Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειάζομαι τη Βοήθεια σας.

Δε μπορώ να ενεργοποιήσω data σε μια κάρτα q .

Δε μπορώ να ν βρω από θα ενεργοποιήσω το roaming...

Έχει κανένας κινητό με miui για να μου πει πως γίνεται;

Το apn είναι myq , δε νομίζω να χρειάζεται και κάτι άλλο, σωστά;

Ευχαριστώ

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έχω αλλά με τίποτα δε συνδέεται..

Τι κάνω λάθος;

Δηλαδη υπονοεις οτι αν αλλαξω περιοχη θα εχω 3G (μονον) στην επιλογη WCDMA only?

Ειναι γεγονος οτι εδω στην δουλεια και το τηλεφωνικο σημα ερχεται με το ζορι..

Ακριβώς. WCDMA=UMTS=3G

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έχω αλλά με τίποτα δε συνδέεται..

Τι κάνω λάθος;

Οι δικες μου οι ρυθμισεις αν και δεν εχω MIUI ειναι ετσι:

Όνομα: Q Internet (οχι Q Telecom)

APN: myq

MCC: 202

MNC: 09

Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά

Να βρεις να ενεργοποιησεις DATA και ROAMING οπωσδηποτε.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ακριβώς. WCDMA=UMTS=3G
Δοκίμασα την επιλογή WCDMA only σε τρεις διαφορετικές περιοχές με απόσταση χιλιομέτρων η μια με την άλλη. Σε όλες δεν είχα σύνδεση τηλεφωνου αλλά είχα και νεκρό 3G. Στις επιλογές GSM only και GSM/WCDMA έχω κι από τα δυο. Κάτι τρέχει?

Είμαι και 3G member:lol::lol::lol:

Edited by guideman

Κάτι τρέχει όντως. Αν στo gsm/wcdma η ταχύτητά σου είναι χαμηλή, για κάποιο λόγο δεν μπορείς να πιάσεις 3g. Αν σου δωθεί η ευκαιρία δοκίμασε την κάρτα σου και σε άλλο τηλέφωνο. Αλήθεια, ποια συσκευή χρησιμοποιείς; Μήπως παίζει να είναι καμία από εξωτερικό που δουλεύει σε μπάντα 3g διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιεί εδώ η wind/q.

Στις επιλογες GSM only και GSM/WCDMA εχω και 3G και τηλεφωνικο σημα, προφανως δεν γινεται αυτοματη επιλογη WCDMA, αλλα μονον GSM. Η συσκευη μου ειναι ZTE V975 και απ οτι ξερω διαθετει WCDMA (προφανως, αφου εχει και την επιλογη αυτη?). Υπαρχει περιπτωση να φταιει η ρομ? Θα μπω και στο νημα της συσκευης να ρωτησω τα παιδια εκει, θα κοιταξω και να δοκιμασω την καρτα μου αλλου, η να δοκιμασω και μια καρτα αλλου παροχου στο δικο μου. Οπως και ναχει η επιλογη WCDMA πρεπει φυσιολογικα να λειτουργησει.

Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Edited by guideman

Μιας και συζητάμε για το 3G, στο δίκαρτο, που έχω 1 χρόνο,

1. υπάρχει δυνατότητα επιλογής 3G μόνο στη μια sim. Έτσι λειτουργούν όλα τα δίκαρτα;

2. μέχρι τώρα το είχα στην αυτόματη επιλογή μεταξύ των δικτύων αλλά δεν είχα δει ποτέ ένδειξη "3G" στην επάνω μπάρα (εάν αυτή πράγματι εμφανίζεται όπως και οι υπόλοιπες). Μετά τη συζήτηση αυτή, γύρισα στην επιλογή "WCDMA μόνο", βλέπω ότι υπάρχει η γνωστή ένδειξη σήματος και στις 2 sim, και το ερώτημα είναι εάν η ένδειξη στη sim με το 3G είναι πραγματικό 3G (δεν έχω μετακινηθεί ακόμη ώστε να δω εάν θα εμφανιστεί ένδειξη "3G" ή όχι).

Edit

Παρασύρθηκα από τη συζήτηση και έβαλα εδώ το ερώτημα, ενώ έχω f2g (εάν αυτό έχει σημασία και διαφοροποιείται το σήμα 3G από την Q).

Το κινητό μου είναι Wiko Darkmoon (Γαλλικής σχεδίασης που κυκλοφορεί πολύ στην Ευρώπη και ίσως το μόνο εδώ) και έχει έκδοση 4.2.1

Edited by makap

1. Ανάλογα με τη συσκευή. Το moto g που έχω τώρα μπορεί και από τις 2 κάρτες κατ'επιλογήν.

2. Αν υπάρχει ένδειξη πάνω από το επίπεδο σήματος 3G ή Η τότε έχεις κανονικά. Αν έχεις το περιθώριο να χαλάσεις λίγα ΜΒ σε ένα speedtest θα δεις.

Edited by Mark_K

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες/οδηγίες.

Στην προσπάθεια να κατεβάσω το Speedtest, ξέχασα για λίγο ότι, επειδή είχε λήξει από χθες το βράδυ το πακέτο του "φοιτητικού", είχα προσπαθήσει από το πρωί να μπω στην Wind από το desktop, για να ανανεώσω χρόνο και πακέτο αλλά το σύστημα εξακολουθεί να είναι down και δεν είχα ΜΒ.

Έτσι συνδέθηκα μεν, το κατέβασα και έτρεξα το τεστ και μετά από λίγο ήρθε το γνωστό μήνυμα τη χρέωσης του 1 ευρώ (!!!) .

Στην ουσία τώρα, στο 1ο τεστ με τον server Vodafone έδειξε 2,61 DN, 0,46 UL και 42 ping. Στο 2o με ΟΤΕ έδειξε 1,40-0,35--47 αντίστοιχα. Σ' αυτό πρόλαβα να δω την ένδειξη Η και, επομένως, με βάση τα λεγόμενά σου, έχει 3G τουλάχιστον στη θέση που βρίσκομαι.

Edit

Μόλις δοκίμασα πάλι, μέσω του wifi στο χώρο μου, και η κατάσταση άλλαξε ως προς τα στοιχεία του τεστ (17,64-4,54-21), χωρίς, φυσικά, την ένδειξη Η.

Edited by makap

Μόλις δοκίμασα πάλι, μέσω του wifi στο χώρο μου, και η κατάσταση άλλαξε ως προς τα στοιχεία του τεστ (17,64-4,54-21), χωρίς, φυσικά, την ένδειξη Η.

Φυσικό είναι, το WiFi δοκίμασες, όχι το 3G :)

Παιδια η χρεωση για το 3G στην Q πως γινεται? Οσο και να το δουλεψεις εως 20ΜΒ σε χρεωνει ενα ευρω? Η ανοιξε-κλεισε χρεωνει 1Ε? Πρεπει να κλεινω και το roaming γιατι χρεωνει? Πρεπει να μετραμε τι καιμε και πως?

Κατι ψιλοπειραματα που εκανα τις τελευταιες 2 μερες, μου αφαιρεσε 3Ε..

Ριξτε φως στην υποθεση please, για να ξερουμε που βαδιζουμε.

Από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα, ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να μην έχεις καμία χρέωση όταν δεν θέλεις είναι να πας στις ρυθμίσεις και να αλλάξεις το apn. Από myq που είναι κάνε σβήσε ή προσέθεσε ένα γράμμα για να μην μπορεί να μπει, και όταν χρειαστείς το internet ξανά αναίρεσε αυτήν την αλλαγή.

Ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι...ΣΩΣΤΟΣ..:lol::lol: ετσι θα κανω για ναμαι σιγουρος.

Στην περιπτωση που εχουμε αγορασμενα MB (η και δωρο),υπαρχει τροπος να βλεπουμε το υπολοιπο?

Υποθέτω πως εννοείς από το κινητό αν δεν έχεις wi-fi. Το πιο απλό νομίζω είναι να καλέσεις στο 1225. Νομίζω πως την τελευταία φορά που είχα πακέτο μου έλεγε με ακρίβεια kb πόσα έχουν μείνει.

Η χρέωση του 1€ είναι για ημερήσια κίνηση 20ΜΒ. Σε κάθε επόμενη μέρα που θα χρησιμοποιείτε το internet θα χρεωθείτε πάλι με 1€.

Προτείνω να αγοράζετε κάθε μήνα, το μηνιαίο πακέτο των 400ΜΒ με 2€ και όσο ξοδέψετε.

Καλησπέρα σε όλους, μπορώ να κάνω τον αριθμό μου κιου microsim; Εαν ναι, α) πόσο κοστίζει, β) πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί, γ) ακυρώνεται η άλλη σιμ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα της Q. Multi-SIM γράφει επάνω και (ενώ είναι κανονική SIM) έχει χαραγμένο και το περίγραμμα της microSIM. Υποθέτω με ένα κοπίδι και λίγη προσοχή μπορεί να μετατραπεί.

Απλά κράτα κόντρα στην micro sim και σήκωσε το περίγραμμα της κάρτας και θα βγει. Και επίσης ξαναμπαίνει για να ξαναγίνει mini sim.

Έτσι όπως το βλέπω, δεν φαίνεται να βγαίνει εύκολα η micro.

Τέλος πάντων, δεν τη χρειάζομαι, ας το έχουν υπ' όψιν όσοι το ψάχνουν.

παιδια θελω οταν ειναι κλειστο το κινητο να προωθειται η κληση σε ενα αλλο νουμερο κινητου....γινεται? πως? τι κοστιζει?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις κλήσεων κάθε κινητού. Το κόστος είναι σαν να καλεί το κλειστό νούμερο αυτό που του έχεις ορίσει.

παιδια θελω οταν ειναι κλειστο το κινητο να προωθειται η κληση σε ενα αλλο νουμερο κινητου....γινεται? πως? τι κοστιζει?

βάλε λεπτά προς ολους στο κινητό σου ή μόνο προς τον νούμερο που θέλεις να προωθήσεις . Οπότε θα καταναλώνει από τα λεπτά αυτά και δεν σε χρεώνει από την κάρτα επίσης μόλις τελειώσουν τότε θα αφαιρέσει από την κάρτα σου εάν έχεις υπόλοιπο αλλιώς δεν θα λειτουργεί η προώθηση. Καλύτερα κάνε προώθηση σε νούμερο καινούργιο( για να ξέρεις ότι είναι από προώθηση οι κλήσεις σου αφού δεν θα το ξέρει κανένας άλλος το νούμερο το καινούργιο !) και μόλις χτυπήσει το νούμερο αυτο , μην απαντήσεις δες την κλήση και μετα πάρε από άλλο νούμερο που έχεις δωρεάν χρονο ομιλίας.

βάλε λεπτά προς ολους στο κινητό σου ή μόνο προς τον νούμερο που θέλεις να προωθήσεις . Οπότε θα καταναλώνει από τα λεπτά αυτά και δεν σε χρεώνει από την κάρτα επίσης μόλις τελειώσουν τότε θα αφαιρέσει από την κάρτα σου εάν έχεις υπόλοιπο αλλιώς δεν θα λειτουργεί η προώθηση. Καλύτερα κάνε προώθηση σε νούμερο καινούργιο( για να ξέρεις ότι είναι από προώθηση οι κλήσεις σου αφού δεν θα το ξέρει κανένας άλλος το νούμερο το καινούργιο !) και μόλις χτυπήσει το νούμερο αυτο , μην απαντήσεις δες την κλήση και μετα πάρε από άλλο νούμερο που έχεις δωρεάν χρονο ομιλίας.

ευχαριστω!!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Η χρέωση του 1€ είναι για ημερήσια κίνηση 20ΜΒ. Σε κάθε επόμενη μέρα που θα χρησιμοποιείτε το internet θα χρεωθείτε πάλι με 1€.

Προτείνω να αγοράζετε κάθε μήνα, το μηνιαίο πακέτο των 400ΜΒ με 2€ και όσο ξοδέψετε.

ευχαριστω για τις πληροφορίες.

Υποθέτω πως εννοείς από το κινητό αν δεν έχεις wi-fi. Το πιο απλό νομίζω είναι να καλέσεις στο 1225. Νομίζω πως την τελευταία φορά που είχα πακέτο μου έλεγε με ακρίβεια kb πόσα έχουν μείνει.

ναι λέει αναλυτικά μεχρι κβ

Η βαλτε 10 € και κερδιστε 1 γιγα!

• This topic was unpinned, featured and pinned