panossgo Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ Μέχρι τώρα τα επιστρέφανε. Αυτό που άλλαξε από σήμερα είναι ότι δεν τα επιστρέφουν πλέον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ Φορητότητα και νοπρομπλεμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ Εχουν αλλαξει πολλα δυστηχως προς το χειροτερο . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:40 μμ Αυριο παρε τηλ πάλι. Αλλος υπάλληλος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Δευτέρα στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:24 πμ Έχει κάνει κανείς μεταφορά από Free2Go σε Q card??? Πόσο στοίχισε κ πόσο διαρκεί η αλλαγή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. Δευτέρα στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:42 πμ Ξαφνικά σταμάτησαν να μου δίνουν τα 10GB λόγο της διατήρησης συμβολαίου σταθερής τηλεφωνίας. Διαμαρτυρήθηκα και περιμένω απάντηση. Με χρέωσσαν και 2,5ε για 1GB αλλά αυτό μου το επέστρεψαν ως ποσό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τρίτη στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:04 πμ (edited) 22 ώρες πριν, DITS said: Ξαφνικά σταμάτησαν να μου δίνουν τα 10GB λόγο της διατήρησης συμβολαίου σταθερής τηλεφωνίας. Διαμαρτυρήθηκα και περιμένω απάντηση. Με χρέωσσαν και 2,5ε για 1GB αλλά αυτό μου το επέστρεψαν ως ποσό Υπάρχει άλλο buy more με 10 γίγας??? Edited Τρίτη στις 08:05 πμ by damianos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:04 μμ 1000' & 15 γίγα είναι το buy more 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:25 μμ On 3/3/2025 at 11:24 ΠΜ, damianos said: Έχει κάνει κανείς μεταφορά από Free2Go σε Q card??? Πόσο στοίχισε κ πόσο διαρκεί η αλλαγή???? Το θέμα είναι σε ποιο κατάστημα θα βρεις κάρτες Q. Αν βρεις, κάνα 5€ να κοστίζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts