Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πας στον Μαρινόπουλο δίνεις το κουπόνι και πέρνεις μία κάρτα των 15 ευρώ.

Τα 15 ευρώ ισχύουν κανονικά , δηλαδή δεν λήγουν τα 5 ευρώ σε 30 ημέρες όπως λέει η εφημερίδα.

Αλλά προφανώς μετά την ανανέωση όλο και κάτι θα αγοράσεις.

Ετσι οπως το εχεις διατυπωσει θα γινει παρανοηση. Δινεις το κουπονι και αλλα 10€ για να παρεις τα 15€. Και φυσικα τα 10€ αφου τα εχεις πληρωσει δεν ληγουν. Τα 5€ ομως που ειναι το κερδος, αναφερει η εφημεριδα οτι:

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 5 ευρώ που θα αποκτήσετε, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε δύο εβδομάδες από τη στιγμή της ενεργοποίησης της κάρτας.

Εσυ αναφερεις οτι δεν ληγουν ουτε σε 30μερες. Δεν καταλανωσες τιποτα απο τα 15€ μεσα σε 1 μηνα και το διαπιστωσες αυτο;

9 στις 10 κλησεις με το κανει (μιλαω για την πρωτη προσπαθεια παντα)

μηπως ειναι ενεργοποιημενο για υπολοιπο κατω του 1€;

δε βάζεις κι εσύ ένα ταληρακι μέσα να σταματήσει και να ησυχάσεις ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Ετσι οπως το εχεις διατυπωσει θα γινει παρανοηση. Δινεις το κουπονι και αλλα 10€ για να παρεις τα 15€. Και φυσικα τα 10€ αφου τα εχεις πληρωσει δεν ληγουν. Τα 5€ ομως που ειναι το κερδος, αναφερει η εφημεριδα οτι:

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 5 ευρώ που θα αποκτήσετε, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε δύο εβδομάδες από τη στιγμή της ενεργοποίησης της κάρτας.

Εσυ αναφερεις οτι δεν ληγουν ουτε σε 30μερες. Δεν καταλανωσες τιποτα απο τα 15€ μεσα σε 1 μηνα και το διαπιστωσες αυτο;

Αγόρασα 80 λεπτά προς όλους και 400 wind σύνολο 4 ευρώ. Το πέμπτο δεν έληξε στις 15 ημέρες.

Πέραν τούτου , στο carrefour περνάν τον κωδικό των 15 ευρώ για να βγει η κάρτα, δεν περνάν κάποιο κωδικό για 10 +5 δηλαδή η με κουπόνι ή χωρίς με τον ίδιο τρόπο το βγάζουν.

Αγόρασα 80 λεπτά προς όλους και 400 wind σύνολο 4 ευρώ. Το πέμπτο δεν έληξε στις 15 ημέρες.

Με συγχωρεις αλλα το συμπερασμα που κατεληξες οτι τα 5€ μενουν και μετα απο 1 μηνα, ενω η εφημεριδα γραφει για μονο 2 εβδομαδες, δεν φαινεται καθολου αξιοπιστο. Γραφεις παραπανω στο φιλο οτι παραμενουν τα 5€ ενω απο αυτα, εσυ καταναλωσες τα 4 σε πακετα και πεμπτο καθαρο ευρω δεν υπηρξε ποτε γιατι πολυ απλα υπαρχει και το τελος κινητης τηλεφωνιας το οποιο σου ειχε αφαιρεθει ηδη 0,6€ απο το πενταευρω που ηταν το δωρο της εφημεριδας. Αρα μιλαμε οτι σου "περισσεψαν" μονο 0,40€ τα οποια μπορει να καταναλωσες ή σε τιποτα sms ή να μην θυμοσουν με ακριβεια και το δεκαλεπτο που ειχες μεσα ή συνδυασμος αυτων των δυο. Συνεπως ή θα τα καταναλωσες ή θα σου εφυγαν μολις 0,2-0,3€ και δεν θα το αντιληφθηκες. Το σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι σε θεση να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για αυτο που ειπες, δηλ οτι παραμενουν τα χρηματα, γιατι πολυ απλα εσυ τα καταναλωσες σχεδον ολα (απο το 5€).

Πέραν τούτου , στο carrefour περνάν τον κωδικό των 15 ευρώ για να βγει η κάρτα, δεν περνάν κάποιο κωδικό για 10 +5 δηλαδή η με κουπόνι ή χωρίς με τον ίδιο τρόπο το βγάζουν.

Δεν εχει καμια σημασια η διαδικασια που ακολουθει το carrefour. Ετσι οπως το διατυπωσες προηγουμενως, θα καταλαβαινε καποιος που δεν γνωριζει, οτι δινεις το κουπονι και παιρνεις κωδικο 15€ απο τα carrefour. Δεν ανεφερες πουθενα οτι πρεπει να πληρωσεις και 10€ για να παρεις τα 15. Αυτο προσθεσα.

Όπως σου είπα και πριν , Οι ταμίες στο carrefour , δεν κάνουν κάποια ειδική διαδικασία. Δεν βάζουν ειδικό κωδικό για να βγάλουν την κάρτα Q ,

Όπως την βγάζουν αν πληρώσεις 15 ευρώ, με τον ίδιο κωδικό την βγάζουν και όταν πληρώσεις 10 + κουπόνι, οποτε όσα ισχύουν σε αυτούς που αγοράζουν με 15 ευρώ, τα ίδια ισχύουν και όταν αγοράζεις με 10 + κουπόνι

Επιπλέον όταν γράφω ότι το έχω ελέγξει και δεν χάνονται τα 5 ευρώ, σημαίνει αυτό ακριβώς , Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές σου υποθέσεις ( το ότι δηλαδή έστειλα μηνύματα και έχασα τα 0,46 ευρώ χωρίς να το καταλάβω)

Η αξοπιστία του καθενός είναι γνωστή σε αυτόν τον χώρο, όσοι διαβάζουν ξέρουν αν αυτός που τα γράφει δίνει ασφαλείς πληροφορίες ή όχι .

Επίσης γνωρίζουν ποιός δοκιμάζει τα πράγματα , και ποιός απλά περιμένει να ακούσει χωρίς να διακινδυνέψει.

Θα χαρώ να κάνει και κάποιος άλλος το τέστ που έκανα εγώ , και να μας ενημερώσει πιο αξιόπιστα. Μέχρι τότε η δικιά μου θέση είναι η μόνη δημόσια κατατεθειμένη .

Όσο αφορά το θέμα της παρερμηνείας , αυτός που κόβει το κουπόνι από την εφημερίδα ξέρει ότι θα δώσει 10 ευρώ , γιατί με μεγάλα γράμματα γράφει 5 ευρώ δώρο Άρα όταν μιλάμε σε έναν δημόσιο χώρο δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε πράγματα που θεωρούνται γνωστά. Ότι τα γραπτά μας μπορούν πάντα να παρερμηνευτούν είναι γνωστό και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό . Σε Παραπέμπω στο Βέλτσος Autodafe Για την παρανόηση, την παρανάγνωση και την παρατυπία http://www.protoporia.gr/autodafe-p-57045.html

Edited by Vasileios

Όπως σου είπα και πριν , Οι ταμίες στο carrefour , δεν κάνουν κάποια ειδική διαδικασία. Δεν βάζουν ειδικό κωδικό για να βγάλουν την κάρτα Q ,

Όπως την βγάζουν αν πληρώσεις 15 ευρώ, με τον ίδιο κωδικό την βγάζουν και όταν πληρώσεις 10 + κουπόνι, οποτε όσα ισχύουν σε αυτούς που αγοράζουν με 15 ευρώ, τα ίδια ισχύουν και όταν αγοράζεις με 10 + κουπόνι

Επιπλέον όταν γράφω ότι το έχω ελέγξει και δεν χάνονται τα 5 ευρώ, σημαίνει αυτό ακριβώς , Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές σου υποθέσεις ( το ότι δηλαδή έστειλα μηνύματα και έχασα τα 0,46 ευρώ χωρίς να το καταλάβω)

To παραπανω δεν το ελαβα υποψη μου για το πρωτο σκελος της προηγουμενης απαντησης σου αλλα μονο για το δευτερο, οτι δηλαδη πρεπει να πληρωσεις και 10€. Λαθος μου λοιπον. Αυτο που λες εχει λογικη.

Προσπερναω τις φανφαρες και θα σχολιασω μονο αυτο:

Όσο αφορά το θέμα της παρερμηνείας , αυτός που κόβει το κουπόνι από την εφημερίδα ξέρει ότι θα δώσει 10 ευρώ , γιατί με μεγάλα γράμματα γράφει 5 ευρώ δώρο Άρα όταν μιλάμε σε έναν δημόσιο χώρο δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε πράγματα που θεωρούνται γνωστά.

Καποιος που κοβει το κουπονι απο την εφημεριδα ,το γνωριζει γιατι το εχει μπροστα του. Αυτος που εχει ακουσει για ενα κουπονι απο την εφημεριδα χωρις να γνωριζει/θυμαται την αξια του κουπονιου και το ρωταει χωρις να ψαξει παραπανω, προφανως και δεν γνωριζει οτι πρεπει να δαπανησει και 10€ στην ολη υποθεση. Ειναι λοιπον παραλειψη να μην αναφερθει. Απο την αλλη δεν γνωριζα οτι σε δημοσιο χωρο υπαρχει πρωτοκολλο να αναφερουμε τις μισες πληροφοριες ή αυτες που θεωρουμε εμεις οτι δεν ειναι γνωστες.

ΥΓ. Αν καθεσαι να γραφεις ολα αυτα προκειμενου να μην παραδεχτεις μια παραλειψη σου, φανταζομαι για να μην παραδεχτεις ενα λαθος σου θα κατεβασεις και Παπανουτσο. (το link ουτε που το ανοιξα)

Edited by runner70

To παραπανω δεν το ελαβα υποψη μου για το πρωτο σκελος της προηγουμενης απαντησης σου αλλα μονο για το δευτερο, οτι δηλαδη πρεπει να πληρωσεις και 10€. Λαθος μου λοιπον. Αυτο που λες εχει λογικη.

Προσπερναω τις φανφαρες και θα σχολιασω μονο αυτο:

Καποιος που κοβει το κουπονι απο την εφημεριδα ,το γνωριζει γιατι το εχει μπροστα του. Αυτος που εχει ακουσει για ενα κουπονι απο την εφημεριδα χωρις να γνωριζει/θυμαται την αξια του κουπονιου και το ρωταει χωρις να ψαξει παραπανω, προφανως και δεν γνωριζει οτι πρεπει να δαπανησει και 10€ στην ολη υποθεση. Ειναι λοιπον παραλειψη να μην αναφερθει. Απο την αλλη δεν γνωριζα οτι σε δημοσιο χωρο υπαρχει πρωτοκολλο να αναφερουμε τις μισες πληροφοριες ή αυτες που θεωρουμε εμεις οτι δεν ειναι γνωστες.

ΥΓ. Αν καθεσαι να γραφεις ολα αυτα προκειμενου να μην παραδεχτεις μια παραλειψη σου, φανταζομαι για να μην παραδεχτεις ενα λαθος σου θα κατεβασεις και Παπανουτσο. (το link ουτε που το ανοιξα)

Αν είχα κανει λάθος θα το παραδεχόμουν όπως έχω κάνει συχνά.

Όμως να όλο το μήνυμα μου μαζί με αυτό που απάντησα και το παραθέτω στην απάντηση μου :

Παράθεση από Nikko_ >

Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί παλιότερα, αλλά τι παίζει με την προσφορά από το Πρώτο Θέμα; (στα 10€ ανανέωση σου βάζει άλλα 5€). Η ανανέωση πρέπει να γίνει στον Μαρινόπουλο ; Τα 5€ που σου βάζει για πόσο καιρό ισχύουν ;

Πας στον Μαρινόπουλο δίνεις το κουπόνι και πέρνεις μία κάρτα των 15 ευρώ.

Τα 15 ευρώ ισχύουν κανονικά , δηλαδή δεν λήγουν τα 5 ευρώ σε 30 ημέρες όπως λέει η εφημερίδα.

Αλλά προφανώς μετά την ανανέωση όλο και κάτι θα αγοράσεις.

Όπως μπορεί κανείς να διαβάσει , Αυτός που ρώτησε γράφει για τα 10 ευρώ + 5 . Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να το βάλω στην απάντηση μου .

Όσοι διαβάζουν αυτό το forum μπορούν να κρίνουν .

Επίσης Είναι παράληψη μου να μην αναφέρω ότι το κουπόνι είναι από τηνε φημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , Εσύ πώς το κατάλαβες αυτό ; Αλλά δεν μπόρεσες να καταλάβεις τα υπόλοιπα ; προφανώς από αυτά που λέει ο απωπάνω ! Εγώ γιατί να τα επαναλάβω; Απλά κάνω παράθεση

Για το μόνο πράγμα που ζητάω συγνώμη είναι για το ότι γράφω για 30 ημέρες ενώ η εφημερίδα λέει για 15:(

Edited by Vasileios

Νομίζω ότι ο Vasileios ήταν ακριβής στην ενημέρωση που έκανε. Τουλάχιστον ακριβής στην περιγραφή του.

Τα είπε όπως είναι.

@ runner 70. Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίζεις την αντιπαράθεση. Δεν βοηθάς το φόρουμ. Καταλάβαμε τι εννοούσε ο Vasileios.

Φιλικά πάντα.

Νομίζω ότι ο Vasileios ήταν ακριβής στην ενημέρωση που έκανε. Τουλάχιστον ακριβής στην περιγραφή του.

Τα είπε όπως είναι.

@ runner 70. Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίζεις την αντιπαράθεση. Δεν βοηθάς το φόρουμ. Καταλάβαμε τι εννοούσε ο Vasileios.

Φιλικά πάντα.

Σε παρακαλω κρατα τις νουθετησεις για τον εαυτο σου.

Παιδιά sorry, αλλά ακόμη δεν το κατάλαβα.

Τα €5,00 δώρο ισχύουν όντως μόνιμα στο υπόλοιπο μας ή μόνο για 1 μήνα (ή έστω 15 ημέρες);

Επίσης, από ότι κατάλαβα ισχύει και για αγορά πακέτων, έτσι;

Edited by rufous
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Παιδιά sorry, αλλά ακόμη δεν το κατάλαβα.

Τα €5,00 δώρο ισχύουν όντως μόνιμα στο υπόλοιπο μας ή μόνο για 1 μήνα (ή έστω 15 ημέρες);

Επίσης, από ότι κατάλαβα ισχύει και για αγορά πακέτων, έτσι;

Η δικιά μου θέση είναι ότι εγώ το δοκίμασα και κρατάει για πάντα . Αν θέλει οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να κάνει μία δοκιμή και να μας πει και την δική του τοποθέτηση . Αλλά αμφισβητήσεις από άτομα που δεν το έχουν δοκιμάσει καλύτερα να λείπουν .

Σήμερα πήγα στο carrefour και ρώτησα την Ταμία . Όταν αγοράζουμε με κουπόνι ( και 10 ευρώ ) κάνετε κάποια άλλη διαδικασία;

Η κοπέλα μου απάντησε :Όχι απλα δίνουμε μία κάρτα των 15 ευρώ , ακριβώς ίδια με αυτή που δίνουμε και όταν πληρώσεις 15 ευρώ.

Άρα υπάρχει και άλλος τρόπος , Όποιος δεν το πιστεύει ας ρωτήσει στα carrefour.

Το θέμα κλείνει εδώ . Δεν απαντάω ξανά σε ανθρώπους που ασκούν κριτική , αλλά δεν δέχονται κριτική από άλλους ( Κράτα τα για τον εαυτό σου !!!)

Η δικιά μου θέση είναι ότι εγώ το δοκίμασα και κρατάει για πάντα . Αν θέλει οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να κάνει μία δοκιμή και να μας πει και την δική του τοποθέτηση . Αλλά αμφισβητήσεις από άτομα που δεν το έχουν δοκιμάσει καλύτερα να λείπουν .

Σήμερα πήγα στο carrefour και ρώτησα την Ταμία . Όταν αγοράζουμε με κουπόνι ( και 10 ευρώ ) κάνετε κάποια άλλη διαδικασία;

Η κοπέλα μου απάντησε :Όχι απλα δίνουμε μία κάρτα των 15 ευρώ , ακριβώς ίδια με αυτή που δίνουμε και όταν πληρώσεις 15 ευρώ.

Άρα υπάρχει και άλλος τρόπος , Όποιος δεν το πιστεύει ας ρωτήσει στα carrefour.

Το θέμα κλείνει εδώ . Δεν απαντάω ξανά σε ανθρώπους που ασκούν κριτική , αλλά δεν δέχονται κριτική από άλλους ( Κράτα τα για τον εαυτό σου !!!)

Επειδη βλεπω οτι το συνεχιζεις... οταν διαβαζεις απο την ιδια την εταιρια που σου δινει το bonus, δηλαδη την εφημεριδα, να σου λεει

ειναι λογικο να δημιουργηθει αμφισβητηση σε αυτο που ειπες οταν μαλιστα εσυ ειχες καταναλωσει το μεγαλυτερο ποσοστο του bonus (τα 4,55 απο τα 5€). Οπως το παρουσιασες στη συνεχεια, φαινεται οτι εχεις δικιο και αρα ειναι λαθος η διαφημιση-δυσφημιση του προιοντος απο την ιδια την εταιρια. Μην προσπαθεις ομως να πεισεις οτι ηταν αδικες οι ενστασεις.

αν και μου ειπαν για σημερα η φορητοτητα δεν εχει ολοκληρωθει...... να παω στο καταστημα ή να περιμενω? υπαρχει μεχρι καποια ωρα της μερας που γινονται οι μεταφορες ή μπορει και να ολοκληρωθει και το βραδυ?

Kάποιος που έβαλε χρήματα μέσω του myq μπορεί να μας πει αν δέχεται χρεωστική (έχω Alpha bonus American Express) και αν υπάρχει κόστος στο Paypal (3,4%+€0,35) ή είναι δωρεάν?
Ι need a six month vacation, twice a year.

Paypal έχω ήδη. Το πρώτο μου ερώτημα πάει στο παρακάτω:

http://s28.postimg.org/o2z5qbsrh/screenshot_152.png

Δεν ήξερα ότι δεν πληρώνεις προμήθεια. .

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Να επισημάνω και να μου διευκρινίσετε αν μπορείτε τα εξής:

1. Έψαξα όλο το Πρώτο Θέμα της προηγούμενης Κυριακής και δεν γράφει πουθενά ότι τα 5€ πρέπει να καταναλωθούν σε 15 ημέρες. Το γράφει όμως στο site (http://www.protothema.gr/article/353054/synolo-placeholder/). Πραγματικά είναι λίγο μπέρδεμα.

2. Αν όντως σου δίνουν κάρτα 15€ και δεν γίνεται επιτόπου η ανανέωση, αλλά την κάνεις εσύ όποτε θες (ισχύει αυτό ;;;;) τότε μάλλον τα 15€ ισχύουν για 1 χρόνο. Αλλιώς πως μπορεί να ξεχωρίσει η κάρτα των 15€ που πήρες με τα 10€ συν το κουπόνι, από την κάρτα που πήρε κάποιος πληρώνοντας 15€ ;;;

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Paypal έχω ήδη.

AMEX δεν δέχεται αλλά αν συνδέσεις το PayPal με την AMEX, τότε κάνεις δουλειά.

Γίνετε κανονικά. Έχω 4.2.1 και δεν εχω κανένα πρόβλημα .Μάλιστα μόλις το δοκίμασα για σου απαντήσω σίγουρα .

Φίλε bluenavy, μπορείς να μας δώσεις επιπλέον πλιηροφορίες πχ μοντέλο, rooted/unrooted?

Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα και με άλλη συσκευή 4.1.2

Επίσης βρήκα αυτό το site http://albertomilone.com/?p=581 και εδώ https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=38563

στα οποίο γραφει οτι με adroid >= 4.2.1 και Virtual παρόχους (όπως είναι Q πάνω στη Wind) σταματάει το tethering.

Ο μόνος τρόπος λέει για ξεπεραστεί αυτό είναι:

• είτε να κάνει κάτι ο πάροχος γι'αυτο (..η δεν έχει πάρει μυρωδιά ακόμα)
  • είτε κάνοντας root το κινητό (χάνοντας την εγγύηση) και να παρεμβένοντας στο κώδικα να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή

Εχει καταφέρει κάποιος απο σας να κάνει με την Q Tethering (διαμοιρασμό internet) απο μη σπασμένο android(unrooted) έκδοσης 4.1.2 ή μεγαλύτερης??:help:

Edited by neomichael

Να επισημάνω και να μου διευκρινίσετε αν μπορείτε τα εξής:

1. Έψαξα όλο το Πρώτο Θέμα της προηγούμενης Κυριακής και δεν γράφει πουθενά ότι τα 5€ πρέπει να καταναλωθούν σε 15 ημέρες. Το γράφει όμως στο site (http://www.protothema.gr/article/353054/synolo-placeholder/). Πραγματικά είναι λίγο μπέρδεμα.

2. Αν όντως σου δίνουν κάρτα 15€ και δεν γίνεται επιτόπου η ανανέωση, αλλά την κάνεις εσύ όποτε θες (ισχύει αυτό ;;;;) τότε μάλλον τα 15€ ισχύουν για 1 χρόνο. Αλλιώς πως μπορεί να ξεχωρίσει η κάρτα των 15€ που πήρες με τα 10€ συν το κουπόνι, από την κάρτα που πήρε κάποιος πληρώνοντας 15€ ;;;

Πίσω από το κουπόνι το έγραφε , δεν ξέρω αν είναι στο τελευταίο γιατι το εξαγόρασα

Τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί

Paypal έχω ήδη. Το πρώτο μου ερώτημα πάει στο παρακάτω:

Προμήθεια χρεώνουν ορισμένες τράπεζες για αγορές σε συνάλλαγμα και όχι για αγορές σε ευρώ.

Αν θυμάμαι καλά, η Πειραιώς χρεώνει 2% αλλά με πλαφόν τα 6 ευρώ.

τελικα ολα οκ με τη φορητοτητα!!! παρολο που ειχε μπει τελικα φραγη στη whats up. αυτα προς ενημερωση...

ειδα οτι μου εβαλαν λογω φορητοτητας 3 ευρω καρτα ειναι για μια φορα ή θα μου ξαναβαλουν?

Καλημερα, πως γινεται να καταργησουμε το roaming στην q.

Εβαλα για 1η φορα μια καρτα sim σε ενα κινητο και μου ελεγε οτι ειναι roaming sim.

Το PayPal δέχεται οοοολες τις κάρτες και δεν ζητάει ποτέ προμήθεια.

Δεν συνεργαζεται με ολες τις καρτες. Πχ δεν μπορεις να προσθεσεις χρεωστικες maestro οπως ειναι της Εθνικης. Το θεμα προμηθεια ειναι στον πωλητη. Συνηθιζεται ο πωλητης να αναλαμβανει την προμηθεια του paypal 3,4%+0,35 αλλα δυστυχως εχω συναντησει περιπτωσεις (πχ. σε καποια φαρμακεια) οπου ζητουν ο πελατης να πληρωσει την προμηθεια.

τελικα ολα οκ με τη φορητοτητα!!! παρολο που ειχε μπει τελικα φραγη στη whats up. αυτα προς ενημερωση...

Ωραια, θετικο. Καλως ηρθες. ;)

ειδα οτι μου εβαλαν λογω φορητοτητας 3 ευρω καρτα ειναι για μια φορα ή θα μου ξαναβαλουν?

Κατσε βρε, καθε μηνα θα σε πληρωνουν;:lol: Γιατι ολοι αλλοι πληρωνουμε. :p

Edited by runner70