kmpatra Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 στο site και στο app άλλαξαν οι τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokiopoulo Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά θέλω να βάλω το app της Q στη ταμπλέτα αλλά θέλει google play. Υπάρχει στη σελίδα τους κάποιο link να φέρω το ρημάδι το apk ή εμείς που δεν έχουμε play θεωρούμαστε.. ανάπηροι; Το ίδιο ψάχνω και για τη wind και μιααπ'τα ίδια. Τα νεύρα μου τσατάλια x 2! Καμιά βοήθεια τίποτα; υγ. γιατί το κάνουν έτσι; το επιβάλλει η google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά θέλω να βάλω το app της Q στη ταμπλέτα αλλά θέλει google play. Υπάρχει στη σελίδα τους κάποιο link να φέρω το ρημάδι το apk ή εμείς που δεν έχουμε play θεωρούμαστε.. ανάπηροι; Το ίδιο ψάχνω και για τη wind και μιααπ'τα ίδια. Τα νεύρα μου τσατάλια x 2! Καμιά βοήθεια τίποτα; υγ. γιατί το κάνουν έτσι; το επιβάλλει η google; Υπάρχει στο 1mobile market, και θα χεις και τις ενημερώσεις. Μια χαρά ζεις και χωρίς τη σαβούρα της Google ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokiopoulo Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 χίλια ευχαριστώ φίλε μου!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου φαινεται αστείο που αντί να απορροφήσουν τα 2λεπτά του ευρώ τα χρεώνουν κανονικά... αλλά οκ... δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρύματα Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου φαινεται αστείο που αντί να απορροφήσουν τα 2λεπτά του ευρώ τα χρεώνουν κανονικά... αλλά οκ... δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρύματα Είναι το γνωστό: "Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%" που αναφέρεται πια από σήμερα στις τιμές πακέτων και λοιπών χρεώσεων. Πάντως η Cosmote στην καρτοκινητή "απορρόφησε" το ΦΠΑ. Μόνο η Wind και η VF αύξησαν τις τιμές....:rolleyes: Το σωστό είναι : "ΦΠΑ αποδίδεται κατά τη μετάβαση € από χέρι σε χέρι" και αυτό γίνεται μόνο κατά την αγορά της "κάρτας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σωστα. Τωρα το καταλαβα. Βαζεις 10€ καρτα, πριν σου κρατουσε ΦΠΑ 23%. Τωρα θα σου κραταει κατι παραπανω, 24% και θα το αποδιδει στο κρατος. Σε σενα μενουν 10€ μειον ΦΠΑ μριον φορος κινητης. Τωρα δηλαδη θα μενει λιγωτερο ποσο απο το δεκαρικο για να παρεις πακετα. Οι τιμες των πακετων γατι αλλαξαν ; Ετσι το καταλαβαινω εγω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σωστα. Τωρα το καταλαβα. Βαζεις 10€ καρτα, πριν σου κρατουσε ΦΠΑ 23%. Τωρα θα σου κραταει κατι παραπανω, 24% και θα το αποδιδει στο κρατος. Σε σενα μενουν 10€ μειον ΦΠΑ μριον φορος κινητης. Τωρα δηλαδη θα μενει λιγωτερο ποσο απο το δεκαρικο για να παρεις πακετα. Οι τιμες των πακετων γατι αλλαξαν ; Ετσι το καταλαβαινω εγω Όχι, το ΦΠΑ δεν στο κρατάει στην ανανέωση αλλά στα πακέτα και τις χρεώσεις. Απ τα 10€ που βαζεις καρτα, μπαινουν κανονικα πλιν του φόρου καρτοκινητης 12%, δεν αφαιρείται το ΦΠΑ, γι αυτό και πάει στα πακέτα η αλλαγή Μου φαινεται αστείο που αντί να απορροφήσουν τα 2λεπτά του ευρώ τα χρεώνουν κανονικά... αλλά οκ... δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρύματα Χτες άλλαξα στο site του καταστηματος που δουλευω το ΦΠΑ απο 23 σε 24. Αυτόματα όλες οι τιμές εγιναν άλλα ντ άλλων με τα δεκαδικά και πρέπει ν αλλαχθούν χειροκίνητα. Προφανώς βαριούνται προς το παρόν να τις αλλάξουν :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όχι, το ΦΠΑ δεν στο κρατάει στην ανανέωση αλλά στα πακέτα και τις χρεώσεις. Απ τα 10€ που βαζεις καρτα, μπαινουν κανονικα πλιν του φόρου καρτοκινητης 12%, δεν αφαιρείται το ΦΠΑ, γι αυτό και πάει στα πακέτα η αλλαγή Χτες άλλαξα στο site του καταστηματος που δουλευω το ΦΠΑ απο 23 σε 24. Αυτόματα όλες οι τιμές εγιναν άλλα ντ άλλων με τα δεκαδικά και πρέπει ν αλλαχθούν χειροκίνητα. Προφανώς βαριούνται προς το παρόν να τις αλλάξουν :p Και γιατί 5,04€ και όχι 5,0406504€ Γιατί 3,02€ και όχι 3,02439024€ Μας χαρίζουν κιόλας....ΟΚ.! :lol: Thanks... Υ.Γ. Οι πράξεις προκύπτουν από την τιμή άνευ ΦΠΑ (x€/1,23) πολλαπλασιασμένες *1,24 Να'μαστε και ευτυχισμένοι για τα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όχι, το ΦΠΑ δεν στο κρατάει στην ανανέωση αλλά στα πακέτα και τις χρεώσεις. Απ τα 10€ που βαζεις καρτα, μπαινουν κανονικα πλιν του φόρου καρτοκινητης 12%, δεν αφαιρείται το ΦΠΑ, γι αυτό και πάει στα πακέτα η αλλαγή Χτες άλλαξα στο site του καταστηματος που δουλευω το ΦΠΑ απο 23 σε 24. Αυτόματα όλες οι τιμές εγιναν άλλα ντ άλλων με τα δεκαδικά και πρέπει ν αλλαχθούν χειροκίνητα. Προφανώς βαριούνται προς το παρόν να τις αλλάξουν :p Ναι εχεις δικιο εσυ. Κουταμαρα ειπα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και γιατί 5,04€ και όχι 5,0406504€ Γιατί 3,02€ και όχι 3,02439024€ Μας χαρίζουν κιόλας....ΟΚ.! :lol: Thanks... Υ.Γ. Οι πράξεις προκύπτουν από την τιμή άνευ ΦΠΑ (x€/1,23) πολλαπλασιασμένες *1,24 Να'μαστε και ευτυχισμένοι για τα γιατί το σύστημα κρατά μέχρι 2 δεκαδικά (όλες οι πλατφόρμες eshop γενικά). Τώρα το γιατί δεν εκατσαν να φτιαξουν τα δεκαδικα, ενώ εμεις πχ τ αλλαξαμε σε 2-3 εκατονταδες προϊόντα , κι αυτοι εχουν μολις μερικες δεκαδες πακετα, ειν άλλο θέμα, ισως τους αρεσουν τα δεκαδικα :lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Για οσους εχουμε το 1gb απο την προσφορα των 8€ θυμαστε μεχρι ποτε ισχυει,νομιζω ισχυει μεχρι και τον αυγουστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αν θυμάμαι καλα 1/8 προστιθεται το τελευταίο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Νομιζω μεχρι Δεκέμβριο 2016 Στάλθηκε από το Lenovo A1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τέλος Γενάρη νομίζω πήραμε την προσφορά με το ίντερνετ για 8 μήνες. Οπότε μάλλον τον Σεπτέμβριο θα μπει το τελευταίο. Εκτός κι αν του δώσει μια μικρή παράταση η εταιρία, όπως πέρσι. Μακάρι να το πάει έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Για 8μηνες ήταν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τέλη του χρόνου όπως και πέρσι, και ενδέχεται και τον Γενάρη. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μην το συγχέετε με την προσφορά του 2015. Αυτή του '16 ισχύει μέχρι και τον Αύγουστο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μην το συγχέετε με την προσφορά του 2015. Αυτή του '16 ισχύει μέχρι και τον Αύγουστο. Σωστά, είναι για 8 μήνες ,αλλά από τον Φλεβάρη που ενεργοποιήθηκε η προσφορά, 8 μήνες είναι κι ο Σεπτέμβρης λογικά. Τον Γενάρη παίρναμε ακόμη τα περσινά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Υπάρχει στο 1mobile market, και θα χεις και τις ενημερώσεις. Μια χαρά ζεις και χωρίς τη σαβούρα της Google ;) Προσπαθώ να περάσω την εφαρμογή 1mobile στο κινητό αλλά δεν μπορώ... Τι παίζει; Έχω ρυθμίσει να επιτρέπονται εφαρμογές εκτός play αλλά ούτε από το κινητό ουτε και από το pcsuite με αφήνει.... sent from my nice curved LG G Flex2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Προσπαθώ να περάσω την εφαρμογή 1mobile στο κινητό αλλά δεν μπορώ... Τι παίζει; Έχω ρυθμίσει να επιτρέπονται εφαρμογές εκτός play αλλά ούτε από το κινητό ουτε και από το pcsuite με αφήνει.... sent from my nice curved LG G Flex2 https://m.apkpure.com/myq/co.trebbble.android.wind.q εαν θες την εφαρμογη τις q δοκιμασε απο εδω!!! Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβες, την εφαρμογη την εχω, θελω να περασω την εφαρμογη για το 1mobile ... για να μπορω και απο το κινητο να κατεβαζω εφαρμογες απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβες, την εφαρμογη την εχω, θελω να περασω την εφαρμογη για το 1mobile ... για να μπορω και απο το κινητο να κατεβαζω εφαρμογες απο εκει. Σου κανει...? https://m.apkpure.com/1mobile-market-lite/me.om.ax https://m.apkpure.com/1mobile-market/com.moblie.webview.OneMobileMarket Δες και αυτα https://m.apkpure.com/apkpure-app.html?icn=aegon&ici=text_detail-apk-m&dimension=1_style2 https://m.apkpure.com/google-play-store/com.android.vending Edited June 2, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ok thanks να σαι καλα ;) Τελος του οφ τοπικ sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μόλις άνοιξα το δεύτερο κινητό μου, που έχω την Q και μου ήρθε μήνυμα ότι το πακέτο των 3€ με τα 100 λεπτά προς όλους, τώρα κοστίζει 3,02€! Ζήτω ο νέος ΦΠΑ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts