marras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Προσωπικα εχω αλλη επιλογη, αυτη του internet αλλα εξυπακουεται οτι μιλαμε για αυτον που δεν την εχει. Συνεπως εφοσον δεν εχει αλλη επιλογη και δεν τα χρησιμοποιει, καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα οτι ειναι αρνητικο για αυτον. Μιλάμε για "αρνητικό" 30 σέντς !!! :lol: Προς το παρον τουλαχιστον, οι αλλοι δυο δεν σου εχουν επιβαλλει τελος για ανανεωση μεσω απο καταστηματα. Αρα ναι κανενας αλλος δεν σου δινει τοσα γιατι κανενας αλλος δεν στα παιρνει. Για το "δεν λες παλι καλα", και 1-2€ να ειχε παει το τελος ανανεωσης, παλι καποιος τριτος θα μπορουσε να βρεθει και να σου πει "δεν λες παλι καλα που δεν το πηγαν στα 5€"; Παντα υπαρχει και κατι χειροτερο. Ακριβώς. Οι άλλοι δεν το έχουν επιβάλλει, όποιος θέλει πάει στους άλλους. Ο ορισμός του ανταγωνισμού είναι, καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως. Προσωπικα πλεον επειδη το εχω γεμισει με χρηματα, κανω ανανεωση μονο για το 6μηνο. Να δω τι θα πεις οταν θα το γυρισουν και αυτοι σε 3μηνη υποχρεωτικη ανανεωση. :p Ετσι σιγα σιγα ολα. Για τα κυρίως νούμερα, αυτά που χρησιμοποιούμε δηλαδή, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Και εγώ έχω μεγάλο υπόλοιπο, αλλά δεν θα ξεχάσω ώστε να λήξει το νούμερο που χρησιμοποιώ καθημερινά. Αυτό με το τρίμηνο της κοσμοτε, με χάλασε σε κάτι νούμερα συναγερμού που είχα (ένα f2g και ένα WU), κυρίως γιατί θα τα ξεχνούσα, αλλά και γιατί μαζεύονται μέσα χρήματα που δεν θα αξιοποιηθούν ποτέ, παρά μόνο θα χαθούν όποτε ξεχάσω να ανανεώσω. Το θέμα όμως λύθηκε με το μηδενικό πάγιο της κοσμοτέ και έτσι από εκεί που έβαζα 5 ευρώ το εξάμηνο (στο WU), τώρα θα δίνω κάτι σεντς όποτε χτυπάει ο συναγερμός (ποτέ μέχρι σήμερα) και μόνο αν ξεχαστώ και απαντήσω !!! Ας μας πουν αυτοί ποιός χάνει με τέτοιες κινήσεις. Αν λοιπόν το γυρίσει και η wind στο τρίμηνο, θα πάει και αυτό στο μηδενικό πάγιο και τέλος. Το κακό είναι ότι το f2g έχει γύρω στα 50 ευρώ μέσα τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν, αλλά και για αυτά υπάρχουν λύσεις. :) Edited June 10, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Με απλά λόγια: η wind σου λεει 'εαν ανανεωσεις απο καταστημα, εχει ταριφα 0,30 με δωρακι 120' προς σταθερα. Εαν δε θελεις να χρεωθεις 0,30 και δε θελεις 120' προς σταθερα, παρε χαρτακι απο ψιλικατζίδικο, ή βαλε ονλαιν. Εαν τωρα θελεις απλα να συντηρεις ενα νουμερακι, δεν θα τα εχεις και ολα δικα σου...'. Μερικοι συμπεριφερεστε σαν να σας χρωστανε οι εταιριες κινητης... :p Δηλαδη 20 χρονια τωρα που δεν ειχαν τελος ανανεωσης στα καταστηματα, το εκαναν γιατι μας χρωσταγαν; Να δω τι αλλο θετικο θα πειτε για μια εταιρια που εκανε αυξηση. :X Μιλάμε για "αρνητικό" 30 σέντς !!! :lol: Αν το βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα...ισως να ειναι και για γελια. Μπαινει ενα καινουριο τελος... ειναι λογικο οτι θα ειναι φθηνο για να μην προκαλεσει τις αντιδρασεις. Ειναι βεβαιο ομως οτι σε καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια), αυτο θα αυξηθει και δεν θα παραμεινει το ιδιο. Η ιστορια αυτο εχει δειξει. Αρα εσυ πως το βλεπεις; Θετικο; Ακριβώς. Οι άλλοι δεν το έχουν επιβάλλει, όποιος θέλει πάει στους άλλους. Ο ορισμός του ανταγωνισμού είναι, καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως. Τωρα αυτο το λες επιχειρημα; Κανει αυξησεις μια εταιρια και του λες "μπορεις να πας στους αλλους"; Γιατι, τι θα κανουν "μεθαυριο" οι αλλοι; Μειωσεις; Χθες ηρθες στην Ελλαδα; Edited June 10, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δηλαδη 20 χρονια τωρα που δεν ειχαν τελος ανανεωσης στα καταστηματα, το εκαναν γιατι μας χρωσταγαν; Να δω τι αλλο θετικο θα πειτε για μια εταιρια που εκανε αυξηση. :X πριν 20 χρονια που λες, δεν σου εδινε 800' με 2 ευρω προς wind/q, ουτε 100' προς ολους με 3 ευρω. Προσωπικά προτιμω το 0,30 (που υπάρχουν τροποι να μη το πληρωσω) παρά το 3μηνο της κοσμοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 πριν 20 χρονια που λες, δεν σου εδινε 800' με 2 ευρω προς wind/q, ουτε 100' προς ολους με 3 ευρω. Δεν ειπα για το τι γινοταν πριν 20 χρονια αλλα για το τι γινεται 20 χρονια τωρα. Δεν θα μπορουσα να συγκρινω 2 εποχες που τεχνολογικα διαφερουν τοσο πολυ. Προσωπικά προτιμω το 0,30 (που υπάρχουν τροποι να μη το πληρωσω) παρά το 3μηνο της κοσμοτε... Οκ τωρα το προτιμας (φυσικα και εγω γιατι προσωπικα δεν με επηρεαζει), να σε δω ομως τι θα λες οταν θα το κανει 3μηνο και η wind. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλά, μεγάλη κουβέντα ας μην λέμε. Δεν είναι απίθανο να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουν υιοθετήσει το 3μηνο και οι άλλοι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Αν το βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα...ισως να ειναι και για γελια. Μπαινει ενα καινουριο τελος... ειναι λογικο οτι θα ειναι φθηνο για να μην προκαλεσει τις αντιδρασεις. Ειναι βεβαιο ομως οτι σε καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια), αυτο θα αυξηθει και δεν θα παραμεινει το ιδιο. Η ιστορια αυτο εχει δειξει. Αρα εσυ πως το βλεπεις; Θετικο; Δεν είναι κοντόφθαλμο, μαθηματικό είναι. Αν θα έπρεπε να το χαρακτηρίσω κάπως θα το έλεγα αρνητικό, αλλά φαίνεται ότι τα 120' με 0,30 ευρώ βολεύουν κάποιους, οπότε δεν θα το χαρακτηρίσω καθόλου. Αν αυξηθεί η τιμή το ξανασυζητάμε, αλλά τότε θα μειωθεί και η ζήτηση... τόσο απλά. Τωρα αυτο το λες επιχειρημα; Κανει αυξησεις μια εταιρια και του λες "μπορεις να πας στους αλλους"; Γιατι, τι θα κανουν "μεθαυριο" οι αλλοι; Μειωσεις; Χθες ηρθες στην Ελλαδα; Επιχείρημα ??? Δεν χρειάζομαι κάποιο επιχείρημα, ούτε έχω σκοπό να κρατήσω