Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως και δεν το είδες:

Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Το ειδα το μυνημα φιλε μου.Ναι αλλα πρεπει να βρω συσκευη που να εχει Q card συνδεση.Σωστα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Το ειδα το μυνημα φιλε μου.Ναι αλλα πρεπει να βρω συσκευη που να εχει Q card.Σωστα;

Ναι: Άλλη συσκευή (ΟΧΙ μπακατέλα , εννοείται).

Με την ίδια sim Q που έχεις να τη βαλεις στο άλλο κινητό (Κανείς άλλος με smartphone να το δανιστείς εκεί που είσαι δεν υπάρχει; Τόσο δύσκολο είναι; ΑΝ δεν έχεις εσύ άλλο smartphone; Θα του το δώσεις πίσω αφού "πιάσει" κ κάτσεις να γράψεις ό,τι έχει η άλλη συσκευή)....:)

Και σίγουρα ΑΝ δεν μπορείς να βρεις άλλη συσκευή:

Να πας και σε άλλη περιοχή (ΟΧΙ μόνο εκεί που είσαι) να δεις αν συμβαίνει το ίδιο (να μην "μπαίνει" η Q σου), που όπως τα λέτε 2 σελίδες τώρα είναι το πιο πιθανό.

Ναι: Άλλη συσκευή (ΟΧΙ μπακατέλα , εννοείται).

Με την ίδια sim Q που έχεις να τη βαλεις στο άλλο κινητό (Κανείς άλλος με smartphone να το δανιστείς εκεί που είσαι δεν υπάρχει; Τόσο δύσκολο είναι; ΑΝ δεν έχεις εσύ άλλο smartphone; Θα του το δώσεις πίσω αφού "πιάσει" κ κάτσεις να γράψεις ό,τι έχει η άλλη συσκευή)....:)

Και σίγουρα ΑΝ δεν μπορείς να βρεις άλλη συσκευή:

Να πας και σε άλλη περιοχή (ΟΧΙ μόνο εκεί που είσαι) να δεις αν συμβαίνει το ίδιο (να μην "μπαίνει" η Q σου), που όπως τα λέτε 2 σελίδες τώρα είναι το πιο πιθανό.

Α τωρα καταλαβα τι ενοεις. Ωραια θα κοιταξω να δοκιμασω και αυτο.Κοιτα να δεις: εγω μενω Σκοπελο (Γλώσσα). Αυτος απο την Q μου ειπε και αφου το εψαξε λιγο οτι σημα πιανει στο αλλο μισο τμημα του νησιου...Λιγο κουφο μου φαινεται αλλα τελος παντων θα το ελεγξω.:confused:

Α τωρα καταλαβα τι ενοεις. Ωραια θα κοιταξω να δοκιμασω και αυτο.Κοιτα να δεις: εγω μενω Σκοπελο (Γλώσσα). Αυτος απο την Q μου ειπε και αφου το εψαξε λιγο οτι σημα πιανει στο αλλο μισο τμημα του νησιου...Λιγο κουφο μου φαινεται αλλα τελος παντων θα το ελεγξω.:confused:

Δλδ εσύ "κατάλαβες" ότι σου'πα να "πας κ απ΄την άλλη μεριά του νησιού";

ΟΚ: Καλή τύχη......:lol:

Δλδ εσύ "κατάλαβες" ότι σου'πα να "πας κ απ΄την άλλη μεριά του νησιού";

ΟΚ: Καλή τύχη......:lol:

Θα δοκιμασω με αλλη συσκευη και θα δοκιμασω και σε αλλο μερος.Καλο ξημερωμα.

πάντως σχετικά με το 4G σήμα εχω παρατηρήσει πως με τα κινητά δίπλα το ενα στο άλλο, σε αρκετά σημεία το κινητό με την κάρτα Free2Go (Wind) έχει σήμα 4G ενώ της Q έχει 3G. Οπότε τείνω να συμπεράνω πως δίνει προτεραιότητα στα δικά της (Wind).

[ f i l i p p o s ]

Βάζεις δίπλα δίπλα τα ίδια ακριβώς κινητά ή άλλες συσκευές;

Επίσης η ένδειξη είναι πραγματική ή φαινομενική; Πολλές φορές δηλαδή δείχνει κάτι το κινητό, αλλά όταν πάς να το χρησιμοποιήσεις τότε γυρνάει σε άλλο. Πολλές φορές μου δείχνει 4G και όταν πάω να χρησιμοποιήσω δίκτυο γυρνάει μόνο του σε 3G, όπως και ανάποδα.

Letv X800 US

Μονο με ίδιες συσκευες, νεες σιμ και κλειδωμα σε 4g μπορρι να δει καποιος αν έχει διαφορά.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δεν είδα αν έχει αναφερθεί, σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα προσπαθώντας να αλλάξω το υπάρχον APN για να παίξει με wind δεν είχα αποτέλεσμα. Μόλις έσβησα ότι APN υπήρχε και δημιούργησα καινούριο, έπαιξε αμέσως

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πάντως σχετικά με το 4G σήμα εχω παρατηρήσει πως με τα κινητά δίπλα το ενα στο άλλο, σε αρκετά σημεία το κινητό με την κάρτα Free2Go (Wind) έχει σήμα 4G ενώ της Q έχει 3G. Οπότε τείνω να συμπεράνω πως δίνει προτεραιότητα στα δικά της (Wind).

ισχυει,το χουμε ξανασυζητησει πολλες φορες.Δινει προτεραιοτητα στην wind

Μονο με ίδιες συσκευες, νεες σιμ και κλειδωμα σε 4g μπορρι να δει καποιος αν έχει διαφορά.

Συμφωνώ.

Το εχω ομως παρατηρήσει κατ εξακολούθησην , iphone 6 & iphone 7 δίπλα δίπλα, μόνιμα και σε χρήση ιντερνετ το ένα 4G και το άλλο 3G.

[ f i l i p p o s ]

Οκ, παρεμφερή τα 2 τους.

Ναι, γενικως οπως είπανε, δινει αβατζο στη wind και επειτα q

Κατι αντίστοιχο γινεται με κοσμοτε και φρογκ(η εστω γινόταν)

Καλησπερα. Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Γνωριζει καποιος εαν μπορω να βαλω 4g καρτα σε 3g κινητο? Και εαν ,ποσο κοστιζει η αντικατασταση.....(με το ιδιο νουμερο?).....

Μπορείς (φυσικά δεν θα πιάνει 4g),και η αντικατάσταση σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι δωρεάν. Για διάφορους λόγους όμως κάποια καταστήματα μπορεί να την χρεώσουν 5 ευρώ.

Μπορείς (φυσικά δεν θα πιάνει 4g),και η αντικατάσταση σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι δωρεάν. Για διάφορους λόγους όμως κάποια καταστήματα μπορεί να την χρεώσουν 5 ευρώ.

Σ'ευχαριστω πολυ. Ειχα ψαξει στο site αλλα δεν το βρηκα.Μαλλον δεν εψαξα καλα..Καλη συνεχεια.

Η αλήθεια είναι ότι το μπάνερ που υπήρχε στην αρχική της q κι εγώ τώρα δεν το βλέπω,το μόνο που βρήκα είναι εδώ

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/periagogi/apolause-4g-serfarisma/

Λέει οτι όλοι οι της καρτοκινητής δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση 4g sim.

Παιδια, να ευχαριστησω για την βοηθεια. Με πολυ μεγαλη δυσκολια καταφερα να την αλλαξω,δωρεαν. Και αφου τελικα μου την ειπαν, οτι εκαναν εξαιρεση για μενα...Πολυ τους κακοφανηκε....

Ετσι κάνουν για να τσεπώνουν τα 5ευρα

Νομιζω οτι το να εκμεταλλευεσαι την αγνοια καποιου,για οικονομικο σου οφελος,καπως λεγεται...Και να'σαι καποιος πουθενας ιδιωτης.....Ολοκληρη εταιρεια. Σε μια ευνομουμενη χωρα,αυτο θα σηκωνε κυρωσεις...Θα μου πεις και σε ποιον τομεα στην χωρα μας δεν γινεται αυτο? Ας'τα να πανε...

Ετσι κάνουν για να τσεπώνουν τα 5ευρα

Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα με πολλή δυσκολία την άλλαξαν δωρεάν.

Επέμεναν, ενώ τους έδειχνα το sms που είχα δεχτεί και το έγραφε ρητά!

Μέχρι και ειρωνεία του τύπου: "Να πας στα κεντρικά να στην αλλάξουν" και άλλες

τέτοιες ηλιθιότητες

Κουτοπονηριές από κουτσαβάκια που πήραν franchise μαγαζί και θέλουν να κάνουν απόσβεση, με κάθε τρόπο, σε 12 μήνες!

Νομιζω οτι το να εκμεταλλευεσαι την αγνοια καποιου,για οικονομικο σου οφελος,καπως λεγεται...Και να'σαι καποιος πουθενας ιδιωτης.....Ολοκληρη εταιρεια. Σε μια ευνομουμενη χωρα,αυτο θα σηκωνε κυρωσεις...Θα μου πεις και σε ποιον τομεα στην χωρα μας δεν γινεται αυτο? Ας'τα να πανε...

Και όμως η εταιρία την αλλαγή την κάνει δωρεάν.Οι υπάλληλοι όμως το κάνουν γαργάρα και χρεώνουν 5€ για να παίρνουν ποσοστά.

• This topic was unpinned, featured and pinned