stelakis1914 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Όσοι κάνετε χρήση της προσφοράς internet με τα 8€, καλό θα είναι να λάβετε τα μέτρα σας από σήμερα, ώστε να μην βρεθείτε με απρόοπτες χρεώσεις σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 σε έναν από τους αριθμούς Q που έχω ανανέωσα 10€ σήμερα αλλά δε μου έδωσε τα 1000' και το 1GB ο μήνας παρέρχεται αύριο λέτε να φταίει αυτό; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 με ποιον τροπο μπορω να ακυρωσω αοτημα φορητοτητας προς την q? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 σε έναν από τους αριθμούς Q που έχω ανανέωσα 10€ σήμερα αλλά δε μου έδωσε τα 1000' και το 1GB ο μήνας παρέρχεται αύριο λέτε να φταίει αυτό; Αν είχες κάνει πάλι ανανέωση μέσα στον Αύγουστο και είχες πάρει το δώρο, έπρεπε την επόμενη να την κάνεις το Σεπτέμβρη. Το δώρο είναι μόνο για την 1η ανανέωση του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Όσοι κάνετε χρήση της προσφοράς internet με τα 8€, καλό θα είναι να λάβετε τα μέτρα σας από σήμερα, ώστε να μην βρεθείτε με απρόοπτες χρεώσεις σύντομα. Νομίζω οτι 1/9 λήγουν τα mb του μπόνους αυτού του μήνα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να δοθεί 1 γίγα και για τον Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Νομίζω οτι 1/9 λήγουν τα mb του μπόνους αυτού του μήνα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να δοθεί 1 γίγα και για τον Σεπτέμβρη. Αν είναι να αποδοθεί άλλο 1GB και το Σεπτέμβρη θα το δείτε αύριο ως το μεσημέρι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Όσοι κάνετε χρήση της προσφοράς internet με τα 8€, καλό θα είναι να λάβετε τα μέτρα σας από σήμερα, ώστε να μην βρεθείτε με απρόοπτες χρεώσεις σύντομα. Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό. :p Όμως το πακέτο θα λήξει την 1η Σεπτεμβρίου στις 23:59 το βράδυ. Εγώ πιστεύω ότι θα μας δώσει 1GB και το Σεπτέμβρη και μετά θα λήξει. Ωραία θα ήταν αν η WIND μας δώσει μικρή παράταση, όπως και πέρσι. Μακάρι να το πάνε μέχρι τέλη Δεκεμβρίου και μετά να βγάλουν νέα προσφορά. :rolleyes: Ξανά λέω, ότι αυτό που έγραψα είναι ΔΙΚΗ μου εκτίμηση, δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα για επέκταση... Απλά για να μην τα μπλέξουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Νομίζω οτι 1/9 λήγουν τα mb του μπόνους αυτού του μήνα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να δοθεί 1 γίγα και για τον Σεπτέμβρη. Ναι στις 1/9 λήγουν τα δεδομένα. Όσο για το αν θα δώσουν την προσφορά και το Σεπτέμβρη είναι στο χέρι τους. Αν στους 8 μήνες μετράνε από το 1GB που πήραμε για το μικρό διάστημα του Ιανουαρίου που απέμενε, η προσφορά λήγει τώρα. Αν όχι, θα μας δώσουν 1GB και για τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ήταν για 8 μήνες κι η προσφορά ξεκίνηση τον Φλεβάρη, επομένως σίγουρα ειν κι ο Σεπτέμβρης μέσα, τουλάχιστον με βάση τη λογική. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 και γω πιστευω θα μας το δωσουν ΚΑΙ τον σεπτεμβρη! οχι τιποτε αλλο, δεν έχω και όρεξη να ζηταω πίσω το ευρω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 και γω πιστευω θα μας το δωσουν ΚΑΙ τον σεπτεμβρη! οχι τιποτε αλλο, δεν έχω και όρεξη να ζηταω πίσω το ευρω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κλείσε τα δεδομένα, κλείσε την περιαγωγή δεδομένων και άλλαξε το APN. Πήγε 00:00 της 1/9. Έσο έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 στο τσακ δε προλαβα :lol: όπως και να χει, δε τα κλείνω σημερα! ελπιζω σε σμσ :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Είπαμε,λήγουν 1/9 στις 23.59. Κάντε ενα check στο υπόλοιπο να το διαπιστώσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ναι αλλα ειναι σα να τελειωνει μια μερα πριν. bug και καλα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ναι αλλα ειναι σα να τελειωνει μια μερα πριν. bug και καλα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τα έχουμε ξαναπεί (και φαίνεται και από τις διαμαρτυρίες στο fb τους): Σε κάποια κινητά (συσκευές) ακόμα και με κλειστά δεδομένα όλη μέρα (00:01-23:59) (χωρίς αλλαγμένο APN) την τελευταία μέρα (όπως τώρα η 1/9 23:59) την επόμενη έρχεται sms: Χρέωση 1€ για χτες 1/9!!! Που να ήταν και ανοικτά τα δεδομένα!! Μόνο με διαμαρτυρία ("Μα είχα πακέτο έως και 1/9 23:59") τα παίρνεις πίσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δεν επρεπε να εχει μπει τωρα το 1GB? Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Χτες είχαμε ραντεβού να έρθει ο κούριερ απο τη Wind ( 7 μέρες μετά την αίτηση ) αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ !!! Εκανα ακύρωση της φορητότητας στο 13899 και παραμένω στο Vodafone Red 1 με 34,50. Δεν λειτουργεί καλά το σύστημα στην wind και τους συνεργάτες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δεν επρεπε να εχει μπει τωρα το 1GB? Στάλθηκε από το SM-N910C μου Μπαίνει κάθε μήνα την ώρα που ειχες ενεργοποιήσει την προσφορά. Εγω π.χ. το παίρνω κάθε φόρα στις 20:00 περίπου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χτες είχαμε ραντεβού να έρθει ο κούριερ απο τη Wind ( 7 μέρες μετά την αίτηση ) αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ !!! Εκανα ακύρωση της φορητότητας στο 13899 και παραμένω στο Vodafone Red 1 με 34,50. Δεν λειτουργεί καλά το σύστημα στην wind και τους συνεργάτες της. Αντιπροσφορά απο τη βοντα δεν είχες τουλάχιστον να πάει πιο κάτω το πάγιο? Το σύστημα της online/τηλεφωνικής φορητότητας πάντα τόσο αργεί ή είναι λόγω καλοκαιριού και φόρτου εργασίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nisfa Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Χτες είχαμε ραντεβού να έρθει ο κούριερ απο τη Wind ( 7 μέρες μετά την αίτηση ) αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ !!! Εκανα ακύρωση της φορητότητας στο 13899 και παραμένω στο Vodafone Red 1 με 34,50. Δεν λειτουργεί καλά το σύστημα στην wind και τους συνεργάτες της. Ακριβώς το ίδιο νούμερο (34,5) μου είπαν και από την cosmote για το αντίστοιχο του red1 πρόγραμμα. Μάλλον είναι η στάνταρ προσφορά τους. Αλλά αυτή την φορά το έχω πάρει απόφαση και δεν κάθομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δεν επρεπε να εχει μπει τωρα το 1GB? Στάλθηκε από το SM-N910C μου Ναι, κάθε 1η του μήνα έμπαινε το 1GB και το υπόλοιπο του προηγούμενου, εληγε στο τέλος της 1ης μέρας. Ακόμα δεν έχει μπει τίποτα σ' εμένα, έχω υπόλοιπο 216MB από τον Αύγουστο... Μάλλον τελείωσε η προσφορά! :( Εκτός κι αν τελευταία στιγμή, γίνει το θαύμα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χτες είχαμε ραντεβού να έρθει ο κούριερ απο τη Wind ( 7 μέρες μετά την αίτηση ) αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ !!! Εκανα ακύρωση της φορητότητας στο 13899 και παραμένω στο Vodafone Red 1 με 34,50. Δεν λειτουργεί καλά το σύστημα στην wind και τους συνεργάτες της. Γνωστοί μου έχουν το Red 1 με 25€. Ίσως έπρεπε να περιμένεις λίγο, μπας και πάρεις προσφορά, όταν η Vodafone δει τη φορητότητα προς Q. Τώρα το Καλοκαίρι, αναφέρθηκαν πολλές καθυστερήσεις με τις φορητότητες στην Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Τελικά μπήκε το 1 γιγα της 8ευρης προσφοράς σε κανέναν σήμερα; Φεβρουάριο μπήκε το πρώτο, αρα το όγδοο είναι το Σεπτέμβριο. Εμένα δε μου μπήκε και η συνήθης ώρα που έμπαινε κάθε μήνα έχει ήδη περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παιδια φαγαμε πακετο.... Παει το 1 γιγα. 10:00 μου ερχοταν το μηνυμα καθε πρωτη του μηνα. Μεχρι στιγμης τπτ. Παει παπαλα. Θα βαζουμε το 3ευρω για να την περναμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 επειδη πολλοι απο μας λογω του αθλιου συστηματος δεν παιρνουμε πλεον μηνυματα με προσφορες απο 12410 κλπ εχετε το νου σας μην ερθει κανενα με νεα προσφορα για ιντερνετ και πειτε μας...συνηθως το συγκεκριμενο μήνυμα ισχυει για ολους και οχι για οσους το λαμβανουν μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παιδια φαγαμε πακετο.... Παει το 1 γιγα. 10:00 μου ερχοταν το μηνυμα καθε πρωτη του μηνα. Μεχρι στιγμης τπτ. Παει παπαλα. Θα βαζουμε το 3ευρω για να την περναμε. Πάντως αν δεν το δώσουν και για τον Σεπτέμβρη θα τους τηλεφωνήσω απειλώντας τους με καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί η προσφορά τους ήταν για 8 μήνες από Φλεβάρη έως και Σεπτέμβρη και όχι για 7.(Εγώ το Γενάρη δεν πήρα μπόνους...τα sms που μου είχαν στείλει θα τα κρατήσω ως αποδεικτικά στοιχεία).Και καλώ όλους σας να κάνετε το ίδιο...μόνο έτσι συμμορφωνονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 επειδη πολλοι απο μας λογω του αθλιου συστηματος δεν παιρνουμε πλεον μηνυματα με προσφορες απο 12410 κλπ εχετε το νου σας μην ερθει κανενα με νεα προσφορα για ιντερνετ και πειτε μας...συνηθως το συγκεκριμενο μήνυμα ισχυει για ολους και οχι για οσους το λαμβανουν μονο. Συνήθως το συγκεκριμένο sms δεν ισχύει για όλους, αλλά ΜΟΝΟ για όσους το λαμβάνουν και για το χρονικό διάστημα που ορίζεται στο sms (ούτε πριν τη λήψη του, ούτε μετά την προθεσμία). Μόνο το 60 στο 12410 ισχύει για όλους δίνοντας 1GB για 30 μέρες με 4,44€. Πάντως αν το λάβουν κάποιοι ας ενημερώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts