CoyoteD Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 (edited) Είπαμε αν κάνεις πρώτα με μήνυμα θα μείνει και στο app ενώ αν κάνεις πρώτα το app θα τη χάσεις για τονλ μέλλον Edited July 6, 2022 by CoyoteD 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 7 ώρες πριν, CoyoteD said: Είπαμε αν κάνεις πρώτα με μήνυμα θα μείνει και στο app ενώ αν κάνεις πρώτα το app θα τη χάσεις για τονλ μέλλον Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Καουνταουν απεριόριστο ιντερνετ με 5,50€ 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Η προσφορά απεριόριστα ΜΒ και 1000' έχει έρθει με sms και την έχω και στο app. Έχει 'διάφορο' με ποιο τρόπο θα την ενεργοποίησω ?Εμένα υπάρχει στο app και την έβαλα κιόλας άψογη προσφορά Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 16 ώρες πριν, CoyoteD said: Είπαμε αν κάνεις πρώτα με μήνυμα θα μείνει και στο app ενώ αν κάνεις πρώτα το app θα τη χάσεις για τονλ μέλλον Αυτό έχει αποδειχθεί; Έχει στείλει κανείς το μνμ αφού χρησιμοποιήσει το δωράκι και δεν του ενεργοποιήθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Αυτό έχει αποδειχθεί; Έχει στείλει κανείς το μνμ αφού χρησιμοποιήσει το δωράκι και δεν του ενεργοποιήθηκε; Εννοείς μάλλον αν κάποιος ενεργοποίησε την προσφορά μέσω μηνύματος και δεν χάθηκε από το δωράκι. Νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος ότι έχει συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 3 minutes ago, gpapas640 said: Εννοείς μάλλον αν κάποιος ενεργοποίησε την προσφορά μέσω μηνύματος και δεν χάθηκε από το δωράκι. Νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος ότι έχει συμβεί. Όχι.. εννοώ να φύγει το δωράκι κανονικά.. και μόλις περάσει το 30ήμερο να ξαναενεργοποιηθεί μέσω sms. Ουσιαστικά θεωρούμε δεδομένο ότι το να υπάρχει το δωράκι ενώ έχουμε ενεργοποιήσει την προσφορά μέσω σμσ, θα μας το ξαναδώσει. Ενώ θεωρούμε πως αν χάσεις το δωράκι από την εφαρμογή δεν θα μπορείς να το ξαναπάρεις μέσω σμσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Τελικά τι ισχύει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Δεν ξέρουμε αν θα στο ξαναδώσει απο sms αν έχει χαθεί από την εφαρμογή, αυτό που ξέρουμε είναι ότι αν το πάρεις από την εφαρμογή μετά χάνεται από την εφαρμογή 1 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 17 minutes ago, p_k said: Τελικά τι ισχύει; Μα δεν έχει υλοποιήσει κανείς το ένα ή το άλλο σενάριο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Δηλαδή τι να "υλοποιήσει"; Να ενεργοποιήσει από app και μετά να προσπαθήσει με sms, ενώ ήδη από την αρχή ήξερε ότι με διαρκή sms της ίδιας προσφοράς δε "φεύγει" ποτέ η δυνατότητα ενεργοποίησής του ως τη λήξη της προσφοράς; Έχω στείλει sms για το 3GB με 3Ε πάνω από #3# φορές παλιότερα και διαρκώς το ενεργοποιούσε στη διάρκει ισχύος της προσφοράς. Τώρα έστειλα το UD στο 12410 για τα unlimited data (όσο δεν είχαν προσθέσει ακόμη τα extra 1000' προς όλους) και ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του συγκεκριμένου ως και 6/9 που θα ισχύει σε όλους μας η συγκεκριμένη προσφορά. Να "ρισκάρω" να ενεργοποιήσω από app να εξαφανιστεί από το app και να δοκιμάσω με sms μετά ξανά την ίδια προσφορά, ΟΧΙ δε το έχω κάνει εγώ, ενώ ξέρω ότι με sms δεν εξαφανίζεται η προσφορά-δωράκι ως τη λήξη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 1 hour ago, Pppe said: Δηλαδή τι να "υλοποιήσει"; Να ενεργοποιήσει από app και μετά να προσπαθήσει με sms, ενώ ήδη από την αρχή ήξερε ότι με διαρκή sms της ίδιας προσφοράς δε "φεύγει" ποτέ η δυνατότητα ενεργοποίησής του ως τη λήξη της προσφοράς; Έχω στείλει sms για το 3GB με 3Ε πάνω από #3# φορές παλιότερα και διαρκώς το ενεργοποιούσε στη διάρκει ισχύος της προσφοράς. Τώρα έστειλα το UD στο 12410 για τα unlimited data (όσο δεν είχαν προσθέσει ακόμη τα extra 1000' προς όλους) και ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του συγκεκριμένου ως και 6/9 που θα ισχύει σε όλους μας η συγκεκριμένη προσφορά. Να "ρισκάρω" να ενεργοποιήσω από app να εξαφανιστεί από το app και να δοκιμάσω με sms μετά ξανά την ίδια προσφορά, ΟΧΙ δε το έχω κάνει εγώ, ενώ ξέρω ότι με sms δεν εξαφανίζεται η προσφορά-δωράκι ως τη λήξη της. Έχει αναφερθεί παραπάνω πως με ενεργοποίηση από σμσ, έχει φύγει και από το κουτάκι η προσφορά. Οπότε ΟΧΙ δεν είναι δεδομένο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Καλησπερα παιδια. Αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει. ο αδελφος μου πηγε Γερμανια για μερικες μερες. Μου τηλεφωνησε απο το Q καρτοκινητο και μολις αρχισαμε να μιλαμε διακοπηκε η συνδεση. Εχει πολλα λεπτα ομιλιας και MB απο το μεσαντζερ μιλαμε ενω αυτος δεν μπορει να καλεσει? ξερει καποιος τι παιζει και αν χρειαζεται να τσεκαρει κατι στις ρυθμισεις? το τηλεφωνο ειναι ενα HW Y6 2018 Ευχαριστω για τυχον απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 2 ώρες πριν, thyreates said: Καλησπερα παιδια. Αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει. ο αδελφος μου πηγε Γερμανια για μερικες μερες. Μου τηλεφωνησε απο το Q καρτοκινητο και μολις αρχισαμε να μιλαμε διακοπηκε η συνδεση. Εχει πολλα λεπτα ομιλιας και MB απο το μεσαντζερ μιλαμε ενω αυτος δεν μπορει να καλεσει? ξερει καποιος τι παιζει και αν χρειαζεται να τσεκαρει κατι στις ρυθμισεις? το τηλεφωνο ειναι ενα HW Y6 2018 Ευχαριστω για τυχον απαντησεις Υπαρχει περιπτωση το υπόλοιπο ομιλίας ή ιντερνετ που είχε να μην ήταν διαθέσιμο για περιαγωγη, οπότε του έφαγε το υπόλοιπο χρημάτων. Άλλη περιπτωση (όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ μέσα) είναι να είχε πακετο διαθέσιμο για περιαγωγη, αλλά να έκανε λάθος η wind και να μην το δέχτηκε για περιαγωγη. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 18 minutes ago, Mobileras said: Άλλη περιπτωση (όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ μέσα) είναι να είχε πακετο διαθέσιμο για περιαγωγη, αλλά να έκανε λάθος η wind και να μην το δέχτηκε για περιαγωγη. Έτσι.. wind είμαστε λάθη κάνουμε.. 😉🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 3 ώρες πριν, Mobileras said: Υπαρχει περιπτωση το υπόλοιπο ομιλίας ή ιντερνετ που είχε να μην ήταν διαθέσιμο για περιαγωγη, οπότε του έφαγε το υπόλοιπο χρημάτων. Άλλη περιπτωση (όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ μέσα) είναι να είχε πακετο διαθέσιμο για περιαγωγη, αλλά να έκανε λάθος η wind και να μην το δέχτηκε για περιαγωγη. Αρα μιλαω με εξυπηρετηση πελατων Wind απ οτι καταλαβα. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 Σχετικά με την προσφορά με τα απεριόριστα να σας ενημερώσω ότι πρώτη φορά έκανα ενεργοποίηση απο το κουτάκι, στην λήξη είχαν ανανεωθεί οι προσφορές στο κουτάκι και δεν την είχε μεσα, προσπάθησα με sms αλλά δεν ενεργοποιητε. Όποτε ενεργοποίησα το σημερινό countdown. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Σήμερα ανανέωσα με 12€ όλα τα μέλη της οικογένειας. Και αντί να μας δώσουν 2GB για 30 μέρες, μας δώσαν 1GB για 30 μέρες και άλλο 1GB για 7 μόνο μέρες. WTF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω 33 ευρώ υπόλοιπο από προηγούμενες ανανεώσεις σε καταστήματα wind. Μπορώ να κάνω online ανανέωση από την εφαρμογή my q ; Η πρέπει να πάω σε κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 2 minutes ago, aplos73 said: Καλησπέρα στην παρέα. Έχω 33 ευρώ υπόλοιπο από προηγούμενες ανανεώσεις σε καταστήματα wind. Μπορώ να κάνω online ανανέωση από την εφαρμογή my q ; Η πρέπει να πάω σε κατάστημα; Μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Έχει ανανεώσει κανείς με sms το UD στο 14210, για να δει αν θα παραμείνει η προσφορά στο app ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 ναι αυτό λέμε παραμένει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 εβαλα χρήματα και πήρα το 1 γίγα δωρο και έστειλα και μήνυμα και πήρα 1000 συν απεριόριστα Τωρα στο 1225 λεει ότι έχω 1000 λεπτά για εθνικά και 1000 mbytes Αρα ισχύουν ή δεν ισχύουν στην περιαγωγή? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Εγώ πιστευω οτι ΔΕΝ ισχυουν σε περιαγωγη (τα συγκεκριμένα). Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Ποιά απ όλα? τα 1000 που πηρα με τα 12 ευρω ή αυτά που κέρδισα με το μήνυμα Πως θα το τσεκάρω όμως χωρίς να χάσω χρήματα μόλις προσγειωθώ? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts