merc Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; Πιστεύω πως όχι. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; Πιστεύω πως όχι. Sent from mTalk Θα σου ζητησουν να κανει και την πρωτη αναναιωση, δηλαδη να βακλεις χρηματα στην καρτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; 10e Και λενε οτι ειναι για την ταυτοποιηση στοιχειων Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 10e Και λενε οτι ειναι για την ταυτοποιηση στοιχειων Opto αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ; Γιατί δεν το κάνεις online; Απλά γρήγορα και δεν θα άλλους την κάθε μακακια του κάθε υπαλλήλου sent from my nice curved LG G Flex2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Γιατί δεν το κάνεις online; Απλά γρήγορα και δεν θα άλλους την κάθε μακακια του κάθε υπαλλήλου sent from my nice curved LG G Flex2 προφανως απευθυνεσαι στον merc Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ; στην καρτα θα μπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις δηλαδή 10 ευρώ τα οποία μπαίνουν στη κάρτα. Για τον φίλο που προτείνει ίντερνετ, δίκιο έχεις απλά θέλω να επιλέξω εύκολο νουμερακι, εαν υπάρχει δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 στο καταστημα μπορεις να επιλεξεις νουμερακι. ειναι σε σταντ κυριως και εχεις το ελευθερο να επιλεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ωραία, ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 5 ευρα μου ζητησαν για μια καρτα νεο νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ποσο ανανεωσης ετσι???? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ποσο ανανεωσης ετσι???? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπα, δε νομίζω... Θα είναι η "εγγύηση"... :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 wtf? αν ειναι δυνατον περα απο το 5ευρω για την εκδοση μουλτι σιμ, ζητανε και για ενεργοποιηση νεου νουμερου???? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Στις νέες συνδέσεις ή φορητότητες η επίσημη τιμή του καταλόγου για ενεργοποίηση εδώ και καιρό είναι 10 ευρώ. Η αλλαγή sim είναι στα 5 ευρώ για υπάρχοντα νούμερα. Η αλλαγή σε 4g multisim κανονικά είναι δωρεάν αλλά υπάρχει θέμα με τα καταστήματα και το σύστημα που τις χρεώνει,όπως έχει εκτενώς συζητηθεί εδώ. Edited June 14, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Άρα είναι 10 ευρώ χρέωση. Στο δίνουν σε χρόνο ομιλίας τουλάχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 πως και δεν ανεφερε κανεις το νεο countdown offer? 120 λεπτα προς ολους με 3 euro Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 πως και δεν ανεφερε κανεις το νεο countdown offer? 120 λεπτα προς ολους με 3 euro Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ενώ ήδη υπάρχει offer 150 προς όλους + 150 προς wind με 3€....... (μέσω του app) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 δεν εληξε αυτο; δε το βλεπω στο app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 δεν εληξε αυτο; δε το βλεπω στο app Προχτές το ενεργοποίησα πάντως, και βλέπω υπάρχει ακόμη, αν πας στα πακέτα, πάνω πάνω στα 3.02€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 πως και δεν ανεφερε κανεις το νεο countdown offer? 120 λεπτα προς ολους με 3 euro Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ενώ ήδη υπάρχει offer 150 προς όλους + 150 προς wind με 3€....... (μέσω του app) :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 πως και δεν ανεφερε κανεις το νεο countdown offer? 120 λεπτα προς ολους με 3 euro Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Άπατο θα πάει. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εληξε αυτο; δε το βλεπω στο app Όχι, μέχρι και τις 30 Ιουνίου ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Κανένα δωράκι για το 4ήμερο, όπως στο CU έχει ακουστεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Πηρα νεο αριθμο απο πλατεια 1ευρο και με 5ευρο μου εδωσε 300 προς ολους 30ςμς και 100μβ Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts