Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, VIPdriver said:

Από τη στιγμή που εμφανίζεται έτοιμη ειδική ανανέωση, εγώ θα το έκανα μέσω της εφαρμογής. 

Εσύ μερικά ποστ πιο πάνω δεν μου έκανες καρδούλα που είπα να προτιμήσει τον συνεργάτη;;

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

55 minutes ago, cu2goup said:

Εσύ μερικά ποστ πιο πάνω δεν μου έκανες καρδούλα που είπα να προτιμήσει τον συνεργάτη;;

Δεν θυμάμαι. Εάν του ήρθε το ετήσιο στην εφαρμογή, γιατί να μην το κάνει από εκεί;

25 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν θυμάμαι. Εάν του ήρθε το ετήσιο στην εφαρμογή, γιατί να μην το κάνει από εκεί;

Για να πάρει και κάποια χρήματα κι ο συνεργάτης.. ουσιαστικά αυτοί κάνανε τη δουλειά και η Nova κοιτάει να τους πετάξει έξω.

Edited by cu2goup

20 minutes ago, cu2goup said:

Για να πάρει και κάποια χρήματα κι ο συνεργάτης.. ουσιαστικά αυτοί κάνανε τη δουλειά και η Nova κοιτάει να τους πετάξει έξω.

Οκ, συμφωνώ. Εαν όμως παει στον συνεργάτη, βάλει 99€ και δεν μπει το ετήσιο; Φοβάμαι ότι η ενεργοποίηση ίσως να είναι εφικτή με συγκεκριμένη διαδικασία (ονλαιν ανανέωση 99€).

Edited by VIPdriver

2 minutes ago, VIPdriver said:

Οκ, συμφωνώ. Εσύ όμως παει στον συνεργάτη, βάλει 99€ και δεν μπει το ετήσιο; Φοβάμαι ότι η ενεργοποίηση ίσως να είναι εφικτή με συγκεκριμένη διαδικασία (ονλαιν ανανέωση 99€).

Αν και τη σκότωσες τη γλώσσα, μάλλον κατάλαβα πως φοβάσαι ότι θα δώσεις τα λεφτά και δεν θα σου κάνουν το πακέτο;;

Τη σκιά σου τη φοβάσαι ή όχι ακόμα;;

Edited by cu2goup

1 minute ago, cu2goup said:

Αν και τη σκότωσες τη γλώσσα, μάλλον κατάλαβα πως φοβάσαι ότι θα δώσεις τα λεφτά και δεν θα σου κάνουν το πακέτο;;

Τη σκιά σου τη φοβάσαι ή όχι ακόμα;;

Καμμιά σχέση. Εσυ δηλαδή μία δουλειά που μπορείς να κάνεις ονλαιν θα επιλέξεις να τρέχεις στα καταστήματα; 

Μήπως φοβάσαι τις εφαρμογές;

Just now, VIPdriver said:

Καμμιά σχέση. Εσυ δηλαδή μία δουλειά που μπορείς να κάνεις ονλαιν θα επιλέξεις να τρέχεις στα καταστήματα; 

Δεν τρέχεις στο κατάστημα.. μεταφέρεις το ποσό online. Εξήγησα τον λόγο και υποτίθεται τον κατάλαβες. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε πολύ.

Just now, cu2goup said:

Δεν τρέχεις στο κατάστημα.. μεταφέρεις το ποσό online. Εξήγησα τον λόγο και υποτίθεται τον κατάλαβες. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε πολύ.

Εγώ κατάλαβα. Εσυ δεν καταλαβες... 

Υπάρχει περιπτωση να μπορεί να ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟ απο την εφαρμογή. 

Just now, VIPdriver said:

Εγώ κατάλαβα. Εσυ δεν καταλαβες... 

Υπάρχει περιπτωση να μπορεί να ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟ απο την εφαρμογή. 

Άλλο αυτό ρε αδερφέ.. μιλάμε καθαρά για την περίπτωση που έχεις επιλογή ανάμεσα στην εφαρμογή αλλά και τη μεταφορά του ίδιου ποσού σε συνεργάτη.

Και λέω πως καλά είναι να στηρίξουμε τον συνεργάτη. 

Άλλο αυτό ρε αδερφέ.. μιλάμε καθαρά για την περίπτωση που έχεις επιλογή ανάμεσα στην εφαρμογή αλλά και τη μεταφορά του ίδιου ποσού σε συνεργάτη.

Και λέω πως καλά είναι να στηρίξουμε τον συνεργάτη. 

Ο συνεργάτης το ξεκίνησε επειδή η νοβα του είπε, δεν το έκανε μόνος του. Και βασικά έγινε ως απάντηση στο απόλυτο ετήσιο του Φρογκ (μην ξεχνιόμαστε). Και τελευταία ακολουθησε και η βονταφονάρα.

ΥΓ: εντωμεταξύ ακόμα να επικοινωνήσει η βονταφονάρα για τα αυτοκόλλητα που εφτιαξε από την δική μου ατάκα... 

7 minutes ago, VIPdriver said:

Ο συνεργάτης το ξεκίνησε επειδή η νοβα του είπε, δεν το έκανε μόνος του. Και βασικά έγινε ως απάντηση στο απόλυτο ετήσιο του Φρογκ (μην ξεχνιόμαστε). Και τελευταία ακολουθησε και η βονταφονάρα.

Σου εύχομαι να μην βρεθείς σε ανάλογη θέση ποτέ. Μόνο τότε θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σου εύχομαι να μην βρεθείς σε ανάλογη θέση ποτέ. Μόνο τότε θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σε ποιά θέση αναφέρεσαι;

12 minutes ago, VIPdriver said:

Αυτό που θέλει να πει ο φίλος είναι ότι καλό είναι προτιμάμε εναλλακτικές διαδρομές προς τον ίδιο προορισμο, διότι αν όλοι επιλέξουν την ανανέωση του ετήσιου μέσω του app για την ευκολία τους, τότε δίνουν στη νοβα το μήνυμα "οι συνεργάτες δεν είναι τόσο απαραίτητοι πλέον για να κρατήσουν την πελατεια". Οπότε μπορεί να θεωρήσει ότι πχ από τους 100 συνεργάτες της, θα κρατήσει μόνο τους 50 και του χρόνου μπορεί να μη σου δώσει εσένα καν το ετήσιο από το app ενώ παράλληλα ο συνεργάτης που σε έβαλε από την αρχή στο ετήσιο θα έχει πεταχτεί από τη νοβα έξω ως "μη απαραίτητος πλέον". Με λίγα λόγια δε θα έχεις πλέον μέσον για να παρεις ξανά το ετήσιο. Αν το καταλαβαίνω καλά δηλαδή.

Edited by gpapas640

6 minutes ago, gpapas640 said:

Αυτό που θέλει να πει ο φίλος είναι ότι καλό είναι προτιμάμε εναλλακτικές διαδρομές προς τον ίδιο προορισμο, διότι αν όλοι επιλέξουν την ανανέωση του ετήσιου μέσω του app για την ευκολία τους, τότε δίνουν στη νοβα το μήνυμα "οι συνεργάτες δεν είναι τόσο απαραίτητοι πλέον για να κρατήσουν την πελατεια". Οπότε μπορεί να θεωρήσει ότι πχ από τους 100 συνεργάτες της, θα κρατήσει μόνο τους 50 και του χρόνου μπορεί να μη σου δώσει εσένα καν το ετήσιο από το app ενώ παράλληλα ο συνεργάτης που σε έβαλε από την αρχή στο ετήσιο θα έχει πεταχτεί από τη νοβα έξω ως "μη απαραίτητος πλέον". Με λίγα λόγια δε θα έχεις πλέον μέσον για να παρεις ξανά το ετήσιο. Αν το καταλαβαίνω καλά δηλαδή.

Ωραια, εαν όμως η νοβα αποφασισε να το δινει ετσι, τι να κάνουμε; Δηλαδή εαν στη θεση της νοβα ηταν ο @cu2goup θα προτιμουσε να πληρωνει 5 ευρω ανα γραμμη ανα συνεργατη, ή να γλιτώσει αυτό το κόστος; Οταν βαζει βενζινη, παει στον ακριβοτερο ή φθηνότερο; Εαν το ΑΙ του γλιτωσει εναν υπαλληλο, θα συνεχισει να τον πληρωνει; ή μηπως νομιζει οτι το αφεντικό του θα προτιμησει να τον πληρωνει εαν βρει οικονομικοτερη λυση; Ολοι αναλώσιμοι είμαστε. Ειδικά στην Ελλαδα (οπου ο θανατος σου η ζωη μου) δυστυχως ζούμε στο νομο της ζουγκλας...

ΥΓ: και επειδη ο cu2goup δεν με γνωριζει, εχω ζησει και ζω πολλες φορες την μουφα της δηθεν αλληλεγγύης. 

29 minutes ago, VIPdriver said:

Ωραια, εαν όμως η νοβα αποφασισε να το δινει ετσι, τι να κάνουμε; Δηλαδή εαν στη θεση της νοβα ηταν ο @cu2goup θα προτιμουσε να πληρωνει 5 ευρω ανα γραμμη ανα συνεργατη, ή να γλιτώσει αυτό το κόστος; Οταν βαζει βενζινη, παει στον ακριβοτερο ή φθηνότερο; Εαν το ΑΙ του γλιτωσει εναν υπαλληλο, θα συνεχισει να τον πληρωνει; ή μηπως νομιζει οτι το αφεντικό του θα προτιμησει να τον πληρωνει εαν βρει οικονομικοτερη λυση; Ολοι αναλώσιμοι είμαστε. Ειδικά στην Ελλαδα (οπου ο θανατος σου η ζωη μου) δυστυχως ζούμε στο νομο της ζουγκλας...

ΥΓ: και επειδη ο cu2goup δεν με γνωριζει, εχω ζησει και ζω πολλες φορες την μουφα της δηθεν αλληλεγγύης. 

Εσύ τώρα είσαι με τη μεριά του συνεργάτη ή με τη μεριά της Nova;

Εσύ θα δώσεις 99€ και θα πάρεις τις ίδιες παροχές.

Σε πειράζει που θα χάσει η Nova κάποια λίγα € που θα πάρει ο συνεργάτης;

49 minutes ago, gpapas640 said:

Μια χαρά τα λες.. πάνω κάτω τα ίδια λέμε..

34 minutes ago, VIPdriver said:

Προφανώς δύσκολα θα προσφέρεις αλληλεγγύη αν δεν έχεις.λαβει και ποτέ..

Κι εγω στον συνεργατη θα τα μεταφερω απευθειας. Μου φερθηκαν αψογα και στα δυο νουμερα που εκανα vip, εστειλαν δωρεαν τις καρτες sim, με εξυπηρετησαν ειδικά στην ταχιστη ενεργοποιηση του αριθμού της μητερας μου, με πηραν και τηλεφωνο για επιβεβαιωση παραλαβης της καρτας και τηλεφωνικες οδηγιες,οπως ελεγε και η επιστολη τους, απαντησαν με την μια οσες φορες τους καλεσα και τωρα στις ανανεωσεις ειναι και παλι εκει. Η Nova δεν μας το εδωσε απευθειας οπως κανει τωρα και παλι οχι σε ολους, μεσα στο app.

Δεν ξερουμε με βεβαιοτητα πως και που καταλήγουν τα 99€ ή τυχον ποσοστα κλπ, τουλαχιστον θα κανω αυτο που νομιζω ως πιο σωστο.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Εγώ πάλι ως 45ρης πιπίνης με αριθμό ήδη στην Q είχα μόνο το δωράκι με τα 99 ευρώ πήρα Cashback 0.99 ευρώ (1%) χρεώνοντας payzy (της cosmote🤣) επιδεικνύοντας απόλυτη έλλειψη ενσυναίσθησης στους συνεργάτες που μου έδιναν μόνο επιλογή νέου αριθμού με 120 ευρώ!Η ζωή είναι αμείλικτη 🤑

Edited by Don_VitoCorleone

9 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Εγώ πάλι ως 45ρης πιπίνης με αριθμό ήδη στην Q είχα μόνο το δωράκι με τα 99 ευρώ πήρα Cashback 0.99 ευρώ (1%) χρεώνοντας payzy (της cosmote🤣) επιδεικνύοντας απόλυτη έλλειψη ενσυναίσθησης στους συνεργάτες που μου έδιναν μόνο επιλογή νέου αριθμού με 120 ευρώ!Η ζωή είναι αμείλικτη 🤑

Ορίστε, τα καλά παιδιά (ο συνεργάτης) σε άλλους το δινει 99ε και σε άλλους 120ε... Επιλεκτική αλληλεγγύη... 

ΥΓ: εβλεπα τα πακετα data της q και μου εκανε εντυπωση οτι δεν εχει μηνιαίο πακέτο. Το f2g δίνει 3gb/30μερες με 4,5€ και ρολοβερ.

Τα 99€ δεν ειναι μονο για ανανεωσεις 2ης χρονιας στο vip ιδιων παροχων και πλεον τα 120€ για νεους αριθμους σε vip με τα 3600 GB; Το λεγανε οτι θα κοπει καποια στιγμη και τραβηξε ποσους μηνες. Ζητησε καποιος ανανεωση με τα 99€ και αρνηθηκαν ; Εκτος αν εχασα επεισόδια που και παλι η nova ευθυνεται.

Δηλωνω τζοβενο 46 Νοεμβριων!

Edited by r31134

5 minutes ago, r31134 said:

Τα 99€ δεν ειναι μονο για ανανεωσεις 2ης χρονιας στο vip ιδιων παροχων και πλεον τα 120€ για νεους αριθμους σε vip με τα 3600 GB; Το λεγανε οτι θα κοπει καποια στιγμη και τραβηξε ποσους μηνες. Ζητησε καποιος ανανεωση με τα 99€ και αρνηθηκαν ; Εκτος αν εχασα επεισόδια που και παλι η nova ευθυνεται.

Δηλωνω τζοβενο 46 Νοεμβριων!

Ολη η Gen X εδω μαζευτήκαμε! Το 99e το δινει επιλεκτικα η νοβα στην εφαρμογή q ακομη και σε οσους δεν ειχαν το vip. 

5 minutes ago, VIPdriver said:

Ολη η Gen X εδω μαζευτήκαμε! Το 99e το δινει επιλεκτικα η νοβα στην εφαρμογή q ακομη και σε οσους δεν ειχαν το vip. 

Η nova ναι σωστα. Ο συνεργατης που ειχαμε παρει εμεις το vip κανει το ιδιο; Δηλαδη σε αλλους ανενεωνει κα8 σε αλλους οχι;

Edited by r31134

22 minutes ago, r31134 said:

Η nova ναι σωστα. Ο συνεργατης που ειχαμε παρει εμεις το vip κανει το ιδιο; Δηλαδη σε αλλους ανενεωνει κα8 σε αλλους οχι;

Απο οτι γραφουν εδω, εγω κατάλαβα οτι ο συνεργάτης δινει 99ε μόνο σε αυτούς που το είχαν παρει και πέρσι, ενω στους νεους πελάτες ειναι 120ε.

15 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σκορδοκαΐλα μας τι κάνει η νοβα. Το μακροπρόθεσμο συμφέρον μας ως καταναλωτες ειναι η νοβα να έχει ανάγκη τους συνεργάτες για πελατεία, ώστε να επωφελούμαστε των προσφορών κι εμείς, να βγάζουν και κανένα ψιλο οι συνεργάτες.

Πρόσφατο παράδειγμα για όποιον ασχολείται με τα του ρεύματος είναι η protergia η οποία μόλις την έκανες για άλλο πάροχο σου έδινε 100αρικο για να γυρίσεις και τώρα που ανέβηκε το μερίδιο της στην αγορά έχει κόψει τα πάντα.

Αν η νοβα εξοικονομησει λεφτά λόγω μη απαραίτητων συνεργατών ή ΑΙ, το τελευταίο που θα κάνει είναι μείωση τιμών στον πελάτη.

27 minutes ago, gpapas640 said:

Σκορδοκαΐλα μας τι κάνει η νοβα. Το μακροπρόθεσμο συμφέρον μας ως καταναλωτες ειναι η νοβα να έχει ανάγκη τους συνεργάτες για πελατεία, ώστε να επωφελούμαστε των προσφορών κι εμείς, να βγάζουν και κανένα ψιλο οι συνεργάτες.

Πρόσφατο παράδειγμα για όποιον ασχολείται με τα του ρεύματος είναι η protergia η οποία μόλις την έκανες για άλλο πάροχο σου έδινε 100αρικο για να γυρίσεις και τώρα που ανέβηκε το μερίδιο της στην αγορά έχει κόψει τα πάντα.

Αν η νοβα εξοικονομησει λεφτά λόγω μη απαραίτητων συνεργατών ή ΑΙ, το τελευταίο που θα κάνει είναι μείωση τιμών στον πελάτη.

Οσο η νόβα χρειάζεται συνεργάτες, άρα μεσάζοντα, αρα κατι πρέπει να κερδίσει ο μεσάζοντας, δεν θα ρίξει ποτέ τις τιμές. 

Απόδειξη αυτών που γραφω είναι οτι απο νοβα το παιρνεις 99 ενω απο συνεργατη 120. 

20 minutes ago, VIPdriver said:

Απόδειξη αυτών που γραφω είναι οτι απο νοβα το παιρνεις 99 ενω απο συνεργατη 120. 

Απόδειξη παραπληροφόρησης είναι αυτά που γράφεις.

Μιλάμε για την ανανέωση του παλιού qvip το οποίο ανανεώνουμε με τα ίδια χρήματα είτε μέσω app , είτε μέσω συνεργάτη.

Σου τα έχω πει 100 φορές και συνεχίζεις το 🎻 σου..

Και δεν έχεις καν Qvip και συνεχίζεις να λες την αποψάρα σου και να παραπληροφορείς με ψέματα.

Edited by cu2goup