κάποιον στη wind, δεν έχω μετοχές εκεί. Πελάτης είμαι και όπως έγραψα πριν, ήδη κάποιοι αριθμοί μου είναι σε άλλες εταιρίες, γιατί απλά με συμφέρει. Για την ιστορία πάντως, ναι, έχω δει και μειώσεις... Edited June 10, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δεν είναι κοντόφθαλμο, μαθηματικό είναι. Αν θα έπρεπε να το χαρακτηρίσω κάπως θα το έλεγα αρνητικό, αλλά φαίνεται ότι τα 120' με 0,30 ευρώ βολεύουν κάποιους, οπότε δεν θα το χαρακτηρίσω καθόλου. Αν αυξηθεί η τιμή το ξανασυζητάμε, αλλά τότε θα μειωθεί και η ζήτηση... τόσο απλά. Φυσικα και βολευει καποιους και για αυτο ειπα οτι θα ηταν καλο αν ηταν προαιρετικο. Τωρα το αν κανει αυξησεις και μειωθει η ζητηση, η εταιρια θα τα εχει υπολογισει προηγουμενως και για να προχωραει στην αυξηση, προφανως και θα βγαινει κερδισμενη απο μια τετοια κινηση=> καποιοι θα βρεθουν να πληρωσουν την νυφη. Επιχείρημα ??? Δεν χρειάζομαι κάποιο επιχείρημα, ούτε έχω σκοπό να κρατήσω κάποιον στη wind, δεν έχω μετοχές εκεί. Πελάτης είμαι και όπως έγραψα πριν, ήδη κάποιοι αριθμοί μου είναι σε άλλες εταιρίες, γιατί απλά με συμφέρει. Για την ιστορία πάντως, ναι, έχω δει και μειώσεις... Οι μειωσεις ομως αυτες οφειλονται σε αλλους λογους, αναπτυξη τεχνολογιας, ανταγωνισμο, Ε.Ε. κλπ. Οταν μπαινει νεο τελος ειναι αυτο που λεει ο λαος...ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Οκ τωρα το προτιμας (φυσικα και εγω γιατι προσωπικα δεν με επηρεαζει), να σε δω ομως τι θα λες οταν θα το κανει 3μηνο και η wind. πιστευω οτι αντι το 3μηνο η wind επελεξε το 0,30 (μπορει βεβαια να κανω και λαθος). Εαν τελικα επιλεξει και η wind να κανει το 3μηνο ('εαν', οχι 'οταν' που λες), στο f2g δε θα εχει ζημια, αφου ενας νορμαλ χρηστης χρειαζεται minimum 10 ευρω στο 2μηνο. Στο Q θα εχει σουπερ ζημιά, αφου με πακέτα που εχει, καποιος μπορει να κρατησει 4-5 μηνες με ενα 10αρικο. Ο καιρός θα δείξει και θα κινηθούμε (προσαρμοστούμε) ανάλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εαν τελικα επιλεξει και η wind να κανει το 3μηνο ('εαν', οχι 'οταν' που λες), στο f2g δε θα εχει ζημια, αφου ενας νορμαλ χρηστης χρειαζεται minimum 10 ευρω στο 2μηνο. Στο Q θα εχει σουπερ ζημιά, αφου με πακέτα που εχει, καποιος μπορει να κρατησει 4-5 μηνες με ενα 10αρικο. Ο καιρός θα δείξει και θα κινηθούμε (προσαρμοστούμε) ανάλογα... Αν κάποιος έχει Q και βάζει πακέτα δίνει σίγουρα τα 5 ευρώ ανά τρίμηνο οπότε και πάλι δεν επηρεάζεται. Αμφιβάλω όμως για το αν η Wind μπορεί να ακολουθήσει αυτή την τακτική.Αν είναι να πληρώνει κάποιος υποχρεωτικά 5 ευρώ το τρίμηνο και ας μη τα χρησιμοποιεί το πιθανότερο είναι να πάει σε cosmote για να βολευτούν και οι επαφές του με τα whatsup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Αν κάποιος έχει Q και βάζει πακέτα δίνει σίγουρα τα 5 ευρώ ανά τρίμηνο οπότε και πάλι δεν επηρεάζεται. Αμφιβάλω όμως για το αν η Wind μπορεί να ακολουθήσει αυτή την τακτική.Αν είναι να πληρώνει κάποιος υποχρεωτικά 5 ευρώ το τρίμηνο και ας μη τα χρησιμοποιεί το πιθανότερο είναι να πάει σε cosmote για να βολευτούν και οι επαφές του με τα whatsup. whats up : 7 ευρω 600' μόνο προς whats up ελαχ.χρεωση 3 λεπτα Q: 2 ευρώ 800' προς ολη τη wind χωρις ελαχ.χρεωση ο καθενας βλεπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 whats up : 7 ευρω 600' μόνο προς whats up ελαχ.χρεωση 3 λεπτα Q: 2 ευρώ 800' προς ολη τη wind χωρις ελαχ.χρεωση ο καθενας βλεπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως... Εντάξει το τι συμφέρει γενικά είναι προφανές.Q έχω και εγώ.Αλλά αυτός που τώρα βάζει 5 ευρώ το εξάμηνο δεν κάνει κλήσεις και δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα. Να στο θέσω λίγο διαφορετικά.Δίνω μόνο 2 ευρώ το μήνα για να έχω internet στην Q.Αν και οι τρεις εταιρείες με αναγκάσουν να βάζω 5 ευρώ το μήνα μπορείς να καταλάβεις που θα κάνω φορητότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 πιστευω οτι αντι το 3μηνο η wind επελεξε το 0,30 (μπορει βεβαια να κανω και λαθος). Εαν τελικα επιλεξει και η wind να κανει το 3μηνο ('εαν', οχι 'οταν' που λες), στο f2g δε θα εχει ζημια, αφου ενας νορμαλ χρηστης χρειαζεται minimum 10 ευρω στο 2μηνο. Στο Q θα εχει σουπερ ζημιά, αφου με πακέτα που εχει, καποιος μπορει να κρατησει 4-5 μηνες με ενα 10αρικο. Ο καιρός θα δείξει και θα κινηθούμε (προσαρμοστούμε) ανάλογα... Καλυτερο ειναι απο το 3μηνη ανανεωση Αν κάποιος έχει Q και βάζει πακέτα δίνει σίγουρα τα 5 ευρώ ανά τρίμηνο οπότε και πάλι δεν επηρεάζεται. Αμφιβάλω όμως για το αν η Wind μπορεί να ακολουθήσει αυτή την τακτική.Αν είναι να πληρώνει κάποιος υποχρεωτικά 5 ευρώ το τρίμηνο και ας μη τα χρησιμοποιεί το πιθανότερο είναι να πάει σε cosmote για να βολευτούν και οι επαφές του με τα whatsup. Δεν συμφερει να παει σε Cosmote,εκτος αμα εχει πολλους WU στις επαφες του. whats up : 7 ευρω 600' μόνο προς whats up ελαχ.χρεωση 3 λεπτα Q: 2 ευρώ 800' προς ολη τη wind χωρις ελαχ.χρεωση ο καθενας βλεπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως... Ακριβως,οπως βολευεται κανεις. Εντάξει το τι συμφέρει γενικά είναι προφανές.Q έχω και εγώ.Αλλά αυτός που τώρα βάζει 5 ευρώ το εξάμηνο δεν κάνει κλήσεις και δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα. Να στο θέσω λίγο διαφορετικά.Δίνω μόνο 2 ευρώ το μήνα για να έχω internet στην Q.Αν και οι τρεις εταιρείες με αναγκάσουν να βάζω 5 ευρώ το μήνα μπορείς να καταλάβεις που θα κάνω φορητότητα. Σε μια που να τα συνδυαζει οκα...οποτε στην Voda αμα εχεις Cosmote και Q ή Vodafone και Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εντάξει το τι συμφέρει γενικά είναι προφανές.Q έχω και εγώ.Αλλά αυτός που τώρα βάζει 5 ευρώ το εξάμηνο δεν κάνει κλήσεις και δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα. Να στο θέσω λίγο διαφορετικά.Δίνω μόνο 2 ευρώ το μήνα για να έχω internet στην Q.Αν και οι τρεις εταιρείες με αναγκάσουν να βάζω 5 ευρώ το μήνα μπορείς να καταλάβεις που θα κάνω φορητότητα. ειναι οπως το βλεπει ο καθενας. Εγω βλεπω σε ποια εταιρια δινω λιγοτερα. Μόνο σε περίπτωση που η Q το ειχε 1 μηνα και η κοσμοτε 3 μηνες, θα πηγαινα στη κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ειναι οπως το βλεπει ο καθενας. Εγω βλεπω σε ποια εταιρια δινω λιγοτερα. Μόνο σε περίπτωση που η Q το ειχε 1 μηνα και η κοσμοτε 3 μηνες, θα πηγαινα στη κοσμοτε Και εγω ετσι το βλεπω αλλα αμα ειναι να πηγαινω στο χωριο μου και να παλευω με το Gprs...δεν ξερω.Θα πηγαινα αλλου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ειναι οπως το βλεπει ο καθενας. Εγω βλεπω σε ποια εταιρια δινω λιγοτερα. Μόνο σε περίπτωση που η Q το ειχε 1 μηνα και η κοσμοτε 3 μηνες, θα πηγαινα στη κοσμοτε Δεν συμφερει να παει σε Cosmote,εκτος αμα εχει πολλους WU στις επαφες του. Ακριβως,οπως βολευεται κανεις. Σε μια που να τα συνδυαζει οκα...οποτε στην Voda αμα εχεις Cosmote και Q ή Vodafone και Q. Σκέφτεστε με βάση την δική σας χρήση:) Αν όλες οι εταιρείες το πάνε στα 5 ευρώ το μήνα αυτοί που βάζουν για παράδειγμα MONO internet με 2 ευρώ θα κάτσουν στην Q;Γιατί να μην πάνε σε Cosmote και να έχουν τις δεκαπλάσιες ταχύτητες αφού ούτως ή άλλως θα πληρώνουν τα ίδια; Επίσης αυτός που κάνει ΜΟΝΟ την ελάχιστη ανανέωση δεν ενδιαφέρεται για πακέτα αφού κάνει σπάνια κλήσεις.Άρα η λογική λέει πως θα πάει στον πάροχο που είναι οι περισσότεροι από τον κύκλο του και σε αυτόν που έχει το καλύτερο δίκτυο/εξυπηρέτηση, όχι σε αυτόν που έχει χαμηλές τιμές. Για αυτό θα είναι δύσκολο για την Wind να ακολουθήσει την τακτική της Cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Σκέφτεστε με βάση την δική σας χρήση:) Αν όλες οι εταιρείες το πάνε στα 5 ευρώ το μήνα αυτοί που βάζουν για παράδειγμα MONO internet με 2 ευρώ θα κάτσουν στην Q;Γιατί να μην πάνε σε Cosmote και να έχουν τις δεκαπλάσιες ταχύτητες αφού ούτως ή άλλως θα πληρώνουν τα ίδια; εχεις δει ποσο χρεωνεοι η cosmote τα πακετα? δες τα πρωτα και μετα τα λεμε.... αν βαζεις 5 ευρω τον μηνα δεν μπορεις να αγορασεις πακετο ιντερνετ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Προφανώς εννοεί την τιμή πακέτου για Internet και όχι πόσα ανανεώνει κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Η Q είναι μακράν η πιο οικονομική μαζί με το F2G. Προσωπικά πρόβλημα με το σήμα δεν έχω οπότε στηρίζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Σκέφτεστε με βάση την δική σας χρήση:) Αν όλες οι εταιρείες το πάνε στα 5 ευρώ το μήνα αυτοί που βάζουν για παράδειγμα MONO internet με 2 ευρώ θα κάτσουν στην Q;Γιατί να μην πάνε σε Cosmote και να έχουν τις δεκαπλάσιες ταχύτητες αφού ούτως ή άλλως θα πληρώνουν τα ίδια; Ενώ αν πάνε στην κοσμοτέ με 2 ευρώ θα αγοράσουν πακέτο νετ. Στάνταρ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ενώ αν πάνε στην κοσμοτέ με 2 ευρώ θα αγοράσουν πακέτο νετ. Στάνταρ Το ξέρω αυτό.:DΔεν διάβασες όμως προσεκτικά σε τι αναφερόμουν σε αυτά που έγραψα πριν και δεν κατάλαβες.Φιλικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το ξέρω αυτό.:DΔεν διάβασες όμως προσεκτικά σε τι αναφερόμουν σε αυτά που έγραψα πριν και δεν κατάλαβες.Φιλικά. Διάβασα πως δεν διάβασα. επικεντρώθηκα όμως σε μία ανακρίβεια που γράφεις γι αυτό και η εν λόγω παράθεση. Φιλικά κι από δω.:D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Διάβασα πως δεν διάβασα. επικεντρώθηκα όμως σε μία ανακρίβεια που γράφεις γι αυτό και η εν λόγω παράθεση. Φιλικά κι από δω.:D Αν διάβασες μάλλον δεν πρόσεξες ή ίσως δε το εξηγώ πολύ σωστά:) Αν κάποιος καταναλώνει 400MB το μήνα τώρα βολεύεται με 2 ευρώ στην Q.Αν θεωρητικά μας υποχρέωναν να κάνουμε μία ανανέωση των 5 ευρώ ανά μήνα αυτός θα μπορούσε να πάει σε cosmote και να αγοράζει το πακέτο των 500MB με ευρώ με πολύ καλύτερες ταχύτητες.Τότε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόστος θα ήταν και στις δύο περιπτώσει 5 ευρώ το μήνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Αν διάβασες μάλλον δεν πρόσεξες ή ίσως δε το εξηγώ πολύ σωστά:) Αν κάποιος καταναλώνει 400MB το μήνα τώρα βολεύεται με 2 ευρώ στην Q.Αν θεωρητικά μας υποχρέωναν να κάνουμε μία ανανέωση των 5 ευρώ ανά μήνα αυτός θα μπορούσε να πάει σε cosmote και να αγοράζει το πακέτο των 500MB με ευρώ με πολύ καλύτερες ταχύτητες.Τότε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόστος θα ήταν και στις δύο περιπτώσει 5 ευρώ το μήνα. το πακέτο των 500 μβ 5 ευρώ δεν κοστίζει στο wu; άρα πως θα είναι το ίδιο; αφού στη μία μέν θα του μένουν 3 ευρώ και στην άλλη θα τρώει παραπάνω από πριν; ( πριν= 2 ευρώ τα 400μβ) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 το πακέτο των 500 μβ 5 ευρώ δεν κοστίζει στο wu; άρα πως θα είναι το ίδιο; αφού στη μία μέν θα του μένουν 3 ευρώ και στην άλλη θα τρώει παραπάνω από πριν; ( πριν= 2 ευρώ τα 400μβ) Απο την στιγμη ομως που το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο internet και τιποτα αλλο αυτα τα 3 ευρω που μενουν δε τα χρησιμοποιεις πουθενα και απλα θα μενουν στην καρτα.πρακτικα τα χανεις. Αυτο εννοω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Πραγματικα οτι να ναι. παμε απο την αρχη. καποιος που βαζει 5ευρω τον μηνα θα εχει στην Q το πακετακι ιντερνετ και θα του μενουν ρεστα, παραδειγμα το καλοκαιρι ή σε καποια εκδρομη Σ/Κ να βαλει και αλλο πακετο. στην Cosmote δεν μπορει να βαλει πακετο, τοσο απλα, θα πρεπει να βαλει παραπανω απο 5 ευρω, οποτε ατοπη η συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts