elkons Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος Θα μείνει κανείς στη NOVA ή θα αδειάσετε το δίκτυο;😂 2 4 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος (edited) 45 minutes ago, hercoulis said: Υγ. Η vf τα δίνει όλα απεριόριστα Ποιος κωδικός είναι αυτός; Και με ποιά τιμή; Edited 20 Δεκέμβριος by VIPdriver 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος Δεν έχει κωδικό. Μόλις μπαίνω στο φβ μου το βγάζει αμέσως. Περνάω στις cu το νήμα. 1 ώρα πριν, elkons said: Θα μείνει κανείς στη NOVA ή θα αδειάσετε το δίκτυο;😂 Με ένα πρόχειρο υπολογισμό θέλουν 180€ για ένα χρόνο για να έχεις την παραπάνω προσφορά. Είναι πολλά τι στιγμή που δίνει η vf τα μισά με λιγότερα γίγα οκ, & η κοσμοτε πάλι με λιγότερα. Το καλό με αυτά τα νέα προγράμματα είναι ότι δεν έχεις το άγχος για σώνει και καλά να ανανεώσεις μη χάσεις το υπόλοιπο χρημάτων. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος Αυτό είναι 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, hercoulis said: Δεν έχει κωδικό. Μόλις μπαίνω στο φβ μου το βγάζει αμέσως. Περνάω στις cu το νήμα. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό θέλουν 180€ για ένα χρόνο για να έχεις την παραπάνω προσφορά. Είναι πολλά τι στιγμή που δίνει η vf τα μισά με λιγότερα γίγα οκ, & η κοσμοτε πάλι με λιγότερα. Το καλό με αυτά τα νέα προγράμματα είναι ότι δεν έχεις το άγχος για σώνει και καλά να ανανεώσεις μη χάσεις το υπόλοιπο χρημάτων. Και σε όλους, όχι μόνο σε φυσικά καταστήματα 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Γεια σας παιδιά, είμαι στην Q καμιά 15ετία αλλά νομίζω πως είναι καιρός για αλλαγή, πλέον έχει γίνει κοροϊδία. Ειδικά με τις δεκαπενθήμερες "προσφορές" της. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος τι παίζει με τις εταιρίες και τα πακέτα, δεν ενδιαφέρομαι για συμβόλαιο, ούτε να δώσω μπροστά έναν χρόνο. Ποια είναι η φτηνότερη και πιο συμφέρουσα εταιρία για καρτοκινητό να βάζω το πολύ 10 ευρώ ανά μήνα και να έχω κάποια λεπτά προς όλους και ΚΥΡΙΩΣ πολλά data; Επίσης, πληρώνω φορητότητα για να κρατήσω τον ίδιο αριθμό; Σας ευχαριστώ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 7 ώρες πριν, Cyberdemon87 said: Γεια σας παιδιά, είμαι στην Q καμιά 15ετία αλλά νομίζω πως είναι καιρός για αλλαγή, πλέον έχει γίνει κοροϊδία. Ειδικά με τις δεκαπενθήμερες "προσφορές" της. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος τι παίζει με τις εταιρίες και τα πακέτα, δεν ενδιαφέρομαι για συμβόλαιο, ούτε να δώσω μπροστά έναν χρόνο. Ποια είναι η φτηνότερη και πιο συμφέρουσα εταιρία για καρτοκινητό να βάζω το πολύ 10 ευρώ ανά μήνα και να έχω κάποια λεπτά προς όλους και ΚΥΡΙΩΣ πολλά data; Επίσης, πληρώνω φορητότητα για να κρατήσω τον ίδιο αριθμό; Σας ευχαριστώ. Καλησπέρα κάτι αντίστοιχο της Q υπάρχει η Frog της COSMOTE. Απλώς δε ξέρω αν σε βολεύει η ομιλία, μετά Vodafone CU για 9 μήνες σε κάθε ανανέωση έχεις όλα απεριόριστα και μετά από τους 9 μήνες επιλέγεις κάποιο πακέτο. Και στη Frog για νέους πελάτες τους πρώτους μήνες έχει κάτι έξτρα. Στα μέρη που κινείσαι η NOVA έπιανε καλά; Από Vodafone και Cosmote γνωρίζεις αν πιάνουν καλά; 3 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, Cyberdemon87 said: Γεια σας παιδιά, είμαι στην Q καμιά 15ετία αλλά νομίζω πως είναι καιρός για αλλαγή, πλέον έχει γίνει κοροϊδία. Ειδικά με τις δεκαπενθήμερες "προσφορές" της. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος τι παίζει με τις εταιρίες και τα πακέτα, δεν ενδιαφέρομαι για συμβόλαιο, ούτε να δώσω μπροστά έναν χρόνο. Ποια είναι η φτηνότερη και πιο συμφέρουσα εταιρία για καρτοκινητό να βάζω το πολύ 10 ευρώ ανά μήνα και να έχω κάποια λεπτά προς όλους και ΚΥΡΙΩΣ πολλά data; Επίσης, πληρώνω φορητότητα για να κρατήσω τον ίδιο αριθμό; Σας ευχαριστώ. Επειδή είχα Q και γνωρίζω τι λες, η Q με όλο το μαρτύριο είναι η μόνη που σε καλύπτει με αυτή την τιμή. Με τις άλλες πρέπει να ανεβάσεις το ποσό στα 13ευρώ, αν το ανεβάσεις κοίτα προς φρόγκ ή ταΖα. Αν πας στη φρογκ θα σου ζητήσουν ένα ποσό, εκτός αν βάλεις 13ευρω κάρτα. Και επειδή λες κουράστηκες νομίζω ότι είναι η καλύτερη για σενα γιατί για 1 χρόνο θα σου δίνει λίγη ομιλία και θα ασχολήσε μόνο με τα gb. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Οκ, να βάζω 13 ευρώ αλλά να βγαίνει ο μήνας. Από σήμα είναι οκ. Πως πάω Frog, πρέπει να πάω σε κατάστημα ή γίνεται ηλεκτρονικά η μεταφορά του ίδιου αριθμού; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Υπάρχει και Online παραγγελία σιμ με φορητότητα ! Σε κατάστημα Cosmote Γερμανός θα σου δώσουν What's Up να κάνεις ΑΛΠΑΚ για Frog -3€ και νομίζω χάνεις τα δώρα καλώς ορίσματος τα έξτρα 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Οκ, οπότε να την κάνω online από το site τους. Να περιμένω μήπως παίξει καμία δυνατή προσφορά για νέους συνδρομητές ή δεν έχει νόημα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) 1 hour ago, elkons said: Υπάρχει και Online παραγγελία σιμ με φορητότητα ! Σε κατάστημα Cosmote Γερμανός θα σου δώσουν What's Up να κάνεις ΑΛΠΑΚ για Frog -3€ και νομίζω χάνεις τα δώρα καλώς ορίσματος τα έξτρα 1) Τα δώρα δεν τα χάνεις. 2) τα 3€ που δίνεις για το αλπακ τα δίνεις έτσι κι αλλιώς για τη φορητότητα ηλεκτρονικά. 3) στο κατάστημα η φορητότητα γίνεται σε 1,5 μέρα. Υ.Γ. ξέρει κανείς αν τα 3€ της ηλεκτρονικής φορητότητας τα γλυτώνεις τελικά στο κατάστημα ή όχι; ΥΓ2 @Chrischalπροσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι πολύ [...] ή απλώς [...]; Edited 21 Δεκέμβριος by cu2goup 3 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 3 minutes ago, cu2goup said: 1) Τα δώρα δεν τα χάνεις. 2) τα 3€ που δίνεις για το αλπακ τα δίνεις έτσι κι αλλιώς για τη φορητότητα ηλεκτρονικά. 3) στο κατάστημα η φορητότητα γίνεται σε 1,5 μέρα. Λάθος μου τότε. Σορρυ ευχαριστώ για τη διόρθωση 2 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, hercoulis said: Επειδή είχα Q και γνωρίζω τι λες, η Q με όλο το μαρτύριο είναι η μόνη που σε καλύπτει με αυτή την τιμή. Με τις άλλες πρέπει να ανεβάσεις το ποσό στα 13ευρώ, αν το ανεβάσεις κοίτα προς φρόγκ ή ταΖα. Αν πας στη φρογκ θα σου ζητήσουν ένα ποσό, εκτός αν βάλεις 13ευρω κάρτα. Και επειδή λες κουράστηκες νομίζω ότι είναι η καλύτερη για σενα γιατί για 1 χρόνο θα σου δίνει λίγη ομιλία και θα ασχολήσε μόνο με τα gb. Δε νομίζω ότι θα πρέπει να ανεβάσει το ποσό στο Frog. Υπάρχει το πακέτο National Combo, με 200' προς όλους+10GB για ένα μήνα με 8,90€. Θα μου πεις, δεν υπάρχει δεκάευρη ανανέωση στο Frog, κι' όμως, υπάρχει! Είτε 1) ανανέωση με 10€ ανά μήνα από κατάστημα, είτε 2) ανανέωση με 20€ ανά δίμηνο online. 1 hour ago, elkons said: Υπάρχει και Online παραγγελία σιμ με φορητότητα ! Σε κατάστημα Cosmote Γερμανός θα σου δώσουν What's Up να κάνεις ΑΛΠΑΚ για Frog -3€ και νομίζω χάνεις τα δώρα καλώς ορίσματος τα έξτρα Τα 120' προς όλους για τους δώδεκα πρώτους μήνες, καθώς επίσης τα 1200' προς Frog και το 1GB στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα, δεν τα χάνει. Αυτό που (νομίζω ότι) χάνει, είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης ενός πακέτου καλωσορίσματος (Welcome Pack) για τους πρώτους τρεις μήνες, το οποίο (νομίζω ότι) προςφέρει 25GB+κάποια λεπτά, με 10€ ή 12€. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Ναι για το welcome κυρίως για να χει μερικούς μήνες παραπάνω Data! 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Σε κατάστημα πριν 4-5 μήνες ήταν δωρεάν, αλλά πρέπει να βρεις νά διαθέτουν κάρτα sim για φορητότητα σε καρτοκινητή. Ένα της cosmote μας είπε ότι δεν είχε, ένας Γερμανός πιο πέρα είχε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 1 hour ago, Cyberdemon87 said: Οκ, οπότε να την κάνω online από το site τους. Να περιμένω μήπως παίξει καμία δυνατή προσφορά για νέους συνδρομητές ή δεν έχει νόημα; Παίζει τώρα, δυνατή προσφορά: Απεριόριστη ομιλία προς όλους+απεριόριστα GB κάθε μήνα για τους πρώτους εννέα μήνες, με την ενεργοποίηση Combo πακέτου. Ισχύει για online ενεργοποιήσεις SIM, έως 15/01/2025. https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 1 minute ago, Mad_Scientist said: Παίζει τώρα, δυνατή προσφορά: Απεριόριστη ομιλία προς όλους+απεριόριστα GB κάθε μήνα για τους πρώτους εννέα μήνες, με την ενεργοποίηση Combo πακέτου. Ισχύει για online ενεργοποιήσεις SIM, έως 15/01/2025. https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card @Cyberdemon87 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 5 minutes ago, Mad_Scientist said: Παίζει τώρα, δυνατή προσφορά: Απεριόριστη ομιλία προς όλους+απεριόριστα GB κάθε μήνα για τους πρώτους εννέα μήνες, με την ενεργοποίηση Combo πακέτου. Ισχύει για online ενεργοποιήσεις SIM, έως 15/01/2025. https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card Και η φρογκ συνεχιζει να παραμενει η πιο δυνατη καρτοκινητη.... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Just now, VIPdriver said: Και η φρογκ συνεχιζει να παραμενει η πιο δυνατη καρτοκινητη.... Κρίμα που δεν διαφημίζεται όμως 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Έγινε παιδιά, ευχαριστώ πολύ, θα κάνω αίτηση σύντομα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 1 minute ago, Cyberdemon87 said: Έγινε παιδιά, ευχαριστώ πολύ, θα κάνω αίτηση σύντομα. Και για 9 μήνες με κάθε ανανέωση 13€ θα τα χεις όλα απεριόριστα Μετά κανονικά το πακέτο που θα επιλέγεις 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 1 hour ago, VIPdriver said: Και η φρογκ συνεχιζει να παραμενει η πιο δυνατη καρτοκινητη.... Μην τρελαίνεσαι το έδωσε και σε whats και σε coamokarta. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 1 hour ago, VIPdriver said: Και η φρογκ συνεχιζει να παραμενει η πιο δυνατη καρτοκινητη.... Τελικά σε όλες, εε οπότε της κοσμοτε γενικα Ως σπόντα στη νόβα έγινε πιστεύω για τα απεριόριστα ειδικά 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) 40 minutes ago, elkons said: Τελικά σε όλες, εε οπότε της κοσμοτε γενικα Ως σπόντα στη νόβα έγινε πιστεύω για τα απεριόριστα ειδικά Στο μεταξύ είχα πάει τον Αύγουστο στο CU με αυτή την προσφορά και αγχωνόμουν τι θα κάνω όταν τελειώσει αλλά αυτό δεν το περίμενα!!! Αν μας κάθεται πότε η μία και πότε η άλλη να πηγαινοερχόμαστε και να έχουμε τα πάντα απεριόριστα με 13€, θα είναι πολύ καλά. Edited 21 Δεκέμβριος by cu2goup 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts