Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Screenshot_20241125_143207_Instagram.thumb.jpg.bc800e72df683c6ba68fa57f00b0b5b7.jpg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν εγραψα κάτι λάθος. Και αδιαφορώ για την πρωτοτυπία. Με άλλα λόγια εαν δεν σου αρέσει η υπογραφή μου, μπορείς να επιλέξεις να μην τη βλέπεις. 

Μόνο σε εμένα δεν μου φαίνεται η υπογραφή κανενός κάτω από κάθε ποστ 😅

• Administrators

Update: Το περιστατικό ήταν μεμονωμένο συνεπώς όλα καλα, συνεχιζουμε 🙂

2 ώρες πριν, alteisei said:

Γιατι απιστευτο; Δε θαναι η 1η φορα που προσποιουνται το ιδιο λεκτικο με μιας γνωστης εταιριας, παραποιωντας. Ποιος ο σκοπος εαν δεν εχει link που παραπεμπει σε πλαστη διευθυνση, αλλα μαλλον αυτο το τελευταιο συνεβει και στο sms που ειδαμε εαν το παταγε. Φαινοταν ο συμφορουμιτης μπλεγμενος σε διαφορα site.

Δεν είμαι μπλεγμένος με κάποιο site τον αριθμό μου μόνο στο viber είναι και στο What's app,δεν τον χρησιμοποιούσα. 

Όσο αφορά ένα λινκ για συμβόλαια κλπ με βάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της nova.

Δεν είναι θέμα "μεμονωμένο" κατ'εμε, είναι αρκετά σοβαρό. Χτες δυο μέλη δημοσίευσαν απαντήσεις της νοβα, που επιβεβαιωναν το μήνυμα. Το οποιο καθε αλλο παρα scam φαινοταν, με λινκ προς τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας (εκτός αν το πατάς και παει αλλου). Μια απαντηση της νοβα προς ενα φορουμ δεν είναι αρκετη, χρειάζεται επισημη ανακοίνωση και διάψευση. Αν πρόκειται όντως για ψεύτικο μήνυμα ή εκ των εσω πρόβλημα, τι ενέργειες κάνουν για την προστασία της φημης τους και των πελατων;

Σημειωστε οτι δεν υπάρχει προς τα εξω διαχωρισμός f2g/q ,δηλ. π.χ. στο foritotita.gr δεν μπορείς να δεις ποιος είναι q . Αρα κατι παιχτηκε εσωτερικά,δεν είναι εξωτερκή επίθεση, σε νούμερα q φαίνεται να πηγαν τα μηνύματα.

Προσωπικά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν εμφανιστεί ανακοίνωση με άλλη ημερομηνία.

1 ώρα πριν, MyPhone Admin said:

Update: Το περιστατικό ήταν μεμονωμένο συνεπώς όλα καλα, συνεχιζουμε 🙂

Καλησπέρα η επίσημη ανακοίνωση που μας γράψατε προηγουμένως έχει εξαφανιστεί, δηλαδή στο Go to this post δεν εμφανίζει κάτι, συνέβη κάτι;

Θα μου έρθει αριθμός υπόθεσης επειδή είχα επικοινωνήσει μαζί τους στο chat εχτές, για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω.

Εαν το "πνιξουν" αθόρυβα θα σημαίνει ότι πράγματι εστάλη από τη νόβα και μάλλον κάποιος (δυσαρεστημένος) υπαλληλος έκανε (εσκεμμένη) πατάτα.

• Administrators

Καλησπέρα, ενημερωθήκαμε οτι ήταν μεμονωμένο/περιορισμενο συμβάν και δεν υπάρχει ανάγκη για γενική ανακοίνωση, συνεπώς αφαιρέθηκε.

• This topic was unpinned, featured and pinned
21 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν το "πνιξουν" αθόρυβα θα σημαίνει ότι πράγματι εστάλη από τη νόβα και μάλλον κάποιος (δυσαρεστημένος) υπαλληλος έκανε (εσκεμμένη) πατάτα.

Όχι απλώς το κάνουν κατά περίπτωση για να στείλουν τον κόσμο σε συμβόλαιο ή στο free2go.

Και τώρα που έγινε θέμα στο φόρουμ, τρέξανε να το μαζέψουν.

24 minutes ago, MyPhone Admin said:

Καλησπέρα, ενημερωθήκαμε οτι ήταν μεμονωμένο/περιορισμενο συμβάν και δεν υπάρχει ανάγκη για γενική ανακοίνωση, συνεπώς αφαιρέθηκε.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Just now, Teiresias_ said:

Όχι απλώς το κάνουν κατά περίπτωση για να στείλουν τον κόσμο σε συμβόλαιο ή στο free2go.

Προφανώς και τα διαβάζουν (ή επικοινώνησε κάποιος διαχειριστής ¿) τουλάχιστον ας δουν τίποτα σημαντικό γιατί όταν είχαμε πρόβλημα στο Count Down με την 8€η δε το έτρεξαν καν.

Τι κανουν κατα περίπτωση? Λενε οτι δεν θα είναι διαθεσιμο το πακετο που εχετε απο την ταδε του μηνος; Αν περασει η 6/12 χωρίς ανακοίνωση θα ειμαστε οκ, τουλάχιστον για τις 5/1. Και αυτος ο "σπαμμερ" μισες δουλειες,παραμονή αργίας το βαλε.

12 minutes ago, Teiresias_ said:

Υ.Γ. πως δεν το πήραν οι τεχνομανιακοι χαμπαρι? "Χαμος στη νοβα, τερμα η q, ολοι στα καταστήματα τώρα "

Edited by kmpatra

5 ώρες πριν, elkons said:

Screenshot_20241125_173451_Messages.thumb.jpg.3bfba5d2cd894cd1ddf3259abc1957b9.jpg

Αγαπητέ πελάτη,

Και μανταρα τα κάναμε και ψέματα δεν ξέρουμε να λέμε. Ενώ από το ΕΠΙΣΗΜΟ τσατ έλεγαν ότι θα μας κοπεί το σήμα, μετά το ρίξαμε σε ΧΑΚΕΡΣ που στέλνουν μηνύματα εξ ονόματος μας. Όταν καταλάβαμε ότι τέτοιες βλακείες δεν στέκουν, το ρίξαμε σε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ 😂 σφάλμα (γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέει).

Δύο άνθρωποι θα ζήλευαν. Ο ένας είναι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού γιατί ούτε αυτός δε θα μπορούσε να τα κάνει τόσο μαντάρα. Ο άλλος είναι ο Ευγένιος Σπαθάρης γιατί τόσα χρόνια καραγκιοζοπαιχτης τέτοιο... θεάτρο σκιών ούτε θα το είχε φανταστεί.

Υ.Γ.: Περίμενετε να βρεθεί αγοραστής με τέτοιες γελοιοτητες;

Καποιοι ακομα περιμενουν οτι θα υπαρξει εστω 1 ετος μες στον αιωνα τον απαντα που θα παρουσιασει μια εστω μικρη βελτιωση αυτη η εταιρια με αυτα τα χαρακτηριστικα (γενικη και ειδικη πολιτικη, υπαλληλους αυτης της ποιοτητας και το αντιστοιχο target group πελατων). Δεν αναλυω περαιτερω το καθενα πως και γιατι ειναι "ετσι", το εχω κανει κατ'επαναληψη στο παρελθον με διαρκη not helpfull!!

Ας γραψουν τις ελπιδες τους διαθηκη στα εγγονια τους , να ελπιζουν και αυτα, ιδια κι ομοια αναπαραγομενα μες στην βαυκαλιζομενη διαρκως "αναπτυξη" σε δαυτη τη χωρα που δε μας νοιαζει πως μπορει να ευδοκιμησει μες στα συντριπτικα ποσοστα διαχιελιετιακης διαπλοκης. Καλη κληρονομια ελπιδας θα ειναι για να ξημερωβραδιαζονται και αυτα στις φαντασιωσεις μετα απο 100 χρονια.

36 minutes ago, gpapas640 said:

Αγαπητέ πελάτη,

Και μανταρα τα κάναμε και ψέματα δεν ξέρουμε να λέμε. Ενώ από το ΕΠΙΣΗΜΟ τσατ έλεγαν ότι θα μας κοπεί το σήμα, μετά το ρίξαμε σε ΧΑΚΕΡΣ που στέλνουν μηνύματα εξ ονόματος μας. Όταν καταλάβαμε ότι τέτοιες βλακείες δεν στέκουν, το ρίξαμε σε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ 😂 σφάλμα (γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέει).

Και όλα αυτά γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούνε που το παρακάνανε με της υπερωρίες του Μήτσοu που τον οδήγησε τελικά στο να πιει ένα ποτήρι παραπάνω 

8 minutes ago, Bas said:

Και όλα αυτά γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούνε που το παρακάνανε με της υπερωρίες του Μήτσοu που τον οδήγησε τελικά στο να πιει ένα ποτήρι παραπάνω 

Εγώ πιστεύω ότι έφαγε τυρόπιτα με μιλκο γρηγορα και τον έπιασε τρελό κόψιμο. Όμως όπως έφυγε σφαιρα για το WC, ξέχασε να απενεργοποιήσει τη μετατροπή φωνής σε κείμενο.

Τα Sms που στάλθηκαν είναι αυτά που "άκουσε" το λογισμικό να λέει ο Μήτσος ενώ παλεύε με το θεριό που είχε μέσα του και από ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ λάθος στάλθηκαν σε κάποιους συνδρομητες...

Ελπίζω ο Μήτσος να μην απολύθηκε για αυτή τη μλκια, γιατί δεν έχουν και άλλον και μας βλέπω να το γυρνάμε στα καρτοτηλέφωνα 😂

Edited by gpapas640

10 ώρες πριν, eridion25 said:

Screenshot_20241125_131934_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20241125_132013_Samsung Internet.jpg

Καλά τα πήγαινες αυτό  με το ευρώ τι το ήθελες.. τώρα  φαίνεται σαν να είναι καλοί αλλά τους τιμωρείς. 

2 minutes ago, Bas said:

Screenshot_20241126-164223_Vivaldi.thumb.jpg.fd7900595d24f29c72e457f36e3c2166.jpg

Όλα για 1 SMS αμφίβολης προέλευσης και αξιοπιστίας...

Έτσι είμαστε εμείς οι myPhonάδες, δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω... 

On 24/11/2024 at 8:29 ΠΜ, Don_VitoCorleone said:

Η εντολή UD στο 12410 δεν ισχύει πλέον, και δε μου έχει έρθει μήνυμα που να μου λέει πως ενεργοποιώ την προσφορά με sms. Ξέρει κάποιος;

Screenshot_2024-11-24-09-28-02-855_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

Screenshot_2024-11-24-09-28-28-555_co.trebbble.android.wind.q-edit.jpg

Το ίδιο μου συμβαίνει σε f2g

Edited by Bas

10 ώρες πριν, elkons said:

Κι όμως απάντησε η εταιρεία!

Είμαστε δυνατοί βλέπω 😅

Ναι. Το επομενο ξυπνημα της θα ειναι οταν γκρεμιστουν και τα ντουβαρια απο "σεισμο" 9 ριχτερ. Οι "κραυγες" δεν την ξυπνανε απο τον "υπνο" της με τιποτα 

Edited by alteisei