kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το μόνο πλεονέκτημα του εταιρικού συμβολαίου είναι η επιστροφή του ΦΠΑ και του φόρου, όπως και η συμμετοχή στα έξοδα. Στην πράξη όμως με 1€/500' δεν συμφέρουν τα πάγια. Πάρτε όλοι μια Q card και μιλήστε ακούραστα μεταξύ σας. Αυτο το πακέτο μόνο τηλεφωνικά μπορείς να το αγοράσεις; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αυτο το πακέτο μόνο τηλεφωνικά μπορείς να το αγοράσεις; ναι..................ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Προς άλλους τι προσφέρει; ισχύει ακόμα το 3/60; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Προς άλλους τι προσφέρει; ισχύει ακόμα το 3/60; 3/80 ονλαιν ανα 1' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Λίγα είναι δυστυχώς... Θέλω να φύγω από συμβόλαιο και μάλλον πάω για φοιτητικό wu προς το παρόν.. Ευχαριστώ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Νέος στο thread αφού μετά από ταλαιπωρία 26 ωρών μεταφέρθηκαν από F2G σε Q δύο εταιρικά κινητά που είχα. Είχα αγοράσει 5€ για το καθένα από χθες (για να έχω) και ενώ στο ένα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία ενεργοποίησης και αγοράς του πακέτου των 80', και είδα το σύνολο με τα bonus στο λογαριασμό που άνοιξα στο MyQ, στο δεύτερο υπήρξαν προβλήματα την ώρα της επικοινωνίας με το 1223, άνοιξα λογαριασμό στο MyQ και αφενός δείχνει υπόλοιπο 3€ και όχι 5 μείον το φόρο, αφετέρου στο λογαριασμό μου φαίνονται τα bonus των 300' προς Wind και όχι βέβαια το πακέτο των 80'. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με κάποιον στην Q αλλά όλα είναι με χρέωση. Μπορώ, βέβαια, να ενεργοποιήσω το πακέτο των 80' αλλά θα αφαιρεθεί από το ποσό των 3€ που δείχνει ο λογαριασμός και όχι των 5€. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην χάσω τα 2€; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) στο δεύτερο υπήρξαν προβλήματα την ώρα της επικοινωνίας με το 1223, άνοιξα λογαριασμό στο MyQ και αφενός δείχνει υπόλοιπο 3€ και όχι 5 μείον το φόρο, αφετέρου στο λογαριασμό μου φαίνονται τα bonus των 300' προς Wind και όχι βέβαια το πακέτο των 80'. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με κάποιον στην Q αλλά όλα είναι με χρέωση. Μπορώ, βέβαια, να ενεργοποιήσω το πακέτο των 80' αλλά θα αφαιρεθεί από το ποσό των 3€ που δείχνει ο λογαριασμός και όχι των 5€. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην χάσω τα 2€; το πιο πιθανο ειναι απλά να μην εγινε η ανανεωση στο 2ο νουμερο. Τα 3 ευρω πιθανον είναι αρχικό μπονους που υπάρχει μετά την φορητότητα στην q. Δοκίμασε να ξανακάνεις την ανανέωση.Μπορεί να γίνει και online απο το site. Επίσης το 1222 για την εξυπηρετηση τραβάει από το υπόλοιπο και οχι απο το πακετο των 80'. Η χρέωση είναι 0,24 ευρω ανά κληση. Το πακέτο των 80' πρέπει εσυ να το ενεργοποιήσεις,δεν ενεργοποιηται από μονο του στο myq. Χρειάζεται βέβαια να εχεις αρκετό υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί.(πάνω από 3 ευρώ,με 3 ευρώ ακριβως δεν νομιζω να ενεργοποιείται). Όπως επίσης εσύ ενεργοποιείς το μπόνους των 300' προς wind/q, δεν ενεργοποιούνται αυτόματα. Edited January 22, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα 3€ υπόλοιπο δεν μπορεί να είναι bonus γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να τα έδινε και στο άλλο. Άλλωστε, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο πουθενά. Εννοείται ότι έκανα τη διαδικασία ενεργοποίησης των 80', όπως και στο άλλο, αλλά φαίνεται ότι δεν πέρασε. Τους έστειλα μήνυμα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, και θα περιμένω 1-2 μέρες για την απάντηση και αν δεν γίνεται διαφορετικά θα ξανακάνω τη διαδικασία. Προς το παρόν υπάρχει το bonus προς Wind. Με την ευκαιρία, όταν είχα κάνει την αίτηση μετατροπής (19/12) είχα διαβάσει ότι τα 80' κόστιζαν 2€, ενώ τώρα κοστίζουν 3€. Πότε έγινε αυτό; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Με την ευκαιρία, όταν είχα κάνει την αίτηση μετατροπής (19/12) είχα διαβάσει ότι τα 80' κόστιζαν 2€, ενώ τώρα κοστίζουν 3€. Πότε έγινε αυτό; Παντα 3€ κοστιζε το πακετο με χρονο ομιλιας προς ολους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα 3€ υπόλοιπο δεν μπορεί να είναι bonus γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να τα έδινε και στο άλλο. Άλλωστε, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο πουθενά. απ'οτι είδα και εγω δεν αναφέρεται πλέον στους τιμοκαταλόγους το μπόνους αυτό,μέχρι πριν λίγο καιρό ίσχυε σίγουρα για αριθμούς που μεταφέρονταν στην q. Πάντως επειδή ανέφερες πρόβλημα κατά την ανανέωση,θα συνιστούσα να ξαναπεράσεις τον κωδικό ανανέωσης των 5 ευρώ άλλη μια φορά στο 1223 ή μέσα από το myq (αν δεν το εχεις κάνει ήδη),μήπως και δεν έγινε σωστά την πρώτη φορά. Περίεργο πάντως,το να έχεις 3 ευρω και να μην περαστεί το ποσό της κάρτας σωστά,πρώτη φορά το ακούω.Ελπίζω να σου απαντήσουν γρήγορα και να ξεμπλεχτεί το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Τελικά, έκανες πρόβλεψη διάνα. Δεν θα σκεφτόμουν να το κάνω με τίποτα ... Έκανα ανανέωση μέσω του myQ με τον ίδιο κωδικό, τον δέχτηκε, άρχισαν να πέφτουν τα μηνύματα, ανοίγω το υπόλοιπο και βλέπω ... 7,46€ (είχα αγοράσει άυλη κάρτα από περίπτερο 5€ !!!) και, φυσικά, αγόρασα το πακέτο των 80' όπως ήθελα εξ αρχής. Να είσαι καλά και να δίνεις πάντα σωστές συμβουλές ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Από περίπτερο δεν παίρνεις το μπόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Από το περίπτερο παίρνεις τον κωδικό με το ποσό και από το MyQ αγοράζεις πακέτο με bonus. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Σε έπεισαν τελικα ε; Χα χα Και στις δυο περιπτώσεις έχεις κάποιο όφελος. Στη θέση σου όμως αν έχεις (πιστεύω πως ναι!) συσκευή smartphone θα το έκανα απο την εφαρμογή μιας και μιλάς για μια ανανέωση των 5€. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 θα το έκανα απο την εφαρμογή μιας και μιλάς για μια ανανέωση των 5€. Παίρνεις το μπόνους με κάρτα μέσα από την εφαρμογή? Ή είναι το ίδιο αν το κάνεις μέσω τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παίρνεις το μπόνους με κάρτα μέσα από την εφαρμογή? Ή είναι το ίδιο αν το κάνεις μέσω τηλεφώνου? Εξαρτάται για τι bonus συγκεκριμένα αναφέρεσαι..! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εξαρτάται για τι bonus συγκεκριμένα αναφέρεσαι..! Μπόνους ανανέωσης, λεπτά προς wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μπόνους ανανέωσης, λεπτά προς wind Αν επιλεξεις κάποιο πακέτο, ναι σου δίνει! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν επιλεξεις κάποιο πακέτο, ναι σου δίνει! Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με παραδειγμα γιατι βλεπω στα βγαζουν με το τσιγκελι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν επιλεξεις κάποιο πακέτο, ναι σου δίνει! Δεν λέω για πακέτο. Αν βάλω 5€ σε κατάστημα μου δίνει δωρεάν λεπτά προς wind/Q. Αν βάλω από κάρτα μέσω της εφαρμογής, δεν μου έδινε τπτ. Έχει αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ουτε εγω ρωταω για πακετο.Για μια ανανεωση ρωταω, που στα σμς που μου στελνουν γραφουν πως αν ανανεωσω μεσα σε 2 μερες θα μου δωκουν 100 προς ολους΄(δε λεει γιοα ποσο θα ισχυει, υποθετω μηνα) και εξτρα μου στελνουν απο τα παμπλικ πως αν ανανεωσω σε αυτους θα εχω σουπερ προσφορες τις οποιες ομως δεν αναφερουν! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με παραδειγμα γιατι βλεπω στα βγαζουν με το τσιγκελι. Δεν λέω για πακέτο. Αν βάλω 5€ σε κατάστημα μου δίνει δωρεάν λεπτά προς wind/Q. Αν βάλω από κάρτα μέσω της εφαρμογής, δεν μου έδινε τπτ. Έχει αλλάξει κάτι? Δεν αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο! Είπα πως και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν οφέλη! Προσωπικά! Κάνοντας τις ανανεώσεις μόνος μου απο την εφαρμογή, λαμβάνω πάντα ένα διαφορετικό έξτρα δώρο! *δεν κατάλαβα γιατι "μπερδεύτηκαν" οι σκέψεις, σε μια απλη αναφορά; ουτε εγω ρωταω για πακετο.Για μια ανανεωση ρωταω, που στα σμς που μου στελνουν γραφουν πως αν ανανεωσω μεσα σε 2 μερες θα μου δωκουν 100 προς ολους΄(δε λεει γιοα ποσο θα ισχυει, υποθετω μηνα) και εξτρα μου στελνουν απο τα παμπλικ πως αν ανανεωσω σε αυτους θα εχω σουπερ προσφορες τις οποιες ομως δεν αναφερουν! Η προσφορά που αναφέρετε είναι για μια φορά! Το δε μήνυμα απο το Public προφανώς κερδίζεις με το Χ δώρο που θα σου δώσουν αλλα είναι για να μαζεύουν και κόσμο...! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο! Είπα πως και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν οφέλη! Προσωπικά! Κάνοντας τις ανανεώσεις μόνος μου απο την εφαρμογή, λαμβάνω πάντα ένα διαφορετικό έξτρα δώρο! *δεν κατάλαβα γιατι "μπερδεύτηκαν" οι σκέψεις, σε μια απλη αναφορά; Ναι φιλε μου ωραια αυτα αλλα και παλι μας αφηνεις με την απορια. Τι δωρα ειναι αυτα που ερχονται με την ανανεωση απο την εφαρμογη; (τουλαχιστον σε εσενα) πχ. χρονος ομιλιας προς ολους, προς wind , ΜΒ, sms , ποσοτητα, διαρκεια; Για να καταλαβουν και οι αλλοι αν συμφερει να κανεις ανανεωση απο την εφαρμογη ή να την κανεις σε καταστημα wind αν περνας απ'εξω. Αυτο εννοω με το "μπερδευτηκαν" που λες. Σε καθε σου post πετας μια πληροφορια λες και παιζουμε κρεμαλα. Δεν μπορεις να γραψεις αυτα τα 2-3 παραδειγματα να καταλαβουμε με την πρωτη τι ακριβως συμβαινει; Φιλικα Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Άρα ισχύει ότι το δώρο ανανέωσης (120' προς γουιντ) το παίρνεις μόνο αν γίνει ανανέωση σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts