Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. ειναι 4g η καρτα? επισης που μενεις? μονο στην αθηνα εχει προς το παρων 4g δικτυο (ισως και θεσσαλονικη)

2. λειτουργει σε περιαγωγη στο δικτυο της wind. με παρα πολυ απλα λογια "δανειζεται" τις κεραιες της δηλαδη

3. μαλλον ναι. αλλα μπορεις πολυ απλα να εμεργοποιεις μονος πακετα μεσω ιντερνετ ή μεσω της εφαρμογης(android) χωρις να πληρωνεις κατι εξτρα

Ωραιος,4G εχει Θεσσαλονικη.

Σε κεντρο,Χαριλαου,Τουμπα και διαβασα για Καλαμαρια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μιλαω για Αθηνα που σιγουρα εχει 4G σε πολλες περιοχες. Η φορητοτητα εγινε πριν 2 μηνες, υπαρχει περιπτωση να μην δωσανε την πορτοκαλι sim? Δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο, θα δω τι καρτα σιμ εχει.

Αυτο με service menu οτι δεν θα δεχεται κλησεις δεν το πιασα. Αμα μπω και επιλεξω LTE δεν θα μπορω να δεχτω κληση μετα?

Μιλαω για Αθηνα που σιγουρα εχει 4G σε πολλες περιοχες. Η φορητοτητα εγινε πριν 2 μηνες, υπαρχει περιπτωση να μην δωσανε την πορτοκαλι sim? Δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο, θα δω τι καρτα σιμ εχει.

Αυτο με service menu οτι δεν θα δεχεται κλησεις δεν το πιασα. Αμα μπω και επιλεξω LTE δεν θα μπορω να δεχτω κληση μετα?

Ναι,γιατι το δικτυο LTE ειναι μονο για δεδομενα και οχι για κλησεις (προς το παρον) και για την κληση κανει αλλαγη

σε 3G ή 2G αναλογα με το σημα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Η Q παλαια ηταν ανεξαρτητος παροχος απο το 2002-2007

(την ειχε η Infoquest) και εξαγοραστηκε το 2007 απο την Wind.Απο τοτε οι

συνδρομητες ειναι μονιμα σε καθεστως περιαγωγης

(εσωτερικη περιαγωγη για την ακριβεια).

Καλησπέρα αυτό με το καθεστως περιαγωγης το εχω δει σαν ενδειξη και την infoquest την θυμαμαι παλια όταν ειχε πρωτο βγει η κιου αλλα την εσωτερικη περιαγωγη δεν εχω καταλαβει ; ουτε την ενδειξη της δεν καταλαβα, δηλαδή είναι σαν να είναι ξενη η καρτα σημ και παιρνει σημα από την Ελλαδα; αλλα μονο στο δικτυο της wind; , ενώ αμα πας σε άλλες χωρες στην περιαγωγη μπορεις να συνδεθεις σε οποιο δικτυο θελεις.

και επι infoquest η q κατα το 90% της καλυψης ήταν με εσωτερικο (national) roaming από vodafone.Πολυ απλά είχε καλύψει το ελάχιστο ποσοστό 10% που την υποχρεωνε ο νομος με δικες της κεραιες και για το υπολοιπο συνεργαζοταν με vodafone. Για καθαρά τυπικούς (νομικους προφανως) λόγους οταν απορροφηθηκε απο την wind εμεινε σε εσωτερικη περιαγωγη οπως γινεται και με αλλες "αυτονομες" μοναδες κινητης (frog -cyta - αν και νομικά το καθεστως της q ειναι διαφορετικο σε σχεση με αυτες).Αν πας εξωτερικο θα συνδεεσαι με τα δικτυα που συνεργαζονται με wind και θα εχεις τις αναλογες χρεωσεις του international roaming

Καλημέρα,

Έχω πάρει την προσφορά με το 1GB κάθε μήνα, και σκέφτηκα να το χρησιμοποιώ με ασύρματη κάμερα για να βλέπω τον χώρο από μακριά.

Αν και έχω φτιάξει σωστά το port forwarding, δεν έχω πρόσβαση μέσω internet, λογικά με κόβει το δίκτυο της Q.

Ξέρετε πως μπορώ να ανοίξω την πόρτα, δίνει αυτή την δυνατότητα η Q με κάποιον τρόπο;

τη σιμ που την εχεις βαλει? σε mifi? είναι θεμα ρυθμισης της συσκευης μαλλον και οχι της q.

τη σιμ που την εχεις βαλει? σε mifi? είναι θεμα ρυθμισης της συσκευης μαλλον και οχι της q.

mifi (R207 vodafone), έχω και έχει σωστές ρυθμίσεις (πιστεύω).

Η Q πρέπει να το κόβει, αλλά μέσα από το chat δεν έχω πέσει σε καλό support, και πρέπει να πάρω τηλέφωνο....

mifi (R207 vodafone), έχω και έχει σωστές ρυθμίσεις (πιστεύω).

Η Q πρέπει να το κόβει, αλλά μέσα από το chat δεν έχω πέσει σε καλό support, και πρέπει να πάρω τηλέφωνο....

Δοκιμασες αν παιζει με αλλη καρτα εκτος Vodafone?

το πιο πιθανο ειναι το mifi να δουλευει μονο με βοντα.

μαλλον οχι,το συγκεκριμενο το εχω και εγω με vodafone,αλλα εχει δυνατοτητα για custom apn.

Δοκιμασες αν παιζει με αλλη καρτα εκτος Vodafone?

το πιο πιθανο ειναι το mifi να δουλευει μονο με βοντα.

μαλλον οχι,το συγκεκριμενο το εχω και εγω με vodafone,αλλα εχει δυνατοτητα για custom apn.

Παίζει με όλες τις κάρτες, δεν είναι κλειδωμένο στη vodafone.

Είναι και portable, το φορτίζεις και δεν χρειάζεται να το έχεις συνέχεια στην πρίζα, γενικά είναι πολύ καλό μηχανηματάκι.....

Κι εγώ με ένα άλλο tp-link έβαζα την κάρτα της Q και μόνο 2G έπαιζε. Το έκανα για πείραμα και δεν καιγόμουν να το χρησιμοποιήσω και έτσι δεν έψαξα περισσότερο τις ρυθμίσεις. Με κάρτες Vodafone και Cosmote ωστόσο δούλεψε σε 3G χωρίς να αλλάξω κάτι πέρα από το APN. Επίσης σε στικάκι mobile broadband Vodafone είχε την ίδια συμπεριφορά η κάρτα της Q.

η διαφορα της q ειναι η περιαγωγή.Μήπως θελει καποια ρυθμιση εκει?

παιδια εχω Q και θελω να ρωτησω σχετικα με το 4G

1) υπαρχει στην θεσσαλονικη και σε ποιες περιοχες

2) εχω note 4 τι ρυθμισεις χρειαζονται για να πιασω 4G

3) πρεπει να αλλαξω καρτα sim

TCe

παιδια εχω Q και θελω να ρωτησω σχετικα με το 4G

1) υπαρχει στην θεσσαλονικη και σε ποιες περιοχες

2) εχω note 4 τι ρυθμισεις χρειαζονται για να πιασω 4G

3) πρεπει να αλλαξω καρτα sim

Υπαρχει σε: Κεντρο,Τουμπα,

Χαριλαου,Περιφεριακο,Λιμανι,MeditteraneanCosmos,Πολιχνη

Καλαμαρια,Σταυρουπολη,

Πυλαιωτικα,Νεο Δημαρχειο.

2)Τι εκδοση εχεις; Βαζεις την

επιλογη LTE/WCDMA/GSM

(Αυτοματο) αλλιως μπαινεις στο service menu.

3)Τι χρωμα ειναι η καρτα σου;

Η νεα καρτα ειναι πορτοκαλι.

Edited by Nikolas14

Υπαρχει σε:Κεντρο,Τουμπα,Χαριλαου,Περιφεριακο,Λιμανι,Meditteranean Cosmos,Καλαμαρια.

2)Τι εκδοση εχεις;

Βαζεις την επιλογη LTE/WCDMA/GSM(Αυτοματο) αλλιως μπαινεις στο service menu.

3)Τι χρωμα ειναι η καρτα σου;

Η νεα καρτα ειναι πορτοκαλι.

Εχω 5.0.1 lollipop

Ναι το εχω στο LTE/WCDMA/GSM(Αυτοματο)

Η καρτα μου ειναι ασπρο-μπλε και γραφει πανω 64Κ

Εικαζω παω για αλλαγη καρτας sim; Θα μου την αλλαξουν δωρεαν;

TCe

Εχω 5.0.1 lollipop

Ναι το εχω στο LTE/WCDMA/GSM(Αυτοματο)

Η καρτα μου ειναι ασπρο-μπλε και γραφει πανω 64Κ

Εικαζω παω για αλλαγη καρτας sim; Θα μου την αλλαξουν δωρεαν;

Και εγω αυτη εχω,πας για αλλαγη.

Η κάρτα είναι πορτοκαλί;

Δεν έχω κάνει τσεκάρει το δικό μου αν συνδέεται σε 3G.

Ναι,η νεα ειναι πορτοκαλι...εγω που εχω ασπρη-μπλε 64K μπαινει 2G-3G Data

Μισο γιατι με μπερδεψατε, εχω δυο γραμμες Q, η πρωτη ειναι πορτοκαλι, και ειναι mini/micro/nano, η δευτερη ειναι ασπρη και παλι multisim mini/micro/nano, δλδ τωρα λετε οτι η δευτερη δεν ειναι 4g και θελει αλλαγη? η αλλαγη εχει χρεωση?

Μισο γιατι με μπερδεψατε, εχω δυο γραμμες Q, η πρωτη ειναι πορτοκαλι, και ειναι mini/micro/nano, η δευτερη ειναι ασπρη και παλι multisim mini/micro/nano, δλδ τωρα λετε οτι η δευτερη δεν ειναι 4g και θελει αλλαγη? η αλλαγη εχει χρεωση?

Ακριβως,χρεωση δεν εχεις γιατι ειναι δωρεαν.

μου ηρθε αυτο NEO: ANANEΩΣE ΣE 1 KAT/MA & ΔIAΛEΞE TO EΞTPA ΔΩPO ΣOY! 2 ΩPEΣ OMIΛIAΣ ΠPOΣ ΣTAΘEPA H 120MB! NEO TEΛOΣ ΣYNAΛΛAΓHΣ KAT/TΩN 0,30€.

εννοει τα 0.30 αν βαλεις πακετο σε καταστημα η το βαλαν και για καθε απλη ανανεωση που κανεις?

για καθε ανανεωση ισχυει,οχι για πακετο.Πληρώνεις 0,30 και διαλεγεις και το μπονους.

^κι εμένα μόλις μου ήρθε αυτο το σμσ και ήρθα να ρωτήσω το ίδιο ακριβώς

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

εννοει τα 0.30 αν βαλεις πακετο σε καταστημα η το βαλαν και για καθε απλη ανανεωση που κανεις?

για καθε ανανεωση. βασικα εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πως ηθελαν να μειωσουν τα 5€ που βαζανε καποιοι. ειναι προτιμοτερο καποιος που θα βαλει 5€ σημερα και αλλα 5€ μετα απο 2 βδοαμαδες, να παει να βαλει κατευθειαν 10€ (για να γλιτωσει μια φορα το κοστος συναλλαγης)

• This topic was unpinned, featured and pinned