kmpatra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αν δεν την ακυρωσει πριν, δεν γίνεται αυτο που λες. Αν το αφησει ετσι θα μεταφερθεί η γραμμη και αν δεν παρει τη σιμ θα μεινει χωρις τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αν δεν την ακυρωσει πριν, δεν γίνεται αυτο που λες. Αν το αφησει ετσι θα μεταφερθεί η γραμμη και αν δεν παρει τη σιμ θα μεινει χωρις τηλεφωνο. Δεν ηξερα ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/ Ετοιμο το countdown! Η χρεωση στην black friday offer στα 200' ειναι ανα δευτερολεπτο η ανα 3 λεπτο ? Αν ειναι ανα 3λεπτο η κληση δεν συμφερει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 ανα δευτερολεπτο ειναι,το λεει και οταν το ενεργοποιεις στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αν δεν την ακυρωσει πριν, δεν γίνεται αυτο που λες. Αν το αφησει ετσι θα μεταφερθεί η γραμμη και αν δεν παρει τη σιμ θα μεινει χωρις τηλεφωνο. Δε νομίζω. Αλλά όποιος το κάνει (δλδ δεν παραλάβει ποτέ τη sim) ας μας πει στα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Στην περίπτωση της online φορητότητας πρακτικά ειναι αλλιώς,παίρνεις την σιμ απο πριν. Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με τη διαδικασία στο κατάστημα. Δεν παραλαμβάνω την σιμ και δεν πληρώνω σημαίνει δεν ενεργοποιούμαι στο νέο δίκτυο. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει ακύρωση φορητότητας σημαίνει και οτι δεν έχει το παλιό δίκτυο δικαίωμα να κρατάει τον αριθμο. Ετσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Αν θες πες τι θεωρείς οτι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Μια απορια παιδια ,θελω να κανω ενα αριθμο φορητοτητα σε Q , θα μπορεσω να το κανω καποια στιγμη f2g ; αν ναι με τι κοστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Μια απορια παιδια ,θελω να κανω ενα αριθμο φορητοτητα σε Q , θα μπορεσω να το κανω καποια στιγμη f2g ; αν ναι με τι κοστος; ναι όποτε θες το κάνεις μετά f2g με κόστος (σήμερα) 10€ που μπαίνουν στην κάρτα αλλά δεν ξέρω αν αγοράζεις πακέτα με αυτά. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και με 5€ (αγορά μόνο κάρτας) και μετά βάζει ότι θέλεις (που αγοράζεις πακέτα). υ.γ. Δεν ξέρω κανέναν που το έκανε q να γύρισε σε f2g. ίσως και να υπάρχει όμως :lol: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 ναι όποτε θες το κάνεις μετά f2g με κόστος (σήμερα) 10€ που μπαίνουν στην κάρτα αλλά δεν ξέρω αν αγοράζεις πακέτα με αυτά. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και με 5€ (αγορά μόνο κάρτας) και μετά βάζει ότι θέλεις (που αγοράζεις πακέτα). υ.γ. Δεν ξέρω κανέναν που το έκανε q να γύρισε σε f2g. ίσως και να υπάρχει όμως :lol: Ευχαριστω φιλε, δηλαδη ειναι καλυτερα να μεινει κανεις στην Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 εξαρταται τι χρηση θες να κανεις. Αν σε ενδιαφερει περισσοτερος χρονος προς ολους ή η χρηση των magic numbers και του log n win,τοτε θα ειναι καλυτερο το f2g για σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Μα δεν μπορουν να σε μεταφερουν πριν παρουν το οκ απο τον προηγουμενο παροχο μετα σε ενημερωνουν και περνας να πληρωσεις και τοτε γινεται επισης μου ειχαν δωσει σιμ που επεστρεψα χτες οταν ακυρωσα τελος παντων μολις εκανα online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 εξαρταται τι χρηση θες να κανεις. Αν σε ενδιαφερει περισσοτερος χρονος προς ολους ή η χρηση των magic numbers και του log n win,τοτε θα ειναι καλυτερο το f2g για σενα. Ok ,και παλι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Έχω κάποια ΜΒ 1) λόγω ανανέωσης των 10 ευρώ και 2) λόγω ενός μνμ που μου ήρθε οτι αν βάλω κάρτα σε 2 μέρες κερδίζω 200ΜΒ. Αυτά ισχύουν στο εξωτερικό με roaming; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Το 1GB που δίνει δώρο με κάθε 10ευρη ανανέωση δεν ισχύει στην ΕΕ; Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Έχω κάποια ΜΒ 1) λόγω ανανέωσης των 10 ευρώ και 2) λόγω ενός μνμ που μου ήρθε οτι αν βάλω κάρτα σε 2 μέρες κερδίζω 200ΜΒ. Αυτά ισχύουν στο εξωτερικό με roaming; Ευχαριστώ. Επειδη ειναι bonus δεν ειναι σιγουρο οτι παιζουν,ρωτα στο facebook page της Q(Q Κινητή γραψε και θα το βρεις). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Εάν έχει έρθει κάποιο μήνυμα για προσφορά, που λέει για ενεργοποίηση ως 1η 12, η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει μέχρι 31 Νοεμβρίου ή και 1η 12; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Μπορεί να γίνει και την 1η Δεκεμβρίου όλο το 24ώρο. Κανονικά έπρεπε να λέει μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου με όρους πληροφορικής και σωστής Ελληνικής γλώσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Σε ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Το countdown που φαίνεται τώρα "έτρεξε" καθόλου? (2gb για 15 μέρες).Εχω την εντύπωση οτι πλέον προαναγγέλουν την επόμενη προσφορά,πριν μπει σε ισχύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Το countdown που φαίνεται τώρα "έτρεξε" καθόλου? (2gb για 15 μέρες).Εχω την εντύπωση οτι πλέον προαναγγέλουν την επόμενη προσφορά,πριν μπει σε ισχύ. Ναι,ηταν σημερα μεχρι τις 5.00μμ λογω cyber monday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Το countdown που φαίνεται τώρα "έτρεξε" καθόλου? (2gb για 15 μέρες).Εχω την εντύπωση οτι πλέον προαναγγέλουν την επόμενη προσφορά,πριν μπει σε ισχύ. Εννοείς ότι κάποιες ώρες (ή μέρα) πιο πριν το βλέπει κανείς από το app; Ανενεργό, όμως; Έγινε στο Black Friday Countdown αυτό που λες, δεν ξέρουμε όμως αν θα είναι μόνιμη αυτή η τακτική. Έγινε και πριν το τρέχον Countdown; Έχω παρατηρήσει μια επανάληψη (σε μηνιαίο κύκλο) κάποιων Countdown προσφορών στην Q, όπως των (αρκετών λεπτών πχ 120΄προς όλους κ κάποια ΜΒ) στα μέσα κάθε μήνα και του (μόνο λεπτά) ή (μόνο GB) στα τέλη κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Δεν ειδα δει καθόλου οτι ισχυσε το σημερινό και υπεθεσα οτι εγινε το ιδιο με την black friday. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Να ρωτήσω η κιου και το f2g έχουν φραγή εισερχομένων, η οχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=469 Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card μεταβάλλεται το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, αν ο συνδρομητής δεν έχει κάνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων, από 12 σε 4 μήνες. Edited November 28, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 ρε παιδια 3 μηνες δεν ηταν το περιθωριο που πρεπει να βαλεις λεφτα για να συνεχισει να λειτουργει?4 ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts