Anonymous Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 θελω αν γινεται να παρω ενα νουμερακι τσαμπα απο καταστημα και μετα να βαλω 5ε σε υπολοιπο και επειτα να ενεργοποιησω ενα πακετο ιντερνετ με 2ε για 400mb απλως θυμομουν οτι θα δινουν 10ε τα νεα νουμερα καπου που διαβασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος Υπάρχουν αρκετά καταστήματα που δίνουν δωρεάν τους αριθμούς, είτε με προϋποθέσεις (πχ. επιτόπου ανανέωση 5-10€). Δοκίμασε το Wind store στο metro mall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τα νέα Πακέτα δίνουν α) 100ΜΒ με την ενεργοποίηση β) 20 SMS με την ενεργοποίηση γ) 3 ευρώ μετά την πρώτη ανανέωση και από ένα ευρώ την πρώτη μέρα του επόμενου και του μεθεπόμενου μήνα δ) Δώρο 500 ΜΒ με την πρώτη ανανέωση με διάρκεια 3 μήνες ( ακόμα και αν βάλεις 5 ευρώ) ε) Δώρο 1000ΜΒ με την πρώτη ανανέωση του κάθε μήνα + 1000 λεπτά προς Q από κατάστημα ή Online αν βάλεις από 10 ευρώ και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ετοιμαζομαι κ εγω μετα απο 20 χρονια συμβολαιο voda ξυπνησα,στο τελευταιο μου 18μηνω συμβολαιο πληρωνα με 30% εκτωση 36€ 1500` προς voda και σταθερα 1500 sms προς voda 190` προς κινητα 100 sms προς λοιπους παροχους και 500mb internet,μολις την πεμπτη προσεξα τους τελευταιους 3 λογαριασμους και ειδα οτι δεν μιλησα συνολικα πανω απο 100` μεσο ορο προς ολους και 60 -70mb internet, σοκαριστικα!!!Δευτερα με ειπαν οτι η καρτουλα θα ειναι ετοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τα νέα Πακέτα δίνουν α) 100ΜΒ με την ενεργοποίηση β) 20 SMS με την ενεργοποίηση γ) 3 ευρώ μετά την πρώτη ανανέωση και από ένα ευρώ την πρώτη μέρα του επόμενου και του μεθεπόμενου μήνα δ) Δώρο 500 ΜΒ με την πρώτη ανανέωση με διάρκεια 3 μήνες ( ακόμα και αν βάλεις 5 ευρώ) ε) Δώρο 1000ΜΒ με την πρώτη ανανέωση του κάθε μήνα + 1000 λεπτά προς Q από κατάστημα ή Online αν βάλεις από 10 ευρώ και πάνω Πωπω με τοσα δωρα θα την βγαλω ανετα 2-3 μηνες αφου ετσι και αλλιως για ιντερνετ το χρειαζομαι. Αλλα αμα παω σε ενα καταστημα θα μου δωσουν το νουμερο τσαμπα η θα μου ζητανε 10ε οπως ηπωθηκε παλαιοτερα? επισης αμα μου το δωσουν τσαμπα θα με αναγκασουν εκεινη την στιγμη να βαλω καρτα-υπολοιπο η θα μπορω να βαλω αργοτερα μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Αυτά τα νέα πακέτα που είναι διαθέσιμα ή θα γίνουν διαθέσιμα μετά τις 30/11 ; Για το α, β, γ αφορούν μάλλον νέους συνδρομητές αλλά το δ και ε αφορά πάλι νέους συνδρομητές ;;; Και αυτό ότι με την πρώτη ανανέωση με 5 ευρώ κερδίζεις 500 mb για 3 μήνες είναι τέλειο αλλά ισχύει και για τους υπάρχοντες συνδρομητές ??? Edited November 23, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μπορεις να παρεις και ονλινε νουμερο, δωρεαν. θα σε ρθει στο σπιτι με κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τα α, β,γ αλλά και το δ΄είναι για νέους συνδρομητές , το ε' ισχύει για όλους . Πάντως είναι καλύτερα να βάλει κανείς 10 ευρώ αν το θέλει για internet. Αν το πάρεις τώρα τέλος του μήνα είναι καλύτερα να βάλεις 5 ευρώ για να έχεις τα 500 + 100 ΜΒ και τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη βάζεις 10 . Δωρεάν τα δίνουν τα νούμερα στα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τα α, β,γ αλλά και το δ΄είναι για νέους συνδρομητές , το ε' ισχύει για όλους . Πάντως είναι καλύτερα να βάλει κανείς 10 ευρώ αν το θέλει για internet. Αν το πάρεις τώρα τέλος του μήνα είναι καλύτερα να βάλεις 5 ευρώ για να έχεις τα 500 + 100 ΜΒ και τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη βάζεις 10 . Δωρεάν τα δίνουν τα νούμερα στα καταστήματα. Σε ευχαριστώ Βασιλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Στα καταστήματα τα νούμερα τα δίνουν δωρεάν, απλά υποχρεωτικά αγοράζεις και κάρτα ανανέωσης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τα δώρα αυτά τα δινουν και σε αλλαγή από f2g σε q? Τα αντίστοιχα σε νεο f2g ποια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 γινεται σε 2καρτο να χρησιμοποιεις απο την μια καρτα το ιντερνετ και απο την αλλη το 2g για κλησεις ταυτοχρονα?Δηλαδη να εισαι ιντερνετ με την μια και σε παρει καποιος στην αλλη καρτα να μην κοπει το ιντερνετ την ωρα που μιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σε dual standby όπως είναι τα περισσότερα που θα βρεις όχι. Ψάξε για dual active. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σε dual standby όπως είναι τα περισσότερα που θα βρεις όχι. Ψάξε για dual active. Καλά κατάλαβες τι ρώτησε;;; όχι δύο σιμ για ταυτόχρονες κλήσεις! Μία θα είναι μόνο για data.Εγώ μία χαρά το έχω έτσι το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Πολύ καλά κατάλαβα. Είτε είναι κλήση είτε σύνδεση δεδομένων δεν παίζει κανένα ρόλο. Το κινητό(αν είναι dual standby) έχει μια κεραία/πομπό/δέκτη. Αν έχεις σύνδεση δεδομένων θα τη διακόψει αν πάρεις ή σε πάρουν τηλέφωνο. Το απόγευμα το δοκίμασα μάλιστα. Μπορεί να δείχνει συνδεδεμένο, όμως αν μιλάς στην άλλη κάρτα από αυτήν που έχεις δεδομένα, δεν ανοίγει τίποτα. Στον chrome μου έβγαζε είστε εκτός σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Πολύ καλά κατάλαβα. Είτε είναι κλήση είτε σύνδεση δεδομένων δεν παίζει κανένα ρόλο. Το κινητό(αν είναι dual standby) έχει μια κεραία/πομπό/δέκτη. Αν έχεις σύνδεση δεδομένων θα τη διακόψει αν πάρεις ή σε πάρουν τηλέφωνο. Το απόγευμα το δοκίμασα μάλιστα. Μπορεί να δείχνει συνδεδεμένο, όμως αν μιλάς στην άλλη κάρτα από αυτήν που έχεις δεδομένα, δεν ανοίγει τίποτα. Στον chrome μου έβγαζε είστε εκτός σύνδεσης. άρα δεν βολεύει. Οπότε η καλύτερη επιλογή είναι να πάρει ένα mifi να βάλει εκεί την κάρτα του ίντερνετ και το κάνει wifi και να μπαίνει από το κινητό του ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ετοιμαζομαι κ εγω μετα απο 20 χρονια συμβολαιο voda ξυπνησα,στο τελευταιο μου 18μηνω συμβολαιο πληρωνα με 30% εκτωση 36€ 1500` προς voda και σταθερα 1500 sms προς voda 190` προς κινητα 100 sms προς λοιπους παροχους και 500mb internet,μολις την πεμπτη προσεξα τους τελευταιους 3 λογαριασμους και ειδα οτι δεν μιλησα συνολικα πανω απο 100` μεσο ορο προς ολους και 60 -70mb internet, σοκαριστικα!!!Δευτερα με ειπαν οτι η καρτουλα θα ειναι ετοιμη. Καλώς όρισες! Ετοιμάσου για και σοκαριστική βελτίωση στην αίσθηση στην τσέπη σου :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πολύ καλά κατάλαβα. Είτε είναι κλήση είτε σύνδεση δεδομένων δεν παίζει κανένα ρόλο. Το κινητό(αν είναι dual standby) έχει μια κεραία/πομπό/δέκτη. Αν έχεις σύνδεση δεδομένων θα τη διακόψει αν πάρεις ή σε πάρουν τηλέφωνο. Το απόγευμα το δοκίμασα μάλιστα. Μπορεί να δείχνει συνδεδεμένο, όμως αν μιλάς στην άλλη κάρτα από αυτήν που έχεις δεδομένα, δεν ανοίγει τίποτα. Στον chrome μου έβγαζε είστε εκτός σύνδεσης. Το ξανά δοκιμάζω και αναφέρω πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 ισχυει,αν δεν ειναι dual active το κινητο μολις σε παρουν κοβεται το ιντερνετ στην 2η καρτα και ξανασυνδεεται οταν τελειωσει το τηλεφωνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πρόσφατα έκανα τη 10ευρη ανανέωση που θα μου έδινε υποτίθεται τα γνωστά 500mb συν αλλα 200mb δώρο.. Ως εδώ καλά, αλλά αντί να αρχίσει κατευθείαν να τρώει από τα 200 που διαρκούν μόλις 15 ημέρες, καταναλώνει από τα 500 που λήγουν στις 30 ημέρες.... Κάποια γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πρόσφατα έκανα τη 10ευρη ανανέωση που θα μου έδινε υποτίθεται τα γνωστά 500mb συν αλλα 200mb δώρο.. Ως εδώ καλά, αλλά αντί να αρχίσει κατευθείαν να τρώει από τα 200 που διαρκούν μόλις 15 ημέρες, καταναλώνει από τα 500 που λήγουν στις 30 ημέρες.... Κάποια γνώμη? την γνωμη της wind θα πρεπε να ζητησεις πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkkk Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μου έχουν έρθει τα παρακατω μηνυματα: 1) ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 4,4€! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΕΩΣ 30/11. Q ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! 2) 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΜΟΝΟ 4,4€! ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND (ΕΩΣ 30/11) Το έχει ενεργοποιησει κανενας; Πληρώνεις κατι για να ξεκλειδωσεις την επιλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ξέρετε αν δίνουν δωρεάν πακέτα σύνδεσης Q; Επίσης υπάρχει online ανανέωση χρόνου 5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ξέρετε αν δίνουν δωρεάν πακέτα σύνδεσης Q; Επίσης υπάρχει online ανανέωση χρόνου 5€; Το πρώτο δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα.Το δευτερο σίγουρα ναι, μεσα απο το myQ.gr Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μου έχουν έρθει τα παρακατω μηνυματα: 1) ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 4,4€! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΕΩΣ 30/11. Q ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! 2) 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΜΟΝΟ 4,4€! ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND (ΕΩΣ 30/11) Το έχει ενεργοποιησει κανενας; Πληρώνεις κατι για να ξεκλειδωσεις την επιλογη; Διάβασε το post #8463, εκεί βρίσκεται η απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Άλλαξα τηλέφωνο και στο νέο παρόλο που απενεργοποιώ τα δεδομένα και την περιαγωγή η Q με χρεώνει 1€ κάθε φορά που ενεργοποιώ το τηλέφωνο το πρωί. Τους έστειλα email και μου λένε οτι είναι νόμιμο παρότι για κάθε άλλο πακέτο πρέπει να γίνει ενεργοποίηση. Επίσης αν το υπολοιπο είναι μικροτερο του 1€ τότε σου το αφαιρεί και αφήνει υπόλοιπο 0 οπότε δεν μπορείς να κάνεις κλήση ακόμη και αν έχεις υπολοιπο χρόνου. Υπάρχει λύση; Αν σβήσω το APN θα πάψει να με χρεώνει; Edited November 26, 2014 by misterbean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts