενεργοποιησει χειροκινητα ο υπαλληλος του καταστηματος που εκανα την φορητοτητα τον αριθμο.. Τι γινεται ρε παιδια;;που να μην την εκανα ποτε τη γ@μωφορητοτητα! Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Τσέκαρε το κινητό σου ξανά στις 23:00 Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Νομιζω οτι τρωει τα mb με εκπληκτικη ταχυτητα... Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) SOS ρε παιδια!!!!αφου λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν εχει γινει ακομα φορητοτητα,ο υπαλληλος με εξυπηρετησε και μου πε οτι θα ειναι ετοιμο σε λιγα λεπτα..οπως και εγινε...εχασα το σημα απο την κοσμοτε.ΕΛΑ ΟΜΩΣ που εβαλα την Q και δεν βρισκει σημα με τιποτα...τι φταιει??εχει να κανει με την Q?αργει γενικα να βρει σημα την πρωτη φορα? δοκιμασα και χειροκινητα,επελεξα την wind στα διαθεσιμα δικτυα και μου λεει οτι δεν μπορει να κανει εγγραφη..!!! Edited February 23, 2011 by konstantinoslp γ@!$%@# την Q Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 SOS ρε παιδια!!!!αφου λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν εχει γινει ακομα φορητοτητα,ο υπαλληλος με εξυπηρετησε και μου πε οτι θα ειναι ετοιμο σε λιγα λεπτα..οπως και εγινε...εχασα το σημα απο την κοσμοτε.ΕΛΑ ΟΜΩΣ που εβαλα την Q και δεν βρισκει σημα με τιποτα...τι φταιει??εχει να κανει με την Q?αργει γενικα να βρει σημα την πρωτη φορα? δοκιμασα και χειροκινητα,επελεξα την wind στα διαθεσιμα δικτυα και μου λεει οτι δεν μπορει να κανει εγγραφη..!!! Πρόβλημα δικτύου πιθανώς... Συμβαίνουν... άτυχη περίπτωση για σένα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το θεμα ειναι αν εχεις ξεπερασει καποιο οριο.Αν εχεις κατεβασει πανω απο 2-3 GB δηλαδη.Τοτε σε ριχνει σε gprs.Μετα (τουλαχιστον σε μενα που εβαλα παλι τα 100MB) δεν επειστρεφει την ταχυτητα σε 3G.Τουλαχιστον παραμενει απεριοριστο εστω και αν σερνεται.Επικοινωνισε καλυτερα μαζι τους μηπως βγαλεις καμια ακρη. εσυ εισαι σιγουρος πως βαζοντας τα 500 μπορεις να τα ξεπερασεις ανετα κ αφοβα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ολα καλα με το δικτυο..μπηκε πριν κανα 20λεπτο..εκανα οτι χρειαζεται για τις χρεωσεις και λοιπα... και τωρα εχω μια απορια...καταρχην αυτο το R πανω απο το σημα μου τι ειναι?περιαγωγη?αφου την εχω απενεργοποιησει απο τις επιλογες. κατα δευτερον,προσπαθω να μπω στο ιντερνετ και δεν με βαζει..πληκτρολογησα για αρχη αυτα: * Όνομα Προφίλ: Q Internet * Σημείο πρόσβασης: myq * Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) * Πόρτα: (κενό) * Αρχική σελίδα: (κενό) * Όνομα χρήστη: (κενό) * Κωδικός πρόσβασης: (κενό) αλλα τιποτα..μετα θυμηθηκα εναν φιλο που μου πε να στειλω μηνυμα στο 19234 για να μου στειλουν τις ρυθμισεις,οπως και εγινε.πατησα εγκατασταση και η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο διαφορετικες με αυτες του site.ισως εχει να κανει με το οτι εχω smartphone με android.αλλα παλι δεν συνδεεται... τα φωτα σας μαγκες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 οταν περασα τις ρυθμισεις, επρεπε να προσπαθησω αρκεες φορες για να συνδεθει. εκλεισα, ανοιξα το κινητο (νοκια 3250+6260) προσπαθησα 2-3 φορες και δουλεψε. δεν επιασε με την πρωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 H Q Βρίσκεται σε περιαγωγή στο δίκτυο της WIND Αν έχεις απενεργοποιήσει την περιαγωγή , δεν πρόκειται να μπεις Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 H Q Βρίσκεται σε περιαγωγή στο δίκτυο της WIND Αν έχεις απενεργοποιήσει την περιαγωγή , δεν πρόκειται να μπεις Internet δεν χρεωνει γενικα η περιαγωγη? 8ενκς mol θα το προσπαθησω και γω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 δεν χρεωνει γενικα η περιαγωγη? 8ενκς mol θα το προσπαθησω και γω! H Περιαγωγή από Q σε WIND είναι φυσικά δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 H Περιαγωγή από Q σε WIND είναι φυσικά δωρεάν. οκ!συνδεθηκα και μαλιστα με σημα H!! οποτε ειμαστε μια χαρα!ηθελε οντως να ενεργοποιησω την περιαγωγη για να δουλεψει!ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ρε παιδιά η q κανένα μειλ για εξυπηρέτηση δεν έχει ;δεν έχω σταθερό εδω που είμαι και η q χρεώνει Πολυ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) ρε παιδιά η q κανένα μειλ για εξυπηρέτηση δεν έχει ;δεν έχω σταθερό εδω που είμαι και η q χρεώνει Πολυ ... crm@wind.com.gr ;) Edited February 23, 2011 by epaminos Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 εσυ εισαι σιγουρος πως βαζοντας τα 500 μπορεις να τα ξεπερασεις ανετα κ αφοβα? Παιδιά κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Με δεδομένο ότι έχουν περάσει καμιά 15 αριά / 20 αριά μέρες από τότε που βγήκε το 500MB με 5 ευρώ, μπορεί κάποιος να μας πει αν ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΕ όταν ξεπέρασε αυτό το όριο; Δηλαδή είναι ΑΥΣΤΗΡΟ όριο (500 mb) και αν το περάσεις σου εξαφανίζει την κάρτα σε χρόνο dt ή είναι ευέλικτο σαν της q (και πρακτικό απεριόριστο ) και ακόμα αν το ξεπεράσεις δεν σε χρεώνει; thanks Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παιδιά κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Με δεδομένο ότι έχουν περάσει καμιά 15 αριά / 20 αριά μέρες από τότε που βγήκε το 500MB με 5 ευρώ, μπορεί κάποιος να μας πει αν ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΕ όταν ξεπέρασε αυτό το όριο; Δηλαδή είναι ΑΥΣΤΗΡΟ όριο (500 mb) και αν το περάσεις σου εξαφανίζει την κάρτα σε χρόνο dt ή είναι ευέλικτο σαν της q (και πρακτικό απεριόριστο ) και ακόμα αν το ξεπεράσεις δεν σε χρεώνει; thanks Ισως ειναι λιγο νωρις εκτος Εαν καποιος την ενεργοποιησε απο την αρχη την υπηρεσια αυτη, Τουλαχιστον εγω ειμαι στα μισα ακομα MB και προσπαθω να Μην τα φαω μπας κ γινει αυτο που λες μου διαλυσει την καρτα μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παιδια ερωτηση κρισεως!τα 300 λεπτα προς Wind με ενα ευρω,ειναι και προς συμβολαια η μονο καρτοκινητη;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παιδια ερωτηση κρισεως!τα 300 λεπτα προς Wind με ενα ευρω,ειναι και προς συμβολαια η μονο καρτοκινητη;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Είναι προς όλη την Wind και Q. Συμβόλαια και Καρτοκινητά. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts