bbbb Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 14 ώρες πριν, gpapas640 said: Σωστό, αλλά να μην ξεχνάμε και τη χρέωση ανα δευτερόλεπτο που δεν ισχύει στο φρογκ. Ωστόσο απορώ σε τι ακριβώς κοινό κάνει άνοιγμα η Q με το συγκεκριμένο πακέτο. Είναι φανερό πάντως ότι γίνεται κίνηση μετάβασης προς την κατηγορία "ακριβή καρτοκινητη" που είναι ελάχιστα φθηνότερη από τις άλλες. Δηλαδή: 8,5€ πακέτο αντί για 10€, και 11,2€ αντί για 12€. Συμφωνώ για την χρέωση ανά 1" αλλά πρακτικά με την δυσκολία με την οποία απενεργοποιείται το q fee πάμε για 15€ κάρτα. Οπότε βγαίνει και ακριβότερα απο τις "μεγάλες" καρτοκινητές Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 Υποτίθεται ότι η κιου ήταν για οικονομία και όσο περναει ο καιρός ακριβαινουν τα πακετα της... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 οικονομία γι αυτούς 😁 1 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 7 ώρες πριν, eirrr said: την 6ευρη καρτα την διπλασιασε και αυτη? την 6ευρη καρτα την διπλασιασε και αυτη? Οχι, εκεινη δεν διπλασιαστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 4 ώρες πριν, bbbb said: Συμφωνώ για την χρέωση ανά 1" αλλά πρακτικά με την δυσκολία με την οποία απενεργοποιείται το q fee πάμε για 15€ κάρτα. Οπότε βγαίνει και ακριβότερα απο τις "μεγάλες" καρτοκινητές Τι εννοείς "δυσκολία"? Μια φόρμα επικοινωνίας στέλνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 (edited) 6 minutes ago, gpapas640 said: Τι εννοείς "δυσκολία"? Μια φόρμα επικοινωνίας στέλνεις. Kαλά σου βγάζουν λίγο την πίστη. Τουλάχιστον σε εμένα το έκαναν. Και στον πατέρα μου τελικά δεν το απανεργοποίησαν ενώ στο chat είχε πει ότι το καταχώρησε. Εχε χάρη που τελικά βολεύει αυτά τα λεπτά που του δίνουν γιατί δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αλλιώς θα έπεφτε ΤΟ μπινελίκι με τους ερασιτέχνες. Edited January 26, 2022 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 Η μόνη λυση να αποφύγουμε το κιου φι ειναι η 6ευρη-9ευρη ανανέωση όταν έχει ενεργό καουνταουν. Ξέρει κανείς εάν στα καταστήματα πουλανε νεα νουμερα κιου που να αρχίζουν από 693 και όχι από 699; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Δεν εχω δει ποτε νεο νουμερο κιου απο 693. Αυτα ειναι γουιντ. Αν θελεις τετοιο παρε f2go και γυρνα το σε κιου.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 1 hour ago, nininikos said: Δεν εχω δει ποτε νεο νουμερο κιου απο 693. Αυτα ειναι γουιντ. Αν θελεις τετοιο παρε f2go και γυρνα το σε κιου. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Σωστή σκέψη. Άραγε θα το δεχτούν "στα καπάκια"; Προβλέπω τρελή "εμπλοκή"... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Και δεν το κανεις μετα απο 2-3 μέρες;Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Ξέχασα ότι δεν είχα data και με χρέωσε 2€. Αν τους το πω το ακυρώνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 2 minutes ago, adi32 said: Ξέχασα ότι δεν είχα data και με χρέωσε 2€. Αν τους το πω το ακυρώνουν? Θέλει αγώνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 4 ώρες πριν, adi32 said: Ξέχασα ότι δεν είχα data και με χρέωσε 2€. Αν τους το πω το ακυρώνουν? Δεν αξίζει. Μάθημα για το μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 4 ώρες πριν, adi32 said: Ξέχασα ότι δεν είχα data και με χρέωσε 2€. Αν τους το πω το ακυρώνουν? στο "chat" μπινελίκια (με το γάντι, όχι βρισιές) και απειλές ότι θα φύγεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Μου είπαν με λίγα λόγια ας πρόσεχα. Τέλος πάντων είχα μέσα αρκετό πόσο δεν πειράζει. Αλλά κάτι έγινε και μου παρατειναν τη λήξη των χρημάτων κατά ένα μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 τα data που δινουν στο countdown σημερα ειναι 15 μερες η μηνα?Δεν γραφει παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Αφου γράφει. 30 ημέρες Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Αφου γράφει. 30 ημέρες Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkγια καποιο λογο δεν μου το εδειχνε πριν,τωρα το βλεπω,οκ.Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 17 ώρες πριν, adi32 said: Μου είπαν με λίγα λόγια ας πρόσεχα. Τέλος πάντων είχα μέσα αρκετό πόσο δεν πειράζει. Αλλά κάτι έγινε και μου παρατειναν τη λήξη των χρημάτων κατά ένα μήνα Ενεργοποιήσες πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 7 ώρες πριν, azuli said: 8 ώρες πριν, tolisfar said: Αφου γράφει. 30 ημέρες Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για καποιο λογο δεν μου το εδειχνε πριν,τωρα το βλεπω,οκ.Thanks Πιάνουν και ΣΚ που είναι ασυνήθιστο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Πιάνουν και ΣΚ που είναι ασυνήθιστο. Και η 6ευρη ανανέωση. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Ενεργοποιήσες πακέτο; ναι πηρα μια απο τις προσφορες που ειχα Παιζει ρολο αυτο? Τα λεφτα δε ληγουν ετσι κι αλλιως στους 2 μηνες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 παιζει ρολο. Το μεγαλύτερο μέρος των πακέτων και ειδικά των προσφορών, δινουν παράταση για ενα μήνα και στο υπολοιπο, ωστε συμπίπτει με τη λήξη του πακέτου, εφοσον βεβαια η ημερομηνια ληξης του πακετου είναι μεταγενεστερη της τρεχουσας λήξης των χρημάτων, κατι που εγινε σε σενα. Η ανανεωση χρονου ομιλίας είναι αυτη που δινει 2μηνη παραταση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 10 ώρες πριν, kmpatra said: παιζει ρολο. Το μεγαλύτερο μέρος των πακέτων και ειδικά των προσφορών, δινουν παράταση για ενα μήνα και στο υπολοιπο, ωστε συμπίπτει με τη λήξη του πακέτου, εφοσον βεβαια η ημερομηνια ληξης του πακετου είναι μεταγενεστερη της τρεχουσας λήξης των χρημάτων, κατι που εγινε σε σενα. Η ανανεωση χρονου ομιλίας είναι αυτη που δινει 2μηνη παραταση. Αυτο ειναι πολυ καλο Αν εχεις μαζεμενα λεφτα μεσα παιρνεις προσφορες χωρις να βαζεις άλλα καθε δυο μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 3 ώρες πριν, adi32 said: Αυτο ειναι πολυ καλο Αν εχεις μαζεμενα λεφτα μεσα παιρνεις προσφορες χωρις να βαζεις άλλα καθε δυο μηνες Ακριβώς. Βέβαια ισχύει ανεπίσημα, που σημαίνει ότι θεωρητικά αύριο το πρωί η Q αν θέλει το σταματάει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts