Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω παιδια,

οντως ετσι ειναι: 1 GB + 1000' προς Q

και το κυριότερο για μενα: τα λεπτα και τα ΜΒ πιστωθηκαν αμεσως :)

Αυτό τους έλειπε μόνο φίλε, να τα πληρωνεις τωρα κ να στα δίνουν αύριο..

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

ευχαριστω παιδια,

οντως ετσι ειναι: 1 GB + 1000' προς Q

και το κυριότερο για μενα: τα λεπτα και τα ΜΒ πιστωθηκαν αμεσως :)

εαν ανανεώσεις σε κατάστημα 10ε θα πάρεις τα ίδια + 120' προς σταθερά ή 120mb , με χρέωση 0,30. Φρόντισε να τους πεις ποιό προτιμάς πριν μπουνε τα λεφτά, γιατί αλλιώς σου βάζουν μόνοι τους, χωρις να ρωτανε, 120mb... Προφανώς έχουν πάρει γραμμή από τα κεντρικά να κάνουν έτσι, διάβασα καταγγελία στο τουιτερ.

εαν ανανεώσεις σε κατάστημα 10ε θα πάρεις τα ίδια + 120' προς σταθερά ή 120mb , με χρέωση 0,30. Φρόντισε να τους πεις ποιό προτιμάς πριν μπουνε τα λεφτά, γιατί αλλιώς σου βάζουν μόνοι τους, χωρις να ρωτανε, 120mb... Προφανώς έχουν πάρει γραμμή από τα κεντρικά να κάνουν έτσι, διάβασα καταγγελία στο τουιτερ.

οταν βαζω εγω ζηταω τα λεπτα προς σταθερα, οταν βαζω για τα παιδια βαζω τα ΜΒ και παλι δεν τους φτανουνν...:p

νομιζω ομως οτι με βολευει καλυτερα η ονλάιν ανανεωση.

Πρωτη φορα εκανα και δε με βλεπω να ξαναπηγαινω σε καταστημα να "στηνομαι" στην ουρα.

Απλα θυμομουν πριν καποιους μηνες που εκανα ονλάιν ανανεωση στο whatsup της κορης εκναν καποιες ωρες να φανουν τα χρηματα στο λογαριασμο της...:(

ξερει κανεις πως μπορουμε να ενεργοποιησουμε τα δεδομενα στο εξωτερικό;

Ειναι ολα ανοιχτα, αλλα τα δεδομενα δεν λειτουργουν :(

Εχω παει καμποσα ταξιδια στο εξωτερικο, σε διαφορες χωρες, με q, αλλα δεδομενα mobile , ποτε δε καταφερα να εχω. Q mobile data σε εξωτερικο = μυθος. Αν το καταφερεις , κανε το post, παρακαλω.

Μαλλον καπου μπερδευει το roaming στο roaming.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

LG G6

Εχω παει καμποσα ταξιδια στο εξωτερικο, σε διαφορες χωρες, με q, αλλα δεδομενα mobile , ποτε δε καταφερα να εχω. Q mobile data σε εξωτερικο = μυθος. Αν το καταφερεις , κανε το post, παρακαλω.

Μαλλον καπου μπερδευει το roaming στο roaming.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

το προηγουμενο ΣΚ πηγε ο αδερφος μου για μια δουλεια στη Γερμανια.

Στη Γερμανια δεν ειχε δεδομενα, στην Αυστρια και Ουγγαρια ειχε κανονικα με τις ιδιες ρυθμισεις.

Σε 15 μερες θα δοκιμασω εγω σε Κροαρια, Ιταλια και Γαλλια.

Σερβια και Σκοπια δε συνφερει καν να δοκιμασουμε, οι χρεωσεις ειναι μεγαλες

Αν κανω ανανεωση απο καταστημα 10 ευρω εκτος απο 1gb και 1000 προς Q μου δινουν και 120 λεπτα?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

ναι αλλα θα χρεωθεις 0.30€

και πρεπει να τους το πεις ΠΡΙΝ την ανανέωση ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Γεια σας παιδια

Θα ηθελα την βοηθεια σας

Εχω ενα δικαρτο huawei mate 7 κ ενω ολα ηταν μια χαρα με την δευτερη καρτα q που εχω για data μονο ξαφνικα δεν μπαινει 3g με τιποτα...Τι apn εσβησα κ ξαναπερασα,τι θεσεις στο κινητο που ειναι δικαρτο αλλαξα,το προβλημα παραμενει...Ανησυχησα μηπως φταιει το κινητο,αλλα δοκιμασα μια q καρτα της κοπελιας μου κ δουλεψε κανονικα...

Τι στο καλο μπορει να συμβαινει...Σκεφτομαι να ζητησω αντικατασταση καρτας....Δεν μου ρχετε κατι αλλο σαν λυση...Εχετε καμια ιδεα???

Το κουφο ειναι οτι ενω δεν εχει mobile data κ ας εχω φτιαξει ολοσωστα τα apn roaming κλπ , με της κοπελιας μου μπαινει κ επισης 2g σημα εχει....

φαινεται να έχει θεμα η καρτα σου. ειναι παλια?

οπως ειπες, ζητα αντικατάσταση. δωρεαν είναι

Αυτο σκεφτομαι κ γω μηπως θελει αντικατασταση

Δεν το ξερα οτι ειναι κ δωρεαν...

Αλλα με προβληματιζει οτι ειναι μονο στο 3g το προβλημα κ οχι στο 2g ... Ειναι δυνατον μια sim να δουλευει στο ενα mode κ στο αλλο οχι??

Αυτο σκεφτομαι κ γω μηπως θελει αντικατασταση

Δεν το ξερα οτι ειναι κ δωρεαν...

Αλλα με προβληματιζει οτι ειναι μονο στο 3g το προβλημα κ οχι στο 2g ... Ειναι δυνατον μια sim να δουλευει στο ενα mode κ στο αλλο οχι??

Σε αλλη συσκευη δουλευει?

Αν οχι, αλλαξε την.

Αν ναι, βρες το λαθος στις ρυθμισεις.

from mobile using tapatalk

Μπα...Το χω κανει κ αυτο...τζιφος... Κ σε αλλη συσκευη που το εβαλα δουλευει το 2g αλλα οχι το 3g Edited by panos23

νεο countdown (νωρίς ήρθε,αύριο το περίμενα) με 4 ευρώ και 1 γιγα ως 10/8 και κλήρωση ενος huawei p9 lite. Τα δώρα αυτά τα δίνουν ποτέ? Ενα ερωτηματολόγιο εμφανιζεται στις σελιδες για την εμπειρια myq/myf2g, και λενε οτι θα κανουν κληρωση για κινητα και νικητες δεν βλεπω να ανακοινωνονται. Ασε που στο συγκεκριμενο ερωτηματολόγιο,στους ορους λενε οτι ο διαγωνισμος έχει διάρκεια όσο ορίζει η εταιρία χωρίς ποτε να γράφει ημερομηνίες συμμετοχής ή κλήρωσης...

Μπα...Το χω κανει κ αυτο...τζιφος... Κ σε αλλη συσκευη που το εβαλα δουλευει το 2g αλλα οχι το 3g

Κοιτα, αν ηταν το προβλημα σε 4G θα το καταλαβαινα οτι μαλλον ηταν θεμα καρτας. Νομιζω ομως οτι 2G, 3G υποστηριζονται κανονικα.

Μπες στο τσατ τους αρχικα και ζητα τους να κανουν ελεγχο στην γραμμη σου. Ειναι κουφο να δουλευε πριν και να σταματησε μονο το 3G. Παντως και αυτοι μαλλον θα σου πουν να πας σε καταστημα για αλλαγη καρτας.

from mobile using tapatalk

νεο countdown (νωρίς ήρθε,αύριο το περίμενα) με 4 ευρώ και 1 γιγα ως 10/8 και κλήρωση ενος huawei p9 lite. Τα δώρα αυτά τα δίνουν ποτέ? Ενα ερωτηματολόγιο εμφανιζεται στις σελιδες για την εμπειρια myq/myf2g, και λενε οτι θα κανουν κληρωση για κινητα και νικητες δεν βλεπω να ανακοινωνονται. Ασε που στο συγκεκριμενο ερωτηματολόγιο,στους ορους λενε οτι ο διαγωνισμος έχει διάρκεια όσο ορίζει η εταιρία χωρίς ποτε να γράφει ημερομηνίες συμμετοχής ή κλήρωσης...

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ... Μάλλον η WIND μας δουλεύει. :whip:

Πηρα τηλςφωνο στο 1222 κ αφου περιμενα καμποση ωρα το ειδαν οι τεχνικοι τους κ τσουπ ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα... Καποια βλακεια θα χαν κανει...

τα δωρα τα δινουν.τουλαχιστον εγω ειχα κερδισει ενα lg l fino!!!

και 2 φίλοι δώρο επιταγές απο παμπλικ!!!

Καλημέρα φίλοι μου!!!

4μελής οικογένεια, έχουμε μέχρι σήμερα 4 καρτοκινητά vodafone cu με τις εξής (πάνω κάτω) χρήσεις:

Εγώ: Βαριά χρήση ίντερνετ και κλήσεων μικρής διάρκειας. Τηλέφωνα περίπου 200 λεπτά τον μήνα, απαιτούμενα data περίπου 1-1,5 GB τον μήνα

Σύζυγος: μέτρια χρήση τηλεφωνίας, κατά κύριο λόγο ενδοοικογενειακά και κάποια τηλέφωνα πέριξ. δεν ξεπερνά τα 100 λεπτά τον μήνα. Internet να δούμε κανέναν καιρό και viber

παιδί 1: φοιτητής γαρ, ότι και αν του δώσεις θα το φάει..... (ασχολίαστο χαχαχαχα)

παιδί 2: ανήλικο, κλήσεις μόνο προς και από γονείς και αδελφό, viber και περίπου 400-500 ΜΒ τον μήνα συνολική χρήση

Μέχρι σήμερα μας σύμφερε η vodafone cu μιας και είχαμε αρκετά bonus με τις ανανεώσεις, αλλά και τον κουμπαρά της μεταφοράς υπολοίπων από τον προηγούμενο μήνα στον νέο

Μετά όμως τις απαράδεκτες αυξήσεις που ανακοίνωσε και το κόψιμο πακέτων και bonus, έφυγα.....

Περιοχή κάλυψης η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή, άρα δεν νομίζω να έχω θέμα με καλή ή κακή συνδεσιμότητα.

Με όλα τα παραπάνω βλέπετε να έρχομαι στην γειτονιά σας ή να κοιτάξω σε κάποια άλλη καρτοκινητή (ποια άλλη.... μόνο το F2G μένει....)

η q σε συμφερει από την άποψη οτι εχει χρεωση ανα δευτερόλεπτο. Με την προυπόθεση οτι και η wind δεν θα ακολουθησει στις αυξησεις και στην καταργηση του 1 γιγα μπονους εχουμε τα εξης:

Για σενα μια ανανεωση 10+ τον μηνα δινει το 1 γιγα και 1000' προς q. Για ομιλια σε συμφερουν ή 2 πακετα προς ολους (200' με 6 ευρω) ή το πακέτο από την εφαρμογή με 150' προς όλους και 150' προς wind με 3 ευρώ

Για τη συζυγο αρκει 1 πακετο με 3 ευρώ για 100' προς όλους, και ενα πακετο ιντερνετ των 2 ευρω(250 mb) με ενεργοποίηση στο 12200 ή το πακέτο 600 mb με 3 ευρω (online).Καλύπτεται βέβαια και με τα μπόνους ανανέωσης.

Για τον φοιτητη,αν δεν σας πειραζει το να ειναι σε αλλο δικτυο,θα προτεινα να μεινει στο φοιτητικο πακετο της vodafone το οποιο ακομα δεν το πειραξαν. Αλλιως με νεο νουμερο (δεν ξερω αν γινεται στο υπάρχον) παει φοιτητικο f2g με 8,57 για 25 μερες και 1500' προς όλους και 1,5 γιγα.

Για το αλλο παιδι,τα πακετο των 3 ευρω για 600 mb και εφοσον μεινουν ολοι στο ιδιο δικτυο, πακετο με 2 ευρω 600' προς wind/q (ενεργοποίηση στο 12200)

Το τελευταιο πακετο προς wind/q ή και το πακέτο με 800' προς wind με 3 ευρω συμφερει ολους για μεταξυ σας επικοινωνια Οποτε και εσυ μπορει να μην χρειαστεις και 2ο πακετο προς ολους μεσα στο μηνα,αλλωστε μαλλον λιγοτερη χρηση θα κανεις με q που ειναι ανα δευτερολεπτο σε σχεση με πριν που ειχε ελαχιστη χρήση 3'. Εκτος αν παντα περνας το τριλεπτο.

Edited by kmpatra

Εγώ: Βαριά χρήση ίντερνετ και κλήσεων μικρής διάρκειας. Τηλέφωνα περίπου 200 λεπτά τον μήνα, απαιτούμενα data περίπου 1-1,5 GB τον μήνα

Σύζυγος: μέτρια χρήση τηλεφωνίας, κατά κύριο λόγο ενδοοικογενειακά και κάποια τηλέφωνα πέριξ. δεν ξεπερνά τα 100 λεπτά τον μήνα. Internet να δούμε κανέναν καιρό και viber

παιδί 1: φοιτητής γαρ, ότι και αν του δώσεις θα το φάει..... (ασχολίαστο χαχαχαχα)

παιδί 2: ανήλικο, κλήσεις μόνο προς και από γονείς και αδελφό, viber και περίπου 400-500 ΜΒ τον μήνα συνολική χρήση

Εσύ, μόνο που αναφέρεις τις κλήσεις μικρής διάρκειας, είσαι για Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δύο πακέτα των 100 λεπτών (6 ευρώ) θα σε καλύπτουν με το παραπάνω, συν ένα πακέτο ίντερνετ ((600 mb, 3 ευρώ) μαζί με το μπόνους ανανέωσης (1 gb και 1000' προς Q), θα χρειάζεσαι περίπου 12 ευρώ το μήνα και θα είσαι οκ. Αν σου αρκεί το 1 gb, δεν ενεργοποιείς πακέτο internet και τη βγάζεις με 10άρικο. Σε κάποιους μήνες θα μαζευτεί και υπόλοιπο ώστε να γλυτώσεις κάποια ανανέωση, θα το δεις στην πορεία αυτό, είναι κάτι που ισχύει για όλους σας.

Σύζυγος, ένα πακέτο προς όλους (100 λεπτά, 3 ευρώ), συν τα μπόνους ανανέωσης (1 gb και 1000' προς Q), θα χρειάζεται μια δεκαπεντάρα κάρτα το δίμηνο. Τον πρώτο μήνα θα βάζει 15 ευρώ (περίπου) και θα ενεργοποιεί μόνο το πακέτο που προανέφερα, τα μπόνους ενεργοποιούνται μόνα τους. Το δεύτερο μήνα θα ενεργοποιεί το πακέτο προς όλους (100 λεπτά, 3 ευρώ), το πακέτο ίντερνετ (600mb, 3 ευρώ) και το πακέτο προς wind/Q (800 λεπτά, 3 ευρώ).

Παιδί 1, Q και αυτός για να μπορείτε να τον καλείτε από τα λεπτά προς Q (τα μπόνους) που έχετε. Ισχύει ακριβώς ότι αναφέρω για τη σύζυγο η για εσένα, αναλόγως των αναγκών σας.

Παιδί 2, Εννοείται Q, με μια δεκαπεντάρα κάρτα ανά τρίμηνο. Τον πρώτο μήνα βάζει 15 ευρώ κάρτα και δεν ενεργοποιεί τίποτα, καθώς παίρνει 1gb ιντερνετ και 1000 λεπτά προς Q. To δεύτερο και τον τρίτο μήνα ενεργοποιεί το πακέτο ίντερνετ (600 mb, 3 ευρώ) και το πακέτο προς wind/Q (800 λεπτά, 3 ευρώ).

Όλα αυτά με την προϋπόθεση να μην αλλάξουν οι χρεώσεις, τα πακέτα και τα μπόνους της Q.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

το προηγουμενο ΣΚ πηγε ο αδερφος μου για μια δουλεια στη Γερμανια.

Στη Γερμανια δεν ειχε δεδομενα, στην Αυστρια και Ουγγαρια ειχε κανονικα με τις ιδιες ρυθμισεις.

Σε 15 μερες θα δοκιμασω εγω σε Κροαρια, Ιταλια και Γαλλια.

Σερβια και Σκοπια δε συνφερει καν να δοκιμασουμε, οι χρεωσεις ειναι μεγαλες

Εγω πριν μια εβδομάδα πήγα Ιταλία. Συνδέθηκα στην εκεί Wind και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το μόνο θέμα είναι οτι έχει επιπλέον χρέωση, έχεις δεν έχεις κάποιο πακέτο.

Καλημερα. Τα 2€ πακετα μονο τηλεφωνικος ενεργοποιουνται; Μεσα απο το σαιτ τους δεν ενεργοποιουνται;

• This topic was unpinned, featured and pinned