Vasileios Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Mπορουμε να μεταφερουμε μοναδες απο εναν αριθμο q σε εναν αλλο αριθμο q? όχι δεν μπορούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 sms/λεπτά μπορούμε να μεταφέρουμε όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 sms/λεπτά μπορούμε να μεταφέρουμε όμως; ούτε. δεν νομίζω να γίνεται πουθενά αλλού αυτό Ο.ο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 πηρα κιου καρτα με την προσφορα με το zte. δεν ανανεωσα ποτε χρονο ομιλιας κ σημερα μου δωσε 60 λεπτα σε σταθερα κινητα. :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 ούτε. δεν νομίζω να γίνεται πουθενά αλλού αυτό Ο.ο στο wu μπορείς να στείλεις 60 λεπτα αν θυμάμαι καλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 πηρα κιου καρτα με την προσφορα με το zte. δεν ανανεωσα ποτε χρονο ομιλιας κ σημερα μου δωσε 60 λεπτα σε σταθερα κινητα. :D καταρχας ειχες ανανεώσει με 59€:p και ειναι μονο προς σταθερα? γιατί εμένα μου στέλνουν προς όλους 60' στο wu μπορείς να στείλεις 60 λεπτα αν θυμάμαι καλά ;)μονο αυτο,κι είναι για 2 μερες η ισχύς τους,οχι κανονική μεταφορά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδιά, θα γράφω ένα αρνητικό. Δήλωσα φορητότητα στην Q και η διαδικασία πήγε 1 εβδομάδα από δικό μας λάθος σε ένα νούμερο. ΑΛΛΑ....δεν γίνεται για αριθμό που είναι στην θεσσαλονίκη, ΟΛΕΣ τις αιτήσεις να της αναλαμβάνει κατάστημα που είναι στην Πάτρα!!! :blink: υ.γ online αίτηση φορητότητας. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδιά, θα γράφω ένα αρνητικό. Δήλωσα φορητότητα στην Q και η διαδικασία πήγε 1 εβδομάδα από δικό μας λάθος σε ένα νούμερο. ΑΛΛΑ....δεν γίνεται για αριθμό που είναι στην θεσσαλονίκη, ΟΛΕΣ τις αιτήσεις να της αναλαμβάνει κατάστημα που είναι στην Πάτρα!!! :blink: υ.γ online αίτηση φορητότητας. και συγκεκριμενα εχει σχεση και με το zougla.gr , δεν ειναι καταστημα wind, αντιπροσωπος τους ειναι. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καταρχας ειχες ανανεώσει με 59€:p και ειναι μονο προς σταθερα? εγραψα προς σταθερα κινητα. τεσπα εννοω ολους. :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εγραψα προς σταθερα κινητα. τεσπα εννοω ολους. :Dουπς, μονο το σταθερα πρόσεξα:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 α.. Και αμα παω απο κατάστημα θα κάνουν 2 εβδομάδες :lol: μεταφορά αριθμού Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 α.. Και αμα παω απο κατάστημα θα κάνουν 2 εβδομάδες :lol: μεταφορά αριθμού σημερα πήγα σε κατάστημα,για φορητότητα σε q. Δοθηκε ημερομηνία σε 3 μερες,για 2/8 δηλαδή,αλλα μου είπαν οτι οι αρχικές εταιριες γενικα για κάποιο άσχετο λόγο (και προκειμένου να αλλάξει ισως γνώμη ο πελάτης) μπορει να απορρίψουν την μεταφορά. Οπότε επαναπροωθουν τις φορητότητες και οι περισσότερες κάνουν μια εβδομάδα να γίνουν. και συγκεκριμενα εχει σχεση και με το zougla.gr , δεν ειναι καταστημα wind, αντιπροσωπος τους ειναι. τι σχέση εχει ο αντιπρόσωπος αυτός με την ζουγκλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 τι σχέση εχει ο αντιπρόσωπος αυτός με την ζουγκλα? η δική μου απορία παραμένει: Γιατί Πάτρα για αριθμούς από θεσσαλονίκη; :blink: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 η δική μου απορία παραμένει: Γιατί Πάτρα για αριθμούς από θεσσαλονίκη; :blink: Δεν εχει να κάνει προφανώς με την τοποθεσία. Ο συγκεκριμενος αντιπρόσωπος διεκπεραιώνει απ'οτι γράφεται εδω στο φόρουμ,όλες τις online αιτήσεις πανελλαδικά,είτε φορητότητες είτε παραγγελίες συσκευών κλπ.Το γιατί επιλέξαν κάποιον στην Πάτρα δεν ξέρω,ίσως αξιολόγησαν διάφορους ενδιαφερόμενους για την συγκεκριμένη εργασία και επέλεξαν αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Kαι για πoιό λόγο να μην κάνει ένας Θεσσαλονικιός την αίτηση σε ένα από τα άπειρα καταστήματα της Wind στη Θεσσαλονίκη; Για πoιό λόγο να μη δώσει μιά μικρή υποστήριξη στην τοπική του κοινωνία; Οταν ανοίξει ο ίδιος ένα καταστήμα θα περιμένει κάποιον από την...Πάτρα για να ψωνίσει; όταν κάνεις αίτηση Online δεν σου λέει κανείς ότι η αίτηση διεκεραιώνεται στην Πάτρα σε συνεργάτη...όταν θελήσεις να μάθεις πληροφορίες για την πρόοδο της αίτησης, τότε σου το λένε αυτό...και κακός κατ'εμέ που πάνε Πατρα..Περίμενα το ΠΟΛΥ να μου πουν Αθήνα, όχι ακόμα πιο μακρυά. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να κάνω, να πάμε σε κατάστημα wind...και να μην περιμένουμε τόσο πολύ,αλλά 3 μέρες λέει ότι κάνει η φορητότητα...μόνο που δεν στο λέει όταν το κάνει online σε τι φάση βρίσκεται, παρά μόνο αν πάρεις τηλ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δηλαδή αυτή η απόδειξη που γράφει "Ηλεκτρονικά είδη 0.01€" είναι η εγγύηση; Και αν πάθει κάτι το samsung galaxy pocket (της τελευταίας προσφοράς των 59€), που πάω για να μου το διορθώσουν/αλλάξουν; Και πως είμαι σίγουρος ότι θα δεχτούν την συγκεκριμένη απόδειξη και δεν θα μου λένε άλλα αντί άλλων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δηλαδή αυτή η απόδειξη που γράφει "Ηλεκτρονικά είδη 0.01€" είναι η εγγύηση; Και αν πάθει κάτι το samsung galaxy pocket (της τελευταίας προσφοράς των 59€), που πάω για να μου το διορθώσουν/αλλάξουν; Και πως είμαι σίγουρος ότι θα δεχτούν την συγκεκριμένη απόδειξη και δεν θα μου λένε άλλα αντί άλλων; Αν γράφει το μοντέλο και το IMEI τότε η απόδειξη είναι και αποδεικτικό εγγύησης. Αν δεν τα αναγράφει αυτά έχεις πρόβλημα, πας από εκεί που στο έδωσαν και ζητάς να σου δώσουν χαρτί αγοράς με το IMEI της συσκευής. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Τελικά αυτή η απόδειξη είχε κολλημένο ένα χαρτάκι με το IMEI και την σφραγίδα του καταστήματος (από πίσω και δεν το είχα δει:p ) και μου επιβεβαίωσε και η εξυπηρέτηση πελατών Q ότι ισχύει κανονικά ως εγγύηση, εφόσον περάστηκε το συγκεκριμένο IMEI στο σύστημά τους, σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 έως 30/9 τα 500ΜΒ του ίντερνετ με 5€ :D http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 έως 30/9 τα 500ΜΒ του ίντερνετ με 5€ :D http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/600MB, με online ενεργοποίηση;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Kαι για πoιό λόγο να μην κάνει ένας Θεσσαλονικιός την αίτηση σε ένα από τα άπειρα καταστήματα της Wind στη Θεσσαλονίκη; Για πoιό λόγο να μη δώσει μιά μικρή υποστήριξη στην τοπική του κοινωνία; Οταν ανοίξει ο ίδιος ένα καταστήμα θα περιμένει κάποιον από την...Πάτρα για να ψωνίσει; Να είχαμε και σωστά καταστήματα θα έλεγα κάτι αλλά ... 600MB, με online ενεργοποίηση;) cool!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταφορά σε qε ανανέωση πέντε ευρώ έδωσε 350mb Internet ,50 μηνύματα σε όλους. Είχα την εντύπωση ότι θα έδινε και πιο πολύ χρόνο αλλά το πήγαν στο online μάλλον Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Γεια σας! Πριν από ένα μήνα πήρα q. Με την ενεργοποίηση της sim μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε πως έχω δώρο 300ΜΒ τον μήνα για τρεις μήνες. Πράγματι πήρα τα πρώτα 300ΜΒ που έληξαν 31/8. Εστειλα σήμερα μήνυμα στο 1210 για να δω αν εχω εκ νέου τα ΜΒ και μου λέει "δεν έχεις δωρεάν υπόλοιπο". Σας εχει συμβει κ εσας; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Γεια σας! Πριν από ένα μήνα πήρα q. Με την ενεργοποίηση της sim μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε πως έχω δώρο 300ΜΒ τον μήνα για τρεις μήνες. Πράγματι πήρα τα πρώτα 300ΜΒ που έληξαν 31/8. Εστειλα σήμερα μήνυμα στο 1210 για να δω αν εχω εκ νέου τα ΜΒ και μου λέει "δεν έχεις δωρεάν υπόλοιπο". Σας εχει συμβει κ εσας; Μάλλον το υπόλοιποι το ακούς από αλλού.Γραψου στο my q να δεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 http://www.wind.com.gr/gr/q/doro-smartphone-apo-tin-q http://www.wind.com.gr/files/1/Home_page_banners/block-images/WIND_Mid_banner_Motorola_Fire.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts