gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μολις μου ρθε sms για διπλασιασμό κάρτας αν βάλω 5€. με αναέωση των 10€ δεν ισχύει ο διπλασιασμός; φυσικά και ισχύει, με οτιδήποτε από 5€ μέχρι 50€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 τελεια! 10αρα θα βάλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 τελεια! 10αρα θα βάλω! βάλε 50 να χεις κάρτα για 2 χρόνια:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ειχα ενεργοποιημενο το mobile internet 60MB και Μολις μου ηρθε σε sms οτι εχω 350ΜΒ για 2μηνες!!! πολυ καλο γλυτωνο 2 3ευρα τους επομενους δυο μηνες γιατ τα 6ο μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 βάλε 50 να χεις κάρτα για 2 χρόνια:p μόλις γύρισα από κατάστημα wind. με ενημέρωσε η κοπέλα ότι ισχύει μόνο για 5€ ανανέωση ο διπλασιασμός:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 όχι, προβληματίστηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ενδιαφέρομαι για τα 3 ευρω που λενε κ εχεις 60 λεπτα προς ολους... πως γινετε? Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ενδιαφέρομαι για τα 3 ευρω που λενε κ εχεις 60 λεπτα προς ολους... πως γινετε? Με δωρεάν κλήση στο 12200. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ...κι εσύ πείστηκες επειδή το είπε η κοπέλα του καταστήματος;;; :blink: Οι περισσότερες έπιασαν δουλειά εκεί επειδή δεν μπόρεσαν να μπούν σε σχολή για να γίνουν κομμώτριες!!! :lol: χααχχαχα... μια χαρα και με παραπάνω ευρώ γίνεται ο διπλασιασμος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 βρε παιδιά,χαζή ερώτηση το ξέρω,αλλά που στέλνουμε και τι εντολή για τις ρυθμίσεις internet της q?? καινούρια στην q....:sorry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ναι,πάλι καλα...το μόνο πιυ μένει είναι να δώσει κ φθηνό πακέτο ίντερνετ! αμα κανει και αυτο... να δωσει και τα 60 mb με 1 ευρω...θαναι τρελα..θα τον παω για βασικο αριθμο στανταρ:) καλα εδω διαβαζω για διπλασιασμο στειλανε σε αλλους..εμενα μου στειλαν ρητα για 5 ευρω...μα καλα δεν κουραζονται να βγαζουν για καιε ενα αριθμο ρε παιδι μου και απο μια προσφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ..καλα εδω διαβαζω για διπλασιασμο στειλανε σε αλλους..εμενα μου στειλαν ρητα για 5 ευρω...μα καλα δεν κουραζονται να βγαζουν για καιε ενα αριθμο ρε παιδι μου και απο μια προσφορα... ειναι για όλους από 5€ ή όσο λεει, και πάνω, και διπλασιάζει ΟΣΑ βάλεις βρε παιδιά,χαζή ερώτηση το ξέρω,αλλά που στέλνουμε και τι εντολή για τις ρυθμίσεις internet της q?? καινούρια στην q....:sorry: σιγα την χαζή ερώτηση:p κενό στο 19234 στέλνεις:) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 έστειλα και δεν ήρθε τίποτα.. το είχα βρει σαν απάντηση σε ένα παλιό θέμα εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Στο δικό μου κατάστημα λέγανε μπροστά μου ότι 5 μόνο διπλασιάζετε και όταν τους την είπα μου είπανε σιγανά στο αυτί "έχουμε εντολή να λέμε για 5" Προφανώς δεν ενδιαφέρονται να σου διπλασιάζουν 50 . Όμως είναι δοκιμασμένο , οποιοδήποτε ποσό πάνω από 5 ευρώ διπλασιάζετε αν σου έχρί έρθει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 έστειλα και δεν ήρθε τίποτα.. το είχα βρει σαν απάντηση σε ένα παλιό θέμα εδώ. κατι κανεις λάθος..μολις το δοκίμασα και κατευθείαν μου ρθε μήνυμα που λεει σύντομα θα λαβω τις ρυθμισεις και μετα από 1-2 λεπτά ήρθαν κι αυτες Στο δικό μου κατάστημα λέγανε μπροστά μου ότι 5 μόνο διπλασιάζετε και όταν τους την είπα μου είπανε σιγανά στο αυτί "έχουμε εντολή να λέμε για 5" Προφανώς δεν ενδιαφέρονται να σου διπλασιάζουν 50 . Όμως είναι δοκιμασμένο , οποιοδήποτε ποσό πάνω από 5 ευρώ διπλασιάζετε αν σου έχρί έρθει μήνυμα.είναι τραγικοί..:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ξαναέστειλα και πάλι δεν ήρθε τίποτα. δοκίμασα να κάνω και νέο apn,το αποθήκευσα αλλά πάλι τίποτα. ουφ! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ξαναέστειλα και πάλι δεν ήρθε τίποτα. δοκίμασα να κάνω και νέο apn,το αποθήκευσα αλλά πάλι τίποτα. ουφ! περίεργο Ο.ο δοκιμασε να βαλεις τις ρυθμίσεις μονη σου..δηλαδή το apn: myq Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 περίεργο Ο.ο δοκιμασε να βαλεις τις ρυθμίσεις μονη σου..δηλαδή το apn: myq +περιαγωγή ενεργή Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ναι,πάλι καλα...το μόνο πιυ μένει είναι να δώσει κ φθηνό πακέτο ίντερνετ! Ψιλοσερνεται πάντως σημερα που το δοκιμάζω...:/ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 +περιαγωγή ενεργή ουπς! αυτο ηταν! ευχαριστωωω! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) ναι,πάλι καλα...το μόνο πιυ μένει είναι να δώσει κ φθηνό πακέτο ίντερνετ! Ψιλοσερνεται πάντως σημερα που το δοκιμάζω...:/ εγώ σήμερα είδα τέλεια ταχύτητα για ελληνικό mobile ιντερνετ και μια σούπερ ταχύτητα upload που ζηλεύουν οι κλασσικες adsl γραμμες:p και δεν έχω καν φουλ σήμα 3G. και νομίζω το πακέτο με 120ΜΒ/3€ ισχύει ακόμα έτσι? και 500ΜΒ/5€, άρα έχει καλα φθηνά πακέτα ιντερνετ Edited June 8, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγώ σήμερα είδα τέλεια ταχύτητα για ελληνικό mobile ιντερνετ και μια σούπερ ταχύτητα upload που ζηλεύουν οι κλασσικες adsl γραμμες:p και δεν έχω καν φουλ σήμα 3G. και νομίζω το πακέτο με 120ΜΒ/3€ ισχύει ακόμα έτσι? και 500ΜΒ/5€, άρα έχει καλα φθηνά πακέτα ιντερνετ οντως πολύ καλή ταχυτητα. Από ότι καταλαβα είχες μισές παυλες 3g ; ή όχι ; φαντάσου να είχες και περισσότερες να δεις πως θα ήτανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Εβαλα πακέτο και λειτουργεί το πρώτο τρίλεπτο η χρέωση και μετά κανονικά -ως συνήθως. Ενώ χρησιμοποιώ πολύ καιρό τα συγκεκριμένα πακέτα, για πρώτη φορά μετά το πρώτο τρίλεπτο με "κόβει" και αναγκάζομαι να ξανακαλέσω, όπου φτου κι απ' την αρχή! Εχει συμβεί και σ' άλλον ή εμένα μου 'τυχε δυσλειτουργία; :confused: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ο διπλασιασμός για πάντα ισχύει ή για 1 μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ο διπλασιασμός για πάντα ισχύει ή για 1 μήνα;για πάντα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts