Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς αυτό που του αναλογούσε για αυτόν τον μήνα. Για τους επόμενους ;

Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα ότι την προηγούμενη φορά του ενεργοποίησαν την προσφορά και για τους επόμενους μήνες, αλλά αυτή τη φορά του δώσανε δώρο 1gb για 1 μήνα, ενώ θα έπρεπε να του δίνουν 1gb κάθε μήνα μέχρι το Νοέμβριο. Δωράκι της πλάκας είναι !

Αν του έδωσαν ΜΟΝΟ για ένα μήνα είναι ΧΟΝΤΡΟ !!!!!

Το θέμα είναι ότι η Q όταν συμπληρώθει το 2δινο, ΔΕΝ σου τρώει μόνο το υπόλοιπο αλλά και το πακέτο που έχεις !!!!!!!

Αν του έδωσαν ΜΟΝΟ για ένα μήνα είναι ΧΟΝΤΡΟ !!!!!

Το θέμα είναι ότι η Q όταν συμπληρώθει το 2δινο, ΔΕΝ σου τρώει μόνο το υπόλοιπο αλλά και το πακέτο που έχεις !!!!!!!

Τυπικά λένε ότι αν δεν κάνεις ανανέωση χάνεις τα πακέτα και το υπόλοιπο που έχεις. Εγώ έκανα την ανανέωση μερικές ώρες αργότερα και έχασα και το υπόλοιπό μου (~20E) και το συγκεκριμένο πακέτο. Στο παρελθόν που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο μου ενεργοποίησαν ξανά το πακέτο (για τους μήνες που έμεναν). Τώρα έχει αλλάξει προφανώς η πολιτική και έμειναν στο 1GB "δώρο"...

Ένας από τους λόγους που η κιου είναι το τρίτο μου νούμερο (αφού δε βάζει φραγή εισερχομένων)

αφού συντηρείς τρία νούμερα όλο και κάποιο θα ήταν τρίτο,εμείς με ένα το έχουμε πρώτο και τελευταίο :p

πάντως η χρέωση ανα δεύτερο είναι σωτήρια και πότε δεν αγχώνομαι αν έχω πακέτο ομιλίας η όχι

Edited by akalos

θυμάται κανείς πότε ήταν η ταλευταία φορά που είχαμε 8gb με 8€?
Εγω το ενεργοποιησα σε ενα νουμερο μου 31.5.19

Sent from my LEX820 using Tapatalk

αφού συντηρείς τρία νούμερα όλο και κάποιο θα ήταν τρίτο,εμείς με ένα το έχουμε πρώτο και τελευταίο :p

πάντως η χρέωση ανα δεύτερο είναι σωτήρια και πότε δεν αγχώνομαι αν έχω πακέτο ομιλίας η όχι

Το κιου δε χρειάζεται συντήρηση, αφού δεν έχει φραγή εισερχομένων μέχρι να περάσει το 12μηνο. Για ίντερνετ έχω γουατσαπ και για ομιλία ανά δευτερόλεπτο έχω φρογκ.

Εγω το ενεργοποιησα σε ενα νουμερο μου 31.5.19

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ήσουν από τους τελευταίους.

Κάπου εκεί έληξε η προσφορά.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένας από τους λόγους που η κιου είναι το τρίτο μου νούμερο (αφού δε βάζει φραγή εισερχομένων)

Το υπόλοιπο όμως το ΧΑΝΕΙΣ στο δίμηνο!

Ναι, αλλά δέχομαι εισερχομενες μέχρι το 12μηνο

και τι έγινε ?μπορούν να σε πάρουν στους άλλους αριθμούς που διατηρείς ,εκτός και δεν .....γιατί μόνο αυτό έχει νόημα έτσι όπως το λες

Edited by akalos

και τι έγινε ?μπορούν να σε πάρουν στους άλλους αριθμούς που διατηρείς ,εκτός και δεν .....γιατί μόνο αυτό έχει νόημα έτσι όπως το λες

Εννοώ ότι δεν τον πετάω λόγω 12μηνου. Όταν φτάσει το 12μηνο κ δε μου δίνει κάποια αξιόλογη προσφορά, θα τον αφήσω να σβήσει.

το sms για ειδοποιηση κλησεων ερχεται μετα το μηδενισμο υπολοιπου? Στο f2g αμα το καλεσεις βγαζει σημα κατειλημμενου και κλεινει η γραμμη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

το sms για ειδοποιηση κλησεων ερχεται μετα το μηδενισμο υπολοιπου? Στο f2g αμα το καλεσεις βγαζει σημα κατειλημμενου και κλεινει η γραμμη.

αναπάντητη δεν σου βγάζει στην status bar?

αναπάντητη δεν σου βγάζει στην status bar?

λεω για την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων "Q-who called" οταν το εχεις κλειστο

[sIGPIC][/sIGPIC]

λεω για την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων "Q-who called" οταν το εχεις κλειστο

δεν το ξέρω αυτό

καλημερα σε ολη την ομαδα!! 1 ερωτηση?οταν κανεις ανανεωση 6 ευρω το καθαρο ποσο που μενει ποσο ειναι ακριβως? ευχαριστω προκαταβολικά

καλημερα σε ολη την ομαδα!! 1 ερωτηση?οταν κανεις ανανεωση 6 ευρω το καθαρο ποσο που μενει ποσο ειναι ακριβως? ευχαριστω προκαταβολικά

(€6÷1.12) - €0.30=€5.06

Από το προηγούμενο Σάββατο με χρέωσαν 1€ με κλειστά τα δεδομένα. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντάς τους το θέμα και μέχρι σήμερα καμία απάντηση!!! Παλιότερα τουλάχιστον μέσα στην ίδια μέρα απαντούσαν. Από το κακό στο χειρότερο η εξυπηρέτηση πελατών...

Από το προηγούμενο Σάββατο με χρέωσαν 1€ με κλειστά τα δεδομένα. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντάς τους το θέμα και μέχρι σήμερα καμία απάντηση!!! Παλιότερα τουλάχιστον μέσα στην ίδια μέρα απαντούσαν. Από το κακό στο χειρότερο η εξυπηρέτηση πελατών...

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου, φτιάξε ένα κενό apn και όρισε αυτό.

Huawei Nova 5T

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου, φτιάξε ένα κενό apn και όρισε αυτό.

το έχω πει πολλές φορές,δεν είναι θέμα δεδομένων,είναι ο τρόπος επικοινωνεί το δίκτυο με το κινητό,στην οποία υπάρχει ελάχιστη διακίνηση kb/sec,και τσουπ η χρέωση

bug η επίτηδες το κάνουν

σίγουρα έχουν φάει χιλιάδες € και δεν λένε να το φτιαξουν

είπαμε οποίος θέλει την ηρεμία του,πάει σε άλλο δικτυο

τώρα βάλανε κι αυτό το σκατομποτ και στα τέτοια τους

Edited by akalos

Ωραίο countdown έβγαλε σήμερα για 2 μέρες

ΠΡΩΤΗ φορά countdown περιλαμβάνει ΣΚ.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το έχω πει πολλές φορές,δεν είναι θέμα δεδομένων,είναι ο τρόπος επικοινωνεί το δίκτυο με το κινητό,στην οποία υπάρχει ελάχιστη διακίνηση kb/sec,και τσουπ η χρέωση

bug η επίτηδες το κάνουν

σίγουρα έχουν φάει χιλιάδες € και δεν λένε να το φτιαξουν

είπαμε οποίος θέλει την ηρεμία του,πάει σε άλλο δικτυο

τώρα βάλανε κι αυτό το σκατομποτ και στα τέτοια τους

Έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει !!!!!!!!!!

Έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει !!!!!!!!!!

Συμφωνώ, αλλά και η εταιρία δεν θέλει να δώσει λύση, όπως έδωσε η πράσινη.

σχεδόν όλες ψάχνουν,έτσι είναι το android

η πράσινη σε ανακατευθηνε σε μια ιστοσελίδα για να αγοράσεις data,δεν ξέρω αν το εχει ακόμα,άρα και εκεί ήταν υπαρκτό το πρόβλημα ,αλλά τουλάχιστον δεν χρεωνε

στην wind το χουν κάνει επάγγελμα

edit:μια λύση υπάρχει

να κλείσετε τα data παίρνοντας τηλ στο 13700

τώρα πως και γιατί αν σας κλείσουν τα data από κει,ανοίξτε τα κλείστε τα ότι θέλετε καντε,χρέωση δεν θα δείτε

αυτό τουλάχιστον ήταν το μόνο σίγουρο μέχρι πρότινος

Edited by akalos

• This topic was unpinned, featured and pinned