kmpatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η επιλογή αυτή όπως εχω ξαναγράψει,εχει προβλημα. Απαξ και πειραξεις κατι εκει από την εφαρμογή ή το site τα μηνύματα σταματάνε. Απενεργοποιήται η ενημέρωση και δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά. Ασχετα με το τι δειχνει ως επιλεγμένο. Δεν φαινεται να κρατάει τις υπάρχουσες αλλαγές. Ήρθε προσφορά σε q σήμερα, 300' προς όλους και 20 sms με 3 ευρω για 30 μέρες. Μήνυμα 11 στο 12410 ως 31/5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εχω παρει ποσες φορες τηλ στο τηλεφωνικο κεντρο και δεν μπορουν να το λυσουν Αν ειχε καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και το ελυσε ας μας γραψει με ποιο τροπο λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) πιθανοτατα δεν ξερουν και τι ειναι ακριβως. Εγω μια φορα που ρωτησα,η υπαλληλος αρκέστηκε στο να προωθησει αιτημα απο μερος μου για "επικοινωνια και προσφορα" εκ μερους της εταιρίας. Αν στειλω καποιο email κάποια στιγμή,ίσως φιλοτημηθουν να το δουν πιο σοβαρα,ούτως ή αλλως πρόκειται για bug απ'οτι φαίνεται. edit: η προσφορά που έγραψα πιο πάνω,φαίνεται να είναι "επιλεκτική",για όσους δηλ. έλαβαν το μήνυμα. :( Edited May 26, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εμενα σήμερα μου έστειλαν 2 sms: το 1ο: με 3€ 300Λ + 20 sms προς όλα τα εθν. δίκτυα για 30 ημέρες το 2ο: 100Λ + 20 sms πρός όλα τα εθν. δίκτυα αν ανανεώσης με 5€ στις επόμενες 2 ημέρες σε κατ/μα wind (διάρκεια λεπτών & sms 15 ημέρες). Δεν το έχω όμως "κινήσιμο" νούμερο αυτό, μιλάω μόνο με τη γυναίκα μου κι έναν φίλο & ρίχνω μόνο 2€ κάθε μήνα. Η γυναίκα μου όταν βλέπει τέτοιες προσφορές που είναι χρόνια στην q, αφρίζει που δεν της έρχονται κι αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) ποσο ειναι το υπολοιπο στο νουμερο σου? Εμενα το εστειλαν σε νουμερο που μετεφερα προσφατα στην q,και δεν εχω κάνει ανανέωση,εχει μόνο τα 3 ευρω τα αρχικά. Στο κανονικό μου νούμερο που εχω 8,5 ευρώ και ενεργοποιώ και εγω πακέτο των 2 ευρω το μήνα,η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη. Υποπτεύομαι οτι μπορει να βλέπουν συνδυασμό κίνησης και υπολοίπου,και το στέλνουν σε αυτούς που έχουν πιθανότητα να ανανεώσουν πιο σύντομα.Για να ενεργοποιησω το 1ο π.χ. στο νούμερο που μου το εστειλαν,θα πρέπει να κάνω ανανέωση. Ενω στο άλλο νούμερο,με την κίνηση που κάνω,και να μου το έδιναν,θα έβαζα πάλι κάρτα σε 3 μήνες. Edited May 26, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έλαβα το παρακάτω αν και δεν έχει λήξει καν το χρηματικό υπόλοιπο. Q-Card said: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΑΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ. Οτι να'ναι... φαντάζομαι τακτική για να πανικοβάλλουν τίποτα ανίδεους / μεγάλους ανθρώπους. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 πότε έκανες ανανέωση τελευταία φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν θυμάμαι ακριβώς, σίγουρα όχι 13 μήνες πριν πάντως. Για να διακοπεί η σύνδεση πρέπει να περάσουν 6+1 μήνες από την λήξη του χρηματικού υπολοίπου. Κι εμένα το υπόλοιπο είναι ακόμα ενεργό. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 kmpatra said: ποσο ειναι το υπολοιπο στο νουμερο σου? ... Αυτή τη στιγμή έχω 3 €υρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 αρα ο συνδυασμός υπολοίπου και κίνησης μπορεί να είναι μια προυπόθεση για να πάρεις προσφορά. Μπορεί ακόμα να τις στέλνουν σε όσους έχουν από συγκεκριμένο υπόλοιπο και κάτω.Στο βασικό μου νούμερο,έρχονται (μόνο με την ειδοποίηση κλήσεων,αποκάτω από την ειδοποίηση βάζουν και μια προσφορά συνήθως) προσφορές μεγαλύτερης αξίας,που είτε καταναλώνουν γρήγορα το υπόλοιπο,είτε απαιτούν ανανέωση.Ενώ εχω ενεργοποιημένο ιντερνετ για ολο το χρόνο,μου ξαναστέλνουν αυτό με τα 8 ευρώ,ή το άλλο με τα 4,4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Κάθε μέρα 2 σμσ με 100Λ 3€ κάθε μέρα έλεος δλδ τι σόι προσφορά είναι αυτή όταν υπάρχει εδώ και χρόνια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 μου ηρθε αυτο, καλο φαινεται εστω κι αν ειναι σε 3λεπτα. "500' προς ολα τα Εθνικα δικτυα και 50sms για 30 μερεσ με 4,4€" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ήρθε και σ' εμένα και το ενεργοποίησα πριν λίγες μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 bebes said: μου ηρθε αυτο, καλο φαινεται εστω κι αν ειναι σε 3λεπτα. "500' προς ολα τα Εθνικα δικτυα και 50sms για 30 μερεσ με 4,4€" Τι στελνεις για ενεργοποιηση; Δεν πηρα sms αλλα να στειλω για να δω αν μου το δωσει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 12 στο 12410 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 makap said: 12 στο 12410 Ευχαριστω. Εστειλα και πηρα την απαντηση: H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Προφανώς, επειδή δεν είχες πάρει σχετικό sms. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 makap said: Προφανώς, επειδή δεν είχες πάρει σχετικό sms. Ναι φυσικα. Αυτο ηθελα να τσεκαρω, να γνωριζουμε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 makap said: Ήρθε και σ' εμένα και το ενεργοποίησα πριν λίγες μέρες. My bad. Νόμιζα ότι έγραφα στο νήμα του f2g και εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι είμαστε στο νήμα της Q. Έλαβα το sms σε καρτοκινητό f2g και το ενεργοποίησα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να έχω διαθέσιμα 500μβ , τα οποία λήγουν σήμερα (τα έχω ένα μήνα δηλαδή) και μόλις λήξουν -αν δεν αγοράσω πακέτο μβ ή δεν ανανεώσω χρόνο ομιλίας- να μου έρθει το κλασικό μήνυμα ότι έκανα χρήση δεδομένων και να με χρεώσει 1 ευρώ; θα μου πείτε "κάποια εφαρμογή το προκάλεσε" ε όλο το μήνα που έχω το πακέτο απείραχτο δεν το προκαλεί δηλάδή; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 bug στο συστημα. μιλα με την εξυπηρετηση και θα πιστωσουν το ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Κάθε μήνα γίνεται,δεν έδινα σημασία και έβαζα κάρτα ή αγόραζα πακέτο μβ. να το αφήσω δηλαδή και αν με πιστώσουν το ευρώ,να πάρω στην εξυπηρέτηση; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 οχι δεν προκειται να το κανουν μονοι τους πρεπει εσυ να το ζητησεις να σου δώσουν πίσω το ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Άλλαξε το APN για να μην έχεις πρόβλημα Ή απενεργοποίησε το internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Όλο bug είναι ... Όταν λέει λήγει π.χ. 28/5 ένα πακέτο λήγει στο τέλος της ημέρας πριν τις 24:00 η ανάλογα την ώρα ενεργοποίησής πού έγινε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts