Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και η αγαπημενη μας q μπλοκαρει πια τα ελληνικα γνωστα μας site.η wind εκανε ασχημη επιλογη να ξεκινησει πρωτη και αν σε αυτη την απαγορευση δεν προχωρησουν και οι αλλοι παροχοι θα χασει πολυ κοσμο

Μόλις έκανα ανανέωση 10€ γιατί σε λίγες μέρες τελειώνει το economy πακέτο που έχω ενεργοποιημενο και πήρα το 1gb για ένα μήνα (δώρο λόγω 10ευρης)

αν δεν κανω λαθος στο παλιο app της q εδειχνε κανονικα τα δευτερολεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο ομιλίας. Στο νεο δεν τα βλέπω...

αν δεν κανω λαθος στο παλιο app της q εδειχνε κανονικα τα δευτερολεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο ομιλίας. Στο νεο δεν τα βλέπω...

Ναι. Ακριβώς.

Παπαλα τα mb ανα μήνα. Τώρα αναμένουμε στο ακουστικό μας για κάνα μήνα με δύο μέχρι να βγάλει ξανά καινούργια προσφορά.
Σε επικοινωνία που είχα μέσω Facebook μου είπαν ότι θα μας έρθει νέο μήνυμα μέσα στο μήνα για το πακέτο με τα 8 gb.

(Προωθηση απο spirospatra)

Στείλτε LOVE στο 1285

Δούλεψε μια χαρά, ευχαριστούμε!

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Οχι με βαση την αντιστροφη μετρηση της εφαρμογής θα έχει countdown την Τετάρτη.

Παιδια το εστειλα κι εγω και μου ηρθε ενημερωση για 2GB για 7 ημερες.

Στη σελιδα ομως της Q δεν λεει κατι για το δωρο ή countdown οποτε σας ρωταω να ανοιξω λοιπον τα data ? επειδη δεν εχω wifi..

Ειμαι safe ?..

Δες το υπόλοιπο,αν εχουν αποδοθεί τα 2 γιγα ανοίγεις ανετα. Μπορείς να το ακουσεις στο 12200. Αλλά αφού ήρθε το μήνυμα είσαι οκ. Edited by kmpatra

Δες το υπόλοιπο,αν εχουν αποδοθεί τα 2 γιγα ανοίγεις ανετα. Μπορείς να το ακουσεις στο 12200. Αλλά αφού ήρθε το μήνυμα είσαι οκ.

Ευχαριστω για την ενημερωση, καλεσα τελικα 1225 και ακουσα υπολοιπο απο προσφορες κ μπονους και οντως εχει ενεργοποιηθει.

Μολις τωρα, πριν ποσταρω ενημερωθηκε και στη σελιδα της Q -> το υπολοιπο μου και το αναφερει ως promo.

(Προωθηση απο spirospatra)

Στείλτε LOVE στο 1285

Ευχαριστώ!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Στείλε LOVE στο 1285...

2GB δώρο για μία εβδομάδα!!!

Αυτά μας κάνεις Q και δεν σε αλλάζουμε...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

ξέρουμε πότε λήγει η προσφορά του LOVE στο 1285? Πχ με παίρνει να το ενεργοποιήσω σε 2 μερες;

[ f i l i p p o s ]

Αυτές τις βλακείες...κουτοπονηριες να μην έκαναν....

έχω 1411 ΜΒ που λήγουν σε περίπου 25 μέρες, βάζω την προσφορά των 2 γιγα και.... τι βλέπω? τρώει από τα 1411 που είχα....

άσε μας κουκλίτσα....:mad::mad::X

το ιδιο σκεφτομουν κι εγω, αναρωτιόμουν με ποια λογική ξοδεύει τα πακετα.

Εχοντας λοιπον το 1GB/μηνα και 150ΜΒ οταν ενεργοποιω το πακετο economy, παρατηρησα οτι οταν εχεις δυο πακετα καταναλωνει πρώτα απο το "ξεκινημένο"

• This topic was unpinned, featured and pinned