elephant Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Και στο παρελθόν είχε συμβεί να υπάρξει ένα κενό αρκετών ημερών μεταξύ του παλιού και του νέου πακέτου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Και η αγαπημενη μας q μπλοκαρει πια τα ελληνικα γνωστα μας site.η wind εκανε ασχημη επιλογη να ξεκινησει πρωτη και αν σε αυτη την απαγορευση δεν προχωρησουν και οι αλλοι παροχοι θα χασει πολυ κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Σε ποια sites αναφερεσαι? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μόλις έκανα ανανέωση 10€ γιατί σε λίγες μέρες τελειώνει το economy πακέτο που έχω ενεργοποιημενο και πήρα το 1gb για ένα μήνα (δώρο λόγω 10ευρης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Greek team kai magiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 αν δεν κανω λαθος στο παλιο app της q εδειχνε κανονικα τα δευτερολεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο ομιλίας. Στο νεο δεν τα βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 αν δεν κανω λαθος στο παλιο app της q εδειχνε κανονικα τα δευτερολεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο ομιλίας. Στο νεο δεν τα βλέπω... Ναι. Ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παπαλα τα mb ανα μήνα. Τώρα αναμένουμε στο ακουστικό μας για κάνα μήνα με δύο μέχρι να βγάλει ξανά καινούργια προσφορά.Σε επικοινωνία που είχα μέσω Facebook μου είπαν ότι θα μας έρθει νέο μήνυμα μέσα στο μήνα για το πακέτο με τα 8 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (Προωθηση απο spirospatra) Στείλτε LOVE στο 1285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (Προωθηση απο spirospatra) Στείλτε LOVE στο 1285 Δούλεψε μια χαρά, ευχαριστούμε! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δούλεψε μια χαρά, ευχαριστούμε! τι γένεται αφού στείλουμε το μήνυμα; παίρνουμε κάτι δωρεάν; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 2 γιγα για 1 εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Αυτο ειναι το δωρακι του count down? Που απλα το τσιμπαμε νωριτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Οχι με βαση την αντιστροφη μετρηση της εφαρμογής θα έχει countdown την Τετάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Α γιατι το LOVE μου εκανε εντυπωση Κ στο app γραφει valentain's promo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παιδια το εστειλα κι εγω και μου ηρθε ενημερωση για 2GB για 7 ημερες. Στη σελιδα ομως της Q δεν λεει κατι για το δωρο ή countdown οποτε σας ρωταω να ανοιξω λοιπον τα data ? επειδη δεν εχω wifi.. Ειμαι safe ?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Δες το υπόλοιπο,αν εχουν αποδοθεί τα 2 γιγα ανοίγεις ανετα. Μπορείς να το ακουσεις στο 12200. Αλλά αφού ήρθε το μήνυμα είσαι οκ. Edited February 12, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δες το υπόλοιπο,αν εχουν αποδοθεί τα 2 γιγα ανοίγεις ανετα. Μπορείς να το ακουσεις στο 12200. Αλλά αφού ήρθε το μήνυμα είσαι οκ. Ευχαριστω για την ενημερωση, καλεσα τελικα 1225 και ακουσα υπολοιπο απο προσφορες κ μπονους και οντως εχει ενεργοποιηθει. Μολις τωρα, πριν ποσταρω ενημερωθηκε και στη σελιδα της Q -> το υπολοιπο μου και το αναφερει ως promo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Το live chat στο site μας αποχαιρέτησε;:p Υπάρχει κάποιο email; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Φόρμα επικοινωνίας στο site ή messenger @ qkiniti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (Προωθηση απο spirospatra) Στείλτε LOVE στο 1285 Ευχαριστώ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στείλε LOVE στο 1285... 2GB δώρο για μία εβδομάδα!!! Αυτά μας κάνεις Q και δεν σε αλλάζουμε... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 ξέρουμε πότε λήγει η προσφορά του LOVE στο 1285? Πχ με παίρνει να το ενεργοποιήσω σε 2 μερες; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Αυτές τις βλακείες...κουτοπονηριες να μην έκαναν.... έχω 1411 ΜΒ που λήγουν σε περίπου 25 μέρες, βάζω την προσφορά των 2 γιγα και.... τι βλέπω? τρώει από τα 1411 που είχα.... άσε μας κουκλίτσα....:mad::mad::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 το ιδιο σκεφτομουν κι εγω, αναρωτιόμουν με ποια λογική ξοδεύει τα πακετα. Εχοντας λοιπον το 1GB/μηνα και 150ΜΒ οταν ενεργοποιω το πακετο economy, παρατηρησα οτι οταν εχεις δυο πακετα καταναλωνει πρώτα απο το "ξεκινημένο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts