Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι δε σε συμφέρει να δώσεις 2 ευρώ για τα 400ΜΒ. Αρκεί να πάρεις "κάρτα" 10 ευρώ με paypal. Αυτομάτως σου χαρίζουν 1024ΜΒ.

Επίσης εξέτασε μήπως δεν αγοράζεις καθόλου πακέτο για SMS, αφού πλέον έχουν πεθάνει τα SMS. Νομίζω ότι στατιστικά οι περισσότεροι δε στέλνουν περισσότερα από 1 SMS ανα 2 ημέρες (ήτοι 15 SMS/μήνα).

Πάντως να σου πω ότι και εγώ σήμερα μόλις ενεργοποίησα το δικό μου Q, οπότε δεν είμαι και ο πιο σχετικός.

Πρέπει να περάσουν 2-3 μήνες για να έχω κατασταλαγμένη άποψη.

Τα 1024 mb δωρο ειναι για ανανεωσεις εως 28/2.Μακαρι να συνεχισουν την προσφορα επ αοριστο!Επισης τα μηνυματα στην Q στοιχιζουν 6,5 λεπτα το 1 και οχι 10 λεπτα οπως στις αλλες εταιριες.

Edited by themob

Τα 1024 mb δωρο ειναι για ανανεωσεις εως 28/2.Μακαρι να συνεχισουν την προσφορα επ αοριστο!Επισης τα μηνυματα στην Q στοιχιζουν 6,5 λεπτα το 1 και οχι 10 λεπτα οπως στις αλλες εταιριες.

Και στο Frog ίδια τιμή έχουν τα sms..το θέμα είναι πως καμία δεν έχει φθηνότερο sms απο κάποια άλλη...και αυτό έχει κάποια σημασία νομίζω...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Έχω ένα άθλιο πρόγραμμα της cosmote, το 20 (απεριόριστα κοσμοτέ, 40 προς όλους, 50-60 σμς + 70ΜΒ ίντερνετ). Μόνο με την κοπέλα μου μιλάω με cosmote κυρίως, γιατί πολύς κόσμος άλλαξε εταιρεία και μου έρχεται λογαριασμός κανά 30άρι+ επειδή ξεπερνάω το χρόνο.

Σκέφτομαι να το κάνω whatsup τη σύνδεση γιατί το χρειάζομαι + να γυρίσω τη 2η κάρτα σε Q.

Με online bonus έχω:

3 ευρώ 100' προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Πες Βάζω 2 τέτοια. €6

2 ευρώ 400ΜΒ. Βάζω 2 τέτοια 800ΜΒ. €4 ευρώ

€2 sms to all 60. Βάζω και 3 τέτοια. €6 ευρώ.

€16 σύνολο και καλύπτομαι περισσότερο από το 20άρικο που δίνω στην cosmote το μήνα.

Έχω χάσει κάτι στον υπολογισμό; Καλά δεν τα έχω υπολογίσει; Υπάρχει κάποια κρυφή παράμετρος που έχω παραβλέψει;

Ευχαριστώ!

Έτσι είναι αλλά έχε υπόψη σου πως αναφέρεσαι σε online bonus, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιείς τα πακέτα online και δευτερον κάποια bonus έχουν μια ημερομηνία π.χ το 3€ to all έχει το συγκεκριμένο bonus μέχρι της 28/2/15 στη συνέχεια είτε θα έχει παράταση, το πιο πιθανό, είτε θα ισχύει κάτι διαφορετικό.

Καλημέρα,

Εδώ και 2-3 ημέρες είμαι νέος χρήστης της Q και εγώ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει το internet, όπως και σε κάποιους φίλους πιο πάνω.

Έχω ρυθμίσει τα πάντα όπως αναφέρεται στο site της q, έχω ενεργοποιήσει το data roaming και έχω κάνει restart.

Μίλησα με την τηλέφωνική εξυπηρέτηση και μου είπαν τα ίδια. Επίσης έκαναν έναν τεχνικό έλεγχο και τα βρήκαν όλα καλά.

Καταλήξαμε ότι μπορεί να φταίει το τηλέφωνο (android, LG L9 II με custom rom). Μου πρότειναν να βάλω την SIM σε άλλη συσκευή για να δω τι γίνεται.

Επειδή τώρα δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια άλλη ιδέα, κατί που μπορεί να μου ξέφυγε;;;

OnePlus 6, A6000

Καλημέρα,

Εδώ και 2-3 ημέρες είμαι νέος χρήστης της Q και εγώ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει το internet, όπως και σε κάποιους φίλους πιο πάνω.

Έχω ρυθμίσει τα πάντα όπως αναφέρεται στο site της q, έχω ενεργοποιήσει το data roaming και έχω κάνει restart.

Μίλησα με την τηλέφωνική εξυπηρέτηση και μου είπαν τα ίδια. Επίσης έκαναν έναν τεχνικό έλεγχο και τα βρήκαν όλα καλά.

Καταλήξαμε ότι μπορεί να φταίει το τηλέφωνο (android, LG L9 II με custom rom). Μου πρότειναν να βάλω την SIM σε άλλη συσκευή για να δω τι γίνεται.

Επειδή τώρα δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια άλλη ιδέα, κατί που μπορεί να μου ξέφυγε;;;

βαλε το σωστο apn και στο τυπος apn αστο κενο

Σε ευχαριστώ φίλε!

Το λάθος μου ήταν ότι έβαζα APN Type = Internet , σύμφωνα με τις οδηγίες της Q.

Μου προέκυψε μια 2η ερώτηση: δεν υπάρχει δυνατότητα να βλέπω το Η+, Η, 3G, Ε kλπ, αλλά μόνον το R;;

Δεν είναι κατατοπιστικό....

Edit: OK, το έλυσα με αυτό http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-national-roaming-t2420249 . Επειδή έχω cm11, αρχικά έκανα install το "xposed framework" και μετά έβαλα το "NationalRoaming.apk". Οπότε τώρα είδα Η+ αντί για R. :)

Edited by ktselios
SOLVED!
OnePlus 6, A6000

Ξαναδώσαν παράταση ;)

Υπάρχει τρόπος να δω ποιές επάφες μου είναι στο δίκτυο της Q;

Δυστυχως οχι.

Phonecarrierdetector στο playstore. Νομιζω ομως την q την βγαζει σαν wind

Τα βγάζει wind και δυστυχώς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η εφαρμογή έχει πρόβλημα με τα κινητά wind.

Παιδιά έχει κι άλλος θέμα με τις αναπάντητες απόκρυψης;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Καλησπέρα.

Είμαι νέος συνδρομητής Q. Χρησιμοποιώ στο κινητό (535) tethering για να δίνω στο λάπτοπ ίντερνετ.

Το θέμα είναι ότι πάει ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ και κολλάει σε σημείο να μην είναι χρησιμοποιήσιμο. Δεν είναι δυνατόν να περιμένω να ανοίξει το google.gr κανά λεπτό ας πούμε. Ενώ αν χρησιμοποιήσω την cosmote για την ίδια δουλειά, πάει σφαίρα.

Αντιλαμβάνομαι ότι δε χρησιμοποιεί σήμα 3G, αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι σχετικά πιο αργό, αλλά οχι σε σημείο να μη μπορώ να σερφάρω. Και όλα αυτά ενώ έχω φουλ σήμα 5/5 γραμμές.

Όταν σερφάρω από κινητό τα πράγματα είναι αισθητά καλύτερα, δηλαδή σερφάρω κανονικά κτλ κτλ.

Μπορώ να κάνω κάτι; Κάποια ρύθμιση or something; Κάποια συμβουλή;

Ευχαριστώ.

αν δε πιανεις 3g, δε φταιει η εταιρια.

γυρισε το σε 3g, να εισαι σιγουρος οτι πιανει και ξαναδοκιμασε!

προσωπικα, οσες φορες το χω κανει (tethering) μια χαρα ανοιγουν οι σελιδες στο pc

επισης εννοειται οτι αλλο ογκο δεδομενων κατεβαζει στο κινητο, για αυτο και ανοιγουν οι σελιδες σχετικα γρηγορα, ακομη και σε 2g δικτυο

Πιάνει 3G κανονικά το δίκτυο της wind/q ? Εγώ στην Κόρινθο και αυτή τη στιγμή που ειμαι στην Αχαΐα (κοντά στην βιομηχανική περιοχή) λέει G. 3G δεν έχω δει ποτέ.

Παιδιά έχει κι άλλος θέμα με τις αναπάντητες απόκρυψης;

βαλε την υπηρεσια απορριψης κλησεων με αποκρυψη και θα εισαι μια χαρα!!

βαλε την υπηρεσια απορριψης κλησεων με αποκρυψη και θα εισαι μια χαρα!!

ενδιαφερον αυτο

πως μπαινει; ;)

ενδιαφερον αυτο

πως μπαινει; ;)

Εδώ είσαι !!! :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Λοιπόν να σας πω την απογοήτευσή μου στην Q με την προσφορά των 4,4€ που παίρνεις 160 λεπτά δωρεάν για έναν μήνα.

Πάω σε κατάστημα της Wind 30/01, όπως έλεγε η προσφορά, μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να βάλω τουλάχιστον 5€ για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή, πράγμα που και έκανα ( έβαλα 5€ + 5€) τα οποία, όπως με διαβεβαίωσε ότι υπάλληλος θα επιστραφούν στον λογαριασμό μου. Έχοντας ήδη στο λογαριασμό μου περίπου 4,87€ έβαλα και τα 5€+5€ και ενεργοποιώ την προσφορά. Μου ήρθε το εξής μήνυμα :

TO ΠOΣO THΣ AΞIAΣ ENEPΓOΠOIHΣHΣ THΣ EIΔIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ EΠEΣTPAΦHKE ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ! AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA ENEPΓOΠOIEITE MEΣA AΠO TA KATAΣTHMATA WIND TO MONAΔIKO ΠAKETO ΠOY ΣAΣ ΠPOΣΦEPEI ME 4,4E/160' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI KATANAΛΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ!

Νέο υπόλοιπο στον λογαριασμό από 4,87€ έγινε 4,94€! Εντάξει λέω θα επιστραφούν κάποια στιγμή.

Λαμβάνοντας τελικά τα 160' και περιμένοντας μέχρι σήμερα την επιστροφή των 5€ της ενεργοποίησης πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι τα 5€ δεν επιστρέφονται σαν ποσό για αγορές αλλά σαν αξία κλήσεων και μηνυμάτων!!! Η κλήση διακόπηκε για άγνωστο λόγο και δεν πρόλαβα να ξαναπάρω τηλέφωνο.

1ον ποτέ δεν μου επιστράφηκαν τα χρήματα της ενεργοποίησης ούτε σαν ποσό αγοράς πακέτων ούτε σαν αξία κλήσεων. Στο υπόλοιπο λογαριασμού δεν φάνηκε τίποτα τέτοιο.

2ον είναι απάτη η προσφορά δηλαδή να δίνω 5€ για ενεργοποίηση να μου τα δίνουν πίσω, σε εμένα όμως όχι ακόμα, και να ισχύουν μόνο για κλήσεις και μηνύματα αλλά αυτό να μην αναφέρεται ή να στο λέει ο υπάλληλος εκ των προτέρων.

3ον κατά βάθος δεν συμφέρει κιόλας γιατί χάνεις και τα 5€ και πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά σε κατάστημα της wind να ενεργοποιήσω την προσφορά.

Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο να δω ποια άλλη δικαιολογία θα μου πούνε

Λοιπόν να σας πω την απογοήτευσή μου στην Q με την προσφορά των 4,4€ που παίρνεις 160 λεπτά δωρεάν για έναν μήνα.

Πάω σε κατάστημα της Wind 30/01, όπως έλεγε η προσφορά, μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να βάλω τουλάχιστον 5€ για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή, πράγμα που και έκανα ( έβαλα 5€ + 5€) τα οποία, όπως με διαβεβαίωσε ότι υπάλληλος θα επιστραφούν στον λογαριασμό μου. Έχοντας ήδη στο λογαριασμό μου περίπου 4,87€ έβαλα και τα 5€+5€ και ενεργοποιώ την προσφορά. Μου ήρθε το εξής μήνυμα :

TO ΠOΣO THΣ AΞIAΣ ENEPΓOΠOIHΣHΣ THΣ EIΔIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ EΠEΣTPAΦHKE ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ! AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA ENEPΓOΠOIEITE MEΣA AΠO TA KATAΣTHMATA WIND TO MONAΔIKO ΠAKETO ΠOY ΣAΣ ΠPOΣΦEPEI ME 4,4E/160' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI KATANAΛΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ!

Νέο υπόλοιπο στον λογαριασμό από 4,87€ έγινε 4,94€! Εντάξει λέω θα επιστραφούν κάποια στιγμή.

Λαμβάνοντας τελικά τα 160' και περιμένοντας μέχρι σήμερα την επιστροφή των 5€ της ενεργοποίησης πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι τα 5€ δεν επιστρέφονται σαν ποσό για αγορές αλλά σαν αξία κλήσεων και μηνυμάτων!!! Η κλήση διακόπηκε για άγνωστο λόγο και δεν πρόλαβα να ξαναπάρω τηλέφωνο.

1ον ποτέ δεν μου επιστράφηκαν τα χρήματα της ενεργοποίησης ούτε σαν ποσό αγοράς πακέτων ούτε σαν αξία κλήσεων. Στο υπόλοιπο λογαριασμού δεν φάνηκε τίποτα τέτοιο.

2ον είναι απάτη η προσφορά δηλαδή να δίνω 5€ για ενεργοποίηση να μου τα δίνουν πίσω, σε εμένα όμως όχι ακόμα, και να ισχύουν μόνο για κλήσεις και μηνύματα αλλά αυτό να μην αναφέρεται ή να στο λέει ο υπάλληλος εκ των προτέρων.

3ον κατά βάθος δεν συμφέρει κιόλας γιατί χάνεις και τα 5€ και πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά σε κατάστημα της wind να ενεργοποιήσω την προσφορά.

Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο να δω ποια άλλη δικαιολογία θα μου πούνε

Πολύ μ' αρέσουν αυτές οι "πρακτικές" των παρόχων... Ενημερώσου πάλι για το υπόλοιπό σου αύριο κι αν δεν έχουν προστεθεί, ξεκινάς τα "διαδικαστικά" τηλέφωνα..

Huawei Nova 5T

Πώς μπορεί κάποιος να δει τι χρήση έκανε σε 1 μήνα ; Υπάρχει τρόπος ;

Πας σε ένα κατάστημα και ζητάς αναλυτικό λογαριασμό για το συγκεκριμένο μήνα. Αργεί λίγο (2+ μήνες), αλλά έρχεται...

Νομίζω υπάρχει και χρέωση 3-4 ευρώ η οποία αφαιρείται από την κάρτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• This topic was unpinned, featured and pinned