akar2015 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 μου ηρθε αυτο NEO: ANANEΩΣE ΣE 1 KAT/MA & ΔIAΛEΞE TO EΞTPA ΔΩPO ΣOY! 2 ΩPEΣ OMIΛIAΣ ΠPOΣ ΣTAΘEPA H 120MB! NEO TEΛOΣ ΣYNAΛΛAΓHΣ KAT/TΩN 0,30€. εννοει τα 0.30 αν βαλεις πακετο σε καταστημα η το βαλαν και για καθε απλη ανανεωση που κανεις? Το γράφει εδώ: http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=372 "Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30€ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5.00€ και άνω." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παρακολουθώ το υπόλοιπο μέσα από το myq. Μια μέρα διαπίστωσα ότι το υπόλοιπο μειώθηκε κατά 4,40€. Έστειλα email στη Wind και μου ήρθε η εξής απάντηση: "Σε συνέχεια του αιτήματός σας με κωδικό *********, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία σε επιλεγμένους πελάτες ενεργοποίησε αυτόματα το «Ξεκλείδωμα πακέτου 4,40€/ 160’ προς όλους» και πλέον έχουν το δικαίωμα αγοράς του πακέτου 160’ προς όλους με 4,40€ για 12 μήνες μέσα από τα καταστήματα WIND. Με το αυτόματο ξεκλείδωμα έγινε χρέωση των 4,40€ και επιστροφή του ποσού στη υπόλοιπο του συνδρομητή. Συγκεκριμένα, αποδόθηκε αυτόματα το ποσό των 4,40€ σε σχήμα bonus, το οποίο ισχύει για 6 μήνες (αντί για 30 ημέρες) και δεν ισχύει για την αγορά πακέτων και υπηρεσιών. To υπόλοιπο του πελάτη ακούγεται στο 1225 (ερώτηση υπολοίπου και επιλογή 1). Στη συνέχεια ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το πακέτο 160’ προς όλους με 4,40€ μέσω καταστημάτων Wind, με απαραίτητη προϋπόθεση την ανανέωση χρόνου ομιλίας με ελάχιστη αξίας 5€. Τα λεπτά δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής. και μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες Το πακέτο ενεργοποιείται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα WIND και μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες." Δηλαδή αν κατάλαβα καλά με το "έτσι θέλω" με υποχρεώνουν να ενεργοποιήσω πακέτο που δεν έχω ζητήσει. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Το γράφει εδώ: http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=372 "Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30€ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5.00€ και άνω." Καθόλου κακό δεν το βρίσκω το μπόνους για τα 30 λεπτά που πληρώνεις παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παρακολουθώ το υπόλοιπο μέσα από το myq. Μια μέρα διαπίστωσα ότι το υπόλοιπο μειώθηκε κατά 4,40€. Έστειλα email στη Wind και μου ήρθε η εξής απάντηση: "Σε συνέχεια του αιτήματός σας με κωδικό *********, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία σε επιλεγμένους πελάτες ενεργοποίησε αυτόματα το «Ξεκλείδωμα πακέτου 4,40€/ 160’ προς όλους» και πλέον έχουν το δικαίωμα αγοράς του πακέτου 160’ προς όλους με 4,40€ για 12 μήνες μέσα από τα καταστήματα WIND. Με το αυτόματο ξεκλείδωμα έγινε χρέωση των 4,40€ και επιστροφή του ποσού στη υπόλοιπο του συνδρομητή. Συγκεκριμένα, αποδόθηκε αυτόματα το ποσό των 4,40€ σε σχήμα bonus, το οποίο ισχύει για 6 μήνες (αντί για 30 ημέρες) και δεν ισχύει για την αγορά πακέτων και υπηρεσιών. To υπόλοιπο του πελάτη ακούγεται στο 1225 (ερώτηση υπολοίπου και επιλογή 1). Στη συνέχεια ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το πακέτο 160’ προς όλους με 4,40€ μέσω καταστημάτων Wind, με απαραίτητη προϋπόθεση την ανανέωση χρόνου ομιλίας με ελάχιστη αξίας 5€. Τα λεπτά δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής. και μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες Το πακέτο ενεργοποιείται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα WIND και μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες." Δηλαδή αν κατάλαβα καλά με το "έτσι θέλω" με υποχρεώνουν να ενεργοποιήσω πακέτο που δεν έχω ζητήσει. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; ελεος τις κοτσανες που κανουν στο f2g τώρα και στην q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 η wind δεν μας τα λεει καλα τελευταια.ΚΑΘΟΛΟΥ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Δεν είναι για να αφήνεις υπόλοιπο στην κάρτα η wind... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Και σε ένα φίλο μου το κάνανε αυτό με τα 4,40€. Είχε ένα μικρό υπόλοιπό, βάζει 5€ με σκοπό να ενεργοποιήσει ένα πακέτο για wind/q, πάει την άλλη μέρα να το ενεργοποιήσει και δεν είχε χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 διαμαρτυρια στο chat και απαιτηση επιστροφης των χρηματων. Στο f2g το κάνουν,σε 3-4 εργασιμες. Και αν χρειαστει και παραπονα προς ΕΕΤΤ μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Τι εγινε; Τα ιδια και στην Q; :rolleyes: Καθόλου κακό δεν το βρίσκω το μπόνους για τα 30 λεπτά που πληρώνεις παραπάνω Δεν θα ηταν κακο αν ηταν προαιρετικο. Εφοσον το εχουν βαλει υποχρεωτικο, ειναι κακο αφου δεν το χρειαζονται ολοι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σημερα πηγα να αλλαξω την σιμ, μου ειπαν ομως οτι εφ'οσον ειναι καινουργια (την εχω κανα διμηνο) ασχετα που ειναι ασπρη, ειναι 4G.... εχει κανεις αλλος την ασπρη να μου πει τελικα τι ειναι? διαφορετικα πρεπει να παω κεντρο να δω αν οντως πιανει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σημερα πηγα να αλλαξω την σιμ, μου ειπαν ομως οτι εφ'οσον ειναι καινουργια (την εχω κανα διμηνο) ασχετα που ειναι ασπρη, ειναι 4G.... εχει κανεις αλλος την ασπρη να μου πει τελικα τι ειναι? διαφορετικα πρεπει να παω κεντρο να δω αν οντως πιανει 4G. Κατα 99,9% δεν ειναι απο τη στιγμη που ειναι καρτοκινητο. Παρε τηλεφωνο στο 1231 που ειναι η τεχνικη υποστηριξη να τσεκαρουν το imei της sim σου για να δουν αν ειναι 4g ή οχι. Αν δεν βγαζει γραμμη ακομα (γιατι απο την q δεν εβγαζε-βγαζει στο 1231) παρε στο 6935601231. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Δεν θα ηταν κακο αν ηταν προαιρετικο. Εφοσον το εχουν βαλει υποχρεωτικο, ειναι κακο αφου δεν το χρειαζονται ολοι. όσοι δεν το χρειάζονται, παιρνουν χαρτακι απο παντοπωλειο, καταστημα ψιλικων (μερικά ειναι ανοικτά 24/7, δε λέω όνομα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 όσοι δεν το χρειάζονται, παιρνουν χαρτακι απο παντοπωλειο, καταστημα ψιλικων (μερικά ειναι ανοικτά 24/7, δε λέω όνομα)... Δινουν και χαρτακι των 5€; :rolleyes: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 όσοι δεν το χρειάζονται, παιρνουν χαρτακι απο παντοπωλειο, καταστημα ψιλικων (μερικά ειναι ανοικτά 24/7, δε λέω όνομα)... οχι πες,θα παιρνουμε ταξι και θα ερχομαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δινουν και χαρτακι των 5€; :rolleyes: οχι, αλλά εαν σε χαλάει το 0,30 του καταστήματος, δεν έχεις άλλη επιλογή... δε λες παλι καλα που σου δίνει 120' με 0,30; Ποιός άλλος σου δίνει τόσα; Πάντως εαν το καλοσκεφτείς, κάποια στιγμή θα βαλεις και δευτερο 5ευρω, συνολο 0,60 χασουρα... ενω εαν βαλεις 10ευρω στο ψιλικατζίδικο δε θα εχεις τετοια χασούρα... οχι πες,θα παιρνουμε ταξι και θα ερχομαστε.. 11,000,000 Ελληνες πηγαινουν στο ψιλικατζίδικο με ταξί :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δουλεύω σε καταστημα Wind και τι έχω ακούσει για αυτό το 0, 30 που σε μερικές περιπτώσεις πρέπει αναγκαστικά να σου βάλει 1 ευρώ παραπάνω, δεν λέγεται. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 οχι, αλλά εαν σε χαλάει το 0,30 του καταστήματος, δεν έχεις άλλη επιλογή... Προσωπικα εχω αλλη επιλογη, αυτη του internet αλλα εξυπακουεται οτι μιλαμε για αυτον που δεν την εχει. Συνεπως εφοσον δεν εχει αλλη επιλογη και δεν τα χρησιμοποιει, καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα οτι ειναι αρνητικο για αυτον. δε λες παλι καλα που σου δίνει 120' με 0,30; Ποιός άλλος σου δίνει τόσα; Προς το παρον τουλαχιστον, οι αλλοι δυο δεν σου εχουν επιβαλλει τελος για ανανεωση μεσω απο καταστηματα. Αρα ναι κανενας αλλος δεν σου δινει τοσα γιατι κανενας αλλος δεν στα παιρνει. Για το "δεν λες παλι καλα", και 1-2€ να ειχε παει το τελος ανανεωσης, παλι καποιος τριτος θα μπορουσε να βρεθει και να σου πει "δεν λες παλι καλα που δεν το πηγαν στα 5€"; Παντα υπαρχει και κατι χειροτερο. Πάντως εαν το καλοσκεφτείς, κάποια στιγμή θα βαλεις και δευτερο 5ευρω, συνολο 0,60 χασουρα... ενω εαν βαλεις 10ευρω στο ψιλικατζίδικο δε θα εχεις τετοια χασούρα... Προσωπικα πλεον επειδη το εχω γεμισει με χρηματα, κανω ανανεωση μονο για το 6μηνο. Να δω τι θα πεις οταν θα το γυρισουν και αυτοι σε 3μηνη υποχρεωτικη ανανεωση. :p Ετσι σιγα σιγα ολα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Προσωπικα εχω αλλη επιλογη, αυτη του internet αλλα εξυπακουεται οτι μιλαμε για αυτον που δεν την εχει. Συνεπως εφοσον δεν εχει αλλη επιλογη και δεν τα χρησιμοποιει, καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα οτι ειναι αρνητικο για αυτον. Προς το παρον τουλαχιστον, οι αλλοι δυο δεν σου εχουν επιβαλλει τελος για ανανεωση μεσω απο καταστηματα. Αρα ναι κανενας αλλος δεν σου δινει τοσα γιατι κανενας αλλος δεν στα παιρνει. Για το "δεν λες παλι καλα", και 1-2€ να ειχε παει το τελος ανανεωσης, παλι καποιος τριτος θα μπορουσε να βρεθει και να σου πει "δεν λες παλι καλα που δεν το πηγαν στα 5€"; Παντα υπαρχει και κατι χειροτερο. Προσωπικα πλεον επειδη το εχω γεμισει με χρηματα, κανω ανανεωση μονο για το 6μηνο. Να δω τι θα πεις οταν θα το γυρισουν και αυτοι σε 3μηνη υποχρεωτικη ανανεωση. :p Ετσι σιγα σιγα ολα. Με απλά λόγια: η wind σου λεει 'εαν ανανεωσεις απο καταστημα, εχει ταριφα 0,30 με δωρακι 120' προς σταθερα. Εαν δε θελεις να χρεωθεις 0,30 και δε θελεις 120' προς σταθερα, παρε χαρτακι απο ψιλικατζίδικο, ή βαλε ονλαιν. Εαν τωρα θελεις απλα να συντηρεις ενα νουμερακι, δεν θα τα εχεις και ολα δικα σου...'. Μερικοι συμπεριφερεστε σαν να σας χρωστανε οι εταιριες κινητης... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Προσωπικα εχω αλλη επιλογη, αυτη του internet αλλα εξυπακουεται οτι μιλαμε για αυτον που δεν την εχει. Συνεπως εφοσον δεν εχει αλλη επιλογη και δεν τα χρησιμοποιει, καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα οτι ειναι αρνητικο για αυτον. Μιλάμε για "αρνητικό" 30 σέντς !!! :lol: Προς το παρον τουλαχιστον, οι αλλοι δυο δεν σου εχουν επιβαλλει τελος για ανανεωση μεσω απο καταστηματα. Αρα ναι κανενας αλλος δεν σου δινει τοσα γιατι κανενας αλλος δεν στα παιρνει. Για το "δεν λες παλι καλα", και 1-2€ να ειχε παει το τελος ανανεωσης, παλι καποιος τριτος θα μπορουσε να βρεθει και να σου πει "δεν λες παλι καλα που δεν το πηγαν στα 5€"; Παντα υπαρχει και κατι χειροτερο. Ακριβώς. Οι άλλοι δεν το έχουν επιβάλλει, όποιος θέλει πάει στους άλλους. Ο ορισμός του ανταγωνισμού είναι, καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως. Προσωπικα πλεον επειδη το εχω γεμισει με χρηματα, κανω ανανεωση μονο για το 6μηνο. Να δω τι θα πεις οταν θα το γυρισουν και αυτοι σε 3μηνη υποχρεωτικη ανανεωση. :p Ετσι σιγα σιγα ολα. Για τα κυρίως νούμερα, αυτά που χρησιμοποιούμε δηλαδή, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Και εγώ έχω μεγάλο υπόλοιπο, αλλά δεν θα ξεχάσω ώστε να λήξει το νούμερο που χρησιμοποιώ καθημερινά. Αυτό με το τρίμηνο της κοσμοτε, με χάλασε σε κάτι νούμερα συναγερμού που είχα (ένα f2g και ένα WU), κυρίως γιατί θα τα ξεχνούσα, αλλά και γιατί μαζεύονται μέσα χρήματα που δεν θα αξιοποιηθούν ποτέ, παρά μόνο θα χαθούν όποτε ξεχάσω να ανανεώσω. Το θέμα όμως λύθηκε με το μηδενικό πάγιο της κοσμοτέ και έτσι από εκεί που έβαζα 5 ευρώ το εξάμηνο (στο WU), τώρα θα δίνω κάτι σεντς όποτε χτυπάει ο συναγερμός (ποτέ μέχρι σήμερα) και μόνο αν ξεχαστώ και απαντήσω !!! Ας μας πουν αυτοί ποιός χάνει με τέτοιες κινήσεις. Αν λοιπόν το γυρίσει και η wind στο τρίμηνο, θα πάει και αυτό στο μηδενικό πάγιο και τέλος. Το κακό είναι ότι το f2g έχει γύρω στα 50 ευρώ μέσα τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν, αλλά και για αυτά υπάρχουν λύσεις. :) Edited June 10, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Με απλά λόγια: η wind σου λεει 'εαν ανανεωσεις απο καταστημα, εχει ταριφα 0,30 με δωρακι 120' προς σταθερα. Εαν δε θελεις να χρεωθεις 0,30 και δε θελεις 120' προς σταθερα, παρε χαρτακι απο ψιλικατζίδικο, ή βαλε ονλαιν. Εαν τωρα θελεις απλα να συντηρεις ενα νουμερακι, δεν θα τα εχεις και ολα δικα σου...'. Μερικοι συμπεριφερεστε σαν να σας χρωστανε οι εταιριες κινητης... :p Δηλαδη 20 χρονια τωρα που δεν ειχαν τελος ανανεωσης στα καταστηματα, το εκαναν γιατι μας χρωσταγαν; Να δω τι αλλο θετικο θα πειτε για μια εταιρια που εκανε αυξηση. :X Μιλάμε για "αρνητικό" 30 σέντς !!! :lol: Αν το βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα...ισως να ειναι και για γελια. Μπαινει ενα καινουριο τελος... ειναι λογικο οτι θα ειναι φθηνο για να μην προκαλεσει τις αντιδρασεις. Ειναι βεβαιο ομως οτι σε καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια), αυτο θα αυξηθει και δεν θα παραμεινει το ιδιο. Η ιστορια αυτο εχει δειξει. Αρα εσυ πως το βλεπεις; Θετικο; Ακριβώς. Οι άλλοι δεν το έχουν επιβάλλει, όποιος θέλει πάει στους άλλους. Ο ορισμός του ανταγωνισμού είναι, καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως. Τωρα αυτο το λες επιχειρημα; Κανει αυξησεις μια εταιρια και του λες "μπορεις να πας στους αλλους"; Γιατι, τι θα κανουν "μεθαυριο" οι αλλοι; Μειωσεις; Χθες ηρθες στην Ελλαδα; Edited June 10, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δηλαδη 20 χρονια τωρα που δεν ειχαν τελος ανανεωσης στα καταστηματα, το εκαναν γιατι μας χρωσταγαν; Να δω τι αλλο θετικο θα πειτε για μια εταιρια που εκανε αυξηση. :X πριν 20 χρονια που λες, δεν σου εδινε 800' με 2 ευρω προς wind/q, ουτε 100' προς ολους με 3 ευρω. Προσωπικά προτιμω το 0,30 (που υπάρχουν τροποι να μη το πληρωσω) παρά το 3μηνο της κοσμοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 πριν 20 χρονια που λες, δεν σου εδινε 800' με 2 ευρω προς wind/q, ουτε 100' προς ολους με 3 ευρω. Δεν ειπα για το τι γινοταν πριν 20 χρονια αλλα για το τι γινεται 20 χρονια τωρα. Δεν θα μπορουσα να συγκρινω 2 εποχες που τεχνολογικα διαφερουν τοσο πολυ. Προσωπικά προτιμω το 0,30 (που υπάρχουν τροποι να μη το πληρωσω) παρά το 3μηνο της κοσμοτε... Οκ τωρα το προτιμας (φυσικα και εγω γιατι προσωπικα δεν με επηρεαζει), να σε δω ομως τι θα λες οταν θα το κανει 3μηνο και η wind. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλά, μεγάλη κουβέντα ας μην λέμε. Δεν είναι απίθανο να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουν υιοθετήσει το 3μηνο και οι άλλοι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Αν το βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα...ισως να ειναι και για γελια. Μπαινει ενα καινουριο τελος... ειναι λογικο οτι θα ειναι φθηνο για να μην προκαλεσει τις αντιδρασεις. Ειναι βεβαιο ομως οτι σε καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια), αυτο θα αυξηθει και δεν θα παραμεινει το ιδιο. Η ιστορια αυτο εχει δειξει. Αρα εσυ πως το βλεπεις; Θετικο; Δεν είναι κοντόφθαλμο, μαθηματικό είναι. Αν θα έπρεπε να το χαρακτηρίσω κάπως θα το έλεγα αρνητικό, αλλά φαίνεται ότι τα 120' με 0,30 ευρώ βολεύουν κάποιους, οπότε δεν θα το χαρακτηρίσω καθόλου. Αν αυξηθεί η τιμή το ξανασυζητάμε, αλλά τότε θα μειωθεί και η ζήτηση... τόσο απλά. Τωρα αυτο το λες επιχειρημα; Κανει αυξησεις μια εταιρια και του λες "μπορεις να πας στους αλλους"; Γιατι, τι θα κανουν "μεθαυριο" οι αλλοι; Μειωσεις; Χθες ηρθες στην Ελλαδα; Επιχείρημα ??? Δεν χρειάζομαι κάποιο επιχείρημα, ούτε έχω σκοπό να κρατήσω κάποιον στη wind, δεν έχω μετοχές εκεί. Πελάτης είμαι και όπως έγραψα πριν, ήδη κάποιοι αριθμοί μου είναι σε άλλες εταιρίες, γιατί απλά με συμφέρει. Για την ιστορία πάντως, ναι, έχω δει και μειώσεις... Edited June 10, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δεν είναι κοντόφθαλμο, μαθηματικό είναι. Αν θα έπρεπε να το χαρακτηρίσω κάπως θα το έλεγα αρνητικό, αλλά φαίνεται ότι τα 120' με 0,30 ευρώ βολεύουν κάποιους, οπότε δεν θα το χαρακτηρίσω καθόλου. Αν αυξηθεί η τιμή το ξανασυζητάμε, αλλά τότε θα μειωθεί και η ζήτηση... τόσο απλά. Φυσικα και βολευει καποιους και για αυτο ειπα οτι θα ηταν καλο αν ηταν προαιρετικο. Τωρα το αν κανει αυξησεις και μειωθει η ζητηση, η εταιρια θα τα εχει υπολογισει προηγουμενως και για να προχωραει στην αυξηση, προφανως και θα βγαινει κερδισμενη απο μια τετοια κινηση=> καποιοι θα βρεθουν να πληρωσουν την νυφη. Επιχείρημα ??? Δεν χρειάζομαι κάποιο επιχείρημα, ούτε έχω σκοπό να κρατήσω κάποιον στη wind, δεν έχω μετοχές εκεί. Πελάτης είμαι και όπως έγραψα πριν, ήδη κάποιοι αριθμοί μου είναι σε άλλες εταιρίες, γιατί απλά με συμφέρει. Για την ιστορία πάντως, ναι, έχω δει και μειώσεις... Οι μειωσεις ομως αυτες οφειλονται σε αλλους λογους, αναπτυξη τεχνολογιας, ανταγωνισμο, Ε.Ε. κλπ. Οταν μπαινει νεο τελος ειναι αυτο που λεει ο λαος...ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts