Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, akis8607 said:

Εχω qvip από 2 Οκτωβρίου . Μπορώ να το ακυρώσω και να πάρω το υπόλοιπο των χρημάτων μου πίσω;

Για πιο λόγο θέλεις να ακυρώσεις.. δεν είναι καλή;

Edited by alcateluser

• Απαντήσεις 36χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1799667667_Screenshot_2025-11-26-04-28-392.thumb.png.677ba26b0c999914b6505ebfe938b2b8.png

Τα MB ισχύουν για χρήση στην Ε.Ε. με πολιτικής ορθής χρήσης τα 3600MB.
Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στείλε OFFER με δωρεάν SMS στο 12000.

8 ώρες πριν, Bas said:

1799667667_Screenshot_2025-11-26-04-28-392.thumb.png.677ba26b0c999914b6505ebfe938b2b8.png

Τα MB ισχύουν για χρήση στην Ε.Ε. με πολιτικής ορθής χρήσης τα 3600MB.
Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στείλε OFFER με δωρεάν SMS στο 12000.

Απίστευτη προσφορά.

Για 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ 😂😂😂😂😂😂😂

Σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα από cu σε q vip και ενεργοποιήθηκε η προσφορά. Αν και έχω κάνει επανεκκίνησεις δε ενεργοποιείται η υπηρεσία volte σε iPhone 17. Όταν κάνω κλήση γυρναει σε E. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί;

9 minutes ago, mobilegr said:

Σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα από cu σε q vip και ενεργοποιήθηκε η προσφορά. Αν και έχω κάνει επανεκκίνησεις δε ενεργοποιείται η υπηρεσία volte σε iPhone 17. Όταν κάνω κλήση γυρναει σε E. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί;

Στειλτους στο chat και θα στο ενεργοποιησουν. Καντου και μια επανεκκίνηση μετα και τις σχετικες ρυθμισεις της συσκευης σου που λογικα ηδη εχεις ενεργοποιημενες

Edited by r31134

Το qvip προσφέρει κάποια από τα giga για χρήση σε roaming ? Επίσης η προσφορά είναι μόνο εφικτή μέσω του facebook page που υπάρχει παραπάνω σωστά ;

11 minutes ago, riznik said:

Το qvip προσφέρει κάποια από τα giga για χρήση σε roaming ? Επίσης η προσφορά είναι μόνο εφικτή μέσω του facebook page που υπάρχει παραπάνω σωστά ;

Roaming οχι. 

Για το 2ο ναι.

Έχω q vip από χτες. Λόγω χαμηλού υπολοίπου δε μπορούσα να ενεργοποιήσω το iMessage σε iPhone. Σήμερα είδα ότι υπήρχε επιλογή για 8 ευρώ ανανέωση και την έκανα. Μου έβαλε 7 ευρώ υπόλοιπο ( τόσο έπρεπε;)

Ενεργοποιησα το iMessage και μου αφαίρεσε 8 cents. Το υπόλοιπο λέει ότι λήγει τέλος Ιανουαρίου, υπάρχει κάποιος τρόπος να μη λήξει; Το έβαλα για το iMessage αλλά ας μένει μήπως χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτου roaming αργότερα. 
Volte μου ενεργοποίησαν χειροκίνητα. WiFi calling λένε ότι το iPhone 17 δεν είναι ακόμα συμβατό. 

1 hour ago, mobilegr said:

Έχω q vip από χτες. Λόγω χαμηλού υπολοίπου δε μπορούσα να ενεργοποιήσω το iMessage σε iPhone. Σήμερα είδα ότι υπήρχε επιλογή για 8 ευρώ ανανέωση και την έκανα. Μου έβαλε 7 ευρώ υπόλοιπο ( τόσο έπρεπε;)

Ενεργοποιησα το iMessage και μου αφαίρεσε 8 cents. Το υπόλοιπο λέει ότι λήγει τέλος Ιανουαρίου, υπάρχει κάποιος τρόπος να μη λήξει; Το έβαλα για το iMessage αλλά ας μένει μήπως χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτου roaming αργότερα. 
Volte μου ενεργοποίησαν χειροκίνητα. WiFi calling λένε ότι το iPhone 17 δεν είναι ακόμα συμβατό. 

Μια χαρά συμβατό είναι το WiFi Calling. Και στο iPhone 16 Pro που είχα και στο 17 Pro Max που έχω τώρα λειτουργεί κανονικά.

IMG_0181.PNG

Edited by iCostas

4 ώρες πριν, mobilegr said:

Πες τους μια συμβατή συσκευή που είναι στην λίστα τους και θα στο ενεργοποιήσουν 

Και μετά κανε επανεκκίνηση και μετα δες αν έχεις ενεργοποίησει την ακόλουθη ρύθμιση 

Vodafone The only scam company you can trust 

Είναι κανείς από Πάτρα να μου πει για το σήμα; Έχει 5g; Η Vodafone πχ είναι χάλια. Επίσης σε λειτουργία πτήσης με wifi calling  λαμβάνεις sms;

Μια δοκιμη που εκανα με q έρχεται το sms. Οσον αφορα το σημα στην Πάτρα μονο με κοσμοτε εχω θεματα, αλλα προφανως δεν κυκλοφορω παντου. Σε ποια περιοχη εισαι περίπου?

5g παντως η νοβα γενικά έχει.

1 minute ago, kmpatra said:

Μια δοκιμη που εκανα με q έρχεται το sms. Οσον αφορα το σημα στην Πάτρα μονο με κοσμοτε εχω θεματα, αλλα προφανως δεν κυκλοφορω παντου. Σε ποια περιοχη εισαι περίπου?

5g παντως η νοβα γενικά έχει.

Σκαγιοπούλειο και ΒΙΟΠΑ κυρίως, με cosmote έχω φουλ 5g, με Vodafone μια γραμμή edge 

1 ώρα πριν, leo06 said:

Είναι κανείς από Πάτρα να μου πει για το σήμα; Έχει 5g; Η Vodafone πχ είναι χάλια. Επίσης σε λειτουργία πτήσης με wifi calling  λαμβάνεις sms;

Εγώ με q vip σε λειτουργία πτήσης με vowifi μόνο δέχομαι και κάνω κλήσεις. Όχι sms

6 ώρες πριν, mobilegr said:

Δεν θα σου λήξει το υπόλοιπο κάθε μήνα ανανεώνεται η ημερομηνία μαζί με τις παροχές 

35 minutes ago, kostas123464 said:

Εγώ με q vip σε λειτουργία πτήσης με vowifi μόνο δέχομαι και κάνω κλήσεις. Όχι sms

Συσκευή;

40 minutes ago, kostas123464 said:

Έτσι είναι το δίκτυο της Nova, δυστυχώς μόνο στην Cosmote λειτουργεί αυτό. Κάντε παράπονο μήπως και το δουλέψουν και το κάνει και η Nova

Σορρυ το εμπλεξα, μεσω rcs δουλεύει, εσυ προφανως δοκιμαζεις κανονικο sms, θα πρέπει να το τσεκαρω (2 μοτορολα εχω και την q με vowifi σε πτηση δουλευουν οι κλησεις και το rcs σωστα)

Σωστά, το πρόβλημα είναι στα κλασικά SMS που πάνε μέσω 2g στην Nova. Πχ εν ώρα κλήσεις μέσω volte δεν γίνεται αποστολή και λήψη, το ίδιο και με Wi-Fi calling ενεργό με flight mode

Οντως ερχεται μονο μολις συνδεθεις με το δικτυο κινητης.

3 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Πες τους μια συμβατή συσκευή που είναι στην λίστα τους και θα στο ενεργοποιήσουν 

Και μετά κανε επανεκκίνηση και μετα δες αν έχεις ενεργοποίησει την ακόλουθη ρύθμιση 

Έκανα νέα προσπάθεια στο chat. Αυτή τη φορά όταν με ρώτησαν συσκευή είπα iPhone 16. Περίμενα περίμενα.., μου λέει υπάρχει πρόβλημα δεν μπορώ να σας το ενεργοποιήσω σας συνδέω με εξειδικευμένο εκπρόσωπο. 
Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος με ρώτησε τα ίδια του είπα την ίδια συσκευή. Μου λέει δεν μπορώ να σας το ενεργοποιήσω και μου κάνει copy paste το link με τις συμβατές συσκευές. Του λέω το iPhone 16 είναι μέσα. Α μου λέει κάτι συμβαίνει δεν μπορώ να σας το ενεργοποιήσω σας συνδέω με άλλο εκπρόσωπο. Με είχε αρκετή ώρα στη αναμονή και έκλεισα το chat. Θα δοκιμάσω σε κάνα 2 μήνες πάλι μήπως αλλάξει κάτι.

Άλλη ερώτηση, αν παραγγείλω νέο αριθμό με eSIM θα μου στείλουν με email την eSIM ή θα τη στείλουν με κούριερ σε φάκελο? Θέλω να δοκιμάσω το δίκτυο 

53 minutes ago, leo06 said:

Άλλη ερώτηση, αν παραγγείλω νέο αριθμό με eSIM θα μου στείλουν με email την eSIM ή θα τη στείλουν με κούριερ σε φάκελο? Θέλω να δοκιμάσω το δίκτυο 

δεν υπάρχει eSIM στην Q - μόνο συμβόλαια και F2G.

47 minutes ago, ParafronGR said:

δεν υπάρχει eSIM στην Q - μόνο συμβόλαια και F2G.

Ναι, f2g θα πάρω για να δοκιμάσω, αν είναι οκ πάω για το qvip