fandago Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 panoc said: Παιδες, σημερα ενεργοποιηθηκε φορητητα απο wind συμβολαιο σε vodafone καρτοκινητο, ποσες μερες πρεπει να περιμενω για να κανω φορτητοτα σε Q ? (το αυτο εγινε γιατι φορητοτητα απο wind σε q ηθελαν 30 μερες... ενω απο wind σε voda εγινε σε 3 μερες....) Sorry αλλά και μόνο που σε βαλαν σε τετοιο κόπο εγώ δε θα γύριζα. Δημόσιο τελείως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 fandago said: Sorry αλλά και μόνο που σε βαλαν σε τετοιο κόπο εγώ δε θα γύριζα. Δημόσιο τελείως!!! ηταν μεγαλυτερος ο κοπος ηδη περιμενα 30 μερες για να παρω απαντηση οτι δεν εγκρινεται η φορητοτητα λογω "λαθος στοιχειω"... και ηθελαν αλλες 30 για νεα αιτηση... το θεμα δεν ειναι η ταλαιπωρια ειναι οτι 1. ολη η οικογενεια εχει wind 2. στη περιοχη που μενω αξιολογο 3g εχει μονο η wind, η voda με το ζορι εχει 2g μεσα στο σπιτι και η κοσμοτε σφυριζει αδιαφορα γιατι μαλλον στα 8χλμ απο τη Πατρα ειμαστε στο 0,0001% που δε καλυπτεται απο το δικτυο της.... Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 @panoc ολες αυτες τις μερες θα μπορουσες να ειχες ζητησει το συμβολαιο σε καρτοκινητο F2G (30 ημερες) και μετα φορητοτητα σε Q (3 ημερες) τώρα θα ήσουν ετοιμος! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 DemetreKre said: @panoc ολες αυτες τις μερες θα μπορουσες να ειχες ζητησει το συμβολαιο σε καρτοκινητο F2G (30 ημερες) και μετα φορητοτητα σε Q (3 ημερες) τώρα θα ήσουν ετοιμος! μα δε καταλαβες το ειχα ζητησει αλλα το απεριψαν ! και με ενημερωσαν οτι το απεριψαν μετα τη παροδο των 30ημερων. οποτε αντι να ξαναμπλεξω με 30ημερα (γιατι ετσι γινεται λεει), εκανα φορητοτητα σε voda. αλλιως θα επρεπε να κανω παλι αυτο που ειπες δηλαδη παλι 30 μερες αναμονη. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 δεν καταλαβες τι σου ειπα. επρεπε να ειχες ζητησει αρχικα ακυρωση & πως θες να κρατησεις τον αριθμο σου σε καρτα. δεν μπορουν να σου αρχειοθετησουν την ακυρωση, εκτος κι αν δεχτεις προσφορα! τεσπα αφου βρηκες λυση! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 αλλα απαντηση δε πηρα, εφοσον σημερα ενεργοποιηθηκε η voda ποτε μπορω να ζητησω φορητοτητα αυριο ας πουμε ; μεθαυριο ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 panoc said: αλλα απαντηση δε πηρα, εφοσον σημερα ενεργοποιηθηκε η voda ποτε μπορω να ζητησω φορητοτητα αυριο ας πουμε ; μεθαυριο ; ...και σήμερα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 DemetreKre said: ...και σήμερα! τελεια! ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 σήμερα μπορείς , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Και σε μένα ακόμα να κάνουν φορητοτητα απο Wind σε Q 2 Εβδομάδες περάσαν και ακόμα τίποτα :mad: πρέπει να στείλω 2ο email στην ΕΕΤΤ . Αύριο θα περάσω πάλι :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Τελικά σήμερα μου έδωσαν τους 2 αριθμούς γιατί ήμουν έτοιμος να κάνω της ποπης μέσα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) button said: Και σε μένα ακόμα να κάνουν φορητοτητα απο Wind σε Q 2 Εβδομάδες περάσαν και ακόμα τίποτα :mad: πρέπει να στείλω 2ο email στην ΕΕΤΤ . Αύριο θα περάσω πάλι :mad: Tι ειναι η ΕΕΤΤ φιλε; ενταξει το κοιταξα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ Edited December 4, 2012 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 panoc said: Παιδες, σημερα ενεργοποιηθηκε φορητητα απο wind συμβολαιο σε vodafone καρτοκινητο, ποσες μερες πρεπει να περιμενω για να κανω φορτητοτα σε Q ? (το αυτο εγινε γιατι φορητοτητα απο wind σε q ηθελαν 30 μερες... ενω απο wind σε voda εγινε σε 3 μερες....) panoc said: αλλα απαντηση δε πηρα, εφοσον σημερα ενεργοποιηθηκε η voda ποτε μπορω να ζητησω φορητοτητα αυριο ας πουμε ; μεθαυριο ; σημερα πρωι πρωι εκανα αιτηση για φορητοτητα απο voda σε q, με πηρανε μεσημεριατικα απο τη voda για προσφορα και τους ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι. ελπιζω να μη κολησει παλι καπου το θεμα και σε 3 μερες να ειμαι επιτελους στη Q. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εγώ δέχτηκα σήμερα για 2η φορά τηλέφωνο από vodafone για προσφορά . Την προηγούμενη τρίτη τους είχα απορρίψει την προσφορα που μου έκαναν και τους είχα πεί κατηγορηματικά ότι θέλω να πάω στην q. Τα έχω πάρει τόσο πολύ με την γελοία συμπεριφορά τους και δεν πρόκειται να τους πληρωσω οποιοδήποτε υπόλοιπο μείνει , μετά την μεταφορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ξέρουμε τι ώρα είναι ανοικτά τα καταστήματα wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Χωρίς ΕΕΤΤ δεν κάνεις τίποτα... Αλλά πάνε σε κατάστημα και σκιστους γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν γιατί αμα είσαι ευγενικός σε κάνουν βλάκα... έτσι το έλυσα εγώ με 2-3 μπινελίκια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 barca10 said: Ξέρουμε τι ώρα είναι ανοικτά τα καταστήματα wind; απο της 9 και μετα ανοιγουνε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 μου ήρθε μήνυμα που με ενημέρωνε ότι την περασμένη ημέρα χρεώθηκα 1 ευρω για χρήση data!! όντως είχε γίνει χρήση data αλλά γιατί να ενημερωθώ μία μέρα μετά; ποιο το όφελος για μένα; πιο πολύ σε "αφήστε τον ανενημέρωτο για να μη στραγγίσει τα data που χρεώθηκε" παρά σε ειλικρινή ενημέρωση του πελάτη που αποσκοπεί στην αποφυγή υπερβολικών χρεώσεων... έχει γίνει και σε άλλους αυτό; μπορούμε να κάνουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 diplo said: μου ήρθε μήνυμα που με ενημέρωνε ότι την περασμένη ημέρα χρεώθηκα 1 ευρω για χρήση data!! όντως είχε γίνει χρήση data αλλά γιατί να ενημερωθώ μία μέρα μετά; ποιο το όφελος για μένα; πιο πολύ σε "αφήστε τον ανενημέρωτο για να μη στραγγίσει τα data που χρεώθηκε" παρά σε ειλικρινή ενημέρωση του πελάτη που αποσκοπεί στην αποφυγή υπερβολικών χρεώσεων... έχει γίνει και σε άλλους αυτό; μπορούμε να κάνουμε κάτι; Την επομενη μερα απο αυτη που χρησιμοποιησες τα data θα σε χρεωσει 1€ και αρα τοτε θα σε ενημερωσει. Πως να το κανει πιο πριν αφου δεν σε εχει χρεωσει; Αν δεν σε ενημερωσει καθολου καποιος μπορει να ψαχνεται που πηγαινουν τα ευρω του, και με το δικιο του. Τι εννοεις με το "να κανουμε κατι"; Τι ακριβως να γινει; Αυτο συμβαινει σε ολους οσους δεν εχουν καποιο πακετο δεδομενων. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 runner70 said: Την επομενη μερα απο αυτη που χρησιμοποιησες τα data θα σε χρεωσει 1€ και αρα τοτε θα σε ενημερωσει. Πως να το κανει πιο πριν αφου δεν σε εχει χρεωσει; Αν δεν σε ενημερωσει καθολου καποιος μπορει να ψαχνεται που πηγαινουν τα ευρω του, και με το δικιο του. Τι εννοεις με το "να κανουμε κατι"; Τι ακριβως να γινει; Αυτο συμβαινει σε ολους οσους δεν εχουν καποιο πακετο δεδομενων. βέβαια το λογικό θα ταν να σε χρεώνε και να σε ενημερώνει άμεσα μόλις μπεις ιντερνετ, όπως κανουν οι άλλες 2 εταιρίες. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 gerstavros2 said: βέβαια το λογικό θα ταν να σε χρεώνε και να σε ενημερώνει άμεσα μόλις μπεις ιντερνετ, όπως κανουν οι άλλες 2 εταιρίες. Δεν εχεις αδικο αλλα προσωπικα δεν το θεωρω και απαραιτητο. Τι θελω να πω, αφου μπαινεις στο ιντερνετ το να σε ενημερωσει οτι σε χρεωνει με 1€ την ημερα του internet ή την επομενη δεν εχει και τη μεγαλη διαφορα απο την αποψη οτι και με τον εναν και με τον αλλο τροπο θα το εχεις ηδη χρεωθει. Αν εγινε καταλαθος και την πατησες θα πρεπει να προσεξεις απο εκει και μετα τι σου ενεργοποιει το ιντερνετ. Αν το ενεργοποιησες εσυ ο ιδιος δεν εχει νοημα να ενημερωθεις πριν ή μετα γιατι γνωριζεις οτι θα χρεωθεις. Θα ηταν σαν να λεμε να σε ενημερωνει οτι θα χρεωθεις καθε φορα που θα στειλεις μηνυμα. Ειναι αχρηστο. Ενας λογος που πιστευω οτι μπορει να στελνεται την επομενη μερα ειναι μηπως γιατι το συστημα δεν γινεται να γνωριζει απο πριν την ιντερνετικη συμπεριφορα που θα εχει ο καταναλωτης εκεινη τη μερα; Δηλαδη το αν θα τον χρεωσει 1 ή παραπανω € με βαση τα MB που θα καταλανωσει; Μια σκεψη. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 runner70 said: Δεν εχεις αδικο αλλα προσωπικα δεν το θεωρω και απαραιτητο. Τι θελω να πω, αφου μπαινεις στο ιντερνετ το να σε ενημερωσει οτι σε χρεωνει με 1€ την ημερα του internet ή την επομενη δεν εχει και τη μεγαλη διαφορα απο την αποψη οτι και με τον εναν και με τον αλλο τροπο θα το εχεις ηδη χρεωθει. Αν εγινε καταλαθος και την πατησες θα πρεπει να προσεξεις απο εκει και μετα τι σου ενεργοποιει το ιντερνετ. Αν το ενεργοποιησες εσυ ο ιδιος δεν εχει νοημα να ενημερωθεις πριν ή μετα γιατι γνωριζεις οτι θα χρεωθεις. Θα ηταν σαν να λεμε να σε ενημερωνει οτι θα χρεωθεις καθε φορα που θα στειλεις μηνυμα. Ειναι αχρηστο. [..]Εγώ το θεωρώ απαραίτητο να σε ενημερωνει μόλις συνδέεσαι, ωστε να ξέρεις ότι συνδεθηκες (σε περιπτωση που γινε καταλάθος) και να ξέρεις οτι εχεις ιντερνετ για μία μέρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Σημερα πηρα την sim Q με κουριερ.Πηρα απο το κινητο το 13822 της Q για ενεργοποιηση, αλλα ακομα περιμενω να χαθει το σημα της Vodafone oπως μου ειπαν απο την Q!!Tι γινετε βρε παιδια θα περιμενω πολυ ακομα;Σε εσας ποτε εγινε ενεργοποιηση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 giorgos1966 said: Σημερα πηρα την sim Q με κουριερ.Πηρα απο το κινητο το 13822 της Q για ενεργοποιηση, αλλα ακομα περιμενω να χαθει το σημα της Vodafone oπως μου ειπαν απο την Q!!Tι γινετε βρε παιδια θα περιμενω πολυ ακομα;Σε εσας ποτε εγινε ενεργοποιηση; πρέπει να χαθεί το σημa βέβαια υπάρχει πιθανότητα να λειτουργούν και οι σημ ταυτόχρονα για λίγη ώρα. Όποτε θα σού πρότεινα να έβαζες την κιου να δεις εαν έχει σημa και an όχι βαλε την vodafone και περίμενε. Τι να πω απο το τμήμa εξυπηρέτησης πελατών ξέρουν περισσότερa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 πριν λιγο καιρο μου ειχε ερθει διπλασιαμος....βαζω 10 ευρω καρτα....μου τα κανει 18...λεω οκ θα την βγαλουμε μια χαρα ολο το 2012....βαζω λεπτα και μηνυματα...τελειωνουν τα λεπτα και δεν μου ηρθε ποτε μηνυμα....αποτελεσμα?μου τρωει 10 ευρω καρτα....και λεω οκ....παει ο διπλασιαμος....βαζω λεπτα ξανα και μου τελειωνουν....μηνυμα οτι τελειωσαν τα λεπτα πουθενα!μου εφαγαε κατι ευρω και απο εκει.....ε αντε και γ..... γουιντ!παω στην βονταφον με το φοιτητικο και βαλε εκει που ξερεις τους διπλασιασμους.... :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts