azuli Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 btw, την πηραν απο κοσμοτε και της προτειναν να μεινει στην κοσμοτε (κοσμοκαρτα), δινοντας της 200 λεπτα επιπλεον δωρο με καθε "πακετο 200' προς ολους" των 5 €! το θεμα ειναι τι θελει,καλο σημα και καλο 3g η καλη τιμη?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 το θεμα ειναι τι θελει,καλο σημα και καλο 3g η καλη τιμη?! στο κεντρο της Αθηνας παρομοιο σημα και 3g εχουν και οι 2 αρα δεν τιθεται θεμα διλημματος. και τελικα το offer της κοσμοτε ηταν 200' επιπλεον στην πρωτη ανανεωση καθε μηνα, οχι σε καθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 εδω η cosmote εχει 4g η wind οχι.αλλα μια χαρα ειναι.με τα πακετακια των 2 ευρω καθε μηνα με μια 10 αρα βγαζω ενα 5μηνο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 εδω η cosmote εχει 4g η wind οχι.αλλα μια χαρα ειναι.με τα πακετακια των 2 ευρω καθε μηνα με μια 10 αρα βγαζω ενα 5μηνο ιντερνετ Εντάξει σιγά το 4G, δεν λέω οι ταχύτητες είναι πολύ καλές αλλά και το 3G της Wind είναι μια χαρά. Αν βάλουμε και τον παράγοντα της τιμής.. κερδίζει Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 στο κεντρο της Αθηνας παρομοιο σημα και 3g εχουν και οι 2 αρα δεν τιθεται θεμα διλημματος. και τελικα το offer της κοσμοτε ηταν 200' επιπλεον στην πρωτη ανανεωση καθε μηνα, οχι σε καθε. Για πόσο καιρό της είπαν οτι θα ισχύει αυτή η προσφορά; Ένα χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 με το πακέτο 3 ευρώ προς όλους πλέον 100 λεπτά και όχι 80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για πόσο καιρό της είπαν οτι θα ισχύει αυτή η προσφορά; Ένα χρόνο; νομιζω ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 και για αυτο πηρα την καρτα!την εχω βαλει στο lg g2 μου για να εχω ιντερνετ παντου.φυσικα και το 3g αρκει.δεν συζηταμε η τιμη ειναι σουπερ.και αν χρειαστει ενεργοποιω και το πακετακι με τα 100 προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 μου δωσανε μια sim broadband wireless internet απο την wind με 300mb το μηνα δωρο επειδη εχω σταθερο wind και καρτα Q.Εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω στο λαπτοπ με usb stick για να εχω ιντερνετ απο 3g παντου.Τι ανταπτορα usb χρειαζομαι για να βαλω την sim μεσα και ποσο κανει,ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) μου δωσανε μια sim broadband wireless internet απο την wind με 300mb το μηνα δωρο επειδη εχω σταθερο wind και καρτα Q.Εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω στο λαπτοπ με usb stick για να εχω ιντερνετ απο 3g παντου.Τι ανταπτορα usb χρειαζομαι για να βαλω την sim μεσα και ποσο κανει,ξερει κανεις? θες usb 3g modem. π.χ. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/mobile-broadband/usb-sticks/ αυτο και ολα τα όμοιά του δεν θελουν κάποιον ανταπτορα,εχει ενα συρταράκι μεσα που μπαίνει η sim. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο :worry: ----edit ---- αν εννοεις πόσο κάνει ενα τέτοιο μοντεμ,δες εδω http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/ το 2ο , Πακέτο Σύνδεσης με USB stick, μόνο €29,90!, δινει αλλη μια sim με 6 gb για 1 μηνα,και μετά μπορείς να βάλεις την sim με τα 300 mb. Επίσης εδω http://www.public.gr/cat/perifereiaka/networking/3g-modems/ και http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb.htm (για τα φτηνα κοιτα τις προδιαγραφες,καποια λενε οτι παιζουν με συγκεκριμενες εταιριες,αν και ολο και με καποιο προγραμμα το παρακάμπτεις) Edited September 20, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 θες usb 3g modem. π.χ. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/mobile-broadband/usb-sticks/ αυτο και ολα τα όμοιά του δεν θελουν κάποιον ανταπτορα,εχει ενα συρταράκι μεσα που μπαίνει η sim. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο :worry: ----edit ---- αν εννοεις πόσο κάνει ενα τέτοιο μοντεμ,δες εδω http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/ το 2ο , Πακέτο Σύνδεσης με USB stick, μόνο €29,90!, δινει αλλη μια sim με 6 gb για 1 μηνα,και μετά μπορείς να βάλεις την sim με τα 300 mb. Επίσης εδω http://www.public.gr/cat/perifereiaka/networking/3g-modems/ και http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb.htm (για τα φτηνα κοιτα τις προδιαγραφες,καποια λενε οτι παιζουν με συγκεκριμενες εταιριες,αν και ολο και με καποιο προγραμμα το παρακάμπτεις) ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) μου δωσανε μια sim broadband wireless internet απο την wind με 300mb το μηνα δωρο επειδη εχω σταθερο wind και καρτα Q.Εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω στο λαπτοπ με usb stick για να εχω ιντερνετ απο 3g παντου.Τι ανταπτορα usb χρειαζομαι για να βαλω την sim μεσα και ποσο κανει,ξερει κανεις?Πώς σου τη δώσανε; Από μόνοι τους σε κατάστημα wind; Ζήτησες κάτι; Ρωτάω γιατί κι εγώ έχω σταθερό wind και κάρτα Q. OK! Το έψαξα λίγο και έμαθα σχετικά. Οπότε μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ακούσει γι' αυτό. Θα περάσω από ένα κατάστημα να μάθω λεπτομέρειες. Edited September 21, 2014 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πώς σου τη δώσανε; Από μόνοι τους σε κατάστημα wind; Ζήτησες κάτι; Ρωτάω γιατί κι εγώ έχω σταθερό wind και κάρτα Q. OK! Το έψαξα λίγο και έμαθα σχετικά. Οπότε μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ακούσει γι' αυτό. Θα περάσω από ένα κατάστημα να μάθω λεπτομέρειες. και αν βρεις και κανα φθηνο 3g stick πες..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkozani Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γεια σας. Είμαι νέος στην q. Εάν θέλω να μιλάω περισσότερο το μήνα σε όλους, με συμφέρει η ανανέωση με online bonus? Δηλαδή 4 φορές επί 100 = 400 λεπτά σε όλους το μήνα? Αν το κάνω μέσω κουπονιού θα έχω μέγιστο χρόνο ομιλίας 240 λεπτά το μήνα + ότι μου μείνει στην κάρτα? Άρα με συμφέρει η online ανανέωση στην προκειμένη περίπτωση? Δεν το συζητάω ότι αν μιλάω μέχρι 240 λεπτά το μήνα με συμφέρει το κουπόνι. Καλά τα υπολογίζω?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γεια σας. Είμαι νέος στην q. Εάν θέλω να μιλάω περισσότερο το μήνα σε όλους, με συμφέρει η ανανέωση με online bonus? Δηλαδή 4 φορές επί 100 = 400 λεπτά σε όλους το μήνα? Αν το κάνω μέσω κουπονιού θα έχω μέγιστο χρόνο ομιλίας 240 λεπτά το μήνα + ότι μου μείνει στην κάρτα? Άρα με συμφέρει η online ανανέωση στην προκειμένη περίπτωση? Δεν το συζητάω ότι αν μιλάω μέχρι 240 λεπτά το μήνα με συμφέρει το κουπόνι. Καλά τα υπολογίζω?? Ευχαριστώ. Και τα δύο μπορείς να έχεις. Το κουπόνι σου προσφέρει έξτρα ευρώ χρόνου ομιλίας και η online ενεργοποιηση του πακέτου σου προσφέρει +40 λεπτά ομιλίας. Δεν γράφει προϋπόθεση online ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Απλά να μπεις online για να ενεργοποιήσεις το/τα πακέτο/-α που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkozani Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Ναι αλλά δεν πρέπει να αγοράζω κάρτα μέσω πχ paypal για να ισχύσει το online bonus? Δηλαδή λες ότι μπορώ να κάνω το εξής? Να αγοράζω κάρτα από το Μαρινόπουλο, να έχω περίπου 18€ στο κινητό μου, (υπολογίζω μείον τους φόρους περίπου), να πάω στο myq να ενεργοποιήσω πχ το 60+40=100 λεπτά ομιλίας και να μου μείνουν 15€ στο τηλέφωνο? Μάλλον έτσι θα' ναι έχεις δίκιο. Edited September 22, 2014 by johnkozani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ναι αλλά δεν πρέπει να αγοράζω κάρτα μέσω πχ paypal για να ισχύσει το online bonus? Δηλαδή λες ότι μπορώ να κάνω το εξής? Να αγοράζω κάρτα από το Μαρινόπουλο, να έχω περίπου 18€ στο κινητό μου, (υπολογίζω μείον τους φόρους περίπου), να πάω στο myq να ενεργοποιήσω πχ το 60+40=100 λεπτά ομιλίας και να μου μείνουν 15€ στο τηλέφωνο? Μάλλον έτσι θα' ναι έχεις δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Παίρνεις την κάρτα, βάζεις τον κωδικό, αποκτώντας τα 20€ και στην συνέχεια από τον υπολογιστή ή την εφαρμογή αγοράζεις τα πακέτα και έχεις όλα τα μπόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εντάξει σιγά το 4G, δεν λέω οι ταχύτητες είναι πολύ καλές αλλά και το 3G της Wind είναι μια χαρά. Αν βάλουμε και τον παράγοντα της τιμής.. κερδίζει Μια χαρά το 3G της wind σε Αθήνα! Ασε πυ δεν έχουν όλοι συσκευές 4G... με το πακέτο 3 ευρώ προς όλους πλέον 100 λεπτά και όχι 80 πολλά λαικ γι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 παιδια για τι κουπονια μιλατε?απο εφημεριδες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) εγινε σημερα η φορητοτητα απο κοσμοτε σε κιου, στο καταστημα της ειπαν οτι ειναι οκ για ιντερνετ κλπ, αλλά τα cellular & MMS settings του iphone 4s ειναι αδεια! το ιντερνετ φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα δεν ξερω μην προκυψουν τπτ κουφες χρεωσεις. εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια? btw, καπου "χαθηκαν" 6 cents (χωρις να σταλθει καποιο σμς) Edited September 22, 2014 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν θέλετε εξηγειστε λίγο τι είναι αυτό το κουπόνι και που το βρίσκουμε και τι ακριβώς προσφέρει? Μέχρι τώρα πήγαινα και στηνομουν στη τράπεζα και έκανα ανανέωση με PayPal όπου για 10 ευρώ μου έδινε 12, έξω το 1 ευρώ της τράπεζας συν τους φόρους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Αν θέλετε εξηγειστε λίγο τι είναι αυτό το κουπόνι και που το βρίσκουμε και τι ακριβώς προσφέρει? Μέχρι τώρα πήγαινα και στηνομουν στη τράπεζα και έκανα ανανέωση με PayPal όπου για 10 ευρώ μου έδινε 12, έξω το 1 ευρώ της τράπεζας συν τους φόρους.. καθε κυριακη το πρωτο θεμα δινει εκπτωτικο κουπονι 10 € (αγοραζεις καρτα αξιας 20 €, πληρωνεις 10). Edited September 22, 2014 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 απο αυριο θα έχω το iphone 6. τι θα κάνω με την κάρτα sim? Εαν πάω στην wind θα μου δώσει nano-sim card για την Q ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν υπάρχει. Πρέπει να την κόψεις..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 απο αυριο θα έχω το iphone 6. τι θα κάνω με την κάρτα sim? Εαν πάω στην wind θα μου δώσει nano-sim card για την Q ; Ναι, nano sim υπαρχει στην Q. Micro δεν εχουν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts