WitchKing Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά αριθμού απο συμβόλαιο Vodafone σε Q. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, η online αίτηση ή η επίσκεψη σε κατάστημα της Wind; Πήγα στο κατάστημα της Wind για να κάνω την μεταφορά και μου είπαν οτι το σύστημα τους είναι εδώ και μέρες κλειστό και δεν μπορούν να φέρουν τον αριθμό στην Q. Πότε θα ανοίξει το σύστημα, άγνωστο. Δικαιολογίες, ερασιτεχνισμοί ή κάτι άλλο; Εννοείται οτι στη σελίδα της online αίτησης μεταφοράς δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πήγαινε σε άλλο κατάστημα :-) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν μπορώ, το άλλο κατάστημα της πόλης έκλεισε πριν 2-3 μήνες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν μπορώ, το άλλο κατάστημα της πόλης έκλεισε πριν 2-3 μήνες :( Κάντην on line τότε...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 θα συμφωνήσω κι εγώ με τον kokalo, κάνε την online ή τηλεφωνικά και ηρέμησες! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 χρεωθηκα λεει 1 ευρω για ιντερνετ. μα πως; αφου δεν ανοιξα δεδομενα εστειλα στο fb και περιμενω απαντηση. πρεπει να κανω κατι για να σταματησει, ωστε να μη χρεωθω και αυριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 χρεωθηκα λεει 1 ευρω για ιντερνετ. μα πως; αφου δεν ανοιξα δεδομενα εστειλα στο fb και περιμενω απαντηση. πρεπει να κανω κατι για να σταματησει, ωστε να μη χρεωθω και αυριο; Διέγραψε τα APN. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Κάντην on line τότε...... θα συμφωνήσω κι εγώ με τον kokalo, κάνε την online ή τηλεφωνικά και ηρέμησες! Αυτό θα κάνω τελικά, αφού βέβαια πάρω πρώτα τηλέφωνο για να μάθω τι σημαίνει οτι το σύστημα τους είναι κλειστό. Δεν έχω όρεξη να μείνει η αίτηση εκκρεμής για καιρό επειδή το σύστημα κοιμάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Διέγραψε τα APN. Δεν ειναι θεμα apn αλλα οτι ΔΕΝ ανοιξα δεδομενα. Εληξε το πακετο προχθες και λογικα δευτερα θα κανω ανανεωση, ωστε να παρω τα μπονους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Και να μην ανοίξεις μπορεί να χρεωθείς. Διέγραψε το APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Και καθε φορα αυτο πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Και να μην ανοίξεις μπορεί να χρεωθείς. Διέγραψε το APN. στο iphone εαν απενεργοποιήσω το data τότε δεν χρεώνεται. Δεν χρειάζεται να διαγράψω το APN Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μπορειτε να αλλαξετε ενα γραμμα καλυτερα χωρις να σβησετε το apn ( πχ κανεις το myq => myqs ) και ειναι πιο ευκολο να το επαναφερεις ανα πασα στιγμη ταχυτατα. Ειναι bug της Q και δεν προκειται να βγαλετε ακρη, απλα οταν τελειωνουν τα data αν δεν ανανεωσετε αυθημερον, τοτε πρεπει να πειραξετε το apn γιατι αλλιως θα χρεωθειτε 1 ευρω ακομα και με κλειστα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ισχύει. Σε Sony xperia με απενεργοποίηση των data δεν χρεωνεσαι. Σε μερικά κινέζικα που έχω δοκιμάσει παρότι απενεργοποιω τα data με χρεώνει. Σίγουρο μονο το APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 αυτο με τη χρεωση του 1€ εγινε απανωτα για 5 μερες στη γυναικα μου (moto G) την πρωτη μερα (που μαλον χρησιμοποιουσε τα δεδομενα) τελειωσαν τα 20ΜΒ και ενεργοποιηθηκε και 2ο πακετο την ιδια μερα τις αλλες μερες τα δεδομενα ηταν κλειστα, αλλα ειχε αλλα "πραγματακια" τσεκαρισμενα πχ: αυτοματος συγχρονισμος δεδομενων και ΟΧΙ στον περιορισμο των δεδομενων παρασκηνιου οταν (ξε)τσεκαρισα κι αυτα δεν ξαναχρεωσε αρα το καθε κινητο κανει οτι θελει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μαλλον το κάθε κινητό θέλει τις δικές του ρυθμίσεις. Στο iphone μου πάντως εχω απενεργοποιήσει την χρήση data και ειμαι οκ , χωρίς χρεώσεις. Δεν έκανα κατι αλλο επιπλέον. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Κατά πάσα πιθανότητα όταν την δευτερη μέρα έκλεισες τα Data ήταν ήδη αργά γιατί είχες χρεωθεί κάμποσες ώρες μέχρι που ήρθε η ειδοποίηση τις πρώτης μέρας... Για τις άλλες μέρες δεν μπορώ να υποθέσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι πριν μια μέρα πριν λήξουν τα mb του προγράμματος να ενεργοποιείτε το καινούργιο και όλα καλά! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι πριν μια μέρα πριν λήξουν τα mb του προγράμματος να ενεργοποιείτε το καινούργιο και όλα καλά! Αυτό ειναι το μόνο ντεφω των καρτοκινητων, αλλα με τα χρήματα που γλυτωνεις αξίζει τον κοπο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δέν νομίζω ότι έχει να κάνει μονο με το κινητό αλλά και με το λογισμικό της wind γιατί εμένα με χρέωσαν το 1ευρώ στο δεύτερο νούμερο που είναι σε ένα Νοκια 100 που δεν έχει καν δεδομένα! Τους το ανέφερα και έπειτα από ανταλλαγή mails και απειλών μου πίστωσαν το ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Προωθησαν το αιτημα σε μενα. Περιμενω να δω τι θα κανουν. Οχι για το 1 ευρω αλλα για το ****το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι πριν μια μέρα πριν λήξουν τα mb του προγράμματος να ενεργοποιείτε το καινούργιο και όλα καλά! Εγώ π.χ που πρέπει να ενεργοποιω ένα πακέτο κάθε 19 του μήνα, κάνω το εξής. Στέλνω ένα μήνυμα με ημερομηνία παράδοσης στις 19 κάθε μήνα και ώρα 00.00. Με το textra το κάνω αυτό και νομίζω και το go SMS έχει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 αυτο με τη χρεωση του 1€ εγινε απανωτα για 5 μερες στη γυναικα μου (moto G) την πρωτη μερα (που μαλον χρησιμοποιουσε τα δεδομενα) τελειωσαν τα 20ΜΒ και ενεργοποιηθηκε και 2ο πακετο την ιδια μερα τις αλλες μερες τα δεδομενα ηταν κλειστα, αλλα ειχε αλλα "πραγματακια" τσεκαρισμενα πχ: αυτοματος συγχρονισμος δεδομενων και ΟΧΙ στον περιορισμο των δεδομενων παρασκηνιου οταν (ξε)τσεκαρισα κι αυτα δεν ξαναχρεωσε αρα το καθε κινητο κανει οτι θελει; Που ακριβώς βρίσκονται αυτές οι επιλογές; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αυτό λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αυτό λέτε; ναι, ετσι ειναι εγω ξετσεκαρισα και την "περιαγωγη δεδομενων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts