Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε και countdown με 2 gb για 1 € (διάρκεια 30 μέρες).

Το δικο μου εχει 1gb με 2€ για 30 μερες

Να φανταστω οτι αυτες οι διαφορες εχουν να κανουν με τους primioum κ τους νεους πελατες

Επιβεβαιώνω, ότι και εγώ ενεργοποίησα την προσφορά των 8γιγα για 8μηνες χωρίς να λάβω μήνυμα.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Να φανταστω οτι αυτες οι διαφορες εχουν να κανουν με τους primioum κ τους νεους πελατες

Τα countdown είναι δημόσιες προσφορές και ισχύουν για όλους. Για τις επόμενες 28 ώρες μπορείς να πάρεις 1GB για 30 μέρες με 2€.

Ή 1GB το μήνα για 8 μήνες με 8€. :lol:

σορρυ παιδια εγω το εγραψα λαθος. Φυσικα για ολους το ιδιο ειναι.

Edited by kmpatra

Το μήνυμα που μου ήρθε γράφει τα εξης:

AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8G ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 23/02 ΣTIΣ 16:00

Τα countdown είναι δημόσιες προσφορές και ισχύουν για όλους. Για τις επόμενες 28 ώρες μπορείς να πάρεις 1GB για 30 μέρες με 2€.

Ή 1GB το μήνα για 8 μήνες με 8€. :lol:

Το πακετο που εχω τωρα ληγει στις 25/2 μπορω να παρω το 1/8/8 κανοντας μια 10αρα ανανεωση η θα πρεπει να ληξη πρωτα ωστε να μην χρεωθει το 10αρικο σαν δευτερη ανανεωση στον μηνα . βασικα ειμαι λιγο μπερδεμενος οποτε δεν ξερω εαν ειναι κατανοητα

AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8G ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 23/02 ΣTIΣ 16:00

Το ενεργοποίησα.

Το πακετο που εχω τωρα ληγει στις 25/2 μπορω να παρω το 1/8/8 κανοντας μια 10αρα ανανεωση η θα πρεπει να ληξη πρωτα ωστε να μην χρεωθει το 10αρικο σαν δευτερη ανανεωση στον μηνα . βασικα ειμαι λιγο μπερδεμενος οποτε δεν ξερω εαν ειναι κατανοητα

πρεπει να εχεις 8 ευρω μεσα στο λογαριασμο σου για να ενεργοποιησεις την προσφορα των 8€ για 8 μηνες και να παιρνεις με αυτο τον τροπο 1 γιγα το μηνα. Το πως θα τα βαλεις μεσα αυτα τα 8€ δεν εχουν σχεση με την προσφορα. Γιατι σε ανησυχει η 2η 10ευρη ανανεωση του μηνα? Η προσφορα με τα 8€ ειναι ασχετη με το μπονους της 10ευρης ανανεωσης.

Άρα ήρθε SMS. Μου φάνηκε παράξενη η αναφορά σε συγκεκριμένη ώρα λήξης...

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γιατί τις μισές προσφορές από το forum τις μαθαίνουμε...:rolleyes:

πρεπει να εχεις 8 ευρω μεσα στο λογαριασμο σου για να ενεργοποιησεις την προσφορα των 8€ για 8 μηνες και να παιρνεις με αυτο τον τροπο 1 γιγα το μηνα. Το πως θα τα βαλεις μεσα αυτα τα 8€ δεν εχουν σχεση με την προσφορα. Γιατι σε ανησυχει η 2η 10ευρη ανανεωση του μηνα? Η προσφορα με τα 8€ ειναι ασχετη με το μπονους της 10ευρης ανανεωσης.

Ακριβος εκει τα ειχα μπερδεψει στο μυαλι μου , γιατι νομιζα οτι σαν νεος στην q δεν θα μου δωσει το 1/8/8 αλλα το μπονους

Ακριβος εκει τα ειχα μπερδεψει στο μυαλι μου , γιατι νομιζα οτι σαν νεος στην q δεν θα μου δωσει το 1/8/8 αλλα το μπονους

α) Δεν χρειάζεται ντε και καλά να κάνεις 10€ ανανέωση, αν έχεις ήδη ένα υπόλοιπο μέσα. Χρειάζεται να φτάσεις τα 8€ καθαρό υπόλοιπο μετά φόρων από την ανανέωση.

β) Αν κάνεις πάντως 10€ ανανέωση θα πάρεις το bonus της 10ευρης ανανέωσης αμέσως, άσχετα με το τι έχεις ήδη ή τι θα κάνεις μετά με αυτά τα λεφτά. Φυσικά για το 1/8/8 θα έχεις μόνο λίγες μέρες διαθέσιμες να το κατοχυρώσεις, καθώς είναι έκτακτη (και σχεδόν... κρυφή) προσφορά.

α) Δεν χρειάζεται ντε και καλά να κάνεις 10€ ανανέωση, αν έχεις ήδη ένα υπόλοιπο μέσα. Χρειάζεται να φτάσεις τα 8€ καθαρό υπόλοιπο μετά φόρων από την ανανέωση.

β) Αν κάνεις πάντως 10€ ανανέωση θα πάρεις το bonus της 10ευρης ανανέωσης αμέσως, άσχετα με το τι έχεις ήδη ή τι θα κάνεις μετά με αυτά τα λεφτά. Φυσικά για το 1/8/8 θα έχεις μόνο λίγες μέρες διαθέσιμες να το κατοχυρώσεις, καθώς είναι έκτακτη (και σχεδόν... κρυφή) προσφορά.

Ενταξει θα το προσπαθησω σας ευχαριστω για την βοηθεια

τσίμπησα κι εγώ χθές την προσφορά των 8€ παρόλο που δεν μου είχε έρθει το μήνυμα.

Μου ήρθε σημερα όμως παρολο που την ενεργοποίησα χθες.

Καλός συγχρονισμός γιατί χθές μου έληγε η προηγούμενη προσφορά των 8€ κ ετοιμαζόμουν να αγοράσω πακέτο.

[ f i l i p p o s ]

τσίμπησα κι εγώ χθές την προσφορά των 8€ παρόλο που δεν μου είχε έρθει το μήνυμα.

Μου ήρθε σημερα όμως παρολο που την ενεργοποίησα χθες.

Καλός συγχρονισμός γιατί χθές μου έληγε η προηγούμενη προσφορά των 8€ κ ετοιμαζόμουν να αγοράσω πακέτο.

Και τώρα μια από τα ίδια. Πρωί πρωί πήρα την προσφορά.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TCe

οσοι βαλατε τα 8gb και ειχατε ηδη ενεργο πακετο,ισχυει οτι και την προηγουμενη φορα? Δηλαδη το ηδη ενεργοποιημενα καταναλωνονται πρωτα και ακολουθει το 1 γιγα της προσφορας?

οσοι βαλατε τα 8gb και ειχατε ηδη ενεργο πακετο,ισχυει οτι και την προηγουμενη φορα? Δηλαδη το ηδη ενεργοποιημενα καταναλωνονται πρωτα και ακολουθει το 1 γιγα της προσφορας?

Εγώ το ενεργοποίησα στο πρώτο κύμα (αρχές του μηνός), ενώ είχα ήδη data από το τότε countdown (2€-1GB). Συνέχισε να τρώει από το ήδη ενεργό countdown. Εν τω μεταξύ βγήκαν και τα δωράκια του βαλεντίνου. Τότε έτρωγε από τον βαλεντίνο. Αφού τελείωσαν όλα, άρχισε να τρώει από το 1/8/8.

Όλα δηλαδή κατά τις επίσημες οδηγίες περί προτεραιοτήτων μέχρι στιγμής.

Απλά για τυπικούς λόγους να μείνει εδώ μέσα το μήνυμα γραμμένο, τα GB της προσφοράς με τα 8€ τελειώνουν τέλος Οκτωβρίου.

Στο 12000...Και παρα το ακυρο που μου ειχαν ριξει χτες,την ενεργοποιησα λιγο μετα τα μεσανυχτα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά για τυπικούς λόγους να μείνει εδώ μέσα το μήνυμα γραμμένο, τα GB της προσφοράς με τα 8€ τελειώνουν τέλος Οκτωβρίου.

καλα μεχρι τοτε δεν θα βλεπει κανεις την δημοσιευση,θα το ρωτανε με γεωμετρικη προοδο ολο και περισσοτεροι οσο θα περναει ο καιρος. Δοκιμασμενο απο τις προηγουμενες φορες :rolleyes:

Edited by kmpatra

Κ αφου παλευω τοση ωρα να παρω το 1/8/8 μου ερχετε ενα μεηλ να ενεργοποιησω το q economy talk κ να μπω στην κληρωση για 1000 λεπτα προς ολους κ 1gb για 6 μηνες, ειναι τρυκ ? Η κοροιδια

αυτο προφανως ειναι το newsletter, δεν εχει σχεση με το πακετο που προσπαθεις να ενεργοποιησεις. Γιατι λες οτι "παλευεις?". Αν δεν στο δινει,μαλλον εληξε η προσφορα,χτες γραφανε καποιοι οτι θα ηταν ως τις 4 σημερα.

edit η προσφορα τελικά ειναι μεχρι τις 4 αυριο,23/2.

Edited by kmpatra
διορθωση ημερομηνιας

Όταν η εφαρμογή λέει ότι ο χρόνος ή τα δεδομένα πχ λήγουν στις 23/2 πώς μπορώ να γνωρίζω τι ώρα λήγουν ακριβώς ώστε να ανανεώσω πρίν και να μη χάσω τα υπόλοιπα MB;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• This topic was unpinned, featured and pinned