xenopoulos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Ποτέ δεν καλούμε τέτοια νούμερα από το κινητό, είναι πάντα χρεώσιμα. Πότε δεν κατάλαβα γιατί τα έχουν αυτά τα νούμερα και δεν βάζουν ένα φυσιολογικό δεκαψήφιο νούμερο. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά αυτό ξεκίνησε προχθές. Εχθές έκανα παράπονα και έφτιαξε σε μένα το πρωί. Σε φιλικούς λογαριασμούς ήταν εξαφανισμένο μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Δεν εμφανιζόταν σε όλους τους λογαριασμούς, αλλά σε αρκετούς. Αν ήταν συστημική βλάβη θα ήταν σε όλους και αν το διορθώναν θα ήταν σε όλους. Πιστεύω ότι κάτι δοκίμασαν και δεν τους βγήκε. Θα δείξει. Εμένα πάντως που στην αρχή δεν εμφανιζε την 6ευρη ανανέωση, μετά από επικοινωνία μέσω messenger γύρω στις 3 το μεσημέρι την ξαναέβγαλε κανονικά στην εφαρμογή. Τώρα πρόβλημα από μέρους τους ήταν, ετοιμάζονται να την σταματήσουν, θα δούμε στο επόμενο countdown. Πάντως αν αναγκαστώ να δίνω πάνω από 10€/μήνα και σε αυτούς δεν συμφέρει... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Έχω φραγή στα 5ψηφια και θέλω να στείλω 1 sms στο 54888. Τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Δοκίμασες και δεν στέλνει; Αν δεν κάνω λάθος, η φραγή είναι στα εισερχόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Δοκίμασες και δεν στέλνει; Αν δεν κάνω λάθος, η φραγή είναι στα εισερχόμενα. Δοκίμασα. Δεν στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Υπόλοιπο έχεις ικανό για το ποσό που κοστίζει το sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Υπόλοιπο έχεις ικανό για το ποσό που κοστίζει το sms; ΝΑΙ, υπόλοιπο έχω. Το πρόβλημα είναι ότι για 1 sms πρέπει να ζητήσω ακύρωση φραγής και μετά ΞΑΝΑ ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Έχω φραγή στα 5ψηφια και θέλω να στείλω 1 sms στο 54888. Τι να κάνω ? μονο με τηλεφωνο στην εξυπηρετηση για αρση φραγης που γινεται εκεινη την ωρα. το εκανα πριν λιγες μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 ΝΑΙ, υπόλοιπο έχω. Το πρόβλημα είναι ότι για 1 sms πρέπει να ζητήσω ακύρωση φραγής και μετά ΞΑΝΑ ενεργοποίηση. για την εκ ενεργοποίηση φραγή μπορείς να στείλεις STOP στο 1237 για την άρση πρέπει να επικοινωνήσεις με την ομάδα εξυπηρέτησης Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 (edited) Μου έβγαλε προσωπική προσφορά στο δωράκι 50gb με 10,40... Edited October 27, 2020 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μου έβγαλε προσωπική προσφορά στο δωράκι 50gb με 10,40... Είναι η απάντηση στην κόκκινη στάνταρ... Για πόση διάρκεια μιλάμε;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 30 μερες. Ηρθε και sms αλλα δεν εχει τροπο ενεργοποιησης αλλο παρα μονο μεσα απο την εφαρμογη απ'οτι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Κι εμένα μου την έβγαλε την προσφορά με τα 50 GB στα 10,40€. Και στα μωβ δωράκια αλλά μου ήρθε και SMS σχετικά. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Αυτή η προσφορά πάντως δεν έχει έρθει σε μένα ακόμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 μόνο που αυτή προσφορά δεν κοστίζει 10.40 όπως γράφει,αλλά 15 ολόκληρα € Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoszx Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Ερώτηση, βρήκα σε αγγελία στο ίντερνετ Q προνομιακή sim στα 13€. Η αγγελία αναγράφει (μεταξύ άλλων) 1500' προς όλους με 10€ με διάρκεια για 30 μέρες. Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία από wind/q, ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Πιθανόν να έχουν κρατήσει την εικόνα της προσφοράς από παλιότερα πλέον η διάρκεια είναι 28 μέρες και κοστίζει 10,40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoszx Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Ερώτηση, βρήκα σε αγγελία στο ίντερνετ Q προνομιακή sim στα 13€. Η αγγελία αναγράφει (μεταξύ άλλων) 1500' προς όλους με 10€ με διάρκεια για 30 μέρες. Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία από wind/q, ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ.μήπως είναι για προς Q μόνο,τσεκαρε το αυτο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 μόνο που αυτή προσφορά δεν κοστίζει 10.40 όπως γράφει,αλλά 15 ολόκληρα € Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk10.40€ γράφει πάντως. Αν πας να την ενεργοποιήσεις θα κρατήσει 15€? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 10.40€ γράφει πάντως. Αν πας να την ενεργοποιήσεις θα κρατήσει 15€? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε όχι βέβαια,εννοω αν δεν έχεις υπόλοιπο και βάλεις κάρτα θα σου κοστίσει 15€,ξέρουν αυτοί Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δεν θα κοστίσει 15 ευρώ, αλλά 12. Αφαιρουμένων των φόρων και του τέλους ανανέωσης 0,30€, μένουν 10,41 ευρώ καθαρά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 ε όχι βέβαια,εννοω αν δεν έχεις υπόλοιπο και βάλεις κάρτα θα σου κοστίσει 15€,ξέρουν αυτοί Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΑν δεν έχεις υπόλοιπο και πέσεις στο μήνα που θα σου τραβήξει και το χαράτσι των 1.70€ για το bonus, τότε όντως θες 15αρι. Αλλιώς με 12€ βγαίνει αν στο έχουν πάρει ήδη ή αν έχεις κάποιο υπόλοιπο και βάζοντας 10€ φτάσει το ποσό για την αγορά Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Εχει τυχει σε κανένα να κανει κονε με αλλον και να παρει τα γιγα ο ενας απο τους 2 μονο? Εκανα τη διαδικασία με καποιο παιδι απο εδω,αυτος πηρε τα γιγα (νέος συνδρομητής) εγω τιποτα. Στο messenger ακομα το κοιτανε και θα με ειδοποιησουν (μου φανηκε χτες οτι μπορεί και να μην καταλαβαν). Στο μεταξύ ίσως έχει και ένα bug η όλη κατάσταση. Δίνεις e-mail στη σελίδα για να δημιουργήσει το link. Εγώ έδωσα το link αυτό που μου εμφανισε η σελίδα. Αυτο στον αλλον αργότερα λειτουργησε κανονικά.Αμεσα όμως μου ήρθε e-mail επιβεβαιωσης το οποίο είχε διαφορετικό link. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό στην όλη ανωμαλία που δημιουργήθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω κάτι πρέπει να κάνει και αυτός για να σου έρθουν και σένα τα 12 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts