jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Και πάλι.. είναι λίγο γυφτειά (σόρρυ κι όλας) με 1 ευρώ να έχεις απεριόριστο ίντερνετ για 12 μήνες όπως θα ήθελες εσύ που έδωσες 400 ευρώ στον οτέ :Ρ Αλλά όντως, κανείς δεν ξέρει και δεν είναι σίγουρος άρα σιγά μην κάτσω να σου πω να βάλεις και να σου εγγυηθώ ότι δεν θα σε χρεώσει. Εγώ μετά από τόσους μήνες με q, και ενώ πάντα ξεπέρναγα το όριο για λίγο, τους τελευταίους δύο μήνες μόνο έχω αρχίσει και παρεκτρέπομαι με την χρήση. Όταν φωνάζουμε εμείς να βάλετε q μας λέτε ότι δεν έχει σήμα.. τώρα γκρινιάζετε... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Ναι αλλά όπως καταλαβαίνεις επισήμως 100MB δίνει, οπότε αν αύριο μεθαύριο αλλάξει κάτι έστω και αν αυτό έχει πιθανότητα 1%, τότε ο άλλος θα σε πάρει στο λαιμό του. Να αλλάξει κάτι ως προς την επιβολή χρέωσης μετά τα 100 mb εννοείς; Γυφτιά ξεγυφτιά, είναι η αλήθεια όμως. Γιατί να μην κάνω τη δουλειά μου (ΙΝΤΕΡNET στο εξοχικο) με 10 (1 ευρώ επί 10 μήνες), αντί να πληρώνω ένα 40άρι σε κάθε λογαριασμό ΟΤΕ; Εγώ δεν το θεωρώ γυφτιά. Edited December 6, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Να αλλάξει κάτι ως προς την επιβολή χρέωσης μετά τα 100 mb εννοείς; Γυφτιά ξεγυφτιά, είναι η αλήθεια όμως. Γιατί να μην κάνω τη δουλειά μου (ΙΝΤΕΡNET στο εξοχικο) με 10 (1 ευρώ επί 10 μήνες), αντί να πληρώνω ένα 40άρι σε κάθε λογαριασμό ΟΤΕ; Εγώ δεν το θεωρώ γυφτιά. Γιατί εγώ προσωπικά είμαι της άποψης να στηρίζεις αυτούς που σε στηρίζουν.. γιατί τώρα αν κόσμος και κοσμάκης εκμεταλευτεί την Q δεν θα μου φανεί περίεργο αν μου κόψουν όλες τις προσφορές και ευνοικές τιμές που μου έχουν κάνει σαν πελάτη.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Γιατί εγώ προσωπικά είμαι της άποψης να στηρίζεις αυτούς που σε στηρίζουν.. γιατί τώρα αν κόσμος και κοσμάκης εκμεταλευτεί την Q δεν θα μου φανεί περίεργο αν μου κόψουν όλες τις προσφορές και ευνοικές τιμές που μου έχουν κάνει σαν πελάτη.... +1 ας ελπισουμε να παραμεινει ως εχει η προσφορα και να γλιτωσει απ το καρτελ γιατι την βαψαμε Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Μια ερώτηση: Ένας φίλος θέλει να κάνει φορητότητα από συμβόλαιο Wind σε Q καρτοκινητή. Οι χρεώσεις προς όλα τα δίκτυα είναι αυτές που λέει το site της wind, δηλαδή 0,0036 ευρώ το δευτερόλεπτο και μόλις 5 λεπτά το sms; Αν είναι έτσι, μιλάμε για απίστευτα φτηνές χρεώσεις! :) Επίσης η χρέωση εξακολουθεί να είναι ανά δευτερόλεπτο χωρίς τον ελάχιστο χρόνο των 45 δευτερολέπτων; Edited December 6, 2010 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μια ερώτηση: Ένας φίλος θέλει να κάνει φορητότητα από συμβόλαιο Wind σε Q καρτοκινητή. Οι χρεώσεις προς όλα τα δίκτυα είναι αυτές που λέει το site της wind, δηλαδή 0,0036 ευρώ το δευτερόλεπτο και μόλις 5 λεπτά το sms; Αν είναι έτσι, μιλάμε για απίστευτα φτηνές χρεώσεις! :) Επίσης η χρέωση εξακολουθεί να είναι ανά δευτερόλεπτο χωρίς τον ελάχιστο χρόνο των 45 δευτερολέπτων; Και που να δεις την προσφορά που μας έχει δώσει τόσο καιρό... Παλιοκαρτέλ όπως λέει και ο φίλος πιό πάνω.. πληρώνει ο κόσμος vodafone/cosmote για να φτιάχνουν ωραίες διαφημίσεις με τον Σάκη Κουβά και γριές με κατσίκες Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Την άλλη προσφορά την ξέρω. Σήμερα κιόλας θα κάνει τη φορητότητα και θα διαρκέσει μόλις 3 εργάσιμες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μια ερώτηση: Ένας φίλος θέλει να κάνει φορητότητα από συμβόλαιο Wind σε Q καρτοκινητή. Οι χρεώσεις προς όλα τα δίκτυα είναι αυτές που λέει το site της wind, δηλαδή 0,0036 ευρώ το δευτερόλεπτο και μόλις 5 λεπτά το sms; Αν είναι έτσι, μιλάμε για απίστευτα φτηνές χρεώσεις! :) Επίσης η χρέωση εξακολουθεί να είναι ανά δευτερόλεπτο χωρίς τον ελάχιστο χρόνο των 45 δευτερολέπτων; Ρίξε μια ματιά και στην ανάλυση που έχω κάνει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3413011&posted=1#post3413011 Ίσως το f2g2 με την προσφορά διπλασιασμού να βγαίνει ως καλύτερο πακέτο αλλά: 1. Δεν έχουν όλοι δικαίωμα στην προσφορά αυτή (την στέλνει επιλεκτικά η wind) και 2. Oi υπολογισμοί ισχύουν μόνο για f2g2 Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σωστά φίλε μου, αλλά τo f2g2 δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Η φορητότητα του φίλου έγινε. Στις 9/12, το συμβόλαιο WIND θα μετατραπεί σε καρτοκινητό Q. Πέρασαν πια οι εποχές των 15θήμερων αναμονών για να κάνεις φορητότητα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Να αλλάξει κάτι ως προς την επιβολή χρέωσης μετά τα 100 mb εννοείς; Γυφτιά ξεγυφτιά, είναι η αλήθεια όμως. Γιατί να μην κάνω τη δουλειά μου (ΙΝΤΕΡNET στο εξοχικο) με 10 (1 ευρώ επί 10 μήνες), αντί να πληρώνω ένα 40άρι σε κάθε λογαριασμό ΟΤΕ; Εγώ δεν το θεωρώ γυφτιά. αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου μεσω κινητου, οφειλεις να κανεις χρηση της προσφορας. δεν το συζηταμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου μεσω κινητου, οφειλεις να κανεις χρηση της προσφορας. δεν το συζηταμε Έχω τρεις υπολογιστές στο εξοχικό, που είναι δικτυωμένοι μεταξύ τους. Απλά βάζω στον ένα υπολογιστή ένα usb 3g modem με την sim της q και αυτομάτως όλη η οικογένεια έχει internet, βλέπει τα email της, κάνω τα updates μου στους υπολογιστές κλπ. ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 40 το μήνα. (κι ας πηγαίνει αργά). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Οσοι ασχολουνται με καρτες ξερουν οτι η Q ειναι μονοδρομος, για την ακριβια μαζι με την frog, αλλα η κινηση με το ιντερνετ ηταν κινηση ματ. Επειδη αυτο που λεει ο Γεωργιου για τον ελληνα ισχυει... και την πληρωσαμε με το απεριοριστο της τιμ, δεν ειχα γραψει τις εμπειριες με την q, εγω μια φορα εστειλα το ενα ευρω για την προσφορα και απο τοτε εχω απεριοριστο δωρεαν ιντερνετ μεχρι τωρα!!! Δεν εχω ξαναστειλει μηνυμα!! 700ΜΒ το πρωτο μηνα και γυρω στα 250 μ.ο τους υπολοιπους. Τωρα αν το θες για να κανεις συνδεση για το σπιτι σου για να κατεβαζεις ΤΒ μην γκρινιαζεις αν μετα στο κοψει... Με μια κατανομη 300-500ΜΒ το μηνα ειμαι πιστευω ολοι υπερκαλλυμενοι για ιντερνετ στο κινητο μιλαμε... Προσωπικα και να το κοψει τωρα εγω την δουλεια μου σε μια δυσκολη περιοδο (στρατος) την εκανα. Ακομα και χωρις ιντερνετ θα παραμεινω στην Q γιατι ξερω οτι θα εχω παντα τις φθηνοτερες χρεωσεις... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω φορητότητα έναν αριθμό Q σε Cosmote συμβόλαιο. Το θέμα είναι ότι έχω χάσει την κάρτα SIM. Θα μου ζητηθεί ο αριθμός της SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω φορητότητα έναν αριθμό Q σε Cosmote συμβόλαιο. Το θέμα είναι ότι έχω χάσει την κάρτα SIM. Θα μου ζητηθεί ο αριθμός της SIM; Εφοσον εχεις δωσει τα στοιχεια σου σε καταστημα wind δε θα σου ζητηθει ο κωδικος της καρτας σιμ,θα μπορεσεις να πας σε cosmote επειδη ο αριθμος εχει κατοχυρωθει στο ονομα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πολύ ωραία. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδιά στην κιου είναι 0,36λεπτα το λεπτό προς όλους?γιατί θυμάμαι πως ήταν 0,20-0,25 στέλνοντας κάπου μνμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Στέλνοντας δωρεάν κενό μήνυμα στο 12260 έχεις τις νέες χρεώσεις που είναι 0.0036 Ευρώ / δευτερόλεπτο δηλαδή 0.216 Ευρώ / λεπτό, με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο. http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/Q-Card/%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.aspx Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ρώτησα και σε προηγούμενο post. Επιβεβαιώστε και εσείς, ότι με windows mobile κινητό ΔΕΝ μπορείς να εχεις internet με QCARD1. Οι ρυθμίσεις που έχουν στο site (myq χωρίς apn/username/password) και οι ρυθμίσεις που μου έδωσαν τηλεφωνικά για wap (BeQ wap!!!) δεν κάνουν συνδεση με τιποτα. Έχω δοκιμάσει 2 συσκευές ήδη και στη μια έχω κάνει και hard reset. Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 energeiakos σε ευχαριστώ πολύ φίλε να σε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 αν πάρω κρτοκινητή q γνωρίζεται αν θα συνεργαστεί για να μπαίνω ίντερνετ με το zte blade?φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα έ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 αν πάρω κρτοκινητή q γνωρίζεται αν θα συνεργαστεί για να μπαίνω ίντερνετ με το zte blade?φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα έ? και για το ideos? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 οντως η Q φαινετε αχτύπητη! εγω που εχω μια καρτα MOMAD, μπορώ να την αλλάξω σε Q? πειτε μου ναι παρακαλώ, δεν μπορώ να χάσω το νουμερο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 οντως η Q φαινετε αχτύπητη! εγω που εχω μια καρτα MOMAD, μπορώ να την αλλάξω σε Q? πειτε μου ναι παρακαλώ, δεν μπορώ να χάσω το νουμερο μου.. παλαιότερα χρεώνανε τη φορητότητα από mo'mad σε f2g [κάπου στα 25 ευρώ]. όμως αυτό μπορεί να'χει αλλάξει ή να μην υφίσταται στην q. αν όμως δεις ότι δεν μπορείς να κάνεις φορητότητα ή δεν θες να πληρώσεις, μπορείς να κάνεις φορητότητα και να πας σε κάποιο άλλο δίκτυο και μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα σου στο άλλο δίκτυο, να κάνεις αίτηση φορητότητας στην q. φαίνεται πολύπλοκο, αλλά μόνο 6 ημέρες θα σου πάρει. ;) Ρώτησα και σε προηγούμενο post. Επιβεβαιώστε και εσείς, ότι με windows mobile κινητό ΔΕΝ μπορείς να εχεις internet με QCARD1. Οι ρυθμίσεις που έχουν στο site (myq χωρίς apn/username/password) και οι ρυθμίσεις που μου έδωσαν τηλεφωνικά για wap (BeQ wap!!!) δεν κάνουν συνδεση με τιποτα. Έχω δοκιμάσει 2 συσκευές ήδη και στη μια έχω κάνει και hard reset. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου wm συσκευή, αλλά πάρε στην εξυπηρέτηση και πες τους να σου ενεργοποιήσουν το gprs στη γραμμή σου γιατί μπορεί να γίνεται αυτό που γίνεται και στο what's up μου[δηλ. παρ'όλο που έχω τις ρυθμίσεις στη συσκευή μου, η cosmote δεν μου ενεργοποιήσει αυτόματα το gprs και έτσι δε μπορώ να μπω στο internet]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 don juan εισαι αρχοντας..δυο φορές μάλιστα.. και για την συμβουλή σου αλλα και για τα ΠΑΝ-ΣΟΦΑ λογια του ΣΟΦΟΚΛΗ στην υπογραφή σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts