Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Και η φρογκ συνεχιζει να παραμενει η πιο δυνατη καρτοκινητη....

Ναι, ισχύει. Ωστόσο, φοβάμαι μήπως όταν καταργηθεί η Q, ελλείψει ανταγωνισμού, πάρει μαζί της και το βάτραχο στον "τάφο" της. Θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα. Μόνο γι' αυτόν τον λόγο ανησυχώ. Κατά τα άλλα, με αφήνει παγερά αδιάφορο αν η Q -έτσι όπως την έχει καταντήσει η Nova- θα καταργηθεί ή όχι. Θέλω να πιστεύω όμως, ότι επειδή το Frog απευθύνεται κυρίως σε μετανάστες -πράγμα που δεν συμβαίνει με την Q-, δεν θα την καταργήσει η Cosmote, προκειμένου να μη χάσει ένα ολόκληρο target group. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, να κόψει (το Frog) τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και να ακολουθήσει το Taza και όλες τις υπόλοιπες ελληνικές καρτοκινητές.

7 minutes ago, cu2goup said:

Στο μεταξύ είχα πάει τον Αύγουστο στο CU με αυτή την προσφορά και αγχωνόμουν τι θα κάνω όταν τελειώσει αλλά αυτό δεν το περίμενα!!!

Αν μας κάθεται ποτέ η μία και πότε η άλλη να πηγαινοερχόμαστε και να έχουμε τα πάντα απεριόριστα με 13€, θα είναι πολύ καλά.

Αυτό είναι το καλό της καρτοκινητής, παμε οπου θέλουμε χωρίς να μας κρατάει τίποτα. Βασικά ανάμεσα σε βονταφον κ κοσμοτέ θα πηγαίνει ο κόσμος, αφου η νοβα απαξιεί...

3 minutes ago, Mad_Scientist said:

Ναι, ισχύει. Ωστόσο, φοβάμαι μήπως όταν καταργηθεί η Q, ελλείψει ανταγωνισμού, πάρει μαζί της και το βάτραχο στον "τάφο" της. Θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα. Μόνο γι' αυτόν τον λόγο ανησυχώ. Κατά τα άλλα, με αφήνει παγερά αδιάφορο αν η Q -έτσι όπως την έχει καταντήσει η Nova- θα καταργηθεί ή όχι. Θέλω να πιστεύω όμως, ότι επειδή το Frog απευθύνεται κυρίως σε μετανάστες -πράγμα που δεν συμβαίνει με την Q-, δεν θα την καταργήσει η Cosmote, προκειμένου να μη χάσει ένα ολόκληρο target group. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, να κόψει (το Frog) τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και να ακολουθήσει το Taza και όλες τις υπόλοιπες ελληνικές καρτοκινητές.

Εγω βλέπω οτι το φρογκ ακολουθεί τη δική του γραμμή, εντελώς διαφορετική απο της Q.

Καλό για εμάς που βγάζουν τα απεριόριστα αλλά να έχουμε κάλυψη σε όλες. Είχα κάνει στη vf και όλα ήταν καλά αλλά μέσα στο σπίτι έβλεπα Εdge.

Καλό όμως είναι και για αυτούς να αλλάζουμε ώστε να μη συσσωρεύεται χρήμα. 

1 hour ago, Mad_Scientist said:

Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου φίλε μου, αλλά λίγη ψυχραιμία, όχι απαισιοδοξία. Πολλές εικασίες κάνεις. Ας είμαστε λίγο αισιοδοξοι και ας κουνάμε και εμείς τα χέρια μας, δηλαδή να μην δεσμευομαστε σε συμβόλαια και όλο και κάποιο καρτοκινητό θα βγάζει προσφορές στις γιορτές και τα καλοκαίρια. Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι λειτουργεί ο ανταγωνισμός στην καρτοκινητή τηλεφωνία παρότι υπάρχει ολιγοπωλειο 3 μόνο εταιρειων.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Και η φρογκ συνεχιζει να παραμενει η πιο δυνατη καρτοκινητη....

Γιατί πότε ήταν και συνεχίζει;

6 minutes ago, sou_d said:

Γιατί πότε ήταν και συνεχίζει;

Έχει λίγο καιρό τώρα. Μετά το πέρας του διαγωνισμού του CU.. 😂😂😂

20 minutes ago, cu2goup said:

Έχει λίγο καιρό τώρα. Μετά το πέρας του διαγωνισμού του CU.. 😂😂😂

Πρέπει στις αντιδράσεις να προστεθεί και το 😝

5 ώρες πριν, hercoulis said:

Καλό για εμάς που βγάζουν τα απεριόριστα αλλά να έχουμε κάλυψη σε όλες. Είχα κάνει στη vf και όλα ήταν καλά αλλά μέσα στο σπίτι έβλεπα Εdge.

Καλό όμως είναι και για αυτούς να αλλάζουμε ώστε να μη συσσωρεύεται χρήμα. 

Πάλι καλά, σε μένα μέσα στο σπίτι η cote ούτε Εdge... 😞

8 ώρες πριν, Bas said:

Πάλι καλά, σε μένα μέσα στο σπίτι η cote ούτε Εdge... 😞

Σε όλη τη περιοχή έτσι; σε ποια αν επιτρέπεται;

Το γρηγορότερο δίκτυο κινητής θα μπορούσε να δώσει κάλυψη και στις πιο απομακροσμένες περιοχές ακόμα και χωρίς να χει δίκτυο νέας γενιάς, ισα ίσα να λειτουργεί και να κάνει τη δουλειά ο κόσμος.

13 ώρες πριν, opmgls said:

Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου φίλε μου, αλλά λίγη ψυχραιμία, όχι απαισιοδοξία. Πολλές εικασίες κάνεις. Ας είμαστε λίγο αισιοδοξοι και ας κουνάμε και εμείς τα χέρια μας, δηλαδή να μην δεσμευομαστε σε συμβόλαια και όλο και κάποιο καρτοκινητό θα βγάζει προσφορές στις γιορτές και τα καλοκαίρια. Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι λειτουργεί ο ανταγωνισμός στην καρτοκινητή τηλεφωνία παρότι υπάρχει ολιγοπωλειο 3 μόνο εταιρειων.

Φίλε μου, ορθός ο συλλογισμός σου. Ωστόσο, το "να μη δεσμευόμαστε σε συμβόλαια", δεν είναι -δυστυχώς- για όλους μας πάντα εφικτό. Ιδιαίτερα για όσους -και εμού συμπεριλαμβανομένου- χρειαζόμαστε κάθε μήνα απεριόριστα δεδομένα, ενώ δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε εταιρείες -λόγω σήματος και ταχυτήτων-, όσο η καρτοκινητή -σε όλες τις εταιρείες- αρνείται να δώσει "μόνιμο" πακέτο με απεριόριστα δεδομένα σε πλήρη ταχύτητα (χωρίς "κόφτη"), τα συμβόλαια θα κάνουν πάρτυ. Κι' εγώ, What's Up είχα όλα μου τα χρόνια, μαζί με Frog/Q (εναλλασσόμενα, ως δεύτερη SIM), αλλά όταν -φέτος τον Απρίλιο- χρειάστηκα απεριόριστα δεδομένα, αναγκάστηκα να μετατρέψω το What's Up σε Cosmote Neo, το οποίο όμως μου κόστιζε 33€ το μήνα. Έτσι, όταν -τώρα, το Δεκέμβριο- μου πρόσφερε η Cosmote συμβόλαιο σε τιμή χαμηλότερη από αυτά που πλήρωνα έως τώρα, το δέχτηκα, διότι δεν είχα άλλη επιλογή. Επίσης, δεν είναι ολιγοπώλιο τριών εταιρειών, αλλά δύο εταιρειών. Η Nova έχει προ πολλού παραιτηθεί από τον ανταγωνισμό. Ως και στα συμβόλαια έβαλε "κόφτη" στα 300GB! Επίσης, η Vodafone έχει ορισμένες φορές αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά (βλέπε Liquid), ενώ έχει -και αυτή- βάλει "κόφτη" στα απεριόριστα data της καρτοκινητής (στα 300GB). Επομένως, η καλύτερη και συμφερότερη -για εμένα- λύση για απεριόριστα δεδομένα με καλές, σταθερές (χωρίς διακυμάνσεις) ταχύτητες και χωρίς "κόφτη" σε όλα της τα προγράμματα (συμβολαίου και καρτοκινητής), είναι μόνο η Cosmote.

Παρεμπιπτόντως, μία και είμαστε στο νήμα της Q, σήμερα "πέθανε" ο Q αριθμός μου, τον οποίο διατηρούσα από τον Ιούνιο του 2017. Η τελευταία ανανέωση του χρόνου ομιλίας, είχε γίνει στις 17 Νοεμβρίου 2023. Το νούμερο (υποτίθεται ότι) ήταν "προνομιακό", αν και το "προνομιακό" πακέτο, έδινε λιγότερα και σε ακριβότερη τιμή σε σχέση με τα απλά πακέτα. Τέλος πάντων, τέλος η Q για εμένα, οριστικά.

13 ώρες πριν, elkons said:

Σε όλη τη περιοχή έτσι; σε ποια αν επιτρέπεται;

Το γρηγορότερο δίκτυο κινητής θα μπορούσε να δώσει κάλυψη και στις πιο απομακροσμένες περιοχές ακόμα και χωρίς να χει δίκτυο νέας γενιάς, ισα ίσα να λειτουργεί και να κάνει τη δουλειά ο κόσμος.

Σε κεντρική (πυκνοκατοικημένη) περιοχή)

</end off-topic>